ikimiz kalmışız aaaaanereye gitti bunlar.. uyudunuzmu uykuculaaaaarrr aloooooooooooooooooo :84: bak çayı verdim alelacele sevgili eşime sizlen yazışcem deyi..
elfoşş valla boşver işi halıyı kilimi gez toz kafana göre takıl... eşinin iyi ve boş bir zamanında güzel güzel yaptırırsın tam istediğin gibi olmasada hayırlısıyla kucağına alınca minnak kuzunu sonra istediğin gibi yaparsın kendin... şimdi görmeyiver öyle şeyleri yum gözünü çık dışarı gez toz.. yakınında olsam valla yardıma gelirdim elfoşum.. annenler gittimi sizden???
walla mımasumlaşş , derinlere dal sonra... neyin var deyince de nazlı nazlı konuş , canım sıkıldı bunalıyorum ben.kalbim bugün işyerindeyken sıkışır gibi oldu falan de..sonrada kucağına uzanıver..her bişeyciği yapar.ben kasımdan beri süpürge , lavabo- tuvalet, yer temizliği bunlara elimi sürmedim.bi mutfak işte.bulaşık makinsei doldur boşalt
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
GESHENK,venus43+,_eLfiDa_+,
kendimi yatır gibi hisseder oldum :))))))))))))) ziyaret patlaması yaşıyoruz son günlerde....
yok yaa.. pek titiz falan değilimdir de,yerlerde sacları görüncede tahammül edemiyiymmikimiz kalmışız aaaaanereye gitti bunlar.. uyudunuzmu uykuculaaaaarrr aloooooooooooooooooo :84: bak çayı verdim alelacele sevgili eşime sizlen yazışcem deyi..
elfoşş valla boşver işi halıyı kilimi gez toz kafana göre takıl... eşinin iyi ve boş bir zamanında güzel güzel yaptırırsın tam istediğin gibi olmasada hayırlısıyla kucağına alınca minnak kuzunu sonra istediğin gibi yaparsın kendin... şimdi görmeyiver öyle şeyleri yum gözünü çık dışarı gez toz.. yakınında olsam valla yardıma gelirdim elfoşum.. annenler gittimi sizden???
o bi ziyaretci Tentodur.. gelir şinci.. 3 ü de gözcüüüü :82::82:Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
GESHENK,_eLfiDa_+,
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ziyaret saati gelmişşşş
ben sizin pc lerde aşağıda gözükmüyormuyum ? ben hiç ayrılmadım kii ben de varım ben de burdayım bende nişantaşı çocuğuyummm
ben sizin pc lerde aşağıda gözükmüyormuyum ? ben hiç ayrılmadım kii ben de varım ben de burdayım bende nişantaşı çocuğuyummm
bu akşamın konusu ilişki sıklığıymış hıı..
ben nasıl birlikte olunulur onu bile unuttum
artıkım bana önümüzdeki sonbahara koçluk yaparsınızen son kasım da çalışma formatında olmuştu , hatırlamıyorum.. dr yasak koymuştu kaldırdı ama asla yapamam korkudan...kanama kabusum olmuş resmennn
havlu koydum okulada öyle gittim..daha iyiyim dün çok fenaydı..sanırım üşütmüşüm..inş öyledir
senin ağrılar devam mı ? adet günün ne zman merakla bekliyom valla lombur lombur düşcekmi miyomlar diye..sen pedi bırak olmassa rapor alırsın sıcak su torbasıyla yardımcı olursun gitmelerine... ayyy hadi bakalım inş. hep dua ede ede koy soğanları tencereye şifa olsun Allah ım diye diye iç.ben öyle yapardım.
masumlaşş , derinlere dal sonra... neyin var deyince de nazlı nazlı konuş , canım sıkıldı bunalıyorum ben.kalbim bugün işyerindeyken sıkışır gibi oldu falan de..sonrada kucağına uzanıver..her bişeyciği yapar.ben kasımdan beri süpürge , lavabo- tuvalet, yer temizliği bunlara elimi sürmedim.bi mutfak işte.bulaşık makinsei doldur boşalt
benim eşim makineyi dolduramıyoo yamuk yumuk koyuyor tabakları , o yüzden onu ben yapıyorum.çamaşırları tabi ben asıp toplluyorum katlıyorum.ama herkes kendi ütüsünü yapıyorbu haftada bi gün oluyor zaten o süpürüp siliyor,tuvalet banyo temizlyor bend e mutfak ve toz alma işişni yapıyorum.
yaptm geldim..git jelini yapta gel kukuşunasonrasında yatman gerekiyo mu ?
tentoş nereye kayboldu yaaa
oruçsunuz yani.. hem iş heriflere hem no vitamin no haşhaşooooh ne ala mualla....
içerken şifa olsun diyorum soğanı ataken hiç demedimdi diyem hemen yarın sabahkinde :) kıss sıcak torbadamı hazır edem kriz masasın koyem he... o kaaa yani he.. vıyyyy ne etces o gün gelende yav...
QUOTE]
aynen öyle kuzum no vitamin no haşhaş..önceki harıl harıl çalışmalara saysın artık..
tabi sıcak su torbası iyi gelir bence..2-3 günde rapor al yat anasını satemmm... bitek çalışmaya mı geldik hayata..bi regl döneminde de şımart kendini al raporu yat, miyomu kisti at , yavrucağı kapayy ne güzel kafiye yaptımm
yok yaa.. pek titiz falan değilimdir de,yerlerde sacları görüncede tahammül edemiyiymm
hepte benm saçlarrr
eve misafir gecek diye korkuyom ay.. yarın altından girrim üstünden cıkiim süpürtüp sildireyim evi.. toz almaz gerci ya,onuda ben yaparım yavaşcık napiim.. akşama gezeriz..cünkü haftaya 2 günde çalışcak o,bende evde pibekliyciimm...anacııım gitti Gesom ..5-6 gün kaldı gittiler,cekiniyolar rahatsiz ederiz damadı diye bide..
o bi ziyaretci Tentodur.. gelir şinci.. 3 ü de gözcüüüü :82::82:
get lalancııı... bildiiin 43 numaralısın sen işte...
ayyhh jel saatim gelmiş geciy.. 10 cm puffff bıqtım yafff...bebegin agzına sokuyomuşm gibi geliyy
gesooo adet tarihinbi sorduydum.ne zman ? inş miyomlar löpür löpür dökülür...senin bu karın ağrıları ona işaret gibi..
yaptm geldim..
efet yatıyom biraz, degilse bıııt diye bi havagazı cıkıveriyo
o deeel de,venüs hakket yasqmı kız kırmızı noktalı geceler bise..
ben de utanırım toktura sormaya, ama herifde sor sor deyip duruyo..
bi daha gittğimde sordum yasaqmış diyciimm.. kanamayıda bahane ediciim.. son aya kadar bişi omasmış diyip duriy.. manyaqqq
git jelini yapta gel kukuşunasonrasında yatman gerekiyo mu ?
tentoş nereye kayboldu yaaa
yaptm geldim..
efet yatıyom biraz, degilse bıııt diye bi havagazı cıkıveriyo
o deeel de,venüs hakket yasqmı kız kırmızı noktalı geceler bise..
ben de utanırım toktura sormaya, ama herifde sor sor deyip duruyo..
bi daha gittğimde sordum yasaqmış diyciimm.. kanamayıda bahane ediciim.. son aya kadar bişi omasmış diyip duriy.. manyaqqq
oruçsunuz yani.. hem iş heriflere hem no vitamin no haşhaşooooh ne ala mualla....
içerken şifa olsun diyorum soğanı ataken hiç demedimdi diyem hemen yarın sabahkinde :) kıss sıcak torbadamı hazır edem kriz masasın koyem he... o kaaa yani he.. vıyyyy ne etces o gün gelende yav...
QUOTE]
aynen öyle kuzum no vitamin no haşhaş..önceki harıl harıl çalışmalara saysın artık..
tabi sıcak su torbası iyi gelir bence..2-3 günde rapor al yat anasını satemmm... bitek çalışmaya mı geldik hayata..bi regl döneminde de şımart kendini al raporu yat, miyomu kisti at , yavrucağı kapayy ne güzel kafiye yaptımm
kafiyeler gırlaaa hoh hoooooogit miyom gel bebiş
valla lopur lopur löpür löpür şopur şopur gitsin gitsinde nasıl giderse gitsin bidaaa gelmesin.. pedi, sıcak su torbasını bilumum bütün teçhizatları temin ederim sıkarım dişimi aman giderse belki bir yumurtadan daha verim alıp şansımı arttırır ne iyi olur hem onunla yaşamam gitsin işte yaaa..
cleopatra stratan numar pina la unu - izle indir klibi şarkısı videosu
felaket güsel şarkı yaa... :) sis gelsin 20 lik sanılıp 30 luk olan güseller...:82:
Hop sha, la la la la la la
Daca ma`ntelegi da` daca nu,
Nu te`ntrista!
Hop sha, la la la la li li,
Daca stii sa numeri
tabii canım yaa gitsinde , böyle gitmesi ne güzel olur hatta...ameliyat çok mu iyi bişi olcak s anki..Rabbim verdiyse her derdin dermenını bunu da vermiştir..ben ce bu gidecek inşş öyle görünüyor..naneli kaçıncı kürde yoğun adet yaşadı ki söylemişmiydi..sen 15 gün yap ara ver bidaha yap bence..madem başladın bu işe , devamını getir bence..soğanlarıda okuya okuya at tencereye , şifalar olsun inş geshoşumaaa
cleopatra stratan numar pina la unu - izle indir klibi şarkısı videosu
felaket güsel şarkı yaa... :) sis gelsin 20 lik sanılıp 30 luk olan güseller...:82:
Hop sha, la la la la la la
Daca ma`ntelegi da` daca nu,
Nu te`ntrista!
Hop sha, la la la la li li,
Daca stii sa numeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?