kızlarr nerdesinizz yaaa( 3 lü tets sonucum çıktı malesef çok riskli ağlıyorum yazarken...50/1 risk...test tekrarlanıyoo.yarınbda başka hastaneler gidicez.değişik laboratuarlarda sonuç nasıl olacak diye...dr amniosentez yaparız üzülme orada kesin olduğu çıkar diyor...bu kadar basit yani.... tut ki çıktı ben napıcam....Allah ım nolurr yardım et bana...
canıııııııııımmmmmmmmmmm çok üzüldüm ya iyisin dimi şimdi demekki iki kür bir arada olmazmış acılı olarak öğrendikKIZLAR BAŞIMA GELMEYEN BİR BUYDU ŞÜKÜR BU DA GELDİ :) yazayım hemen size soğan suyundan sonra başlayan kasık ve bel ağrılarım son 1 haftada iyice arttı ve dün akşam ayağa kalkamaz hale geldim sol kasığım adeta içinde bıçak varmış gibi çok feci battı bir halsizlik bir uyku ve sancı tarif edemem size.. sabahı zor ettim bu sabah erkenden eşimle hemen bulabildiğim ilk doktora gittim sonu.; kist oluşmuş ve yırtılma (patlama) olmuş dedi.. eğer iç kanaması yapsaydı derhal ameliyat dedi.. kanama yok sıvı boşalması dedi.... myom daha büyümüş 5 cm di 5,5 olmuş.. ani üşüme ardından birden ter kafamı hiç kaldıramadım akşam işten geldiğim gibi yattım sabah nasıl oldu bilmiyorum... şu an ilaç vermişti doktor onu içtim uzandım biraz gözüm açıldı size yazayım dedim..
venüs sakın canını sıkma.. şu testler taramalar can sıkıyor bırak hiç yaptırma daha iyi.. sorun olduğunu düşünmüyorum asıl sorun bu testler sonrası annenin stresinden çıkıyor..inşallah güzel gidecek herşey yoluna girer üzülme..
dualara katılamadım kızlar kendimi iyi hissedince okurum borcum olsun...
venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.
elfida...........63
zerdal..........20
KIZLAR BAŞIMA GELMEYEN BİR BUYDU ŞÜKÜR BU DA GELDİ :) yazayım hemen size soğan suyundan sonra başlayan kasık ve bel ağrılarım son 1 haftada iyice arttı ve dün akşam ayağa kalkamaz hale geldim sol kasığım adeta içinde bıçak varmış gibi çok feci battı bir halsizlik bir uyku ve sancı tarif edemem size.. sabahı zor ettim bu sabah erkenden eşimle hemen bulabildiğim ilk doktora gittim sonu.; kist oluşmuş ve yırtılma (patlama) olmuş dedi.. eğer iç kanaması yapsaydı derhal ameliyat dedi.. kanama yok sıvı boşalması dedi.... myom daha büyümüş 5 cm di 5,5 olmuş.. ani üşüme ardından birden ter kafamı hiç kaldıramadım akşam işten geldiğim gibi yattım sabah nasıl oldu bilmiyorum... şu an ilaç vermişti doktor onu içtim uzandım biraz gözüm açıldı size yazayım dedim.....
venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.
elfida...........63
zerdal..........20
canıııııııııımmmmmmmmmmm çok üzüldüm ya iyisin dimi şimdi demekki iki kür bir arada olmazmış acılı olarak öğrendik
ben de 1o tane okurum tatlımm
venüsüm yaaa üzülme dicem olmayacak ama inan bu sadece 50 kadında bir görülenbilir oran diyor kesin var demiyor 50de 1 olabilir diyor hadi rahat ol canım herşey iyi olacak ve özelde yaptırma devlette yaptır tahlilleri özellerin makineleri bakımı yapılmıyor yanlış çıkarabiliyor üniversite hastanesinde yaptır muhakkak
çok üzüldüm canım ya, ne yazsam bilemedim.
tavsiye ettiğim için de daha çok kendime kızdım :26:
canım ya çok üzüldüm, bende o kadar söylediydim neyse kısmet artık ama soğan kürü kist yaparmı onada şaşırdım. Kotrollü olmak lazım. geçmiş olsun.KIZLAR BAŞIMA GELMEYEN BİR BUYDU ŞÜKÜR BU DA GELDİ :) yazayım hemen size soğan suyundan sonra başlayan kasık ve bel ağrılarım son 1 haftada iyice arttı ve dün akşam ayağa kalkamaz hale geldim sol kasığım adeta içinde bıçak varmış gibi çok feci battı bir halsizlik bir uyku ve sancı tarif edemem size.. sabahı zor ettim bu sabah erkenden eşimle hemen bulabildiğim ilk doktora gittim sonu.; kist oluşmuş ve yırtılma (patlama) olmuş dedi.. eğer iç kanaması yapsaydı derhal ameliyat dedi.. kanama yok sıvı boşalması dedi.... myom daha büyümüş 5 cm di 5,5 olmuş.. ani üşüme ardından birden ter kafamı hiç kaldıramadım akşam işten geldiğim gibi yattım sabah nasıl oldu bilmiyorum... şu an ilaç vermişti doktor onu içtim uzandım biraz gözüm açıldı size yazayım dedim..
venüs sakın canını sıkma.. şu testler taramalar can sıkıyor bırak hiç yaptırma daha iyi.. sorun olduğunu düşünmüyorum asıl sorun bu testler sonrası annenin stresinden çıkıyor..inşallah güzel gidecek herşey yoluna girer üzülme..
canıııııııııımmmmmmmmmmm çok üzüldüm ya iyisin dimi şimdi demekki iki kür bir arada olmazmış acılı olarak öğrendik
venüsüm yaaa üzülme dicem olmayacak ama inan bu sadece 50 kadında bir görülenbilir oran diyor kesin var demiyor 50de 1 olabilir diyor hadi rahat ol canım herşey iyi olacak ve özelde yaptırma devlette yaptır tahlilleri özellerin makineleri bakımı yapılmıyor yanlış çıkarabiliyor üniversite hastanesinde yaptır muhakkak
ekliyorum kızlar. çıkma lazım geshenk haftasonu listeye bakarsın tatlım geçmiş olsun.canım bende 20 tane okuyayım
inşaallah sağlıkla kucağına alsın venüs bebişini
KIZLAR BAŞIMA GELMEYEN BİR BUYDU ŞÜKÜR BU DA GELDİ :) yazayım hemen size soğan suyundan sonra başlayan kasık ve bel ağrılarım son 1 haftada iyice arttı ve dün akşam ayağa kalkamaz hale geldim sol kasığım adeta içinde bıçak varmış gibi çok feci battı bir halsizlik bir uyku ve sancı tarif edemem size.. sabahı zor ettim bu sabah erkenden eşimle hemen bulabildiğim ilk doktora gittim sonu.; kist oluşmuş ve yırtılma (patlama) olmuş dedi.. eğer iç kanaması yapsaydı derhal ameliyat dedi.. kanama yok sıvı boşalması dedi.... myom daha büyümüş 5 cm di 5,5 olmuş.. ani üşüme ardından birden ter kafamı hiç kaldıramadım akşam işten geldiğim gibi yattım sabah nasıl oldu bilmiyorum... şu an ilaç vermişti doktor onu içtim uzandım biraz gözüm açıldı size yazayım dedim..
evet maalesef
saçmalama nanelim olurmu hiç öyle şey.. bende hata var sonuçta ben bu küre başlamadn polene başlamıştım kesmedim aynı anda devam ettim .. sen iyi niyetinle yardım amaçlı paylaştın tecrübeni ama ben doğru yapmadımki.. doktora şöyle sordum bunu hani piyasada çok konuşulan tavsiye edilen soğan kürü var ya o kürden yapsam myom için faydası olurmu dedim.. yaptım demedim :) o da için rahat edecekse kafanı rahatlatacaksa iç ama asla kistleri eritmez dedi.. hele de bu koca myomu hiç eritmez o zaman dedim.. onun tedavisi yok zaten bir an evvel aldır kurtul dedi.. daha öncekilerin aksine engel bebek olmasına hatta olsa bile düşükle sonuçlanır dedi.. birinin dediğini diğeri tutmuyor anlamadım gitti.. zaten kürler için hiç onaylayanını duymadım.. polenden kist olmuşmudur onu yedim dedim yok zazarıolmaz dedi :95: ne düşüneceğimi şaşırdım artık..
anaa
ay çok geçmiş olsun yaa
e şimdi naptılar ilaç mı? nedir?
var mı ameliyuatlık bişi?
haydaaaa işe bak
he yaaa tam haydaaa.. bıktım doktordan hastaneden gitmiciim dedikçe hiç gelmez oldum.. off çok ağrı çektim tentom çoook.. ameliyat kist için gerek kalmamış kendi yırtıldığı için vücut emermiş onu eğer damara denk gelseymiş ksnam yaparmış iç kanam nedeniyle derhal ameliyatmış o zaman.. şayet karar verirsem ki epey meyillendim myom için olabilirim.. ağrı kesici verdi şimdilik onu içiyorum.. bebekten başka her bir halt o mekanda mevcut anlayacağın :93:
he yaaa tam haydaaa.. bıktım doktordan hastaneden gitmiciim dedikçe hiç gelmez oldum.. off çok ağrı çektim tentom çoook.. ameliyat kist için gerek kalmamış kendi yırtıldığı için vücut emermiş onu eğer damara denk gelseymiş ksnam yaparmış iç kanam nedeniyle derhal ameliyatmış o zaman.. şayet karar verirsem ki epey meyillendim myom için olabilirim.. ağrı kesici verdi şimdilik onu içiyorum.. bebekten başka her bir halt o mekanda mevcut anlayacağın :93:
ooo canım kendine kahve almışsın hani bize.
Kızlar bu arada venus için (yaseminciğim için) ayetel kürsi listesi oluşturuyoruz. Adetleri alayım.
kocişi niye zaptediyorsun canım, bırak adam rahat etsin
kızlar başıma gelmeyen bir buydu şükür bu da geldi :) yazayım hemen size soğan suyundan sonra başlayan kasık ve bel ağrılarım son 1 haftada iyice arttı ve dün akşam ayağa kalkamaz hale geldim sol kasığım adeta içinde bıçak varmış gibi çok feci battı bir halsizlik bir uyku ve sancı tarif edemem size.. Sabahı zor ettim bu sabah erkenden eşimle hemen bulabildiğim ilk doktora gittim sonu.; kist oluşmuş ve yırtılma (patlama) olmuş dedi.. Eğer iç kanaması yapsaydı derhal ameliyat dedi.. Kanama yok sıvı boşalması dedi.... Myom daha büyümüş 5 cm di 5,5 olmuş.. Ani üşüme ardından birden ter kafamı hiç kaldıramadım akşam işten geldiğim gibi yattım sabah nasıl oldu bilmiyorum... şu an ilaç vermişti doktor onu içtim uzandım biraz gözüm açıldı size yazayım dedim..
Venüs sakın canını sıkma.. şu testler taramalar can sıkıyor bırak hiç yaptırma daha iyi.. Sorun olduğunu düşünmüyorum asıl sorun bu testler sonrası annenin stresinden çıkıyor..inşallah güzel gidecek herşey yoluna girer üzülme..
Dualara katılamadım kızlar kendimi iyi hissedince okurum borcum olsun...
KIZLAR BAŞIMA GELMEYEN BİR BUYDU ŞÜKÜR BU DA GELDİ :) yazayım hemen size soğan suyundan sonra başlayan kasık ve bel ağrılarım son 1 haftada iyice arttı ve dün akşam ayağa kalkamaz hale geldim sol kasığım adeta içinde bıçak varmış gibi çok feci battı bir halsizlik bir uyku ve sancı tarif edemem size.. sabahı zor ettim bu sabah erkenden eşimle hemen bulabildiğim ilk doktora gittim sonu.; kist oluşmuş ve yırtılma (patlama) olmuş dedi.. eğer iç kanaması yapsaydı derhal ameliyat dedi.. kanama yok sıvı boşalması dedi.... myom daha büyümüş 5 cm di 5,5 olmuş.. ani üşüme ardından birden ter kafamı hiç kaldıramadım akşam işten geldiğim gibi yattım sabah nasıl oldu bilmiyorum... şu an ilaç vermişti doktor onu içtim uzandım biraz gözüm açıldı size yazayım dedim..
canımmmm doktor yanılmıştır inşaallah :26::26::26:
gerçi doktorlar sorun var diyorlar, ama gayet sağlıklı da doğabiliyor bebek... hayırlısı olsun bitanem, inşaallah iyidir meleğin, inşaallah bi sorun yoktur
venüsüm sen benim gibi bir riskli geebelik uzmanına git onlar çok iyi uzmanlar bu konuda dert etme benim 2 yeğen de de risk çıktı aminosentez yaptılar ikisinde de sağlıklılar aminosentezde bişey çıkmadı çok şükür şimdi biri6 yaşında biri 4 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?