30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)

GESHENK,_eLfiDa_+,

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ziyaret saati gelmişşşş

ben sizin pc lerde aşağıda gözükmüyormuyum ? ben hiç ayrılmadım kii ben de varım ben de burdayım bende nişantaşı çocuğuyummm

walla mı
ben lavobları ve wc owuyorum,banyoda yere dökülen sacları felan düzenli siliyorum hergün olmasada 2 güne 1,arada bi yemek yapıyorum,makineyi bazen dolduruyorum,bzen boşaltıyorum...camasırları seriyorum,topluyorum,katlıyorum.. 1 kaç gömlek ütülüyorum yetecek kdar ama asla hepsini ütülemiyorum da,sonaaa bide sabah 8 akşam 5 calışıyorum.. wayyy vicdansız sabuhaaa... ne cok iş yeptırıyomuş bana,ben de yemeği yeidkten sonra uykum geliyo ya toplayıveriyor makinaya yerleştiriveriyo haftada 1 ev süpürüveriyor diye bana cok yardımcı oluyor snaıyrodum..megerrrseemmm.....

tamam Venüs yaa.. aynenn... yalan değil cok yoruluyom iş yerinde hatta burda bile yazacagımda kalkıyom sadece,uzanarak kucagıma mause alıp takip eidyom sizi..o gadan yaneee....

süzülücem,pek hastayım diycem dimi.. du bakem yapem bi :)))

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)

GESHENK,venus43+,_eLfiDa_+,

kendimi yatır gibi hisseder oldum :))))))))))))) ziyaret patlaması yaşıyoruz son günlerde....

benim eşim makineyi dolduramıyoo yamuk yumuk koyuyor tabakları , o yüzden onu ben yapıyorum.çamaşırları tabi ben asıp toplluyorum katlıyorum.ama herkes kendi ütüsünü yapıyor bu haftada bi gün oluyor zaten o süpürüp siliyor,tuvalet banyo temizlyor bend e mutfak ve toz alma işişni yapıyorum.

yok yaa.. pek titiz falan değilimdir de,yerlerde sacları görüncede tahammül edemiyiymm
hepte benm saçlarrr
eve misafir gecek diye korkuyom ay.. yarın altından girrim üstünden cıkiim süpürtüp sildireyim evi.. toz almaz gerci ya,onuda ben yaparım yavaşcık napiim.. akşama gezeriz..cünkü haftaya 2 günde çalışcak o,bende evde pibekliyciimm...anacııım gitti Gesom ..5-6 gün kaldı gittiler,cekiniyolar rahatsiz ederiz damadı diye bide..

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)

GESHENK,_eLfiDa_+,

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ziyaret saati gelmişşşş
o bi ziyaretci Tentodur.. gelir şinci.. 3 ü de gözcüüüü :82::82:

ben sizin pc lerde aşağıda gözükmüyormuyum ? ben hiç ayrılmadım kii ben de varım ben de burdayım bende nişantaşı çocuğuyummm

get lalancııı... bildiiin 43 numaralısın sen işte...

ayyhh jel saatim gelmiş geciy.. 10 cm puffff bıqtım yafff...bebegin agzına sokuyomuşm gibi geliyy

gesooo adet tarihinbi sorduydum.ne zman ? inş miyomlar löpür löpür dökülür...senin bu karın ağrıları ona işaret gibi..

tamam o zaman gel aramıza yoksa almayız

oruçsunuz yani.. hem iş heriflere hem no vitamin no haşhaş ooooh ne ala mualla....

öyledir öyledir başka şey olmaz o kadar dikkat ediyon...

içerken şifa olsun diyorum soğanı ataken hiç demedimdi diyem hemen yarın sabahkinde :) kıss sıcak torbadamı hazır edem kriz masasın koyem he... o kaaa yani he.. vıyyyy ne etces o gün gelende yav...

hellaaaaall venüsüme bak beee heeeyyyyttttt

sefam olsun oooh ohhhhhh :119: :118:

git jelini yapta gel kukuşuna sonrasında yatman gerekiyo mu ?

tentoş nereye kayboldu yaaa
yaptm geldim..
efet yatıyom biraz, degilse bıııt diye bi havagazı cıkıveriyo

o deeel de,venüs hakket yasqmı kız kırmızı noktalı geceler bise..
ben de utanırım toktura sormaya, ama herifde sor sor deyip duruyo..
bi daha gittğimde sordum yasaqmış diyciimm.. kanamayıda bahane ediciim.. son aya kadar bişi omasmış diyip duriy.. manyaqqq

jelli dilber patlat jelini gel sen hadi... ne kadar verecen daha o jeli???

keşke daha kalsaydı annen niye rahatsız etsinki anneler öyle işte benimkide illa çekingenlik eder o kadar rahat ettirmeye çalışırız ama belli olur çekindiği elinde değil onunda herkes kendi evinde rahat napsınlar...

gesooo adet tarihinbi sorduydum.ne zman ? inş miyomlar löpür löpür dökülür...senin bu karın ağrıları ona işaret gibi..

valla lopur lopur löpür löpür şopur şopur gitsin gitsinde nasıl giderse gitsin bidaaa gelmesin.. pedi, sıcak su torbasını bilumum bütün teçhizatları temin ederim sıkarım dişimi aman giderse belki bir yumurtadan daha verim alıp şansımı arttırır ne iyi olur hem onunla yaşamam gitsin işte yaaa..

ee senin dr kadın değil mi niye utanıyon ki ? bizim kide erkek dr biz sormuyoz yapında yapın illa diyoo resmen.ayy her gittiğimizd e serbest kasmayın kendinizi deyip duruyo sanki sorduk ona.. ben duymazlıktan geliyom , bide başka bişi sorup konuyu unutturuyomm..

ama benim eşimde korkuyo elfidoşşum..sizinki ilk yaa ondan rahat eşin..bizde ilkinde ne salaklıklar yaptık..şimdi konuşup kendimizi suçluyoruz.dikkatsisiz diye..bi kere kaybedince hep o korkuyu yaşıyon işte..

git jelini yapta gel kukuşuna sonrasında yatman gerekiyo mu ?

tentoş nereye kayboldu yaaa

tentoş sızdı kaldı pc başında :))))
kukuşa jel tüüüüüüüüüüüüüü

senin kanama kılcal damarda yerleşik heral mintiş ondan olsa gerek... yasak değil 3 ay sonra yaaa.. ilk 3 ay tehlike diye yasak biliyorum ben hamişler taa iyi bilir... havagazı??? senden miiii

tabii canım yaa gitsinde , böyle gitmesi ne güzel olur hatta...ameliyat çok mu iyi bişi olcak s anki..Rabbim verdiyse her derdin dermenını bunu da vermiştir..ben ce bu gidecek inşş öyle görünüyor..naneli kaçıncı kürde yoğun adet yaşadı ki söylemişmiydi..sen 15 gün yap ara ver bidaha yap bence..madem başladın bu işe , devamını getir bence..soğanlarıda okuya okuya at tencereye , şifalar olsun inş geshoşumaaa

ama geshoşun dediği doğru riskli gebeysen 3 ay yasak sonra serbest..zaten millete soruyomda herkes düzenini bile değiştirmeden devam etmiş maşallah..benim ki tamamen pişikoloocikk bi olayy...diyom yaa artık ekim kasım gibi bana ilişki koçluğu yaparsınız burda

naneli unutmuş yaa. ne sorsam çook oldu hatırlamıyorum diyo :))) unutkan naneli :) çok soruyorum yakalayınca bide zaten zar zor giriyor işyerinden hepten tüyüp kaçıyor :)))))))))) valla nasıl olmuş ne kadar zamanda olmuş meraktayım bende.. miyomu içindemiydi dışındamı onu bile hatırlamıyo...
sence o ağrılar buna mı delalet ne dersin??? sende ağrı yapmışmıydı böyle akşam o kadar değil öğlen hele yemek yedikten sonra kıvrandırıyor resmen anlamadım neyin nesi bu.....

çooook güseeeelll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…