dün çok yorgundum
9 da sızmışım
1 venüs tatil ttail deyü sevinion ama gitti ekdersler :))
bize gene tatil olmadı
sabah arabaya kadar fitifiti tutuna tutuna gittim,buz tutmuş yerler, arabanın da üstünden bi ton kar temizledim :))
Elfidaaaaa nasılsın canım, deniz nasıl
Sorma canım, bu akşam nişanlısı çıktı diye yok misafirim, yarın akşam gelecek :))
İnterneti de kullanıyor valla bana vakit kalıyor, dibimde oturuyor kız zaten bütün gece, ondan gireiyom buraya, çok özledim sizi...
masaüstü pc ise haklısın öyle olur..ben misafir olduunda falana ytak odasına alıyodum aklıma öyle olabilri diye geldi.. e ne zaman bitiy askertliği cocuuun,bende özleidm seni hakkatt
e o işteyken sen de iştesin haliyle di mi..bize vakit kalmıyor..8 ay var daha, tabii hep bizde mi kalacak bilmiyorum, bi ağırlığı yok aslında, sabah işe gidiyor, akşam da 6 gibi geliyor ama gece internet ele geçirdi
Var mı topikte bir değişiklik:26:
Sen nasılsın canım, nasıl geçiyor hamilelik, hissettin mi denizini
Venüs hg canım, şimdi okudum, içini ferah tut, bişey çıkmıyacak inşallah... Çok kişide biliyorum böyle olduğunu ama bişey çıkmadığını..
e o işteyken sen de iştesin haliyle di mi..bize vakit kalmıyor..
peyki idare edicez napalım..denizi gördüm bugun iyiydi teyzesi 25 mm olmuş..kalp pır pır..
RABBİM en kısa sürede sizede yaşatsında birlikte paylaşalım,hep sevincimin bi tarafı yarım kalıyo
inan .... hamile kal aynını hissedicen sen de ...
kadercim cıkıyourm ben..nasıl yorgunum anlatamam..sabahtan beri koşturuyorum..
sne varsın diye oyalandım azcık,ayaklarımın altı zonkluyo..öpüyorum snei..daha sık gel ama,fenteziler benden gecti emme muyabbet ederik :))
Venüsüm sana da iyi geceler arkadaşım..yarını dua ile bekliycem..yazmayı unutma sonucu tamam mı...
hadi sen devlet büyüğü kaşılamadaydın Zerdal..diğerleri nerdeNaber bayanlar. Ben sabahtan beri gelemedim. meclis başkanı mehmet ali şahin geldi, onu karşılamay gittik, başım kulaklarım bi hoş oldu. yeni geldik. ancak bakabildim. herkesin cuması mübarek olsun.
Hayırlısı canım, birkaç yerde daha yaptır, ne diyecekler bakalım. Sıkma canını, öyle riksli denilenlerin çoğunda bişey çıkmıyor canım. Ama için rahat etsin. Dualarımız seninle.kızlarr nerdesinizz yaaa( 3 lü tets sonucum çıktı malesef çok riskli ağlıyorum yazarken...50/1 risk...test tekrarlanıyoo.yarınbda başka hastaneler gidicez.değişik laboratuarlarda sonuç nasıl olacak diye...dr amniosentez yaparız üzülme orada kesin olduğu çıkar diyor...bu kadar basit yani.... tut ki çıktı ben napıcam....Allah ım nolurr yardım et bana...
geçmiş olsun, evde iyice dinlenir kendinize gelirsiniz.kızlar biz bu gün eşimle eve geldik
çok şükür
ama dr bazıeksiklikler yapmış evraklarda onlar için yarın yine gideceğim
Bu hocalar hep mi ek ders düşünür, kızım azcukta rahatınızı düşünün.dün çok yorgundum
9 da sızmışım
1 venüs tatil ttail deyü sevinion ama gitti ekdersler :))
bize gene tatil olmadı
sabah arabaya kadar fitifiti tutuna tutuna gittim,buz tutmuş yerler, arabanın da üstünden bi ton kar temizledim :))
kaderiye nerelerdesin tatlım. Yoksun ne zamandır.Kızlarrrrrrrrr nerdesiniz ya
Günler sonra gelebildim ama kimse yok
hadi sen devlet büyüğü kaşılamadaydın Zerdal..diğerleri nerde
soğuktan mı oldu öyle başın kulağın, 2 saate anca ısınırsın...
Venüs için dua edelim Zerdal... bebeginin 3lüsü 50/1 cıkmış ne demek ben anlamıyroum da(
Venüse ayetel kürsi okumadık zaten ben 63 okurum..sonuç belliolana kadar tamamlarız inş.
VENÜSTEN sen nasılsın arkadaşım
Ahamda topinki venuslüler bastı. Birazda marslı falan istiyoz
bi topikte 2 gezegen yeter yawwww napcan marslıları
kızlarr nerdesinizz yaaa( 3 lü tets sonucum çıktı malesef çok riskli ağlıyorum yazarken...50/1 risk...test tekrarlanıyoo.yarınbda başka hastaneler gidicez.değişik laboratuarlarda sonuç nasıl olacak diye...dr amniosentez yaparız üzülme orada kesin olduğu çıkar diyor...bu kadar basit yani.... tut ki çıktı ben napıcam....Allah ım nolurr yardım et bana...
canım benim ne olduğunu ne anlama geldiğini bilmiyorum yazdıklarının ama allahım sana acil şifalar versin seni ve minik venüscüğü korusun....cuma saati dualarımız kabul olur inşallah sende üzme kendini bak en ufak üzüntüden bebiş etkileniyormuş herşeyin en iyisini en güzelini düşünelim her şey öyle olsun malesef dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor elimizden.....
venüsten
2.venüs diebilriim mi? :)
hosgeldin
hoş muhabbetlisin
valla bırkamayız,her zaman bekleriz :)
benim koca da trakyalı ama yerlilerinden :)
bi kızancık da biz isteriz ama olmaz be ya
diyebilirsin bebişim 4. murat gibi hissettim kendimioyyy oyyyy trakyalılarla başa çıkmak zor anacım ben kocişi zor zaptediyorum mesela sen nerelisin güzelim
VENÜSTEN sen nasılsın arkadaşım
iiiiyim canım sen nasılsın ?
hoşbuldum bebişimmm
Kocişi niye zaptediyorsun canım, bırak adam rahat etsindiyebilirsin bebişim 4. murat gibi hissettim kendimioyyy oyyyy trakyalılarla başa çıkmak zor anacım ben kocişi zor zaptediyorum mesela sen nerelisin güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?