30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

amin amiinn...tez zamanda versin de başının etini yesin bıcı bıcı...ne bilmiş bişe o öyle..eller tavırlar falan...bıcır bıcır

derin konulara dalmışsınız kızlar :26::26::26::26:

sorma Yeterim..iycene dalmadan cıktk ama oksijensiz kalıyodum az daha düşünürken :))

eee söyle bakalım sen ne alırdın yanına, bugünün konusu bu kızlar topiğe gelen cevaplamadan gitmesin
ıssız adaya düşeceğinizi bilseniz yanınıza ne alırdınız

yok bana sormayın bu zor soruyu
ben hiç birinden vaz geçemeyip boş giderdim herhalde

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

_eLfiDa_,naneliseker+,sml81,

bak nanelim.
ders 1: bu şekilde 4 kullanıcı görünüp aşağıdaki siim 3 kullanıcı ise..o hayalet YETER dir..korkmana gerenk yok taamm mı..hemen YETER hayaleti gelince diğerleri nasıl tırsıp kaçıyor..şekil A da göriniy :)))

aman aman çıkın kızlar böye zor şeylerle uğraşmayalım hayat yeteri kadar zor zaten

Abbasi'lerin ünlü halifesi Harun Reşid zamanında yaşamış olan Behlül Dana (VIII. yüzyıl) dönemin evliyasındandı. Zaman zaman aklından zoru olan kimselere has tavırlar takınır, herkes de bundan dolayı kendisini deli sanırdı. Ama bunu maksatlı yapardı. Behlül Dana hazretleri daima Harun Rediş'in yakınında bulunur, çeşitli sebepler hasıl ederek onu uyarırdı. Bir gün Behlül Dana hazretleri, üstü başı toz toprak içinde uzun bir yolculukan gelmiş olmanın belirtileri ile Harun Reşid'in huzuruna çıktı. Harun Reşid sordu:

- Be ne hal Behlül, nereden geliyorsun?

- Cehennemden geliyorum ey hükümdar.

- Ne işin vardı cehennemde?

- Ateş lazım oldu da ateş almaya gittim.

- Peki, getirdin mi bari?

- Hayır efendim getiremedim. Cehennemin bekçileriyle görüştüm, onlar "Sanıldığı gibi burada ateş bulunmaz, ateşi herkes dünyadan kendisi getirir" dediler.

Son düzenleme:
venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.

elfida...........113
zerdal..........20
loveli...........10
naneli..........20

toplam 163

kalan.....150

günadın kızlar, herkesler nasıl.

melony gelmiş gitmiş.

VENUSTEN KAHVEYİ BEN YOKKEN ISMARLAMIŞ.

tentoş nerelerdesin, görüşemiyoz. hatunum.

geshenkimde iyidir inşallah. soğanzade oldu canım.

nanelim ben sadece haftaiçleri olabiliyorum, evde pc yok.

Çılgın nerede ya, dur şu kızın biraz kulaklarını çınlatalım.

Aylin, heralde bu sefer hamiş haberiyle gelecek. bekliyorum.

Loveli okul nasıl gidiyor. ern paşa büyümüştür. yeni fotolarını koysana canım bakalım son haline.

Yaseminciğim, inşallah bişey yoktur. varsa bi durum, ayrıntılı ultrasyonda çıkar sanırım. en iyi doktorlara gidiyorsun. Geçmiş olsun.

Elfida doktor buldunmu anam.

Yeter eşin nasıl oldu.

leyliko sen neler yapıyorsun.

Topinkin bütün kızları nasıllar.

Son düzenleme:
meraba kızlar, nasılsınız? uğrayan olmamış pek topiğe :44:
geshenk ve venüs sizleri merak ediyoruz inşaallah iyisinizdir
zerdal canım nasılsın

rabbime şükürler olsun iyi canım
ama ben grip oluyorum sanırım

elfida...........113
zerdal..........35
loveli...........10
naneli..........20

toplam 178

kalan.....135

meraba kızlar, nasılsınız? uğrayan olmamış pek topiğe :44:
geshenk ve venüs sizleri merak ediyoruz inşaallah iyisinizdir
zerdal canım nasılsın
iyiyim canım, burda havalar çok güzel hafta sonu günlük güneşlikti gezdik adamla, biraz araba kullandım, maşallah ne tarafa kafamı çevirdiysem herkesin paçasında bi uşak. Neyse biz rahat gezdik dermişim.
rabbime şükürler olsun iyi canım
ama ben grip oluyorum sanırım

Bende ha grip oldum ha olacam. Sırtım sıkı sıkı giyinik. Gece bile hırkayla yatıyom, haliyle çalışmalarda var

bulmadım Zerdalım.. gene üniveriste hastanesine gittim, ikili için gün aldım..kan bide idrar verdim geldim. kaygusuz muyum neyim kan değerleri cıksın hele bi,nisan başında ikili test var..ama ayrıntılı için gün alamadım doluymuş, araştırmalara devam eidyom yane ... 3lü test yaptırmıycam kesin kararlıyım..ALLAH ın izni ile 2 lide prob. cıkmaz ise tabe...

zErdaLIM YA .. etme şu günahları hatırlatma bize,içim kalkıy..hani nerde tavuk suyuna corba tadındaki içimizi tarhana corbası gibi ısıtan hikayelerin senin ... (zati hazırlık yok öte aleme hec ( )

merhaba kızlar nasılsınız?

Zerdalcığım yasemin için 10 tane okudum. işyerinde fırsat buldukça okucam...

Elfida ne zamana randevu aldın? eh be gülüm diyom sana yardımcı olayım diye ama dinlemiyon. nazımızın geçtiği insanlar var.

kolay gelsin bebğim berekti verimi bol olsun çalışmalrın
canım bende öğleden önce eşimin ilaçları için sağlık ocağına gitmişken kendimde muayene olduverdim bir kaç ilaç yazdı dr inşşş işe yarar eşimede geçer diye korkuyorum :18::18::18:

İhmal etme canım testlerini yinede yaptır. Ama en önemlisi gerçi hepside önemlidirde, ayrıntılı ultrasyon. orda anomali bi durum varsa çıkıyor. taramalardan ziyade.

Birazda öbür tarafı hatırlıyalım dedik. Ama allah günahlarımızı affetsin.

Güzel zamanlarım olsun güzel paylaşımlar gelecek. az sonra

elfida...........113
zerdal..........35
loveli...........10
naneli..........20
leyliko..........10

toplam 188

kalan.....125

burnuma torpil kokusu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…