30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geshenkkkk altta ışığını gördüm nasılsın şekercimmmmm

iyiyim canım sağol.. tam çıkacaktım seni gördüm takıldım yine.. sol kasık batmalarım göğüste ara ara batmalarım devam ediyor.. bende soğan kürleri yapanlara bide saraçoğlunun sitesine baktım hala da okuyorum gerçi :) 15 gün sonrasında aynı ay için bahsedilmiyor 3 gün yada 1 hafta aralar bir dahaki ayın son 10 günü için diyor hep saraçoğlu... sanırım PKO lular için hem bu... myom için mi farklı acaba.. off kafam gitti iyice.. hani ara verdim ya ben şimdi senin dediğine göre yarın başlamam gerekli ama saraçoğşuna göre diğer ayın son 10 günü..

nasıl geçti doğumgünün??

doğum günü her hangi bir gün gibiydi, yemeğe gidelim dedi eşim ama çıkmadık, tipi vardı akşam, çok soğuk hava, kar da var. havalar güzel olunca yemek alacağımı tahsil ederim dedim
gerçi bir ay sonra da eşimin doğum günü var, o zaman gideriz belki

canım ya olmazsa bi doktora git, benim ağrılarım olmuştu, ben bir ay ara vermeden yapmıştım kürü de. çok dikkat ederek düzenli içmeye çalışarak devam etmiştim.
ama bünyeye göre farkeder tabi, ne desem bilemedim şimdi :44:
inşaallah kurtulursun myomdan

ay kızlar nasılsınız. harbıden bızım klup tembelleşmış ama canları saolsun ne dıyelım . evet ısımlerde cıft cıft gıdıyo maşallah maşallah çift dıyınce aklıma ne geldı. bız sımdı baskı olmasın dıye kımseye soylemıyoruz ( anne baba teyse babanne gıbı... ) çocuk düşünmüyoruz erken dıyoruz hep soruylar. sımdı benım annanem ıkız ve ıkız cocukları olmus teyzemın ve dayımında cocukları ıkız bu arada kayınvalıdemde ıkız. herkez ıkızın olsun ınsallah dıyıp duruyo.. ya ne ıkızı bız tek cocuga bıle on takla atıyoruz ohhooooooooooo

ihtimal yüksek ama belli olmaz... benimde hep hayalimdi ikiz.. tek taşla iki kuş hesabı.. biri kız biri erkek hani bulmuşken diye ama yooookkk dediğin gibi tek de olsa razıyız takla atıyos :)) benim tek barim olsun ki anca o olur olsa olsa.. ama senin hakkaten ikiz olma ihtimali % 100 gibi.. hadi inşallah özlem ...

ya geldi çattı, yaşadıkça günler dolanıp dolanıp geliyor. Bakalım umutlar bu ayda. iyiki doktor bana 6 ay falan korun demedi, doğal olarak korunmam var zaten, geç hamile kalıyorum. benim rahmim ters olduğu için ters rahimliler biraz geç hamile kalırmış. O yüzden, yastıklarla kanki olduk.
teşekkür ederim canımmmmmm
ni dimek neler yapıyorsun bakalım. demek akşam kutlama neyim olmadı, sende evde kutlasaydın canım, bi gazoz patlatsaydınız.
ooo ikiz şansın yüksek. Geçenler burda bi arkadaş haber okudu, kadının biri 6 tane doğurmuş, altız mı deniliyor ne, onunda ikizleri var, haberi okurken dediki biz ikizlere zor bakıyoz altıza nasıl bakarız diyor, bende tabi içimden dedimki, bende ikizi doğrumayı geçtim, 1 taneyi bile doğramıyom bırak bakmayı. herkesin derdi farklı işte.

kızlar ya bıraz once seda sayanda su taş devri diyetini analatan doktor vardı konustukları cokta dogru ve mantıklı ama bı konu dıkkatımı cektı ılk defa duydum bunu paylaşmak ıstedım su diş dolgusundakı (gumus renklı olan ) amalgamlarda cıva var onlar cıkartılmadan hamıle kalınması yanlıs dıyo bebege zararrı oluyomus

kızlarr nerdesinizz yaaa ( 3 lü tets sonucum çıktı malesef çok riskli ağlıyorum yazarken...50/1 risk...test tekrarlanıyoo.yarınbda başka hastaneler gidicez.değişik laboratuarlarda sonuç nasıl olacak diye...dr amniosentez yaparız üzülme orada kesin olduğu çıkar diyor...bu kadar basit yani.... tut ki çıktı ben napıcam....Allah ım nolurr yardım et bana...

canımsın dur bir hemen panik olma amniosentez bekle canım inşş bir sorun çıkmaz kuzum

kızlar biz bu gün eşimle eve geldik
çok şükür
ama dr bazıeksiklikler yapmış evraklarda onlar için yarın yine gideceğim

oyy çok geçmiş olaa

şu gavur memleketlerdeki hukuk sistemi bizde olaydı böyle doktorlar kaççak delik arardı

allah korumuş belenay..
acil şifalar diliyorum

venüsten
2.venüs diebilriim mi? :)
hosgeldin

hoş muhabbetlisin
valla bırkamayız,her zaman bekleriz :)

benim koca da trakyalı ama yerlilerinden :)
bi kızancık da biz isteriz ama olmaz be ya

dün çok yorgundum
9 da sızmışım

1 venüs tatil ttail deyü sevinion ama gitti ekdersler :))

bize gene tatil olmadı
sabah arabaya kadar fitifiti tutuna tutuna gittim,buz tutmuş yerler, arabanın da üstünden bi ton kar temizledim :))

ehehe di mi di mi

:))

venüüss ikiln temiz çıkmamış mıyıd kuzum ya
3 lü testee illaki bişiler buluo die sen ddil miydin
bozma moralini lütfen
ne hikayeler duyduk burda
inşlh sen de sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini
çok şükür

tekrardan çok geçmiş olsun yeter

beynimden gecen herseyi canım isityo sen bööle yapınca,
cünkü bizi düşünmeye sevjkediyon habarın yokk :44::44: söyle kurtulaım gali be yaa

ihtimal yüksek görünüyor smile,gec olmasına güç olmasına bakmazki ikiz,oluverdi ikiz ohh misler gibi,hayırlı olsunda gerci...

benimde cok dolgu var ama beyaz dolgu,porselen olabilri yada bilmiom,bişey olmaz dii Özlem,kurt soktun içime :44::44:

Venüs ya..neden yaptırdın 3 lüyü?
ben yaptırmıycam,hiçte böyle kafamı bulandırmıycam...al işte anca stres kayangı..Leylada böyle telaşlandıydı,ertesi gün yenilediler bişey cıkmadıydı şükür..Cıkmıycak bişey üzme sen canını,dua et bol bol..bende edicemn uyumadan ...ALLAH ım korusun melegini..yanlıştır inşALLLAH ya..

çok şükür
olsun 1 kez daha gidiver..şükür hadi ev daha rahat olur.RABBİM tez zamanda iyileşmeyi ve peşine güzel gelişmeleri versin inş. Yeterim

Kızlarrrrrrrrr nerdesiniz ya
Günler sonra gelebildim ama kimse yok
hoşgeldin kader.. gitti mi senin misafir kız?
ne o ya,misafir var diye 5 dakka bakılamaz mı nete??ihmal ediyon sne bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…