30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çılgın için 313 ayetel kürsi listesi

GESHENK................... 113 okudum
zerdal.........................20
loveli..........................10
yeter..........................30 okunmuş....
venüs.........................20
sml.............................20 okudu.
elfida..........................50

okumak isteyenler söylesin..

tamamladım kalanı da... belenaya verdiğimiz 100 taneyi o hiç gelmediği için akşama okurum inşallah... Allah kabul etsin.. elfida 50 sini aldı kaldı 50...

bitanem Rabbim hangi niyetle ne kadar samimiyetle gelip huzuruna elini açtığını en iyi bilen değilmi.. elbette bu ölçüde Ona açılan elleri boş çevirmez.. bunu da hep ayetlerinde görüyorız zaten.. sen rahat ol canım kimin duası kimin bedduası tutar onu ancak Allah bilir.. sen yeterki iyi niyetli ol eksikler yapabildiklerimizle tamamlanır inşallah.. yaptığımız iyiler kötüleri örtsün kötüler iyileri değil.. namaz konusunda da aklına geldiğinde kendini zorla yapamadıkların için üzül üzül ancak zaten yapamıyorum yarım yamalak deyip hepten uzaklaşma.. hangimiz neyi tam yapabiliyoruzki.. Rabbim hidayet etsin hepimize...
tam hoca gibide yanıtlamışım he

selam kızlarrrrrr

selam tentoo

GESO boşuna mı hocam dedik sana..
bak işte iç ferahlığı verdin bana,yarın daha dinç olurum,namazımıda kılarım duamıda okurum inşALLAH.bu işyeri pek yoruyo beni hakket,bide yanlışlar yapıyom ki sorma gitsin..Tentonun bebeler bende olsa hep yanlış seyler öretirdim heralde...iyiki evrak,kagıt bilmem ne ugrastıklarım çiçek deel

canım eğer o işlerle uğraşsan eminim onu da kıvırırdın sen.. akıllı kızsın yaflum .. yakışırdı hani sanada.. senin işi bilmiyos ama zor yorucu olduğunu biliyos..

canım eğer o işlerle uğraşsan eminim onu da kıvırırdın sen.. akıllı kızsın yaflum .. yakışırdı hani sanada.. senin işi bilmiyos ama zor yorucu olduğunu biliyos..

akıllı dğeilim ben gesom ya..yani zeka şıfkırdıığı sölenemez,velhasıl calışkanım,heralde zeka düzeyimideki eksikliği kapatsın diye böyle yetiştirdim kendimi.. :)) bugun yine sinirlendim ki ne sinirlendim,ateş püskürdüm cizgi filmilerdekiler gibi burnumdan kulağımdan,snir bozucu bi kaç insan olunca calıştıgın yerde daha cok yoruluyorsun sanırım...

VENÜSSSs.. bi slm vermeden süzülcen mi bacım orda.. aa..
belin nasıl oldu? fıtık falan değil di mi,gecici bi agrıdır inşALLAH

merak etme venüs geçmişe bakıyordur ve cevaplıyordur alıntılarla şimdi gelir biz yazdıkça yetişemiyormuş bize şimdi sonlara doğru söylenmeye başlar... :))

canım her işyerinde işgüzarlar mevcut maalesef.. böyle insanların çalışma şevkini kırıyorlar.. salla gitsin sonları pek iç açıcı olmuyor zaten.. Allaha havale et kim ne yaparsa döner dolaşır başına.. Allahta gösterir inan bana ben çok şahit oldum böyle şeylere... hele şu anda sakın böyle yaratıklar için stres yapma...

çılgın bugün geldi ama geçmişe bakmamıştır bu gece matine olduğunu bilmiyordur yoksa gelirdi.. tansiyonu biraz yüksek onun o nedenle dua akoyalım istedim zaten doğuma yakın gene okuruz dedim çünkü o öyle istemiş...

ayhh herkesinde karakterini bilir :)) doğru Venüs öyle yapıyo dimi,siz yazdıkça yetişemiyom diye bide..bunuda yazayım susayım bari Venüsüm gelene değinn
Peki Tenton napar şu an? ataaş beklemekten başka :92: :92: :92:

Aman Gesenkim ya,bana bulaşmasınlarda naparlarsa yapsınlar diyomda,bana da dokunuyo ucu,zati işim başcaazımdan aşkın..asla kötü insanlar dğeiller ama düşüncesizler.e ben de tahammülsüz ve gücsüzüm bu günlerde.. ahaa bööle oluyom

güzelikler hadeeeee ben kaçar uykum geldi dinleneyim

ohhhhh gelebildim nihayettt :86: aslında hemen okurdumda geçmişi arada çay yapmaya , tuvalete falan kalktım

sakın bırakma geshenkk..yola devammm

kriz masası haa

ohh be topik eski formatına döndü nihayet

beni hatırlıyosanız kürtaj sonrası adet miktarım az diye başınızın etini yiyodum hergün ayrıca dr unda ben soğan suyu kullandım adetimde hiç artma falan olmadı benim..ama senin olur inş. çünkü miyomların yok olur ...

canım üzülme..kızların dedği gibi polen bal dene.ben yaptım ve çok faydasını gördüm..önce yumurtalarını bu kürle dirilt sonrada hemen tüpe başla ...

evet bu kürün pkoya çok faydası var.benimd e yumurtalıklar pko görünümündeymil ama pko tanısı koyamıyorlar çünkü hormonlar normalmiş..ben bu yüzden bal poleni hep kullandım ve faydasını gördüm..

eline koluna sağlık zerdal. ama nedense en çok sigara konusu dikkatimi çekti ah bi bıraksam:84:

bi bıraksam değil özlem..bıraktım diyceksin...hadi bak yeşilay haftası bu hafta.çocuklara sigara ve bağımlılık yapan maddelerin zararlarını anlatıyom kaç gündür.kulaklarına küçükkenden girsin diye bu hafta vesilesiyle sen bırak şu zehiri...

benim herif nokta atışı yapıyor, birde tuttursa yımırta testinin pozitif çıktığı gün çalışma var sadece, başkada yok ama bebek için yapmamız lazım diyorum :78:
anlamıyor ki beni

nokta atışı mı

gelsinn..siz devam edin canım odanızda.hem evde birileri varken daha heyecanlı olur , saklı gizli

bu akşamın konusu ilişki sıklığıymış hıı..

ben nasıl birlikte olunulur onu bile unuttum

artıkım bana önümüzdeki sonbahara koçluk yaparsınız en son kasım da çalışma formatında olmuştu , hatırlamıyorum.. dr yasak koymuştu kaldırdı ama asla yapamam korkudan...kanama kabusum olmuş resmennn

güzelikler hadeeeee ben kaçar uykum geldi dinleneyim

konuşamadık yeter... yorgunsun tabi hastane ev kolaymı .. hadi Allah rahatlık versin...

havlu koydum okulada öyle gittim..daha iyiyim dün çok fenaydı..sanırım üşütmüşüm..inş öyledir

senin ağrılar devam mı ? adet günün ne zman merakla bekliyom valla lombur lombur düşcekmi miyomlar diye..sen pedi bırak olmassa rapor alırsın sıcak su torbasıyla yardımcı olursun gitmelerine... ayyy hadi bakalım inş. hep dua ede ede koy soğanları tencereye şifa olsun Allah ım diye diye iç.ben öyle yapardım.

Tento yine unuttu kk yı başka sitelere dalıp.. ziyaretci konumunda şu an..

Ayy yrın haftasonu dimi..halıları verdimdi yıkamaya ( mecburen yani,mutfak lavobosu kesfedemediğimiz bi nedensen sızdırdıgı için ) koridor halılarınıda verelik dedik... 10 günde anca geldi halılar.. gelmesi neyse de aman yaa..kim evi süpürüop toz alıp serecek onları ki..

herife naapsamda,nasıl yalakalık yapsamda elimi sürmeden sıyrılsam bu işten acep diye düşünmekteyim..
fikir verin bana hele

bide yarın akşama dışarıalra cıkasım var,önce deniz kenarı olur,sonra sinema ya da tiyatro neyin olur..
hepsini yaptıracak bi formul sorarımn sizeeee

masumlaşş , derinlere dal sonra... neyin var deyince de nazlı nazlı konuş , canım sıkıldı bunalıyorum ben.kalbim bugün işyerindeyken sıkışır gibi oldu falan de..sonrada kucağına uzanıver.. her bişeyciği yapar.ben kasımdan beri süpürge , lavabo- tuvalet, yer temizliği bunlara elimi sürmedim.bi mutfak işte.bulaşık makinsei doldur boşalt

ikimiz kalmışız aaaaa nereye gitti bunlar.. uyudunuzmu uykuculaaaaarrr aloooooooooooooooooo :84: bak çayı verdim alelacele sevgili eşime sizlen yazışcem deyi..

elfoşş valla boşver işi halıyı kilimi gez toz kafana göre takıl... eşinin iyi ve boş bir zamanında güzel güzel yaptırırsın tam istediğin gibi olmasada hayırlısıyla kucağına alınca minnak kuzunu sonra istediğin gibi yaparsın kendin... şimdi görmeyiver öyle şeyleri yum gözünü çık dışarı gez toz.. yakınında olsam valla yardıma gelirdim elfoşum.. annenler gittimi sizden???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…