30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canımmmm doktor yanılmıştır inşaallah :26::26::26:
gerçi doktorlar sorun var diyorlar, ama gayet sağlıklı da doğabiliyor bebek... hayırlısı olsun bitanem, inşaallah iyidir meleğin, inşaallah bi sorun yoktur

canıııııııııımmmmmmmmmmm çok üzüldüm ya iyisin dimi şimdi demekki iki kür bir arada olmazmış acılı olarak öğrendik
venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.

elfida...........63
zerdal..........20

ben de 1o tane okurum tatlımm

venüsüm yaaa üzülme dicem olmayacak ama inan bu sadece 50 kadında bir görülenbilir oran diyor kesin var demiyor 50de 1 olabilir diyor hadi rahat ol canım herşey iyi olacak ve özelde yaptırma devlette yaptır tahlilleri özellerin makineleri bakımı yapılmıyor yanlış çıkarabiliyor üniversite hastanesinde yaptır muhakkak

çok üzüldüm canım ya, ne yazsam bilemedim.
tavsiye ettiğim için de daha çok kendime kızdım :26:

evet maalesef

çok üzüldüm canım ya, ne yazsam bilemedim.
tavsiye ettiğim için de daha çok kendime kızdım :26:

saçmalama nanelim olurmu hiç öyle şey.. bende hata var sonuçta ben bu küre başlamadn polene başlamıştım kesmedim aynı anda devam ettim .. sen iyi niyetinle yardım amaçlı paylaştın tecrübeni ama ben doğru yapmadımki.. doktora şöyle sordum bunu hani piyasada çok konuşulan tavsiye edilen soğan kürü var ya o kürden yapsam myom için faydası olurmu dedim.. yaptım demedim :) o da için rahat edecekse kafanı rahatlatacaksa iç ama asla kistleri eritmez dedi.. hele de bu koca myomu hiç eritmez o zaman dedim.. onun tedavisi yok zaten bir an evvel aldır kurtul dedi.. daha öncekilerin aksine engel bebek olmasına hatta olsa bile düşükle sonuçlanır dedi.. birinin dediğini diğeri tutmuyor anlamadım gitti.. zaten kürler için hiç onaylayanını duymadım.. polenden kist olmuşmudur onu yedim dedim yok zazarıolmaz dedi :95: ne düşüneceğimi şaşırdım artık..

canım ya çok üzüldüm, bende o kadar söylediydim neyse kısmet artık ama soğan kürü kist yaparmı onada şaşırdım. Kotrollü olmak lazım. geçmiş olsun.

canım bende 20 tane okuyayım
inşaallah sağlıkla kucağına alsın venüs bebişini
ekliyorum kızlar. çıkma lazım geshenk haftasonu listeye bakarsın tatlım geçmiş olsun.

venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.

elfida...........63
zerdal..........20
loveli...........10
naneli..........20

anaa
ay çok geçmiş olsun yaa
e şimdi naptılar ilaç mı? nedir?
var mı ameliyuatlık bişi?
haydaaaa işe bak

zerdalım üst makamlrı görünce biz açmıyor demii :)) listey inşallah bakarım canım söz vermeyim çıkacam biraz sonra ara ara batıyor hala..

anaa
ay çok geçmiş olsun yaa
e şimdi naptılar ilaç mı? nedir?
var mı ameliyuatlık bişi?
haydaaaa işe bak

he yaaa tam haydaaa.. bıktım doktordan hastaneden gitmiciim dedikçe hiç gelmez oldum.. off çok ağrı çektim tentom çoook.. ameliyat kist için gerek kalmamış kendi yırtıldığı için vücut emermiş onu eğer damara denk gelseymiş ksnam yaparmış iç kanam nedeniyle derhal ameliyatmış o zaman.. şayet karar verirsem ki epey meyillendim myom için olabilirim.. ağrı kesici verdi şimdilik onu içiyorum.. bebekten başka her bir halt o mekanda mevcut anlayacağın :93:

ol şu ameliyatı da kurtul şu meretten ya.
inan ki rahatlıcaksın

ameliyat olsan, çok mu zor olur ki, ben küçük şehirde olmamdan dolayı güvensizlik yaşamıştım, sonra da yok gitmiş dediler. bende tereddütlüyüm bak şimdi, myom yoktu da bana doktor var mı dedi :44: beni kandırdı mı acaba diye :26::26::26: çok sayıda myom olsun, hatta 6 cm olsun, sonra da hepsi gitsin,ki myom asla gitmeyen bişeyken :44: :44: :44: doktora gitsem siz beni kandırdınız mı,benimle oynadınız mı desem

ooo canım kendine kahve almışsın hani bize.

Kızlar bu arada venus için (yaseminciğim için) ayetel kürsi listesi oluşturuyoruz. Adetleri alayım.

istediğin kahve olsun bebişim akşama evde yapıp getircem size kahve

kocişi niye zaptediyorsun canım, bırak adam rahat etsin

anacım zaten işten yorgun argın geliyom ben yemek hazırlarken uzanıyor yemek faslı geçiyor mutfağı toparlıyom çamaşırdı kıldı tüydü derken saat 23ü buluyor tam totişimi koltuğa koyuyom hadi kaynatalım diyo sonra banyo manyo derken ben düştüm 53 kg ma kociş aldı 20 kilo

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin bak bi arkadaşım kistten dolayı ameliyat oldu 1 ay geçmediki kız hamile inanamadı şok oldu bak şimdi 9 haftalık hamile ameliyat içeriğini nedir bilmiyorum anlamadığım için detaylı sormadım acemiyim bu konularda ama arkadaşımdan biliyorum belki sende ameliyat olur olmaz yakalayacaksın bebişini

geçmiş olsun canım yaaaa

hadi yaa...çok şaırdım çok geçmiş olsun...bide ne kadar baskı yapmıştım bak

inş canuım...

lovelimmm bütün tadım tuzum kaçtı valla..aynı labaratuarda tektralanıyoo şimdi.bu sabahta anadolu hastanesine gittim ordaki dr baktı bide onların labaratuarında bakılacak..seni ona göre prof. göndericem d edi.ama ben göndereceği prof. şimdiden randevu aldım.haftaya cumartesiye..ultrasonda bişi göremedi bunlar zaten pek gözükmezmiş..

zerdal sormuş ya ,benim 3 lüde bakılanlardan trizomi 21 yani dovnm sendromu riskim böyle çıktı.diğerleri iyi...
devletete yaptırmaya gelince aslında düşündüma ma devlette çok geç sonuç çıkıyor ya ondan vazgeçmiştim..bak şlimdi aklıma takıldı..olmazsa cumartesi devlet hastanesinde yaptırırım...

kızlarr dualar için Allah hepinizden razı olsun....inş bişi çıkmasın bebeğimden....

Son düzenleme:
venüsüm sen benim gibi bir riskli geebelik uzmanına git onlar çok iyi uzmanlar bu konuda dert etme benim 2 yeğen de de risk çıktı aminosentez yaptılar ikisinde de sağlıklılar aminosentezde bişey çıkmadı çok şükür şimdi biri6 yaşında biri 4 yaşında

inş lovelimm ya...bişey çıkmaz inş...eskişehirde turgay şener var profösör , perinatalogmuş riskli gebeliklere bakıyomuş sadece.randevu aldık önümüzdeki cumartesiyee..bu sabah yine aradım sizde test yapmak isterseniz gelip yaptırayım dedim..hayır dediler.testleri tekrarladıkça kafa karışıyomuşş, detaylıda bakıcaz ona göre amniosentez dediler..inş amniosentese bile gerek kalmaz..bebeğimi kaybederim diye çok korkuyorum...AlLAh ım korusun..amniosentezind e riskleri var , üstelik ben 13. haftada dahi kanama yaşayan , düşük tehditi yaşayan biriyim..amniosentez benim için daha tehlikeli olabilir..inş bunlara hiç gerek kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…