Doğum günün kutlu olsun canım. herşey gönlünce olsun..
geshenkkkk altta ışığını gördümnasılsın şekercimmmmm
iyiyim canım sağol.. tam çıkacaktım seni gördüm takıldım yine.. sol kasık batmalarım göğüste ara ara batmalarım devam ediyor.. bende soğan kürleri yapanlara bide saraçoğlunun sitesine baktım hala da okuyorum gerçi :) 15 gün sonrasında aynı ay için bahsedilmiyor 3 gün yada 1 hafta aralar bir dahaki ayın son 10 günü için diyor hep saraçoğlu... sanırım PKO lular için hem bu... myom için mi farklı acaba.. off kafam gitti iyice.. hani ara verdim ya ben şimdi senin dediğine göre yarın başlamam gerekli ama saraçoğşuna göre diğer ayın son 10 günü..
nasıl geçti doğumgünün??
geshenk özel mesaj kutunu boşaltırmısın
ay kızlar nasılsınız. harbıden bızım klup tembelleşmış ama canları saolsun ne dıyelım . evet ısımlerde cıft cıft gıdıyo maşallah maşallahçift dıyınce aklıma ne geldı. bız sımdı baskı olmasın dıye kımseye soylemıyoruz ( anne baba teyse babanne gıbı... ) çocuk düşünmüyoruz erken dıyoruz hep soruylar. sımdı benım annanem ıkız ve ıkız cocukları olmus teyzemın ve dayımında cocukları ıkız bu arada kayınvalıdemde ıkız. herkez ıkızın olsun ınsallah dıyıp duruyo.. ya ne ıkızı bız tek cocuga bıle on takla atıyoruz ohhooooooooooo
ya geldi çattı, yaşadıkça günler dolanıp dolanıp geliyor. Bakalım umutlar bu ayda. iyiki doktor bana 6 ay falan korun demedi, doğal olarak korunmam var zaten, geç hamile kalıyorum. benim rahmim ters olduğu için ters rahimliler biraz geç hamile kalırmış. O yüzden, yastıklarla kanki olduk.iyiye yoralım iyi olsun madem :))) evet çifter çifter bizde isimler :)) demek zaman geldi çattı yap bakalım testini inşallah bu ay hayırlısıyla gelir yerine yerleşir kuzucuğun.. efiyet bal şeker olsun.. yarasın... bende çıkayım yemek yiyim biraz.. venüs le elfida meraklansın acaba bugün ben ne yiyorum :86:
ni dimekteşekkür ederim canımmmmmm
ooo ikiz şansın yüksek. Geçenler burda bi arkadaş haber okudu, kadının biri 6 tane doğurmuş, altız mı deniliyor ne, onunda ikizleri var, haberi okurken dediki biz ikizlere zor bakıyoz altıza nasıl bakarız diyor, bende tabi içimden dedimki, bende ikizi doğrumayı geçtim, 1 taneyi bileay kızlar nasılsınız. harbıden bızım klup tembelleşmış ama canları saolsun ne dıyelım . evet ısımlerde cıft cıft gıdıyo maşallah maşallahçift dıyınce aklıma ne geldı. bız sımdı baskı olmasın dıye kımseye soylemıyoruz ( anne baba teyse babanne gıbı... ) çocuk düşünmüyoruz erken dıyoruz hep soruylar. sımdı benım annanem ıkız ve ıkız cocukları olmus teyzemın ve dayımında cocukları ıkız bu arada kayınvalıdemde ıkız. herkez ıkızın olsun ınsallah dıyıp duruyo.. ya ne ıkızı bız tek cocuga bıle on takla atıyoruz ohhooooooooooo
ni dimekneler yapıyorsun bakalım. demek akşam kutlama neyim olmadı, sende evde kutlasaydın canım, bi gazoz patlatsaydınız. .
kızlarr nerdesinizz yaaa( 3 lü tets sonucum çıktı malesef çok riskli ağlıyorum yazarken...50/1 risk...test tekrarlanıyoo.yarınbda başka hastaneler gidicez.değişik laboratuarlarda sonuç nasıl olacak diye...dr amniosentez yaparız üzülme orada kesin olduğu çıkar diyor...bu kadar basit yani.... tut ki çıktı ben napıcam....Allah ım nolurr yardım et bana...
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir 10 gündür gremedim nete şu 10 gündeömrümden ömürgitti kötü günler geçirdik ama çok şimdi herşey yolunda abim sancılanmış işyerinde acilegötürmüşler doktor üşütmeye bağlı gaz sıkışması demiş yollamış sonra ben gittim yanına ve eve getirdim amasancıları geçmedi başka bir hastanenin aciline götürdüm dahadoktor bakar bakmaz bağırsağı delinmiş acil ameliyat olması gerekir biraz daha gecikirsek ölür dedi hemen ameliyata aldılar ve doktor neden daha önce getirmediniz diye kızdı bizde durumu anlattık azdaha geç kalsak abim bugün aramızda olmayacaktı bağırsak delinince bütün pislik karın içine dolmuş ve zehirlemeye başlamış 3 gün yoğun bakımda yattı doktor durumu kritik eğer dikiş tutmazsa hastayı kaybedebiliriz dedi o 3 gün kabus gibiydi çok dua ettim çok şükür rabbim onu bizebağışladı hastanedeydik dün taburcu olduk şimdi iyileşmeye çalışıyoruz birdoktorun kurbanı oluyorduk az daha ama şükür geçti o günler artık eski günleredönmeye çalışıyoruz
yok güzelim o bizim köylü onun üzülmesini bende istemem teyze olcam yawww minik venüscük bizim gezegenin kurtarıcısı olur belki azcık venüse doğru yaklaşayım belki banada bulaşırda bende hamile kalırım yawwwwwanacım siz kimbilir ne zamandır birbirinizi tanıyorsunuz ben dış kapının dış mandalıyım ara sıra uğrar bi kahvenizi içerim o kadar
istanbulda yaşıyorum 29 oldum hala bebiş neyim yokçalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim efemmm aslen bulgaristan göçmeniyim kocişte trakya cingenesi ailecek üjjjj bejizzzz bi kızancık yapamadık emme
aaaa... şaka yapıyorum ya.bizim venüse takııyorum..öyle hissetme sakın.
gel sen sık sık..benim yüüzümden oldu diye üzülürüm inan
gitcem diyo,arada gelcem diyo :26:
bna alındı herall
hımm.. yorulmuştur kesin.. uyumadan yine de bakar diye dşünüyorum ben Venüsüm yaa...
ay kızlar nasılsınız. harbıden bızım klup tembelleşmış ama canları saolsun ne dıyelım . evet ısımlerde cıft cıft gıdıyo maşallah maşallahçift dıyınce aklıma ne geldı. bız sımdı baskı olmasın dıye kımseye soylemıyoruz ( anne baba teyse babanne gıbı... ) çocuk düşünmüyoruz erken dıyoruz hep soruylar. sımdı benım annanem ıkız ve ıkız cocukları olmus teyzemın ve dayımında cocukları ıkız bu arada kayınvalıdemde ıkız. herkez ıkızın olsun ınsallah dıyıp duruyo.. ya ne ıkızı bız tek cocuga bıle on takla atıyoruz ohhooooooooooo
ihtimal yüksek amabelli olmaz... benimde hep hayalimdi ikiz.. tek taşla iki kuş hesabı.. biri kız biri erkek hani bulmuşken diye ama yooookkk dediğin gibi tek de olsa razıyız takla atıyos :)) benim tek barim olsun ki anca o olur olsa olsa.. ama senin hakkaten ikiz olma ihtimali % 100 gibi.. hadi inşallah özlem ...
kızlarr nerdesinizz yaaa( 3 lü tets sonucum çıktı malesef çok riskli ağlıyorum yazarken...50/1 risk...test tekrarlanıyoo.yarınbda başka hastaneler gidicez.değişik laboratuarlarda sonuç nasıl olacak diye...dr amniosentez yaparız üzülme orada kesin olduğu çıkar diyor...bu kadar basit yani.... tut ki çıktı ben napıcam....Allah ım nolurr yardım et bana...
kızlar biz bu gün eşimle eve geldik
çok şükür
ama dr bazıeksiklikler yapmış evraklarda onlar için yarın yine gideceğim
iyiye yoralım iyi olsun madem :))) evet çifter çifter bizde isimler :)) demek zaman geldi çattı yap bakalım testini inşallah bu ay hayırlısıyla gelir yerine yerleşir kuzucuğun.. efiyet bal şeker olsun.. yarasın... bende çıkayım yemek yiyim biraz.. venüs le elfida meraklansın acaba bugün ben ne yiyorum :86:
ihtimal yüksek görünüyor smile,gec olmasına güç olmasına bakmazki ikiz,oluverdi ikiz ohh misler gibi,hayırlı olsunda gerci...ay kızlar nasılsınız. harbıden bızım klup tembelleşmış ama canları saolsun ne dıyelım . evet ısımlerde cıft cıft gıdıyo maşallah maşallahçift dıyınce aklıma ne geldı. bız sımdı baskı olmasın dıye kımseye soylemıyoruz ( anne baba teyse babanne gıbı... ) çocuk düşünmüyoruz erken dıyoruz hep soruylar. sımdı benım annanem ıkız ve ıkız cocukları olmus teyzemın ve dayımında cocukları ıkız bu arada kayınvalıdemde ıkız. herkez ıkızın olsun ınsallah dıyıp duruyo.. ya ne ıkızı bız tek cocuga bıle on takla atıyoruz ohhooooooooooo
benimde cok dolgu var ama beyaz dolgu,porselen olabilri yada bilmiom,bişey olmaz dii Özlem,kurt soktun içime :44::44:kızlar ya bıraz once seda sayanda su taş devri diyetini analatan doktor vardı konustukları cokta dogru ve mantıklı ama bı konu dıkkatımı cektı ılk defa duydum bunu paylaşmak ıstedım su diş dolgusundakı (gumus renklı olan ) amalgamlarda cıva var onlar cıkartılmadan hamıle kalınması yanlıs dıyo bebege zararrı oluyomus
Venüs ya..neden yaptırdın 3 lüyü?kızlarr nerdesinizz yaaa( 3 lü tets sonucum çıktı malesef çok riskli ağlıyorum yazarken...50/1 risk...test tekrarlanıyoo.yarınbda başka hastaneler gidicez.değişik laboratuarlarda sonuç nasıl olacak diye...dr amniosentez yaparız üzülme orada kesin olduğu çıkar diyor...bu kadar basit yani.... tut ki çıktı ben napıcam....Allah ım nolurr yardım et bana...
olsun 1 kez daha gidiver..şükür hadi ev daha rahat olur.RABBİM tez zamanda iyileşmeyi ve peşine güzel gelişmeleri versin inş. Yeterimkızlar biz bu gün eşimle eve geldik
çok şükür
ama dr bazıeksiklikler yapmış evraklarda onlar için yarın yine gideceğim
hoşgeldin kader.. gitti mi senin misafir kız?Kızlarrrrrrrrr nerdesiniz ya
Günler sonra gelebildim ama kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?