30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bugunde ben cok fena yorgunum tento..bakıyımda yatayım dedim...
arabaylan gitmedin di mi okula bu buzda kışta? aman ya bisürü kaza görüyoz ALLAH saklsın,telfn numaran da yok bizde,dikkat et kendine ya da dikkat etmem arabaylan giderim karda buzda diyorsan ver bi tel birimize

Elfidaaaaa nasılsın canım, deniz nasıl
Sorma canım, bu akşam nişanlısı çıktı diye yok misafirim, yarın akşam gelecek :))
İnterneti de kullanıyor valla bana vakit kalıyor, dibimde oturuyor kız zaten bütün gece, ondan gireiyom buraya, çok özledim sizi...

masaüstü pc ise haklısın öyle olur..ben misafir olduunda falana ytak odasına alıyodum aklıma öyle olabilri diye geldi.. e ne zaman bitiy askertliği cocuuun,bende özleidm seni hakkatt

masaüstü pc ise haklısın öyle olur..ben misafir olduunda falana ytak odasına alıyodum aklıma öyle olabilri diye geldi.. e ne zaman bitiy askertliği cocuuun,bende özleidm seni hakkatt

8 ay var daha, tabii hep bizde mi kalacak bilmiyorum, bi ağırlığı yok aslında, sabah işe gidiyor, akşam da 6 gibi geliyor ama gece internet ele geçirdi
Var mı topikte bir değişiklik:26:
Sen nasılsın canım, nasıl geçiyor hamilelik, hissettin mi denizini

e o işteyken sen de iştesin haliyle di mi..bize vakit kalmıyor..
peyki idare edicez napalım..denizi gördüm bugun iyiydi teyzesi 25 mm olmuş..kalp pır pır..
RABBİM en kısa sürede sizede yaşatsında birlikte paylaşalım,hep sevincimin bi tarafı yarım kalıyo
inan .... hamile kal aynını hissedicen sen de ...

Venüs hg canım, şimdi okudum, içini ferah tut, bişey çıkmıyacak inşallah... Çok kişide biliyorum böyle olduğunu ama bişey çıkmadığını..

Venüs hg canım, şimdi okudum, içini ferah tut, bişey çıkmıyacak inşallah... Çok kişide biliyorum böyle olduğunu ama bişey çıkmadığını..

kadercim cıkıyourm ben..nasıl yorgunum anlatamam..sabahtan beri koşturuyorum..
sne varsın diye oyalandım azcık,ayaklarımın altı zonkluyo..öpüyorum snei..daha sık gel ama,fenteziler benden gecti emme muyabbet ederik :))

Venüsüm sana da iyi geceler arkadaşım..yarını dua ile bekliycem..yazmayı unutma sonucu tamam mı...

Ben fırsat buldukça gelirim...
Ayyyyy ne kadar küçücükmüşşşşş öyle teyzesinin kuzusu
Tahmin edebiliyorum, kesin ben de öyle hissederim hamile kalınca...
Bu ay da tutmazsa gideceğim dr.a artık ben de canım, bakalım ne derse artık yapcez

İyi geceler hayatım, gelirim ben yine ama fentezisiz olmazzzzzz
Öpüyorum

Naber bayanlar. Ben sabahtan beri gelemedim. meclis başkanı mehmet ali şahin geldi, onu karşılamay gittik, başım kulaklarım bi hoş oldu. yeni geldik. ancak bakabildim. herkesin cuması mübarek olsun.

Naber bayanlar. Ben sabahtan beri gelemedim. meclis başkanı mehmet ali şahin geldi, onu karşılamay gittik, başım kulaklarım bi hoş oldu. yeni geldik. ancak bakabildim. herkesin cuması mübarek olsun.
hadi sen devlet büyüğü kaşılamadaydın Zerdal..diğerleri nerde
soğuktan mı oldu öyle başın kulağın, 2 saate anca ısınırsın...

Venüs için dua edelim Zerdal... bebeginin 3lüsü 50/1 cıkmış ne demek ben anlamıyroum da (
Venüse ayetel kürsi okumadık zaten ben 63 okurum..sonuç belliolana kadar tamamlarız inş.

VENÜSTEN sen nasılsın arkadaşım

Hayırlısı canım, birkaç yerde daha yaptır, ne diyecekler bakalım. Sıkma canını, öyle riksli denilenlerin çoğunda bişey çıkmıyor canım. Ama için rahat etsin. Dualarımız seninle.
kızlar biz bu gün eşimle eve geldik
çok şükür
ama dr bazıeksiklikler yapmış evraklarda onlar için yarın yine gideceğim
geçmiş olsun, evde iyice dinlenir kendinize gelirsiniz.
Bu hocalar hep mi ek ders düşünür, kızım azcukta rahatınızı düşünün.
Kızlarrrrrrrrr nerdesiniz ya
Günler sonra gelebildim ama kimse yok
kaderiye nerelerdesin tatlım. Yoksun ne zamandır.

he ya karşılamaya gittik, koskoca meclis başkanımız mazallah o kalabalıkta beni göremeden giderse olmaz dedik, iki şak şak geldik.

Evet canım okuyalım. ayetel kürsi hemen bi liste oluşturalım. Bende testlerden çok anlamıyorum. Çokta araştırmasını yaptım. Ama genel olarak riksli dedikleri bebekler, sağlıklı sıhatli doğuyor. İnşallah bi sıkıntısı yoktur. Boyutları ciddilik durumu ne acaba merak ettim. Ultrasyonda görünen bişey varmı, çünkü venusun ikili taraması normaldi.

VENUSTEN HOŞGELDİN TATLIM.

Ebu Said (r.a) anlatıyor:

"Resûlullah (a.s) buyurdular ki:

Sizden önce yaşayanlar arasında doksan dokuz kişiyi öldüren bir adam vardı. Bir ara yeryüzünün en bilgin kişisini sordu. Kendisine bir râhib tarifedildi. Ona kadar gidip, doksan dokuz kişi öldürdüğünü, kendisi için bir tevbe imkânının olup olmadığını sordu.

Râhib:

- Hayır yoktur! dedi. Herif onu da öldürüp cinayetini yüze tamamladı.

Adamcağız, yeryüzünün en bilginini sormaya devam etti. Kendisine âlim bir kişi tarif edildi. Ona gelip, yüz kişi öldürdüğünü, kendisi için bir tevbe imkânı olup olmadığını sordu.

Âlim:

- Evet, vardır, seninle tevben arasına kim perde olabilir? dedi. Ve ilâve etti:

- Ancak, falan memlekete gitmelisin. Zîra orada Allah'a ibadet eden kimseler var. Sen de onlarla Allah ibadet edeceksin ve bir daha kendi memleketine dönmeyeceksin. Zira orası kötü bir yer.

Adam yola çıktı. Giderken yarı yola varır varmaz ölüm meleği gelip ruhunu kabzetti. Rahmet ve azab melekleri onun hakkında ihtilâfa düştüler.

Rahmet melekleri:

- Bu adam tevbekâr olarak geldi. Kalben Allah yönelmişti, dediler.

Azab melekleri de:

- Bu adam hiçbir hayır işlemedi, dediler.

Onlar böyle çekişirken insan suretinde bir başka melek, yanlarına geldi. Melekler onu aralarında hakem yaptılar.

Hakem onlara:

-Onun çıktığı yerle, gitmekte olduğu yer arasını ölçün, hangi tarafa daha yakınsa ona teslim edin,dedi.

Ölçtüler, gördüler ki, gitmeyi arzu ettiği (iyiler diyarına) bir karış daha yakın. Onu hemen rahmet melekleri aldılar."

KIZLAR BAŞIMA GELMEYEN BİR BUYDU ŞÜKÜR BU DA GELDİ :) yazayım hemen size soğan suyundan sonra başlayan kasık ve bel ağrılarım son 1 haftada iyice arttı ve dün akşam ayağa kalkamaz hale geldim sol kasığım adeta içinde bıçak varmış gibi çok feci battı bir halsizlik bir uyku ve sancı tarif edemem size.. sabahı zor ettim bu sabah erkenden eşimle hemen bulabildiğim ilk doktora gittim sonu.; kist oluşmuş ve yırtılma (patlama) olmuş dedi.. eğer iç kanaması yapsaydı derhal ameliyat dedi.. kanama yok sıvı boşalması dedi.... myom daha büyümüş 5 cm di 5,5 olmuş.. ani üşüme ardından birden ter kafamı hiç kaldıramadım akşam işten geldiğim gibi yattım sabah nasıl oldu bilmiyorum... şu an ilaç vermişti doktor onu içtim uzandım biraz gözüm açıldı size yazayım dedim..

venüs sakın canını sıkma.. şu testler taramalar can sıkıyor bırak hiç yaptırma daha iyi.. sorun olduğunu düşünmüyorum asıl sorun bu testler sonrası annenin stresinden çıkıyor..inşallah güzel gidecek herşey yoluna girer üzülme..

dualara katılamadım kızlar kendimi iyi hissedince okurum borcum olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…