30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çılgın için 313 ayetel kürsi listesi

GESHENK....................113
belenay..................... 100 hep bu kadar yazın okurum demişti ama kaç gündür yok...??
zerdal.........................20
loveli..........................10
yeter..........................30 okunmuş....
venüs.........................20
sml.............................20

okumak isteyenler söylesin..

tamamladım kalanı da... belenaya verdiğimiz 100 taneyi o hiç gelmediği için akşama okurum inşallah... Allah kabul etsin..

öğleye kadar okuyan çıkmazsa kalanını ben tamamlarım gene... sml nin dua isteği var kızlar çılgını bitirip ona da okuyalım duasını tek vericem aşağıya.. katılabilirseniz güzel olur kısa zaten...

hadi ya?
sıkma canını be leyliko, nefes aldıkça ümit var
bu demek oluyor ki senin tüpe başlaman lazım
zedalın dediklerini de uygala, ii gelir inşlh

çok geçmiş olsun

bana iliki demeyyiinnnn:111::111::111:
te beyle oldum kaç dündür

geshenke loveliye sorma zerdalım
çok kazık soruyo
öldüm btiitm

ilişk koçum geshenk

reglin bittikte bi kaç gün sonra başlasan hani iki günde bir devam etsen ama çift çizgi zamanları her gün yaosan mesela?

biz kaç gündür kalaşnikofla çaışıoz geshenk le loveli sayesinde

karnım agrıyo sanırım benım kırmızılar bayrak sallamaya baslıcak canım cıktı bugun butun evı temızledım alt ust ettım sozum ona yarın kayınvalıdem gelecekmıs oda caydı parmagında oynatıyo adamı

meraba kızlar, biraz geçmişi okuyayım, sonra da mesai biter giderim dişçiye gidicem bugün gene :26:
haftasonu gelmeye çalışacağım,annem geliyor bizde kalacak haftasonu daha yeni gitmişti, h.sonu da yımırta zamanıydı ama artık napalım bu ayda gelmiyor bebiş,bunu da kabullenmeye başladım, ara ara kendi kendime napalım olmuyorsa olmuyordur bunu kabulleneyim, bizde çoğalmayıverelim diyorum :26:

tatatatatata dışınyaaa dışınyaaaaaaaaaaaa :98:

tentonun şarkısı şimdi canlı yayında

Hadi gidelim karakola, merkeze,
Canım istiyor her gece her gece
:119:

benimde ağrıyor ama kırmızı, mavi değil mevzuu bu sefer mor galiba... :111:
marifetli kadın demekki :)) parmakta oynatmak kolaymı öyle :))

niye yaaa geceleri çalışma olmasmı... nasıl bir ortam oluyorki buna zaman kalmayacak :26:

e hafta sonu annen var die mi olmuo anlamadım naneli?

itinaula her yerde yapabilrisinzi, ses çıkarmayın dötünüz başınız çarşaflı ossun yeter bak :))

ne temizlik yaptın ya
regl üstü
ben yumurtlamadan sonra sallıom evi
temizlikle uğraşıp olası bişiy, düşürmeeyem heheheh

tatatatatata dışınyaaa dışınyaaaaaaaaaaaa :98:

tentonun şarkısı şimdi canlı yayında

Hadi gidelim karakola, merkeze,
Canım istiyor her gece her gece
:119:

ay yok baklava olsa bezilirdi

aman işte kızlar, bi sürü durum var, annemle eşim hiç anlaşamıyor annem eşimin yediğine giydiğine her bişeyine yorum yapıyor evdeki eşyaların düzenine karışıyor, karışmakla kalmıyor eşyaların yerlerini değiştiriyor, ne kadar yapma etme desem de sanki inadına yapar gibi hareket ediyor, eşimde sinir stres halinde oluyor, zaten adam ateş topu gibi oluyo haliyle de bu iş filan olmuyo yani
annem gelip gitti mi benim enkazı toplamam çok zaman alıyor, ben enkazı toplayamadan annem bi daha geliyor işte,çok canım sıkkın bugün

hımmmm kötü durum... aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..... ne yapmalı zor böyle yaaa... eh işin içinde bide böyle beklentiler olunca hepten vahameti artıyor.. odanıza girince yatıştır naneli performansını arttır ne yap et adamı yumuşat şimdilik çözüm bu.. dur ben düşünecem sana çıkar yollar :))) şimdi çıkmam lazım.. akşama görüşürüz öpüldünüz hatunlar...

iyi akşamlar kızlar, benim için dua edin haftasonu sorunsuz geçsin inşaallah
bi yanda annem, bi yanda eşim çok zor çoookkkkkk :26:
Allah yarınınızı, bugününüzden güzel eylesin, yüzünüz hep gülsün,evinizden sağlık,huzur,mutluluk eksik olmasın,yuvanız bebişlerle şenlensin

gecmiş olsun Venüsüm ya.ağlatacak kadar ağrıdı mı (
fıtık dğeildir inşALLAH..o kötü our doğumda

ayhh Zerdal sormaaa... napıcizzz biz ya,benimde hoşafım çıktı bugun bacım ya

cılgıncım cok işim vardı akideşim,hiç neti acamadım..bitirmişelrmi duanı onuda anlayamadım,akşam Geshenk gelir heralde ona sorar okurum bende 10 tane de kalmlış olsa gönülden olcak senin için emin ol... cuma gün bizim işler yoğun oluyor,bide pazt yogun olur,ondan yani.ç değilse sana itibar az olabiler mi

saolasın Leyliko ya... beni düşünüp mü yazdın sne bunu :))
ben de dr arastırmaya başlıycam inşALLAH.. ama geri kafalımı dersin ne dersin alternatifler varken erkek dr. secmeyi düşünmüyorum şimdilik...Sağol ama tavsiyen için.

ü
hımm.. zor durum hakkat.benimkiler anlaşıyor ama o kadar sık gelse annem nasıl olurdu bilemiyorum şimdilik. Derler ya bin iyi olsa da kayınvalide kayınvalidedir,doğru...benim kayınvalide arıyor tüp yaptırdıgımız gündne beri,aman ayaga kalkma,aman dinlen,aman agır kaldırma,aramaları da sıklaştı..bak düşünün yani önemsiyor ki kadın sorup duruyor...ama ben kızıyorum bazen(tahmmülsüüzm bide son zamanlarda,alıngan ve sinirliyim azcık da) torunları için bu kadar öenmsiyolar,ben bilmiyom sanki bebegimi korumayı falan diye düşünüyorum,eşime söylememek için zor tutuyorum kendimi,kötü bişeyde yapmıyolar.. ama durum nedir KAYINVALİDE ....

eşine de hak vermek lazım,karışıyorsa ediyorsa,kendi evinde hoşuna gitmiyodur..
anneler de en degerli varlıklarımız bizim için,onlarada bişey diyemieyiz..

işin pek zor NANELİM vesselamm :44:

Çılgın bitmemiş sanıyorum ..Belenayın 100 adet kalmış.. ben 50 tane okurum GESOO...
en içten dualrımla..bebegi kolay ve sağlıkla dünyaya gelsin,hayırlı bi evlat olsun diye de dua ederim inş.

bu akşamki konu bu ise ben gelmiim hiç

eline koluna sağlık zerdal. ama nedense en çok sigara konusu dikkatimi çekti ah bi bıraksam:84:
bırakın gitsinn

ben bunları hep uyguladım her ay,hiç ümit kesmeden... ama benim durum farklı tabi, mucizeye inandım her ay napayım,ama sekmedi hiç adetim,günüm bile gecmedi nerdeyse hiç (
Olsun şükür diyelim,tüp bebek oldugunu unutuyorum bile yavrumun..normal bebekten farkı olmuycak artık gelişiminin dğeil mi? cılgın bilir ya girmez o bu akşam...

takma kafana Leyliko,taksan ad değişen bişey yok..sadece FSH i düşürmek için yani varolan yumurta kalitesini artırmak için kürler var onlardan yap.. sne tüpe başla bal-polen ye OPU gününe kadar..hatta bu ay de yesne cok ise yarar eminim.. kızlar daha iyi bilirler bitkiselleri gerci de canını sıkma emi..

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

_eLfiDa_,

saat kacta gleceksiniz kıslar.. ben yorgunluktan sızman üsereyim..pek gecikmesenizde iyi olur hanee

BEN GELDİM EKİP TOPLANIN HADE

elfoş daha saat 8 oluyor kıss acelen ne... anca yemek bulaşık kayfe.. hemen geldim işteee.. konuya farklı boyutlar getiririzz senin için gel sen geeell

BEN GELDİM EKİP TOPLANIN HADE

elfoş daha saat 8 oluyor kıss acelen ne... anca yemek bulaşık kayfe.. hemen geldim işteee.. konuya farklı boyutlar getiririzz senin için gel sen geeell
bende dünden kalan mantar yemeeni ısıttım yiyodum şimdi..hiçde yemek yiyesim yok..kahve deme bana nasıl özledim bilemezsin,gecen gün rüyamda gördüm yarım fincakcık içtim annemlee varken,hepsi o, aralık ayındaki adetimde içtimdi en son olsa da içsek.. var da yasaq

ben çılgının 50 ayetel kürsi okurum tamam Gesom..
ama bugun halim yok hiç namaz kılmaya falan,ayy ne günah bende izn günümde kılar oldum sadece oda 2-3 vakit anca ( ettiğim dualar kabul olur mu ki hocam yaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…