bende dünden kalan mantar yemeeni ısıttım yiyodum şimdi..hiçde yemek yiyesim yok..kahve deme bana nasıl özledim bilemezsin,gecen gün rüyamda gördüm yarım fincakcık içtim annemlee varken,hepsi o, aralık ayındaki adetimde içtimdi en sonolsa da içsek.. var da yasaq
ben çılgının 50 ayetel kürsi okurum tamam Gesom..
ama bugun halim yok hiç namaz kılmaya falan,ayy ne günah bende izn günümde kılar oldum sadece oda 2-3 vakit anca( ettiğim dualar kabul olur mu ki hocam yaa??
selam kızlarrrrrr
selam tentoo
GESO boşuna mı hocam dedik sana..
bak işte iç ferahlığı verdin bana,yarın daha dinç olurum,namazımıda kılarım duamıda okurum inşALLAH.bu işyeri pek yoruyo beni hakket,bide yanlışlar yapıyom ki sorma gitsin..Tentonun bebeler bende olsa hep yanlış seyler öretirdim heralde...iyiki evrak,kagıt bilmem ne ugrastıklarım çiçek deel
canım eğer o işlerle uğraşsan eminim onu da kıvırırdın sen.. akıllı kızsın yaflum .. yakışırdı hani sanada.. senin işi bilmiyos ama zor yorucu olduğunu biliyos..
akıllı dğeilim ben gesom ya..yani zeka şıfkırdıığı sölenemez,velhasıl calışkanım,heralde zeka düzeyimideki eksikliği kapatsın diye böyle yetiştirdim kendimi.. :)) bugun yine sinirlendim ki ne sinirlendim,ateş püskürdüm cizgi filmilerdekiler gibi burnumdan kulağımdan,snir bozucu bi kaç insan olunca calıştıgın yerde daha cok yoruluyorsun sanırım...
VENÜSSSs.. bi slm vermeden süzülcen mi bacım orda.. aa..
belin nasıl oldu? fıtık falan değil di mi,gecici bi agrıdır inşALLAH
ayhh herkesinde karakterini bilir :)) doğru Venüs öyle yapıyo dimi,siz yazdıkça yetişemiyom diye bide..bunuda yazayım susayım bari Venüsüm gelene değinnmerak etme venüs geçmişe bakıyordur ve cevaplıyordur alıntılarla şimdi gelir biz yazdıkça yetişemiyormuş bize şimdi sonlara doğru söylenmeye başlar... :))
canım her işyerinde işgüzarlar mevcut maalesef.. böyle insanların çalışma şevkini kırıyorlar.. salla gitsin sonları pek iç açıcı olmuyor zaten.. Allaha havale et kim ne yaparsa döner dolaşır başına.. Allahta gösterir inan bana ben çok şahit oldum böyle şeylere... hele şu anda sakın böyle yaratıklar için stres yapma...
yapma yaaaaaaaaaaaaa :18: ben hep iyi diye okudum nanelinin 6 cmlik miyomunu ve bir sürü küçüklerini yok etmiş çok kanama olmuş 15 güne çıkmış o zaman regli topak şeklinde parça parça gelmiş ondan sonraki muayenesinde yok olmuşlar.. bu beni çok umutlandırdı ama.......... hani yan etkisi yok dediler bide.... bugün 12 gün oluyor ne yapayım bırakayımmı ???????????????
kriz masası haatamam :13: korkmak yılmak yok battı balık yan gideerrr
çılgınım sen böyle anlatınca içimde bişiler oldu fena duygusala bağladım bak ağlayasım var çok fena.... nerden nereyeeee........
ağrım yok evet canım 15 gün bitince bırakıcam sonra yoğun bir kanama bekliyecem :)) görünen o... sonraa 1 hafta ara sonra duruma göre devam belki.....
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.. çoook güzel oldu bu.. eline sağlık zerdoşum...
sankim buradaki hikayede salak olan tohtor gibün geldi bağa emmeeee :44:
bakalım bende ne olacak merakla bekliyoruz.... 2 paket ped aldım koydum kenara.. kriz masası hazır
Merhaba Kızlar,
Nasılsınız_? ben hiç iyi değilim. Dün AMH test sonucumu aldım. moralim çok bozuldu.Yumurta rezervlerim azalıyormuş. YUmurtalarım yaşlanıyormuş. offf off. Önümüzdeki ay tüp yaptırayım diyorum. Bu gibi sorunlardan hamile kalan var mı? yada bu sıkıntıları yaşayan? Siz ne dersiniz??(((
Elfida canım sana çokkkk iyi bir doktor önerebilirim. Kesinlikle pozitif bir hekim ve işinide iyi yapıyor. Özel muayenesi var. İş dışında da gidebilirsin tabi. Kahraman KOLDAY. Muayenesi Alsancak' ta. bilgin olsun diye yazdım. Jinekolog Operatr Dr. Kahraman Kolday | Kadn Hastalklar ve Doum Uzman burdan bilgi alabilirsin.
Arkadaşlar durumumu paylaşmak istiyorum sizinle belki faydası olur düşüncesiyle. Ben pco hastasıyım. Yumurtalıklarım o kadar çok tembel ki günde iki klomene rağmen bir yumoş oluyordu hep 18mm... Ve ancak 20. gün çatlıyordu yani 20. güne kadar ancak gelişiyordu. Bu ay her zamankinden farklı olarak klomen kullanmaya başladığımda incir kürü ve bal, çörekotu, tarçın karışımı yedim her gün...
Böyle kürlere hayatta inanmam o yüzden hiç denememiştim ama bu ay bir kereliğine deneyim dedim ve çok şaşırdım hatta doktor da beklediğimizden iyi netice aldık dedi. Bugün 12. günüm ve çatlamak üzereymiş hem 20 mm büyüklüğünde ve 2 yumoş varmış. Çok şaşırdım ilaca böyle bir yanıt alamamıştım. Hiç 6 - 7 kez klomen denedim önce de... Çok iyi değil belki ama dediğim gibi önceye göre büyük fark var gerçekten.
hıh tamam aradıgım formul buydu
Ben bal çörek otu tarçın karışımıyla hamile kaldım. Uzun süredir tedavi görüyordum olmuyordu. Mutlaka deneyin bu karışımı sadece bu ay kullandım ve sonuç aldım. Toplamda 3 sene olacak evleneli eşimde ve bende sorun yok ilaç tedavisinde yumurtalarım kiste dönüştü hep ama sonunda oldu. Darısı başınıza İnşallah. nasıl kullanıldıgınıda bulayım
eline koluna sağlık zerdal. ama nedense en çok sigara konusu dikkatimi çektiah bi bıraksam:84:
benim herif nokta atışı yapıyor, birde tuttursayımırta testinin pozitif çıktığı gün çalışma var sadece, başkada yok ama bebek için yapmamız lazım diyorum :78:
anlamıyor ki beni
nokta atışı12 den ....... tek atış olmaaaassss atış sayısını arttırsın acık söyle herifine poligon sağlam de devaam de... akşamın konusuna ufaktan giriş yaptık zerdoş baakkkk..
bilmeeeemmmmm :124: :122:
meraba kızlar, biraz geçmişi okuyayım, sonra da mesai biter giderim dişçiye gidicem bugün gene :26:
haftasonu gelmeye çalışacağım,annem geliyor bizde kalacak haftasonu daha yeni gitmişti, h.sonu da yımırta zamanıydı ama artık napalım bu ayda gelmiyor bebiş,bunu da kabullenmeye başladım, ara ara kendi kendime napalım olmuyorsa olmuyordur bunu kabulleneyim, bizde çoğalmayıverelim diyorum :26:
ne temizlik yaptın ya
regl üstü
ben yumurtlamadan sonra sallıom evi
temizlikle uğraşıp olası bişiy, düşürmeeyem heheheh
afferrin aynı benim kafadan.bend e hep böyle yapardım. akıllı tentoşş
aman işte kızlar, bi sürü durum var, annemle eşim hiç anlaşamıyor annem eşimin yediğine giydiğine her bişeyine yorum yapıyor evdeki eşyaların düzenine karışıyor, karışmakla kalmıyor eşyaların yerlerini değiştiriyor, ne kadar yapma etme desem de sanki inadına yapar gibi hareket ediyor, eşimde sinir stres halinde oluyor, zaten adam ateş topu gibi oluyo haliyle de bu iş filan olmuyo yani
annem gelip gitti mi benim enkazı toplamam çok zaman alıyor, ben enkazı toplayamadan annem bi daha geliyor işte,çok canım sıkkın bugün
hadi yaaa...nasıl dayanıyonn bu strese..annenlerle aynı şehirde değilmiydin sen ? eşin bu konuda haklı valla.benim annem yapsa çok kızardım ben.bide şöyle düşün, eşinin annesi herşeye karışıyo , yetmiyo bide eşyaların yerini değiştiriyooo :78: çıldırıdım heralde.bence sen annele konuş canım , seni etkilediğini söyle..
akıllı dğeilim ben gesom ya..yani zeka şıfkırdıığı sölenemez,velhasıl calışkanım,heralde zeka düzeyimideki eksikliği kapatsın diye böyle yetiştirdim kendimi.. :)) bugun yine sinirlendim ki ne sinirlendim,ateş püskürdüm cizgi filmilerdekiler gibi burnumdan kulağımdan,snir bozucu bi kaç insan olunca calıştıgın yerde daha cok yoruluyorsun sanırım...
VENÜSSSs.. bi slm vermeden süzülcen mi bacım orda.. aa..
belin nasıl oldu? fıtık falan değil di mi,gecici bi agrıdır inşALLAH
havlu koydum bugün o çekmeden olmadı hiç.heralde üşütmüşüm elfidoşş..
pinekleyim duruyom
cuma gecesi keyfi :)
ah bir ataaaaşşş veeeer baaaağğnaaaaaa
ohhhhhh çakırkeyfff tentoşş
merak etme venüs geçmişe bakıyordur ve cevaplıyordur alıntılarla şimdi gelir biz yazdıkça yetişemiyormuş bize şimdi sonlara doğru söylenmeye başlar... :))
güzelikler hadeeeee ben kaçar uykum geldi dinleneyim
ohhhhh gelebildim nihayettt :86: aslında hemen okurdumda geçmişi arada çay yapmaya , tuvalete falan kalktım
sakın bırakma geshenkk..yola devammm
kriz masası haa
ohh be topik eski formatına döndü nihayet
beni hatırlıyosanız kürtaj sonrası adet miktarım az diye başınızın etini yiyodum hergünayrıca dr unda ben soğan suyu kullandım adetimde hiç artma falan olmadı benim..ama senin olur inş. çünkü miyomların yok olur ...
canım üzülme..kızların dedği gibi polen bal dene.ben yaptım ve çok faydasını gördüm..önce yumurtalarını bu kürle dirilt sonrada hemen tüpe başla ...
evet bu kürün pkoya çok faydası var.benimd e yumurtalıklar pko görünümündeymil ama pko tanısı koyamıyorlar çünkü hormonlar normalmiş..ben bu yüzden bal poleni hep kullandım ve faydasını gördüm..
bi bıraksam değil özlem..bıraktım diyceksin...hadi bak yeşilay haftası bu hafta.çocuklara sigara ve bağımlılık yapan maddelerin zararlarını anlatıyom kaç gündür.kulaklarına küçükkenden girsin diye bu hafta vesilesiyle sen bırak şu zehiri...
nokta atışı mı
gelsinn..siz devam edin canım odanızda.hem evde birileri varken daha heyecanlı olur , saklı gizli
ne temizlik yaptın ya
regl üstü
ben yumurtlamadan sonra sallıom evi
temizlikle uğraşıp olası bişiy, düşürmeeyem heheheh
afferrin aynı benim kafadan.bend e hep böyle yapardım. akıllı tentoşş
hadi yaaa...nasıl dayanıyonn bu strese..annenlerle aynı şehirde değilmiydin sen ? eşin bu konuda haklı valla.benim annem yapsa çok kızardım ben.bide şöyle düşün, eşinin annesi herşeye karışıyo , yetmiyo bide eşyaların yerini değiştiriyooo :78: çıldırıdım heralde.bence sen annele konuş canım , seni etkilediğini söyle..
havlu koydum bugün o çekmeden olmadı hiç.heralde üşütmüşüm elfidoşş..
ohhhhhh çakırkeyfff tentoşş
ewet eski günler geri geldiheyyooooo..... tam kadro yok ama idare eder böyle... belin nasıl oldu çok ağrın varmı???
Tento yine unuttu kk yı başka sitelere dalıp.. ziyaretci konumunda şu an..
Ayy yrın haftasonu dimi..halıları verdimdi yıkamaya ( mecburen yani,mutfak lavobosu kesfedemediğimiz bi nedensen sızdırdıgı için ) koridor halılarınıda verelik dedik... 10 günde anca geldi halılar.. gelmesi neyse de aman yaa..kim evi süpürüop toz alıp serecek onları ki..
herife naapsamda,nasıl yalakalık yapsamda elimi sürmeden sıyrılsam bu işten acep diye düşünmekteyim..
fikir verin bana hele
bide yarın akşama dışarıalra cıkasım var,önce deniz kenarı olur,sonra sinema ya da tiyatro neyin olur..
hepsini yaptıracak bi formul sorarımn sizeeee
Tento yine unuttu kk yı başka sitelere dalıp.. ziyaretci konumunda şu an..
Ayy yrın haftasonu dimi..halıları verdimdi yıkamaya ( mecburen yani,mutfak lavobosu kesfedemediğimiz bi nedensen sızdırdıgı için ) koridor halılarınıda verelik dedik... 10 günde anca geldi halılar.. gelmesi neyse de aman yaa..kim evi süpürüop toz alıp serecek onları ki..
herife naapsamda,nasıl yalakalık yapsamda elimi sürmeden sıyrılsam bu işten acep diye düşünmekteyim..
fikir verin bana hele
bide yarın akşama dışarıalra cıkasım var,önce deniz kenarı olur,sonra sinema ya da tiyatro neyin olur..
hepsini yaptıracak bi formul sorarımn sizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?