Merhaba Kızlar,
Nasılsınız_? ben hiç iyi değilim. Dün AMH test sonucumu aldım. moralim çok bozuldu.Yumurta rezervlerim azalıyormuş. YUmurtalarım yaşlanıyormuş. offf off. Önümüzdeki ay tüp yaptırayım diyorum. Bu gibi sorunlardan hamile kalan var mı? yada bu sıkıntıları yaşayan? Siz ne dersiniz??(((
Elfida canım sana çokkkk iyi bir doktor önerebilirim. Kesinlikle pozitif bir hekim ve işinide iyi yapıyor. Özel muayenesi var. İş dışında da gidebilirsin tabi. Kahraman KOLDAY. Muayenesi Alsancak' ta. bilgin olsun diye yazdım. Jinekolog Operatr Dr. Kahraman Kolday | Kadn Hastalklar ve Doum Uzman burdan bilgi alabilirsin.
Geshenk bu günkü konu ilişki sıklığı, akşam tartışırnız artık, tentoşum söyler artık.
Geçen yıl ben onlarıda yedim, kavanozda karıştıyordum, anam benimde yapmadığım bişey kalmamış. Bu sene boş verdim. Böyle işte günlere falan taktım bu sefer.
Kızlar benim geçen yılki hamişliğimde gün aşırı ilişkide hamile kalmıştım. En idali gün aşırımı acaba. ben anladığım kadarıyla ovulasyonda çift çizgiyi gördükten 2 gün sonra çatlıyom, bu sefer öyle çalışacağım çalışmayı ovulasyonda gördüğüm çift çizgiden 2 gün sonraya denk getireceğim. Biraz karışık oldu ama ben anladım oni
nokta atışı12 den ....... tek atış olmaaaassss atış sayısını arttırsın acık söyle herifine poligon sağlam de devaam de... akşamın konusuna ufaktan giriş yaptık zerdoş baakkkk..
bilmeeeemmmmm :124: :122:
bana iliki demeyyiinnnn:111::111::111:
te beyle oldum kaç dündür
geshenke loveliye sorma zerdalım
çok kazık soruyo
öldüm btiitm
ilişk koçum geshenk
reglin bittikte bi kaç gün sonra başlasan hani iki günde bir devam etsen ama çift çizgi zamanları her gün yaosan mesela?
biz kaç gündür kalaşnikofla çaışıoz geshenk le loveli sayesinde
karnım agrıyo sanırım benım kırmızılar bayrak sallamaya baslıcakcanım cıktı bugun butun evı temızledım alt ust ettım sozum ona yarın kayınvalıdem gelecekmıs oda caydı parmagında oynatıyo adamı
meraba kızlar, biraz geçmişi okuyayım, sonra da mesai biter giderim dişçiye gidicem bugün gene :26:
haftasonu gelmeye çalışacağım,annem geliyor bizde kalacak haftasonu daha yeni gitmişti, h.sonu da yımırta zamanıydı ama artık napalım bu ayda gelmiyor bebiş,bunu da kabullenmeye başladım, ara ara kendi kendime napalım olmuyorsa olmuyordur bunu kabulleneyim, bizde çoğalmayıverelim diyorum :26:
e hafta sonu annen var die mi olmuo anlamadım naneli?meraba kızlar, biraz geçmişi okuyayım, sonra da mesai biter giderim dişçiye gidicem bugün gene :26:
haftasonu gelmeye çalışacağım,annem geliyor bizde kalacak haftasonu daha yeni gitmişti, h.sonu da yımırta zamanıydı ama artık napalım bu ayda gelmiyor bebiş,bunu da kabullenmeye başladım, ara ara kendi kendime napalım olmuyorsa olmuyordur bunu kabulleneyim, bizde çoğalmayıverelim diyorum :26:
karnım agrıyo sanırım benım kırmızılar bayrak sallamaya baslıcakcanım cıktı bugun butun evı temızledım alt ust ettım sozum ona yarın kayınvalıdem gelecekmıs oda caydı parmagında oynatıyo adamı
tatatatatata dışınyaaa dışınyaaaaaaaaaaaa :98:
tentonun şarkısı şimdi canlı yayında
Hadi gidelim karakola, merkeze,
Canım istiyor her gece her gece
:119:
naneli dişinde ne var?? çürük mü??? ne ettirecen dişçide
aman işte kızlar, bi sürü durum var, annemle eşim hiç anlaşamıyor annem eşimin yediğine giydiğine her bişeyine yorum yapıyor evdeki eşyaların düzenine karışıyor, karışmakla kalmıyor eşyaların yerlerini değiştiriyor, ne kadar yapma etme desem de sanki inadına yapar gibi hareket ediyor, eşimde sinir stres halinde oluyor, zaten adam ateş topu gibi oluyo haliyle de bu iş filan olmuyo yani
annem gelip gitti mi benim enkazı toplamam çok zaman alıyor, ben enkazı toplayamadan annem bi daha geliyor işte,çok canım sıkkın bugün
gecmiş olsun Venüsüm ya.ağlatacak kadar ağrıdı mıgeshenkkkk naber tatlım..haberi salmışın okudumsenin için öptüm bugün çocukları inş senind e onlar gibi tatlı kuzuların olurrr....
benim omurgamın en son yeri çok ağrıyor...ne oldu anlamadımm sanki iplik gibi bişiler çekiliyor , bel fıtığımı oldunm ki Allah korusun..havlu koyduk bakalımmm inş geçer.gece hep üstümü açıyomuşum eşim ondandır diyorr...
neys e görüşürüz cicim ben az yatayım bariiii...
ayhh Zerdal sormaaa... napıcizzz biz ya,benimde hoşafım çıktı bugun bacım yaGünaydın bayanlar cumanız mübarek olsun, işlere başlamadan şöyle bi göz atayım dedim.
Raborların biri bitmeden biri geliyor. 2010 la ilgili he bire brifing hazırlayıp duruyoz. Bu gün çok yoğun olacam, ara ara gelirim.
nasılsınız. geshenk ne oldu senin yumurta, tentoş sen artık beklemeye geçeceksin. eşin gitttimi.
cılgıncım cok işim vardı akideşim,hiç neti acamadım..bitirmişelrmi duanı onuda anlayamadım,akşam Geshenk gelir heralde ona sorar okurum bende 10 tane de kalmlış olsa gönülden olcak senin için emin ol... cuma gün bizim işler yoğun oluyor,bide pazt yogun olur,ondan yani.ç değilse sana itibar az olabiler mibana mı okuyorsunuzzz..Allah razı olsun okuyandan da okumayandan da..
gerçi topik bölünmüş galiba..bana itibar az olmus
geshenkim tamamlıcam diye yorma kendini kıss..sayı değil gönülden olması daha onemli benim için
saolasın Leyliko ya... beni düşünüp mü yazdın sne bunu :))Merhaba Kızlar,
Nasılsınız_? ben hiç iyi değilim. Dün AMH test sonucumu aldım. moralim çok bozuldu.Yumurta rezervlerim azalıyormuş. YUmurtalarım yaşlanıyormuş. offf off. Önümüzdeki ay tüp yaptırayım diyorum. Bu gibi sorunlardan hamile kalan var mı? yada bu sıkıntıları yaşayan? Siz ne dersiniz??(((
Elfida canım sana çokkkk iyi bir doktor önerebilirim. Kesinlikle pozitif bir hekim ve işinide iyi yapıyor. Özel muayenesi var. İş dışında da gidebilirsin tabi. Kahraman KOLDAY. Muayenesi Alsancak' ta. bilgin olsun diye yazdım. Jinekolog Operatr Dr. Kahraman Kolday | Kadn Hastalklar ve Doum Uzman burdan bilgi alabilirsin.
üaman işte kızlar, bi sürü durum var, annemle eşim hiç anlaşamıyor annem eşimin yediğine giydiğine her bişeyine yorum yapıyor evdeki eşyaların düzenine karışıyor, karışmakla kalmıyor eşyaların yerlerini değiştiriyor, ne kadar yapma etme desem de sanki inadına yapar gibi hareket ediyor, eşimde sinir stres halinde oluyor, zaten adam ateş topu gibi oluyo haliyle de bu iş filan olmuyo yani
annem gelip gitti mi benim enkazı toplamam çok zaman alıyor, ben enkazı toplayamadan annem bi daha geliyor işte,çok canım sıkkın bugün
Çılgın bitmemiş sanıyorum ..Belenayın 100 adet kalmış.. ben 50 tane okurum GESOO...çılgın için 313 ayetel kürsi listesi
GESHENK....................113
belenay..................... 100 hep bu kadar yazın okurum demişti ama kaç gündür yok...??
zerdal.........................20
loveli..........................10
yeter..........................30 okunmuş....
venüs.........................20
sml.............................20
okumak isteyenler söylesin..
tamamladım kalanı da... belenaya verdiğimiz 100 taneyi o hiç gelmediği için akşama okurum inşallah... Allah kabul etsin..
öğleye kadar okuyan çıkmazsa kalanını ben tamamlarım gene... sml nin dua isteği var kızlar çılgını bitirip ona da okuyalım duasını tek vericem aşağıya.. katılabilirseniz güzel olur kısa zaten...
bu akşamki konu bu ise ben gelmiim hiçGeshenk bu günkü konu ilişki sıklığı, akşam tartışırnız artık, tentoşum söyler artık.
Geçen yıl ben onlarıda yedim, kavanozda karıştıyordum, anam benimde yapmadığım bişey kalmamış. Bu sene boş verdim. Böyle işte günlere falan taktım bu sefer.
bırakın gitsinneline koluna sağlık zerdal. ama nedense en çok sigara konusu dikkatimi çektiah bi bıraksam:84:
ben bunları hep uyguladım her ay,hiç ümit kesmeden... ama benim durum farklı tabi, mucizeye inandım her ay napayım,ama sekmedi hiç adetim,günüm bile gecmedi nerdeyse hiçHer gün ilişki olursa iyi mi olur ?
Artı ya da eksi olarak hiç bir şey olmaz fakat spermin hacmi düşeceği için gün aşırı tavsiye edilir. Çünkü bazı yörelerde her gün ilişkiye giriliyor ve sağlıklı çocukları dünyaya geliyor. Günlük ilişkiler her zaman sperm sayısını düşürmez fakat önerilen gün aşırı olmasıdır.
İlişkiye çok uzun molalar vermek spermleri güçlendirir mi?
Çok ara vermek de sağlıklı bir durum olmayıp,sorun çıkarabilir. İki hafta boyunca hiç ilişkiye girmedikten sonra gerçekleşen ilk ilişkide, çıkan sperm sayısı yüksek olabilir fakat spermlerin hareketlilik düşer. Ancak şu da unutulmamalıdır ki; günü geliyor çok ender, hatta yılda bir kez ilişkiye giren insanlar bile çocuk sahibi olabiliyorlar.
Ayın hangi dönemlerinde çiftlerin şansı daha fazla ?
28 günde bir defa adet gören kadında 14. gün yumurtlama günü olarak bilinir. Dolayısıyla 10. günden sonra gün aşırı ilişki olması, gebelik şansını en çok artıran sistemdir.
Sperm, kadının genital organlarında bir süre yaşayabilmektedir. 14. gün en şanslı gün olarak bilinse de bazen 20. günlere kadar gebelik kalma şansınız vardır. Bu nedenle takvim metodu ile çalışmak isterseniz bu günlere dikkat etmelisiniz.
Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için önerilen pozisyonlar var mıdır?
Önemli olan kadının rahminin pozisyonudur. Kadının üstte olduğu pozisyonda hamile kalmak dolayısı ile daha zordur. Hamilelik için kadının kalça altına yastık koyması önerilen bir durumdur.
Pozisyonların önemi fazladır fakat umulmadık pozisyonlarda da hamile kalınabilmektedir,burada ki amaç şansı artırmaktır. Fakat ilişkiden sonra bizim ülkemizde vajinal duş çok yaygın, bunu kesinlikle tavsiye etmiyoruz çünkü enfeksiyona davetiye bir durum bu.
Doğurganlığı artıran yiyecekler var mıdır?
Ölçülü e dengeli beslenmek çok önemlidir. Tek taraflı beslenme kadının yumurtlama hücrelerine oldukça zararlıdır. Bu durum vejetaryenlerde kısırlık oranının yüksek olması ile belirginleşmiştir. Hayvansal proteinlerin de vücuda alınması lazımdır.
Yenilecek gıdalar çok iyi yıkanmalı, sigaradan kullanılmamalıdır. Çünkü günde bir paket sigara tüketenlerin menopozu üç yıl erken meydana gelmektedir, iki paket içenlerin ise bu süre beş yıla çıkmaktadır.
Çiftlerin ilişki öncesi yapmaması gereken önemli şeyler nedir ?
Çok sıcak banyo veya sauna sperm üretimini azaltır. Çünkü testis ısıya oldukça hassastır. Özellikle sperm sayısı sınırda olan kişilerde çok daha zararlıdır.
Alkolün spermler üzerinde toksit etkisi vardır ve bu çok olumsuz bir durumdur. Vajinal duşu, özellikle hamilelik isteyen bireylerin ilişkilerinden sonra önermiyoruz. En önemlisi rahat ve stressiz bir süreçten sonra birleşmek.
Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler ne sıklıkta ilişkiye girmelidirler?
Gebelik için çiftlere haftada iki üç kere ilişkiye girmelerini öneririz. Ama kesin bir sınırlandırma da getiremeyiz, ilişki kendiliğinden ve doğal süreçte gelişmelidir. Sonuçta ilişki sıklığı ile anne baba olma ihtimalinin çok fazla bir ilişkisi yoktur.
takma kafana Leyliko,taksan ad değişen bişey yok..sadece FSH i düşürmek için yani varolan yumurta kalitesini artırmak için kürler var onlardan yap.. sne tüpe başla bal-polen ye OPU gününe kadar..hatta bu ay de yesne cok ise yarar eminim.. kızlar daha iyi bilirler bitkiselleri gerci de canını sıkma emi..Merhaba Kızlar,
.
bende dünden kalan mantar yemeeni ısıttım yiyodum şimdi..hiçde yemek yiyesim yok..kahve deme bana nasıl özledim bilemezsin,gecen gün rüyamda gördüm yarım fincakcık içtim annemlee varken,hepsi o, aralık ayındaki adetimde içtimdi en sonBEN GELDİM EKİP TOPLANIN HADE
elfoş daha saat 8 oluyor kıss acelen ne... anca yemek bulaşık kayfe.. hemen geldim işteee.. konuya farklı boyutlar getiririzz senin için gel sen geeell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?