kardelencim ya strese girme Allah aşkına...evet o konuda bende sana katılıyorum..isteyen isteği yere gider deniliyor ama yinede sitemler diz boyu...ben kimseden vazgeçmek istemiyorum...hepinizin yeri ayrı hepinizi ayrı seviyorum..yani şimdi buraya gelip kimseye yazmayım mı yoksa oraya gidip kimseyi merak etmeyeyim mi...iyi kötü sanal ortam hepimiz arkadaş olduk..derdimizi paylaştık...başka topiclerde gezenlere laf yok ama kardelen ve bana gelince laf söyleniyor..bende bu duruma şaşıyorum yani...buraya gelip dostlarımı arkadaşlarımı merak eder yazarım orayıda merak eder yazarım..bu konuda sana hak veriyorum canım...kimseden vazgeçmem...madem herkes tercihini söylemiş bende yazdım...böyle biline...
günaydın zerdal cım,evet isteyen istediği kişiyle konuşur diyo herkez ama nedense bunu düşünmedende yazılıyo baştan,madem karışılmıyo,benim yada leylanın adı karıştırılmadan edilseydi keşke sitemler,yada herkezin düşüncesi neyse öyle ifade edilseydi,şamar oğlanı olanda ben oldum arada,hayatımın en stressiz geçmesi gereken günlerinde çok güzel oldu akşamdan beri yazılanlar.
herkeze teşekkür ediyorum.
Canım lovelim, konuya yabancı kaldın ben anlatayım sana, bazı arkdaşlarımız topink açmışlar, üstelik hiçbir açıklama yok, geshenkte bu topinkte herkes o kadar birbirine yardımcı olurken, hiçbir açıklama olmadan neden başka topink açılmış diye soruyor. Durum böyle canım. Bende seni merak ediyordum canım, kaç gündür yoksun tatlım, nasılsın, eren nasıl.
hııııı anladımmm neyse boşverin kızlar
valla her sabah bakıyorum erenden fırsat kaldıkça yazamadan başlıyoruz mızmızlanmaya sonra ben işe gidiyhorum genelde 10 gibi gidiyorum okula 2 gibi geliyorum yemek eren derle topla derken akşam oluyor sofrayı kur ereni besle uyut derken oluyor 23.00 bakıyorum yoksunuz çıkıyorum günüm böyle sürüyor tatlım
eren iyi çok şükür ek gıdaya başladık bir yemek yiyoruz üstümüz başımız çorba yoğurt muhallebi kaşıkla beraber ellerde ağıza girior tabii o eller her yere yetişiyor her yer batıyor komik oğlan
çok ama ben ayın 12 sinde başlayan ve kistlerimi eriyerek attığım bir kanama gördüm.yani doktor söyledi kistin eridiğini.inşallah dediğin gibi hamileyimdir.ama dayanamıycam yarıma kadar olmazsam test yapıcam yarın
geçen akşam gelmişti eşinin kuzeni onlarda kalıyormuş nişanlısı askere gitmiş biraz bu durumdan dolayı sıkıntılıymış elfida ile konuşmuşlardı sanırım bende sonra okumuştum..
yorgunummmmmmmmmmmm
canım eşim getirdi yaptım testi ama malesef yine negatif.yine tüm umitlerim boşa gitti.benim hiç böyle olmamışti adetim hep diğer aydan iki gün önce olur gününü şaşırmaz.7 ay önca laporoskopi oldum ben buradan okuyorum bazı arkadaşlar laparoskopiden sonra adet düzensizliği aşamış bende hiç olmamıştı. çok moralim bozuldu
eşimde hiç sorun yok çok iyiymiş onun değerleri.eşim benim anne olmayı çok istediğimi bildiği için eğer sorun bende olsaydı bırakırdım seni diyor.çok istediğin bu duyguyu ömür boyu benim yüzümden tatmamana dayanamam diyor.onu da üzmemek için bu duyguyu içime atmayı hatta çok normal davranmayı istiyorum ama anlayışsız insanlar sağ olsun bırakmımıyorlar bizi kendi halimize.napıyım artık kürlerime devam yine.bir gün bizimde yüzümüz güler inşallah...
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
GESHENK,
peeehhhhhhhh.... ziyarete 24 saat açığız çorbacıları geçtik yav....
ya arkadaşlar ifade edemedik galiba kendimizi. kimsenin size neden orda burdasnınz diye sitem ettiği yok ki?
kendi tarafımızdan anlaşılamayan durum," durduk yere noldu?"" neden açıklama yapılmadan yeni topik açıldı?"
eyvallah tabi ki herkes anlaştıgıyla beraber olmak ister, buna da dicek bişi yok, buna bişi de demioz..
fakat bu taraftan görünen de; zerdalın da dediği gibi, bi rahatsızlık olmuş kulis yapılmış ve yeni topik açılmış.
insan giderken bakın bööle bööle oldu, biz de şööle şööle yaptık deme nezaketini gözsterirdi.. sadece bunu beklerdik diyoruz.
kardeş topik denildi ama akabinden "gruplaşma var " " bakın bööle tavırlar bizi uzaklaştıdı"imasında bulunuldu,
en eskiler olarak ben zerdal geshenk aylin loveli..
ben gelsem bile fazla duramıyorum, işim gücüm uykum olyor, beni geçin
loveli bebekten gelemiyo
aylin ksitten işten
çılgın da gebelikten..
e kalanlar zerdal geshenk.
zerdalım melek olmuş herkese yardıma kşoyor, geshenk de itinayla takip edip gelenleri, tek tek derman bulmaya çalışıyor?
teyteylere katılamadıgım sıkı bi takipçi olamadıgım için ben mi gruplaşma yaptım??
keşke herkesle geshenk gibi ilgienebilseydim ama vaktim yok kızlar vakttimm..
kk da takıldıgım her gece okul işlerini fergat ediyorum ya da savasklıyorum..
şamar oğlanlıgı alınganlıgına da gerek yok,
gezhenk kalkıp bana mi dicek neden böle böle oldu die ya da loveli zerdala mı?.
muhatabımız siz oldugunuz için sizinle konuşuyoruz..
ilk bölünme oldugunda olabilir herkes anlaşıtıgıyla bi arada olmak ister dedim çok da üzerinde olmadım.
ama söylenenler hoş olmadıgı için katılma gereği hisseettim.
bu da benim son sözümdür
maşalah maşalah en tatlı zamanları..:)
kızım nasıl tutuyosun aklında yahey maşalah :)
me tooooo
hadi ya
hayırlsı olsun sultan, bi dahaki sefer inşlh
amin amin
hahaha
az mercimek çeekkkkkk
YAFLUM tento destanı yapmışınaylin pek yapardı böyle ..
çorban limonlu mu olsun ablaaaaa
gönül isterdi ki tek tek yanıt verem :) ama çıkçam az soora
canlar 30 tane okudum allah kabul etsinçılgın için ayetel kürsi listesi
GESHENK..................... 50
belenay..................... 100 hep bu kadar yazın okurum demişti ama kaç gündür yok...??
zerdal.........................20
loveli..........................10
etti 180..
okumak isteyenler söylesin..
baştan yine başlayabiliriz tekrar okunabilir....
303 olacaktı değilmi zerdalcım?
canlar 30 tane okudum allah kabul etsin
Ağzına sağlık yetercim 30 sana ekliyorum.. eşin nasıl oldu?? sen nasılsın?
slm arkadaşlar uzun bi aradan sonra yine bencanım eşim iyi ama hala yoğun bakımda
bende çok yorgunum şimdi çıkıyorum yatacğım
geshenkkkk naber tatlım..haberi salmışın okudumsenin için öptüm bugün çocukları inş senind e onlar gibi tatlı kuzuların olurrr....
benim omurgamın en son yeri çok ağrıyor...ne oldu anlamadımm sanki iplik gibi bişiler çekiliyor , bel fıtığımı oldunm ki Allah korusun..havlu koyduk bakalımmm inş geçer.gece hep üstümü açıyomuşum eşim ondandır diyorr...
neys e görüşürüz cicim ben az yatayım bariiii...
canım eşim iyi ama hala yoğun bakımda
bende çok yorgunum şimdi çıkıyorum yatacğım
arkadaşlar ben pazartesi tekrar doktora gıdecegım bana verdıgı sure doldu :)
şimdi sizden bişi isticem çok güzel bi dua buldum bu duayı benim için 100 defa okurmusunuz çok kısa zaten yarında cuma olması sebebiyle vesile edelim hatta bunu her cuma bi başka kardeşimiz için yapalım derim ben
dua şöyle
Zekeriya Peygamber duası
(Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)
Yarabbi sen beni yalnız bırakma Zira sen varisinin hayırlısısın ve kimsesizlerin kimsesisin.
Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.
Bu dua evlad ve ensap sahibi olmak ve hayırlı mirasçısı kalmak ve dünya ve ahirette yalınız kalmamak için şimdiden okunacak düadır. Bahusus evlada hasret çekenler yukarıda arz ettiğim gibi devam ederlerse Mevla muvaffak eder inşAllâh .
okuyan okumayan herkese şimdiden teşekkürler allah gönlümüze göre versin
geshenk seni burda görriimm. günaydınn :)
herkeslere hayırlı cumalar
Günaydın bayanlar cumanız mübarek olsun, işlere başlamadan şöyle bi göz atayım dedim.
Raborların biri bitmeden biri geliyor. 2010 la ilgili he bire brifing hazırlayıp duruyoz. Bu gün çok yoğun olacam, ara ara gelirim.
nasılsınız. geshenk ne oldu senin yumurta, tentoş sen artık beklemeye geçeceksin. eşin gitttimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?