30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

benim koçişin ayaklarını gıdıklayıp geldim kızlarr çok komik oluyoo kocaman adam gülme krizine giriyo , yalvarıyo bana bırak diye

benim koçişin ayaklarını gıdıklayıp geldim kızlarr çok komik oluyoo kocaman adam gülme krizine giriyo , yalvarıyo bana bırak diye

Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Allah neşenizi hiiiç bozmasın canım :123: hep gülün inşallah bir ömür....

işte geldim burdayıımmmm

veletler için bişiler çıkartıdom
worde gömüldüydüm :))

uykum geldi yauuuu

kamburum çıkçak benim de
koltukta laptop kucaamda iki büklüm

ben de size tarkandan şakı armaan edeem

gel gel gel güzeeeliiimm
gel hiç acımıcccaakkkkkk

yani naneliye hak veriyom anası ile kocası arasında kalmaktan akıl kalmıyodur..
senin yumurtalık dışında diye hatırlıyorum ben..dışında olması daha kolay atılr gibi geliyoo çünkü yumurtalık kanalından falan geçmicek direk parçalanıp düşcek...bana o ağrılar iyiye işaret gibi geliyoo inş da öyledir kuzumm... bende ağrı çok az yaptı.ama bende belirgin bişi yoktu..bbenimn yumurtalıklarda tesbih gibi dizilmiş kistler var diyodu dr.pko görünümü gibi ama hormonlar ve diğer belirtiler desteklemiyodu..sonra nasıl olduysa bunlar gözükmedi son gidişte..dr allttan baktı hatta bu seferde sağ yumurtalıkta büyük kist var dedi.ama ben o zaman hamilelik başlangıcındaydım..hamile olunca tabi üzerinde durmadım.ne alemde bilmiyomm..dr u değiştirdim zaten...
ama ben bal polen yedim hep.bi çay kaşığı poleni suyla yuttum.BiR kaşıkta bal yedim hep..bence benim yumurtalarda gelişmiyodu bu iyi geldi diye düşünüyom.neden dersen ben ilk hamileiğimdede 7 ay olmadı sonra incir küğrü yaptım o ay hamile kaldım.bu seferde bu iyi geldi diyomm..

Son düzenleme:
Türkmaxda enteresan bi film vardı..yarımyamlak bakınca anlamadım biş..teröre gider yapmış, sonradan anladım..kaydettim iyiki,tosabagayla isleris ... ayar oluyom haa şu teröre yüksekovada polisi linç etmişler yine Allahım korusun tüm askerleri polisleri

Venüsüm benim düşürmeme gerek yok, o korkuyu şimdiden yaşıyom onları hissetmek için..bebegin kolay gelmeiğini cok iyi biliyorum, eşimede kızyoyorum ya sorma,ohooo bide 40 ın cıkmasını beklicez diyo, azgın teke oldu ayyh..önceden değildi bu kadar sanki..tehtit ediyom napiim :))

Gesommm. yok 3 ay sonra falan..kolay mı bulduk.
sende alıycan şu soğan işi bitsin,bbegin gelsin..bak gör nasıl bi korku o...

o Tento.. hoşgeldin bacımm..sen kimi gıdıkladın geldin... :))

gesoo ben 4-5 gün yaptım..hemde günde 2 kez.. tık olmadı bende..ne agrı ne sızı ne akıntı..ama bende kist falan hiçbişi yoktu..bebek olmayınca yap dediler (eşimde sorun olduunu sölemedim kimseye cünkü ) bende yaptım ama akıntı bile olmayınca işe yaramıyo gibi geldi bıraktım.. sende kesin sökülüyo bişiler..ama miyomdur ama iltihaptır bişeydir bilemem.. sen 2 kür uygulada bi dr. git bence bakalım nolmuş???

kimseyyiii
yannuzum evde yannuzzzzzz
kafam yoruldu ya:86::86:

dergide tarif gördüm
muhallebili muzlu sarma die
muhallebyiyi pişirni dolapta bekletin bi gce, şert halinde kesip içine ezilmiş muz koyuyon, beceremedim ya
şerit aşamasında elimde patladı muhallebeli
ince olmuş katı,tepsiden sıyırıken dagıldı

bu şarkı ne kız böyle valla ateş tentoşun başını sarmış kızlar az sonra atcak adamı yine

cüneyt özdemirle berbaer power turk izlios
cünetçiim klipleri izleyip haklarında twitter a yorum yapıo
ben de ona karşılık yorum yapıom
cünetyçiimin habarı yok tabe bu durumdan, benim yorumlar içten içten kaliiyyy
öööle uzaktan bi iletişim bizimki

hehehe

de get sapık :76:

canımcım benimki rahim dışında yumurtalıkla alakası yok yani tam olarak şöyle; sağ tarafta rahim dışında vajene doğru aşağı uzayan tipten sağ yumurtalığın önünü kapatıyor ya sperm şahaserleriin yolunu uzatarak döllenme olayını o tarafta uzatma yoluyla engel teşkil edebilme olasılığı var.. oooh anlattım çok uzattım emme anlattım :)) nanelim ne yapsın yaa tabi kafa dağılıyor kızcağızda...

wordü gıdıklamış hi hi :))

azgın tekeee
canım haklısın elfoşum aman ölmez şurda 1 sene inzivaya çekimekle bak zavallı papazlarda tıkk yok ömrü billah onları örnek var sende...

becerikli tentoşşş iyide muhallebiyi kesmek zordur kızz buz falan olması lazım heralde :26: kesin bende yapamazdım bunu :78:

pppöönnkk...
zor tızım onlar... ilk defda tutmuyo genelde.. 2-3 kez yapçan,şimdi olmadı dmek az kalın olmalı,şimde olmamış az bilmemne olmalı derkene anca 3. felan utuyo...bende hiç girmiyom ööyle tariflere... ayrı ayır ye muzla muhallebiyi..ne güsel :)))

bu vakitte onamı ugrastın sen..hamarat seniii
ben öylede yirim onu... .
facebooka karşı olupta "getir bakiim" diyen reklam cocuuu gibi :))

1 kadın-1 erkek süper...
köylüden bi sepet yeşillik aldı getirdi ozan eve,,zeyno cok sevindi organik falan diye :))
altlara bakarken Zeynınun elini fare ısırdı :))
2 sattir 2side sandaltye üzerine cıktı bagırıyo :))
fare opersyonu varrr.. koltugun tepesne tünediler :)

slm kızlar soyle bı gozukup hemen kacıcam neler kaynatıyosanız artık sayfalar dolmus üşeniyorumda okumaya bugun cok yoruldum kırmızılarda geldı sonunda ben aybeb kacar hepınızı opuyorum keyıflı sohbetler....

ay çok kolay gözüküyodu ama :))
he valla anca 3. denemede tutuyo

o dizi çok komik , ama ben tv den takip edmedim, eski sezonları izledim, ikide de kaldım galiba

özlemmm , melodii hoşgeldinizz kızlarrr...

nehehehe yok yau :))
mümkünse bi süre almiimm
fenalık geldi vallla

9 ay alamazsın inşallahhhhhhhhh :))

seninki dışında ama baya bi şımarık bişeymiş..ama az kaldı , ısındı onun suyu
yakında böyle gülcez ona

papaz örneği mi

ay çok kolay gözüküyodu ama :))
yok akşam üstü denedim de şindi paylaşem didim :)) aklım dolaptaki tatlıda da ondan :)
zate tepside sıyırmadımm kısımları ve kalan muzları yidim
yeter :))
he valla anca 3. denemede tutuyo

o dizi komik , ama ben tv den takip edmedim, eski sezonları izledim, ikide de kaldım galiba

tşwştinde mi var senin...
o ingilizce deelmi tento.. pek karışık geldiydi bana..
sen radyomu dinliyon,tv mi izliyon var anlamamak ben :44::44:

papazda örnek varmekk
elhamdülillah müslümanım ben..kadın erkege hayır diyemez dinen,,senin yaptıgın günah diye baglar işi altta kalırım Gesom.. ben yine duygu sömürüsü yapiim.. o kadar hotmon hapı aldım.. vıy vıyy zr zırr dır dır dırrr

yeteneksiz şey :76:

nehehehe yok yau :))
mümkünse bi süre almiimm
fenalık geldi vallla

aaaaaaa olmas öyle gidene kadar dimedikmi sana reca ederim

ciddimi

organik yaşam böle bişi..

sağol.. eee o kadar iş yaptın bu halde.. yordun kendini.. dinlen madem..
kırmızılım sana yandı canım

diciturk ten tv izlemece

elfidam o kuralı koyan kesin azgın teke bi erkektir
ne alaka ya
kadın hayır diemez miş
e napalım , bedenimzn kimyası o an müsait degilse kendimize işkence mi edelim kuru kuru..
o halde erkeiğin yaptıgı tecavüze yakın değil de nedir?
e o halde beni zorlayan erkeiği ben napiimm

tieeyyt yakarım leyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…