30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

merhaba arkadaşlar

nasılsınız epeydir giremedim cok şükür evime gelebildim evdede net yok yakın samanda açtırcaz neti inşallah nasılsınız gusel haberler varmııı elfida hamiş mişş onu öğrendim başka kimler var hamişş

naber deniz anasııııı

iyidir ferah şekerim :) senden naber
Venüsüme dua okuycam,listeyi arıyroum,Gesenkimde hastalanmış ( 113 e tamamlıycam onun ayetel kürsiyi bugun evdeykene inş.

Hakkaten ya Gesenkimin o miyom soğan kürü yüzünden büyümemiştir di mi?
ne cok da ısrar ettiydik kıza,ALLAH ım saklamış iyi niyetinin hatrına..
ameliyat olsun artık demekten başka bi çare kalmadı ( hersey ters tepiyo kuzuumda ya (

GESOO varmış bi bildiğin arkadşaım ya kürü yapmamakta,iç güdü 6. his ya da her neyse,insan o sese kulak vermeli galiba,bize deeel

hiç deme, hatırlatma bana, dünden beri vicdan azabı duyuyorum, çok ısrarcı olmuştum bende
nöbetçiyim bugün, acayipte yoğun geçiyor nöbetim :26: yoruldum şimdiden daha akşama da çok var, sen nasılsın? bebiş nasıl

hannaa..döndün evine dimi Melonum..
cok ösledik seni..hemen actırın neti emi

3 aydır wının parasını ödemedikte unuttuk hep bu ay toplu odeyip açtırcaz ozaman bol bol görüşürüzz canımmm

geshenkcim bu arada geçmiş olsun canımmm

rabbim hiçbirimizi korktuğumuza uğratması venuscum

kısslar noluyo ya bızım topık dokülüyo resmen herkes te aksi giden bişiyler var
Genshen çok geçmiş olsun canım soğan kürü zedeler listesine girdin sende benim gibi..
venüscüm sana da çok geçmiş olsun 3lü test sonucunda ne cıktı kı bu kadar uzuldun anlamadım ama uzuldugune gore demekkı olumsuz gordugun bısı.... tekrar gecmıs olsun kıslarrrrrr yatın dınlenın gelmeyın bıraz bızde topıke kursun döktürelim bu arada

( bugunde gelmedi GEsenk,,umarım agrısı yoktur.
ne desek boş,şifa dileyecegiz..bende o agrıları hep miyom parçalanıyor diye düşünmüşütm...
Evimo
kızlarrr belki eviniz için bir seyler kazanırsınız
baktım da..ben hayatta en cok paylaşan 3 kişinin içine giremem..
vakit mi var ben de, o kadar cok arkadaş listemde yok..sana bol şans şeker...

Bitmedi senin nöbet sanırım hala?sabah 8de mi geldin (

:92: kıslaaaaarrr :92: bişi sorucam :92:şişşttt bu tarafa bi bakın hele :92:
annem bı kac sene evvel hacdan bı bıtkı getırmıstı boyle kivi boyunda tipide aynı aba kabugu tıpatıp kestane gıbı bısı sallayınca ıcındede bısı var. o zaman ben evlı degıldım hamıle kalmayanlar ıcınmıs hatta bızım orda magzada bı kızın 10 sene cocugu olmamıstı annem bunu verdı ve sonra gıttıgımızde kız ısı bırakmıstı nıye dedık ordakıler hamıle demıstı sakaryada oturan bı akrabamızdada aynı sorun vardı onunda cocugu oldu. evde bı tane daha bulduk ( benım kısmetımeymıs) ama nasıl kullanıldıgını hatırlamıyos varmı boyle bısı duyan aranızda

ben ilk kez duydum Özlemcim ya malesef ...sen arastır annene falan bi sor bakalım, sonra bulalım onlardan 5-10 tene, gidip getiren vardır belkim, yoksada en gec kurban bayramına getirtiriz... merak ettim ha..öğrenince yaz burayada emii.

kıssssss böyle mucizevi bir şey var biliyorsun ve bizmle paylaşmaıyorsun haa
kuzum bend eilk ekz duydum inşşşş bu evdeki son kalan sana bebişinin gelmesine aracı olur

sonra kime versen hamiş kalıyormuş ne güsel olurdu değilmi

bilmiyom canımmmmmmmmmmmmm:26::26::26:

ben de bilmiom o bitkiyi:26:

geshenk iki karşıt kürü uygaladıgı için nükleer patlama yaşadı gibi gelio bana

allah tez zamanda şifa versin

zerdaaalllll

venüs inşlh temiz çıkar sonucun

2. venüs sen hangi şeerdendin? iş neydi?

ben de çok fena grip oldum yau
o kadar kolla kolla mart gelsin hasta ol

kıssssss böyle mucizevi bir şey var biliyorsun ve bizmle paylaşmaıyorsun haa
kuzum bend eilk ekz duydum inşşşş bu evdeki son kalan sana bebişinin gelmesine aracı olur

canım benım kendım ıcın bıle yenı aklıma geldı dun anneme gıttım o cıkardı al bunu dıye ben unutmusum ama o ne bıtkısı adı ne bılmıyorum ınternettede arastırdım bulamadım nası yapılıyo onuda hatırlamadık annem kes ıcıne bal koy bı ıkı gun kendı suyunu versın dıo ama ne kadar dogru son sansımıda yanlıs kullanmım:18: ah bı olsa bı gelse sızlerede bulup getırtırız . kısmet ısı ya varsa kısmetın bı sekılde vesıle bu bıtkı su bu

merhaba kızlar..

VENUS canım inşallah birşey çıkmaz. eğer doktor arıyorsan benim çalıştığım hastanede Ege Ünv.Tıp Fak.de çok iyi doktorlar var onları önerebilirim. Doç.Dr. Fuat AKERCAN ve Doç.Dr. Mert KAZANDI. bu ikisi doğmamış çocuk üzerinde çok etkililer.

GESHENK geçmş olsun canım

YETER eşine tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…