30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ZERDAL canım çocuk için hiç tedaviye başlamadık daha biz.evlendik bir yıl geçince tedavi için gittik çikolata kist dediler zaten adetlerimde çok sancılıydı laparoskopi oldum.ameliyattan sonra 3 ay bekle hamile kalamazsan gel dediler ben 6 ay bekledim bekli bu ay olur ümidiyle hep kendime süre verdim.6 ay sonra gittiğimdede yine kist yapmış bünyem bu da 6 cm di.sol yumurtalığımdada üç cm. yine ameliyat olacaksın.bu açık olacak ve sağ yumurtanı alacaz dediler bende bari bir ay sonra şubat tatili tatilde gideyim öğrencilerda mağdur olmasın dedim.şubat tatilinde gidince ameliyat öncesi tekrar muayene ettiler kistim 2,5 cm küçülmüştü çok sevindim sonra seni takip edelim sen biray sonra tekrar gel diye gönderdiler beni.aradan 2 hafta geçince bu bahsettiğim ara kanamam oldu ve kistlerimden kurtuldum şimdilik. şuan durumumda hamile kalmak için hiç bir sorun yok. tabi kistlerim yeniden tekrarlamazsa. canım biraz anlatırken karışık olabilir ama idare et.o kadar kısa sürelerde öyle değişik şeyler yaşadımki.düşün yumurtamın biri alınacakken kist yüzünden bir aya kalmadı ben bu kistten kurtuldum.tamamenMevlamın dilemesiydi bu...

hiç bozulmasın nasipten öteye yokki canım.. demek zamanı gelmemiş.. biliyorum ben o duyguyu daha doğrusu buradaki tüm arkadaşlarımız biliyor.. defalarca yaşadık bunu.. seni çok iyi anlıyoruz emin ol.. bir dahaki aya denersin yine.. belki bebek yerini arıyorda bu gecikmeler varoldu.. laporoskopiyi niye olmuştun kistinmi vardı?? ondan sonrası da olabilir tabi.. her şey normalmi eşinde sende sorun varmıydı??

ayy ne güzelllll tüm bebişlere okuruz en son önce size okuyalım sonra bebşlere

olur Allahım korusun yeğenlerimizi...

313 olacam tatlım.

okuruz canım, ne güzel, ben seviyorum böyle okumayı.

bendeeee :93:

Hayırlısı canım, üzülme, ama neden böyle oluyor.

bilmiyorum bende çok şaşırdım bide psikolojik midir bilmem gebelik belirtilerinin çoğunu yaşar gibi oldum.ayın 25 inda adet olmam lazımdı benden çok az bir pembe akıntı sadece birkez geldi sonra kesildi başka birşey yok.burada yeni hamile olan bir arkadaş var oda aynnen bendede var dedi.sol kasığımda arada bir ağri oluyor 5-6 gündür bu da hamilelikte olabilirmiş,anlamadım valla bu ay ben hiç birşey

canım kistin yüzündenmiydi yumurtanın alınma ihtimali.. seni koruyan gözeten merhamet sahini Mevlam elbet yüzünü de güldürür sabırlı ol.... hem Ondan ne gelirse amenna değilmi tatlım bunuda düşünerek sabrımızı arttıralım... bizler elimizden geleni yaptık hala da yapıyoruz ama ondan ötesine sözmüz bitiyor gücümüzde....

idrar testinde sonuç tam çıkmıyor yanıltıyor diyorlar o nedenle kan testi garanti görülüyor.. sen bence kanda bir baktır bakalım madem öyle... tutunma kanaması oldu belki... ama ümitlenip sonra üzülmek yok anlaştıkmı

eşimde hiç sorun yok çok iyiymiş onun değerleri.eşim benim anne olmayı çok istediğimi bildiği için eğer sorun bende olsaydı bırakırdım seni diyor.çok istediğin bu duyguyu ömür boyu benim yüzümden tatmamana dayanamam diyor.onu da üzmemek için bu duyguyu içime atmayı hatta çok normal davranmayı istiyorum ama anlayışsız insanlar sağ olsun bırakmımıyorlar bizi kendi halimize.napıyım artık kürlerime devam yine.bir gün bizimde yüzümüz güler inşallah...

inşallah öyledir canım ya.ben yine bir iki gün bekleyim kanamam olmazsa kan testi yaptırayım.yani adet olacam gün pembe leke niye gelsin ki.hatta adet oldum diye bir iki vakit namaz kılmadım sonra baktım devamı yok bende normal devam ettim o gün bugün beklemediyim.yok üzülmiycem kan testine hiç ümitlenmeden gideceğim çünkü çok ümitlendim bunda testi yaparken kalbim küt küt attı öyle yapmıycam bu sefer

çevreyi boşver.. onlara göre yaşarsan yolunu şaşırırsın tamamen.. ruh sağlığını bozarsın sen yapıyormusun başkasına bunu... sana yapılmasına da izin verme bu da elinde.. madem sorun yok ikinizde de kürleri dene azimle dene dene dene başka yolu yok çünkü bizde aynı durumdayız sorun yok nedensiz işte ama ne tüp ne aşı olmayınca olmuyor.. sultan diyeyimmi sana??

kaç yıllık evlisin? yaş? ne tür kürler yaptın?

evet kist çikolata kistiydi büyük olduğu için ameliyat dediler ve ben önceki ameliyatı 7 ay önce olduğum için erken birsüreymiş o yüzden ikincisi açıp ameliya olacaktı ve açıktada yumurtayı almaları gerekmiş.yumurta alındıktan sonrada kistin tekrar etme durumu var olduğundan tüp bebek yaptırın hemen demişlerdi bana.Rabbim mucize gösterdi valla kurtardı beni büyük sıkıntılardan

çok sevirim sultan demene.yeni evli sayılırım aslanda iki seneye yaklaştı. ve 26 yaşındayım.kürlere daha çok yeni başladım içtiğim çayı yazmıştım daha önce sana civan perçemi ve aslan pençesi ikisini kaynatıyordum. onu kist için yaptım şimdilik kist sorunundan kurtuldum ya balı tarçını ve çörek otunu deniycem başlıycam hemen.bide durmadan incir yiyorum girip çıkıp kürünü yaparsam içemem diye düşünüyorum şekerle aram çok işi değil ya onunda suyu çok şekerlidir heralde.

kist kendi kendine mi gitti... çok soruyorum ama anlamaya çalışıyorum sen yetişemiyorsun galiba benim soruları cevaplamaya :)) biraz sonra çıkacam ben mesai bitecek sen yazarken çıkacağımı söyleyip gidebilirim ama sen yaz ben akşama okurum mutlaka cevap veririm canım..

zaten sultanhamza demene üzülürdüm.hamza eğer oğlum olursa birgün ona vereceğim isim.zaten gebelikte yok hamza yine geç gelecek adını fazla görmesem iyi olur :)))

zaten sultanhamza demene üzülürdüm.hamza eğer oğlum olursa birgün ona vereceğim isim.zaten gebelikte yok hamza yine geç gelecek adını fazla görmesem iyi olur :)))

peki sultancım hamza da demezdim hepten yaa :)) ikisi aynı anda da uzun böyle iyi.. inşallah Rabbim hamza yı da sana kavuşturur tez zamanda.. ben çıkıyorum kistlerinin gitmesi çok iyi olmuş bu güzel bir adım hadi bakalım bundan sonrası için şansın arttı hem çoooook çıtırıkmışsın sen daha gelir hamza gelir sen takılma bu kadar... görüşürüz canım...

zerdalım gitmiş işi çıktı sanırım..

lovelim görüşürüz hoşçakal...

ben biraz yavaşım bilgisayarda birde satır atlamayı beceremiyorum aram iyi olmadığı için. kist için sadece bir ay doğum kontrol hapı kullandım.hapla beraberde bir öğrencim Kapari diye bir bitkiyi tavsiye etmişti çocuğu olmayan iki kişi kullanmış fayda görmüş hamileymiş ikiside.Bende aldım kullandım bunu. faydası olmaz dedim ama yine de aldım kullandım .doktora gittim sonra tabi ameliyat olacam diye her şeyimi hazırlayıp gittim işte o gittiğimde kistim yaklaşık 2 -2,5 cm küçülmüştü seni bir ay takip edelim iyiye gitme var diye geri gönderdiler.Gelince bu sefer doğum kontrol hapını bırakıp bu kapariye ve bahsettiğim çaya ve ballı karışıma başladım.belki yanlış yaptım hepsini birden kullanmakla ama faydasıda olmuş yani. hepsini birden kullandığım içinde tam hangisinden fayda gördüğümüde anlayamadım. bu Kapari denen şeyide netten araştırdım kadın hastalıklarının dışında bir çok şeye iyi geliyormuş.hiç faydası olmaz diye diye kullanmıştım.

Son düzenleme:

hoşbulduuuk :) evet 31 haftalık olduk,oğluş olacak nasipse..ben kilolu değildim aşkolsuuunnn :) ama şimdi oldum 53 kilo başladım hamileliğe şu an 70 im:26: biraz fazla aldım ama bebek de iriymiş,normalin 2 katı şu anda tosuncuk :) olsun kızımda da 32 kg almıştım verdim hepsini geri bunu da veririm inşallah,önemli olan sağlıklı olması..sizler nasılsınız?özlemişim..

ALLAH sağlıkmla kucagına almayı nasip etsin Özge.

teşekkür ederim arkadaşım,aranızdan çok uzun süredir ayrı olduğumdan kim ne yaptı bilgim yok,geçmişe de çok gidemiyorum,malum iyice ağırlaştım,çok uzun süre oturamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir.yavaş yavaş öğrenirim yeni gelişmeleri..elfida sen nasılsın?

loveli tebrik ederim bebeğin doğmuş,ek gıdaya bile başlamış,maşallah..demek adı eren ,benim kızım da kardeşimin adı eren olacak diye tutturuyor.ben çok seviyorum bu ismi ama görümcemin oğlunun adı da ali eren o yüzden koymayalım kızım,eymen ya da emir koyalım diyorum ama kıyameti koparıyor bakalım ne yapacağız :) çok sevindim adına,Allah bana da hayırlısıyla doğurmayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…