geçmiş olsun canım, en kolayı pko hastaları, tedavisi çok çabuk olup ve hamile kalan çok kişi oluyor.ayyy canım benım allah razı olsun senden muradını en kısa zamanda versın ınsallah. soktor pko dan dolayı 3 ay yasemın kullandırdı bi düzene gırmem ıcın aynı zamanda da glıfor dıye bı ılac verdı bu hem seker dırencı ıcın kullanılıyo zayıflamam ıcın hemde yumurtlama ıcın ıse yarıyomus bıraz arastırdımda baya hamıle kalan var sımdı surem doldu kırmızılarla doktora gıtcem bakalım ne dıcekkk ınsallah baska bı surece gırmeden hamıle kalırım
hoşgeldin canım, seni mahrum etmeyiz da okuruz. Sen nasılsın canım. neler yaptın, çekirdek kızımız büyüyor demi, yavlum yerim ben onu.bana mı okuyorsunuzzz..Allah razı olsun okuyandan da okumayandan da..
gerçi topik bölünmüş galiba..bana itibar az olmus
geshenkim tamamlıcam diye yorma kendini kıss..sayı değil gönülden olması daha onemli benim için
Geshenk çok pozifsin talım ya, hep böyle ol, nerden bulup bağlarsın, zeki arkdaşım benim. şimdi sınfaları doldurduk hı.hoşgeldiiinnnnnasılsın tansiyon nasıl?? sağlığın sıhhatin yerindemi alemin çılgını özledik kızım nerdesin sen... dua günümüz bugün ama herkes yoğun..
zerdal arada girip çıkıyor..
naneli yasaklı internetlerini kesiyorlarmış çalışmıyorlar diye :)
tento okulda
venüs okulda
loveli okulda
yaniii herkes okullu olsu sınıfları doldurdu sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuuuuuuuuzzz
belanay muhtemelen internete giremiyordur yoksa gelirdi. gelince belenayada okuyalım.sana itibar her daim var sen merak etme.. ben ne eder yapar sayıyı tamamlarım .. belenayda gelmedi zaten o 100 de muamma onuda okuyacam sanırım :)) sayı elbette önemli değil gönülden olması yeterli dimi...
geshenk , geshenk ne demek merak ettım dogrusu nerden aklına geldıbu nıck :)
2. sogan kuru ben bunu tahmını 6 ay once falan yaptım ama aman dedım aman.. bunu yapan arkadaşlar çok dikkatli olsun ılk yaptım bısı yok ara verıp ıkıncı turu da yaptım sonra kı adetımde bı kanama bı kanama yok boyle bısı düşük diye hastaneye gönderdiler (bende hast. de calısıyodum o donem dahılıye doktoru kadın doguma yonlendırdı) aksam eşimle gittik ve doktor (eşim dayanamayıp söyledi sogan kurunu) ostrojen hormonunu yukseltmıs rahım duvarını kalınlastırmıs ondan olmus dedı.. dikkat edin sadece
tabii yaaa..
sml81 nasılsın canım..duan için teşekkürler..durumlar ne şimdi?
geshenk , geshenk ne demek merak ettım dogrusu nerden aklına geldıbu nıck :)
2. sogan kuru ben bunu tahmını 6 ay once falan yaptım ama aman dedım aman.. bunu yapan arkadaşlar çok dikkatli olsun ılk yaptım bısı yok ara verıp ıkıncı turu da yaptım sonra kı adetımde bı kanama bı kanama yok boyle bısı düşük diye hastaneye gönderdiler (bende hast. de calısıyodum o donem dahılıye doktoru kadın doguma yonlendırdı) aksam eşimle gittik ve doktor (eşim dayanamayıp söyledi sogan kurunu) ostrojen hormonunu yukseltmıs rahım duvarını kalınlastırmıs ondan olmus dedı.. dikkat edin sadece
yapma yaaaaaaaaaaaaa :18: ben hep iyi diye okudum nanelinin 6 cmlik miyomunu ve bir sürü küçüklerini yok etmiş çok kanama olmuş 15 güne çıkmış o zaman regli topak şeklinde parça parça gelmiş ondan sonraki muayenesinde yok olmuşlar.. bu beni çok umutlandırdı ama.......... hani yan etkisi yok dediler bide.... bugün 12 gün oluyor ne yapayım bırakayımmı ???????????????
ıyıyım canım saol sen nasılsın sanırım bebıs var sende. allah sonuna kadar tamamlasın ıyı kolay bı dogum sagıklı sıhatlı elma yanaklı bı tosuncuk kız nasıp etsın ınsallah . bende henuz bısı yok 3 aydır korunuyoruz zaten salı dra gıtcem bakalım nası yonlendırcek ınsallah asılama tüp falan olmaya gerek kalmaz
yapma yaaaaaaaaaaaaa :18: ben hep iyi diye okudum nanelinin 6 cmlik miyomunu ve bir sürü küçüklerini yok etmiş çok kanama olmuş 15 güne çıkmış o zaman regli topak şeklinde parça parça gelmiş ondan sonraki muayenesinde yok olmuşlar.. bu beni çok umutlandırdı ama.......... hani yan etkisi yok dediler bide.... bugün 12 gün oluyor ne yapayım bırakayımmı ???????????????
İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz
Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun
Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun
Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun
var canım sağoll...aminnn inşallahhh.hepinizee.
inşallahh gerek kalmaz..ama soyle dusun bebeğine kavusmanı sağlayacaksa tedavide olsa olur..
ben tüple hamileyim işte..Allah'ıma çok şükür
tabı kı canım bi bebek nasip etsinde rabbim nası olursa olsun.
ben onu maddi anlamda dedim ama şimdi iştende çıktım bizi fazla zorlamasın anlamında
:18::18::18::18: korkma geshenkim sen daha yeni yaptın, daha ilk yapımda bu kadar etki edeceğini sanmam, slm 2 kez yapmış. Slm canım, bi isim söyle öyle hitap edelim sana, slm yoksa selma mı ismin.
zerdalım seslendim kıza şimdi..uyuyordu..tepiğini salladı uyumaya devam ediyor..
anne ben buradayım merak etme demek istiyor..ben oyle yorumluyorum
soyle sağlıkla alsam kucağıma..her yeri sağlıklı olsun yavrumun inşallahh..
geshenkk sogan kürü 15 gün maks galiba..sonuna geldin artık
ağrıların geçti ama di mi?
İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz
Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun
Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun
Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun
Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun
yok bırakma kanama cok oluyo dogru ama bendede baya parca parca geldı kahverengı lekelerde cabası ama bunu kanamayla atıyosun belkı. ben doktora gıttıgımde acıle gıtmıstım aksam ve bakan doktor bana pko lu oldugumu soylemedı ben ona soyledım oda evet var ama dıkkate alınacak kadar cok degıl demıstı demekkı fark edıyo bı yerde sadece cok kanama oluyo korkma hazırlıklı ol dıye soyluyorum. sımdıkı doktorum da bu konu da fırca attı bana hatta dalga gectı hergun nası ıctın o suyu ıııyyyy bravo valla falan dedı :)bız cındemı yasıyoruz pırınclemı beslenıyoruz zaten yedıgımız her yemekte var dedı :) kısacası bana salak dedüüü
tamam :13: korkmak yılmak yok battı balık yan gideerrr
çılgınım sen böyle anlatınca içimde bişiler oldu fena duygusala bağladım bak ağlayasım var çok fena.... nerden nereyeeee........
ağrım yok evet canım 15 gün bitince bırakıcam sonra yoğun bir kanama bekliyecem :)) görünen o... sonraa 1 hafta ara sonra duruma göre devam belki.....
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.. çoook güzel oldu bu.. eline sağlık zerdoşum...
sankim buradaki hikayede salak olan tohtor gibün geldi bağa emmeeee :44:
bakalım bende ne olacak merakla bekliyoruz.... 2 paket ped aldım koydum kenara.. kriz masası hazır
geshenk bu sıralarda bitirirsin artık soğan suyunu. Çılgınım bende merakla bekliyom doğumunu, inşallah sağlıklı sıhatli doğurursun prensesi.zerdalım seslendim kıza şimdi..uyuyordu..tepiğini salladı uyumaya devam ediyor..
anne ben buradayım merak etme demek istiyor..ben oyle yorumluyorum
soyle sağlıkla alsam kucağıma..her yeri sağlıklı olsun yavrumun inşallahh..
geshenkk sogan kürü 15 gün maks galiba..sonuna geldin artık
ağrıların geçti ama di mi?
<özlemciğim sigara no biliyorsun. Doktorlarda çok biliyor canım, ibrahim saraçoğlunu hiç dinlememiş bunlar. bende yemeklerde salatalarda kullanırım ama, heralde aç karnına suyunu içmek başkadır.bı sıgara ıcım gelıyorum kızlar bu arada öslem benım adım sml soyadından kaynaklanıyo ya ıst olan yokmu aranızda soyle bı toplansaktanıssak yuzyuze
Kriz masası tamam, du bakalım, belkim gelmeyecek o kırmızılar.tamam :13: korkmak yılmak yok battı balık yan gideerrr
çılgınım sen böyle anlatınca içimde bişiler oldu fena duygusala bağladım bak ağlayasım var çok fena.... nerden nereyeeee........
ağrım yok evet canım 15 gün bitince bırakıcam sonra yoğun bir kanama bekliyecem :)) görünen o... sonraa 1 hafta ara sonra duruma göre devam belki.....
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.. çoook güzel oldu bu.. eline sağlık zerdoşum...
sankim buradaki hikayede salak olan tohtor gibün geldi bağa emmeeee :44:
bakalım bende ne olacak merakla bekliyoruz.... 2 paket ped aldım koydum kenara.. kriz masası hazır
tabı kı canım bi bebek nasip etsinde rabbim nası olursa olsun.
ben onu maddi anlamda dedim ama şimdi iştende çıktım bizi fazla zorlamasın anlamında
bı sıgara ıcım gelıyorum kızlar bu arada öslem benım adım sml soyadından kaynaklanıyo ya ıst olan yokmu aranızda soyle bı toplansaktanıssak yuzyuze
geshenk bu sıralarda bitirirsin artık soğan suyunu. Çılgınım bende merakla bekliyom doğumunu, inşallah sağlıklı sıhatli doğurursun prensesi.
<özlemciğim sigara no biliyorsun. Doktorlarda çok biliyor canım, ibrahim saraçoğlunu hiç dinlememiş bunlar. bende yemeklerde salatalarda kullanırım ama, heralde aç karnına suyunu içmek başkadır.
Kriz masası tamam, du bakalım, belkim gelmeyecek o kırmızılar.
Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında
sevdalanmış onun deli dalgalarına.
Hırçın hırçın kayalara vuruşuna,
yüreğindeki duruluğa
Demiş ki suya:
Gel sevdalım ol,
Hayatıma anlam veren mucizem ol...
Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa
al demiş;
Yüreğim sana armağan...
Sarılmış ateşle su birbirlerine
sıkıca, kopmamacasına...
Zamanla su, buhar olmaya,
ateş, kül olmaya başlamış.
Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...
Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de
yüreğindeki kederi de
alıp gitmiş uzak diyarlara su...
Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları...
Aramış suyu diyarlar boyu,
günler boyu, geceler boyu
Bir gün gelmiş, suya varmış yolu
Bakmış o duru gözlerine suyun,
biraz kırgın, biraz hırçın.
Ve o an anlamış;
aşkın bazen gitmek olduğunu.
Ama gitmenin yitirmek olmadığını....
Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla.
İşte o zamandan beridir ki:
Ateş sudan,
su ateşden kaçar olmuş..
Ateşin yüreğini sadece su,
Suyun yüreğini
Sadece ateş alır olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?