30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leyliko neler yapıyorsun canım, son durumlar nedir sende.
Aman tatlım al ilaçlarını, eşine geçirme. Bende öyle eşime geçmesin diye, onuda sıkı sıkı giydiriyorum. geçmiş olsun. Ben bide vikc var, nane kokulu burnu açıyor ondanda sürüyom. İyi geliyor.

yeter avatara ikimizde aynı yazmışız, şimdi farkettim, ikimizde oluruna bırakmışız işleri. hadi hayırlısı.

leyliko bi torpilde bize yap anam, yok mu buralarda tanıdık

valla canım hala beklemedeyim. adet olunca tüp için girişimlerde bulunacam. birde açlık insülin biraz yüksek çıktı. onun içinde tekrarlatacağım.

yeter avatara ikimizde aynı yazmışız, şimdi farkettim, ikimizde oluruna bırakmışız işleri. hadi hayırlısı.

sen nerdesin ki canım? ee Elfida' ya o kadar dedim ama dinletemiyorum. Sanırım güven sorunu da sözkonusu...

başladım ilaçları kulanamaya canım bakalım

amannnn bekledik gelmiyor birazda oluruna bırakacağım
belkim umursamayınca gelirmi

Son düzenleme:
nasılsınız arkadaşlar bu aralar pek giremesemde hep dualarımdasınız abimin durumunu yazmıştım onunla uğraşıyoruz taburcu olduk çok şükür şimdi hergün hastaneye gidiyoruz bu kadarına şükür ayıca geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun vakit buldum bi bakayım dedim dualarım sizinle arkadaşlar rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah üçer beşer hamiş kalın inşallah:)

geçmiş olsun belenay dualarımızda ve aklımızdasın. Allah abine acil şifalar versin, insan sevdiklerine zarar gelmesin istiyor. allah ailelerimizin, büyüklerimizin sağlıklarını korusun.

Bir genç bir gün yanında bi kızla eve gelir;
- ''Anneeee Babaaaaa işte evleneceğim kadını sizle tanıştırmaya geldim''.
Neyse aile işte konuşur, kahveler içilir. Gencin babası oğlunu bir kenara çeker ve oğluna gizli gizli bir şeyler söyler;
- ''Oğlum annen beni yatakta hiçbir zaman mutlu edemedi ben de mutluluğu başka kadınlarda aradım. İşte bu kızı tanıyorum o senin kardeşin''.
Çocuk bunu duyunca şoka girer ve yıkılır.
Neyse aradan biraz süre geçer ve tekrar bir kızla eve gelir ve yine aynı tanışma faslı...
Ve baba yine oğlunu kenara çeker o kızın da kardeşi olduğunu söyler.
çocuk artık hem bıkmış ve hayata küsmüş bir şekilde annesine gider ve bütün olayları anlatır.
Annesi'de şöyle cevap verir;
- ''Oğlum sen onun dediklerine kafanı takma, o senin gerçek baban

öyledir galiba Tento,biri eritmeye calışırken diğeri besledi sanırım...
girmiyorda Gesenk merak ettmeye başladım ciddi ciddi.. kötü bişey olmasın (

al benden de o kadar
venüsü de merak ediom

2. venüüss sen de ihmal etme topiiiiii :)
geçmiş olsun şeker dikkat et kendine

saol nanelim
fena yakaladı grip, kaçamadım
:44::44:

zerdalımı alırdım dualarıyla garantilemek için :)
lovelili alırdım yımırtayı garantilemek için
e bi de kocayı alırdım o bebee yapabilmek için :76::76::76:

Son düzenleme:
meraba kızlar, nasılsınız? uğrayan olmamış pek topiğe :44:
geshenk ve venüs sizleri merak ediyoruz inşaallah iyisinizdir
zerdal canım nasılsın

selam kızlar

geshenkim umarım iysindir
venüs naptı acaba? daha geçmişe bakamadım:26:

bilg ımı unutmuşum, eşiminki bu

merhaba kızlar... bugünde sıkıntıyla geçti gitti işte..ben bütün bunlara üzülürken bid e başıma ne geldi..
okulda mutfağı silmişler yerler çok kaygan tabi..ben farketmedim silindiğini bardak alıcaktım.adımımı atmamla kendimi yerde bulmam bir oldu. ( lonkkk diye düştüm öyle bi ses çıktıki üst kattakiler bile duymuş.neyse kaldırdılar çok korktum tabi..ama çok şükür bi kanam falan olmadı..önce elim yanıyordu bi yarım saat sonra sırtım ve sol bacağım çok ağrıdı.yattım okulda zaten yarım saat vardı.sonra eve geldik baktık bişey yok çok şükür..ama sinirlerim boşaldı ve çocuk gibi ağladım .. (

sonratekrarlanan testlerim çıkmış ama sonuçlar yine kötü malesef.. ( bende dr randevum cumartesiydi ya,,onu perşembeye çektim.en erken o gün varmış.dr un dedği gibi testlerin bi önemi yok şu saatten sonra..bakalım perşembe ayrıntılıya gi,irerim sonrasında amniosentez ..onuda sordum üniversitede pazartesi salı yapılıyormuş.ücretsizmiş..ama drun muayenesind e yaptırırsam 1250 tl miş.ve sonuçlar fish yöntemimi ne onunla 2 günd e çıkıyomuş.gerçek sonuç 21 gün sonraymış..karar veremedim üniversitede mi yaptırsam , muayenehanede mi... bi fikir verin ban...bend e durumlar böyle yani... ((

geshenk hiç mi girmedi ??

Ahhh canım benim yaa kıyamam sana.... bir kurşun döktür yaa... ama iyi olmana çok sevindim tatlım... Benden ünv. ya da doktor tavsiyen olursa seve seve....

tekrar geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmm

canım yaaaa çk şükür bişey olmamış
senin içinden ne geçiyor hastanede kim yapacak dr güveniyorsan dr yaptır

çook geçmiş olsun venüs ya
yani bi yerde 21 gün bi yerde 2 gün
sen 20 gün nasıl sabretçen ki? stresin bebei etkilemesi de cabası

sen bilrisin gene de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…