30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Geçmiş olsun yasaminciğim. Bende aminiosentez yaptırdım, ankaranın en iyi genetik tanı labaratuarlarına gönderiyorlar, her yerde bu sonuç çıkmıyor. Gerçekte aminiosentez sonucu 3 haftada çıkıyor.Bana doktorum öyle söylemişti. Aminiosentez yapan doktorun iyi olması önemli, seni rahatlatıyorlar. Ben bebeğimi kaybetme korkusu yanında aminiosentez pit ısırması gibi kalıyordu. Karnına bişey sürüyolar, bi iğneyle göbek altından girip, bebeğin olmadığı bi yerden şirıngayla suyundan alıyorlar, zaten 2-3 gün içinde o su yerine geliyormuş. Aminosentezden korkmana gerek yok. Önemli olan bebeğinin sağlığı. Benim kaanatimce ayrıntılı ultyrasyonda çıkar. Sen perşembe günü şu profa gidin, güzelce bi netlik kazansın. İnşallah bişey yoktur. Ama herşey allahtan. Sakın kendini yıpratma. Dualarımız seninle. Aminosentezle ilgili topikler var canım, iyicene bi araştır. Bunların kararlarını eşinle sen vereceksin. Bize aminiosentez 750 liraya demişlerdi. Sonra benim başka masraflarda çıktı.

zerdalımı alırdım dualarıyla garantilemek için :)
lovelili alırdım yımırtayı garantilemek için
e bi de kocayı alırdım o bebee yapabilmek için :76::76::76:

Oh be canım, bu dünyada işin iş. Lovelide senle gelirken, eren paşayla kocsını alır, eee bu durumda benimde kocamı almam icap eder. O diyarlarda yalnız kalmayım demi.

zerdalımmmmm balımmmm nasılsın canmmm
eevet bebemi ve kocamı bırakmam sen de al kocanııı

zerdalımmmmm balımmmm nasılsın canmmm
eevet bebemi ve kocamı bırakmam sen de al kocanııı

canım dün akşam bi başım ağrıdı bütün akşam yattım, migrenim tuttu, şimdide hafif hafif var, tam yumurtlama dönemindeyim diye, ağrı kesicide yutamadım. Şimdi iyiyim canım. Çay simit yapıyoz. Sen nasılsın. eren nasıl sağlığı sıhati.

eren grip teyzesi babamızdan bulaştı ama iyi babamız çok üzgün bulaştırdığı için ama n yapsın adamcağız bebişe bakıyor

Son düzenleme:
Bizim burda herkes hasta loveli, elimden geldiğince dikatli olmaya çalışıyom., bakalım nereye kadar gidecek.

Bizim burda herkes hasta loveli, elimden geldiğince dikatli olmaya çalışıyom., bakalım nereye kadar gidecek.
valla tam kışı bitirdik diyorduk
geçmiş olsun, loveli eşinde öğretmen mi? mecburen eşlerinde yardımcı olması gerekiyor.

evet canım o çok yardımcı sağolsun burada akrabamız yok herşeyi beraber yapıyoruzzz

günaydın kızlarr..

Ahhh canım benim yaa kıyamam sana.... bir kurşun döktür yaa... ama iyi olmana çok sevindim tatlım... Benden ünv. ya da doktor tavsiyen olursa seve seve....

tekrar geçmiş olsun canım...

canım teşekkür ederim.bize ne yakın şu an eskişehir.orda turgay şener var ona gidicem..duyarlılığın için çok teşekkür ederim.inş ihtiyacım olma z başka dr a ama olursa sana sorarım canım...

geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmm

canım yaaaa çk şükür bişey olmamış
senin içinden ne geçiyor hastanede kim yapacak dr güveniyorsan dr yaptır

hastanede de turgay bey yapacak muayenehanede de..bakalım daha karar cermedik.o gün belli olur artık..

çook geçmiş olsun venüs ya
yani bi yerde 21 gün bi yerde 2 gün
sen 20 gün nasıl sabretçen ki? stresin bebei etkilemesi de cabası

sen bilrisin gene de

evet canım..21 gün stresli...ama bu 2 günd e olan hepsi çıkmıyo bazılarının yüksek ihtimali yani yine 21 gün kuşkuyla geçeecek onda da..

evet canım..benim korkumda amnio sırasında bebeğe bişey olması..ben kendime güvenemiyorum kıpırdarım falan diye...çünkü her iğne batmasında elimde olmadan kasılıyorum...artık perşembe akşamı için dua edersiniz bana..kolay geçsin diye...

valla tam kışı bitirdik diyorduk

evet canım o çok yardımcı sağolsun burada akrabamız yok herşeyi beraber yapıyoruzzz
Bende ailemden uzaktayım, burda eşimden başka kimsem yok gibi geliyor. Bizde herşeyi ikimiz yaparız.

bende öyle o kadar korkardım iğnedir, şudan budan, aminosentez falan yapılırken, sanırım ben kendimde değildim, ne oldu ne bitti çokta hatırlamıyorum.

venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.

elfida...........113
zerdal..........35
loveli...........10
naneli..........20
leyliko..........10

toplam 188

kalan.....125

canım allahın izni ile hiç bir şey olmayacak
her şey güzel olcak inşşşşşşş
rabbim yardımcın olsun dualrınız seninle

merhaba çok geçmiş olsun canım, aminosentez hangi durumdan dolayı gerketi düşmenle mi ilgili?

cok geçmiş olsun belenay..hızlıca iyileşsin abin inş.

zerdalımı alırdım dualarıyla garantilemek için :)
lovelili alırdım yımırtayı garantilemek için
e bi de kocayı alırdım o bebee yapabilmek için :76::76::76:
zerdalda aldı kocasını,loveli de aldı ereni ve eşini...
sen ıssız ada da mutluluğu yakaladın be yaaa :))
akıllı senii...

Canım..cok gecmiş olsun, şükür bişey olmamış..ALLAH koruyor baksana..
amniyotezde de bişey cıkmayacak RABBİM in izniyle...içini ferah tutmaya calış..üzmememye calış bebgini de kendinide lütfen...

elfida nabersin şekercimmmmm geshenk hala gelmemiş haber de yok sanırım
geshenk merak ediyorum seni,umarım herşey yolundadır
bende mrk ediyorum gesenki..tellefonla konuşan varmı ki?bende iiyiym nanelim cok şükür..aynı bildiin gibi

venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.

elfida...........113
zerdal..........35
loveli...........10
naneli..........20
leyliko..........10

toplam 188

kalan.....125
25 daha aldım Yasemincim için..RABBİM meleğini korusun inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…