merhaba kızlar... bugünde sıkıntıyla geçti gitti işte..ben bütün bunlara üzülürken bid e başıma ne geldi..
okulda mutfağı silmişler yerler çok kaygan tabi..ben farketmedim silindiğini bardak alıcaktım.adımımı atmamla kendimi yerde bulmam bir oldu.( lonkkk diye düştüm öyle bi ses çıktıki üst kattakiler bile duymuş.neyse kaldırdılar çok korktum tabi..ama çok şükür bi kanam falan olmadı..önce elim yanıyordu bi yarım saat sonra sırtım ve sol bacağım çok ağrıdı.yattım okulda zaten yarım saat vardı.sonra eve geldik baktık bişey yok çok şükür..ama sinirlerim boşaldı ve çocuk gibi ağladım .. (
sonratekrarlanan testlerim çıkmış ama sonuçlar yine kötü malesef..( bende dr randevum cumartesiydi ya,,onu perşembeye çektim.en erken o gün varmış.dr un dedği gibi testlerin bi önemi yok şu saatten sonra..bakalım perşembe ayrıntılıya gi,irerim sonrasında amniosentez ..onuda sordum üniversitede pazartesi salı yapılıyormuş.ücretsizmiş..ama drun muayenesind e yaptırırsam 1250 tl miş.ve sonuçlar fish yöntemimi ne onunla 2 günd e çıkıyomuş.gerçek sonuç 21 gün sonraymış..karar veremedim üniversitede mi yaptırsam , muayenehanede mi... bi fikir verin ban...bend e durumlar böyle yani... ((
geshenk hiç mi girmedi ??
zerdalımı alırdım dualarıyla garantilemek için :)
lovelili alırdım yımırtayı garantilemek için
e bi de kocayı alırdım o bebee yapabilmek için :76::76::76:
zerdalımmmmm balımmmm nasılsın canmmm
eevet bebemi ve kocamı bırakmam sen de al kocanııı
eren grip teyzesi babamızdan bulaştı ama iyi babamız çok üzgün bulaştırdığı için ama n yapsın adamcağız bebişe bakıyor
valla tam kışı bitirdik diyordukBizim burda herkes hasta loveli, elimden geldiğince dikatli olmaya çalışıyom., bakalım nereye kadar gidecek.
geçmiş olsun, loveli eşinde öğretmen mi? mecburen eşlerinde yardımcı olması gerekiyor.
Ahhh canım benim yaa kıyamam sana.... bir kurşun döktür yaa... ama iyi olmana çok sevindim tatlım... Benden ünv. ya da doktor tavsiyen olursa seve seve....
tekrar geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmm
canım yaaaa çk şükür bişey olmamış
senin içinden ne geçiyor hastanede kim yapacak dr güveniyorsan dr yaptır
çook geçmiş olsun venüs ya
yani bi yerde 21 gün bi yerde 2 gün
sen 20 gün nasıl sabretçen ki? stresin bebei etkilemesi de cabası
sen bilrisin gene de
Geçmiş olsun yasaminciğim. Bende aminiosentez yaptırdım, ankaranın en iyi genetik tanı labaratuarlarına gönderiyorlar, her yerde bu sonuç çıkmıyor. Gerçekte aminiosentez sonucu 3 haftada çıkıyor.Bana doktorum öyle söylemişti. Aminiosentez yapan doktorun iyi olması önemli, seni rahatlatıyorlar. Ben bebeğimi kaybetme korkusu yanında aminiosentez pit ısırması gibi kalıyordu. Karnına bişey sürüyolar, bi iğneyle göbek altından girip, bebeğin olmadığı bi yerden şirıngayla suyundan alıyorlar, zaten 2-3 gün içinde o su yerine geliyormuş. Aminosentezden korkmana gerek yok. Önemli olan bebeğinin sağlığı. Benim kaanatimce ayrıntılı ultyrasyonda çıkar. Sen perşembe günü şu profa gidin, güzelce bi netlik kazansın. İnşallah bişey yoktur. Ama herşey allahtan. Sakın kendini yıpratma. Dualarımız seninle. Aminosentezle ilgili topikler var canım, iyicene bi araştır. Bunların kararlarını eşinle sen vereceksin. Bize aminiosentez 750 liraya demişlerdi. Sonra benim başka masraflarda çıktı.
Bende ailemden uzaktayım, burda eşimden başka kimsem yok gibi geliyor. Bizde herşeyi ikimiz yaparız.valla tam kışı bitirdik diyorduk
evet canım o çok yardımcı sağolsun burada akrabamız yok herşeyi beraber yapıyoruzzz
evet canım..benim korkumda amnio sırasında bebeğe bişey olması..ben kendime güvenemiyorum kıpırdarım falan diye...çünkü her iğne batmasında elimde olmadan kasılıyorum...artık perşembe akşamı için dua edersiniz bana..kolay geçsin diye...
günaydın kızlarr..
canım teşekkür ederim.bize ne yakın şu an eskişehir.orda turgay şener var ona gidicem..duyarlılığın için çok teşekkür ederim.inş ihtiyacım olma z başka dr a ama olursa sana sorarım canım...
hastanede de turgay bey yapacak muayenehanede de..bakalım daha karar cermedik.o gün belli olur artık..
evet canım..21 gün stresli...ama bu 2 günd e olan hepsi çıkmıyo bazılarının yüksek ihtimali yani yine 21 gün kuşkuyla geçeecek onda da..
evet canım..benim korkumda amnio sırasında bebeğe bişey olması..ben kendime güvenemiyorum kıpırdarım falan diye...çünkü her iğne batmasında elimde olmadan kasılıyorum...artık perşembe akşamı için dua edersiniz bana..kolay geçsin diye...
Geçmiş olsun yasaminciğim. Bende aminiosentez yaptırdım, ankaranın en iyi genetik tanı labaratuarlarına gönderiyorlar, her yerde bu sonuç çıkmıyor. Gerçekte aminiosentez sonucu 3 haftada çıkıyor.Bana doktorum öyle söylemişti. Aminiosentez yapan doktorun iyi olması önemli, seni rahatlatıyorlar. Ben bebeğimi kaybetme korkusu yanında aminiosentez pit ısırması gibi kalıyordu. Karnına bişey sürüyolar, bi iğneyle göbek altından girip, bebeğin olmadığı bi yerden şirıngayla suyundan alıyorlar, zaten 2-3 gün içinde o su yerine geliyormuş. Aminosentezden korkmana gerek yok. Önemli olan bebeğinin sağlığı. Benim kaanatimce ayrıntılı ultyrasyonda çıkar. Sen perşembe günü şu profa gidin, güzelce bi netlik kazansın. İnşallah bişey yoktur. Ama herşey allahtan. Sakın kendini yıpratma. Dualarımız seninle. Aminosentezle ilgili topikler var canım, iyicene bi araştır. Bunların kararlarını eşinle sen vereceksin. Bize aminiosentez 750 liraya demişlerdi. Sonra benim başka masraflarda çıktı.
çook geçmiş olsun venüs ya
yani bi yerde 21 gün bi yerde 2 gün
sen 20 gün nasıl sabretçen ki? stresin bebei etkilemesi de cabası
sen bilrisin gene de
cok geçmiş olsun belenay..hızlıca iyileşsin abin inş.nasılsınız arkadaşlar bu aralar pek giremesemde hep dualarımdasınız abimin durumunu yazmıştım onunla uğraşıyoruz taburcu olduk çok şükür şimdi hergün hastaneye gidiyoruz bu kadarına şükür ayıca geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun vakit buldum bi bakayım dedim dualarım sizinle arkadaşlar rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah üçer beşer hamiş kalın inşallah:)
zerdalda aldı kocasını,loveli de aldı ereni ve eşini...zerdalımı alırdım dualarıyla garantilemek için :)
lovelili alırdım yımırtayı garantilemek için
e bi de kocayı alırdım o bebee yapabilmek için :76::76::76:
Canım..cok gecmiş olsun, şükür bişey olmamış..ALLAH koruyor baksana..merhaba kızlar... bugünde sıkıntıyla geçti gitti işte..ben bütün bunlara üzülürken bid e başıma ne geldi..
okulda mutfağı silmişler yerler çok kaygan tabi..ben farketmedim silindiğini bardak alıcaktım.adımımı atmamla kendimi yerde bulmam bir oldu.( lonkkk diye düştüm öyle bi ses çıktıki üst kattakiler bile duymuş.neyse kaldırdılar çok korktum tabi..ama çok şükür bi kanam falan olmadı..önce elim yanıyordu bi yarım saat sonra sırtım ve sol bacağım çok ağrıdı.yattım okulda zaten yarım saat vardı.sonra eve geldik baktık bişey yok çok şükür..ama sinirlerim boşaldı ve çocuk gibi ağladım .. (
sonratekrarlanan testlerim çıkmış ama sonuçlar yine kötü malesef..( bende dr randevum cumartesiydi ya,,onu perşembeye çektim.en erken o gün varmış.dr un dedği gibi testlerin bi önemi yok şu saatten sonra..bakalım perşembe ayrıntılıya gi,irerim sonrasında amniosentez ..onuda sordum üniversitede pazartesi salı yapılıyormuş.ücretsizmiş..ama drun muayenesind e yaptırırsam 1250 tl miş.ve sonuçlar fish yöntemimi ne onunla 2 günd e çıkıyomuş.gerçek sonuç 21 gün sonraymış..karar veremedim üniversitede mi yaptırsam , muayenehanede mi... bi fikir verin ban...bend e durumlar böyle yani... ((
geshenk hiç mi girmedi ??
bende mrk ediyorum gesenki..tellefonla konuşan varmı ki?bende iiyiym nanelim cok şükür..aynı bildiin gibielfida nabersin şekercimmmmmgeshenk hala gelmemiş haber de yok sanırım
geshenk merak ediyorum seni,umarım herşey yolundadır
25 daha aldım Yasemincim için..RABBİM meleğini korusun inş.venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.
elfida...........113
zerdal..........35
loveli...........10
naneli..........20
leyliko..........10
toplam 188
kalan.....125
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?