hannaa..döndün evine dimi Melonum..
cok ösledik seni..hemen actırın neti emi
naber deniz anasııııı
venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.
elfida...........113
zerdal..........20
loveli...........10
naneli..........20
iyidir ferah şekerim :) senden naber
Venüsüme dua okuycam,listeyi arıyroum,Gesenkimde hastalanmış( 113 e tamamlıycam onun ayetel kürsiyi bugun evdeykene inş.
Hakkaten ya Gesenkimin o miyom soğan kürü yüzünden büyümemiştir di mi?
ne cok da ısrar ettiydik kıza,ALLAH ım saklamış iyi niyetinin hatrına..
ameliyat olsun artık demekten başka bi çare kalmadı( hersey ters tepiyo kuzuumda ya (
GESOO varmış bi bildiğin arkadşaım ya kürü yapmamakta,iç güdü 6. his ya da her neyse,insan o sese kulak vermeli galiba,bize deeel
hannaa..döndün evine dimi Melonum..
cok ösledik seni..hemen actırın neti emi
hiç deme, hatırlatma bana, dünden beri vicdan azabı duyuyorum, çok ısrarcı olmuştum bende
nöbetçiyim bugün, acayipte yoğun geçiyor nöbetim :26: yoruldum şimdiden daha akşama da çok var, sen nasılsın? bebiş nasıl
baktım da..ben hayatta en cok paylaşan 3 kişinin içine giremem..Evimo
kızlarrr belki eviniz için bir seyler kazanırsınız
:92: kıslaaaaarrr :92: bişi sorucam :92:şişşttt bu tarafa bi bakın hele :92:
annem bı kac sene evvel hacdan bı bıtkı getırmıstı boyle kivi boyunda tipide aynı aba kabugu tıpatıp kestane gıbı bısı sallayınca ıcındede bısı var. o zaman ben evlı degıldım hamıle kalmayanlar ıcınmıs hatta bızım orda magzada bı kızın 10 sene cocugu olmamıstı annem bunu verdı ve sonra gıttıgımızde kız ısı bırakmıstı nıye dedık ordakıler hamıle demıstı sakaryada oturan bı akrabamızdada aynı sorun vardı onunda cocugu oldu. evde bı tane daha bulduk ( benım kısmetımeymıs) ama nasıl kullanıldıgını hatırlamıyos varmı boyle bısı duyan aranızda
annem bı kac sene evvel hacdan bı bıtkı getırmıstı boyle kivi boyunda tipide aynı aba kabugu tıpatıp kestane gıbı bısı sallayınca ıcındede bısı var. o zaman ben evlı degıldım hamıle kalmayanlar ıcınmıs hatta bızım orda magzada bı kızın 10 sene cocugu olmamıstı annem bunu verdı ve sonra gıttıgımızde kız ısı bırakmıstı nıye dedık ordakıler hamıle demıstı sakaryada oturan bı akrabamızdada aynı sorun vardı onunda cocugu oldu. evde bı tane daha bulduk ( benım kısmetımeymıs) ama nasıl kullanıldıgını hatırlamıyos varmı boyle bısı duyan aranızda
ben ilk kez duydum Özlemcim ya malesef ...sen arastır annene falan bi sor bakalım, sonra bulalım onlardan 5-10 tene, gidip getiren vardır belkim, yoksada en gec kurban bayramına getirtiriz... merak ettim ha..öğrenince yaz burayada emii.
kıssssss böyle mucizevi bir şey var biliyorsun ve bizmle paylaşmaıyorsun haa
kuzum bend eilk ekz duydum inşşşş bu evdeki son kalan sana bebişinin gelmesine aracı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?