burnuma torpil kokusu geliyor
leyliko neler yapıyorsun canım, son durumlar nedir sende.merhaba kızlar nasılsınız?
Zerdalcığım yasemin için 10 tane okudum. işyerinde fırsat buldukça okucam...
Elfida ne zamana randevu aldın? eh be gülüm diyom sana yardımcı olayım diye ama dinlemiyon. nazımızın geçtiği insanlar var.
Aman tatlım al ilaçlarını, eşine geçirme. Bende öyle eşime geçmesin diye, onuda sıkı sıkı giydiriyorum. geçmiş olsun. Ben bide vikc var, nane kokulu burnu açıyor ondanda sürüyom. İyi geliyor.kolay gelsin bebğim berekti verimi bol olsun çalışmalrın
canım bende öğleden önce eşimin ilaçları için sağlık ocağına gitmişken kendimde muayene olduverdimbir kaç ilaç yazdı dr inşşş işe yarar eşimede geçer diye korkuyorum :18::18::18:
leyliko neler yapıyorsun canım, son durumlar nedir sende.
Aman tatlım al ilaçlarını, eşine geçirme. Bende öyle eşime geçmesin diye, onuda sıkı sıkı giydiriyorum. geçmiş olsun. Ben bide vikc var, nane kokulu burnu açıyor ondanda sürüyom. İyi geliyor.
yeter avatara ikimizde aynı yazmışız, şimdi farkettim, ikimizde oluruna bırakmışız işleri. hadi hayırlısı.
leyliko bi torpilde bize yap anam, yok mu buralarda tanıdık
:)))) ama dinletemiyoz kiii..[/QUOTE
bana ne bana ne bende torpil istiyorum
sen nerdesin ki canım? ee Elfida' ya o kadar dedim ama dinletemiyorum. Sanırım güven sorunu da sözkonusu...
:)))) ama dinletemiyoz kiii..[/QUOTE
bana ne bana ne bende torpil istiyorum
başladım ilaçları kulanamaya canım bakalımleyliko neler yapıyorsun canım, son durumlar nedir sende.
Aman tatlım al ilaçlarını, eşine geçirme. Bende öyle eşime geçmesin diye, onuda sıkı sıkı giydiriyorum. geçmiş olsun. Ben bide vikc var, nane kokulu burnu açıyor ondanda sürüyom. İyi geliyor.
amannnn bekledik gelmiyor birazda oluruna bırakacağımyeter avatara ikimizde aynı yazmışız, şimdi farkettim, ikimizde oluruna bırakmışız işleri. hadi hayırlısı.
leyliko bi torpilde bize yap anam, yok mu buralarda tanıdık
nasılsınız arkadaşlar bu aralar pek giremesemde hep dualarımdasınız abimin durumunu yazmıştım onunla uğraşıyoruz taburcu olduk çok şükür şimdi hergün hastaneye gidiyoruz bu kadarına şükür ayıca geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun vakit buldum bi bakayım dedim dualarım sizinle arkadaşlar rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah üçer beşer hamiş kalın inşallah:)
öyledir galiba Tento,biri eritmeye calışırken diğeri besledi sanırım...
girmiyorda Gesenk merak ettmeye başladım ciddi ciddi.. kötü bişey olmasın(
geçmiş olsun şeker dikkat et kendine
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
_eLfiDa_ naneliseker+
geldıımm geldıımmm...
giderek coğalıyolarrr
bana nee..cvpla işte..ne alırdın ıssız topicte tek başına kalınca...
zormu oldu sacma mı oldu bilemedim ama sordum gittiii
meraba kızlar, nasılsınız? uğrayan olmamış pek topiğe :44:
geshenk ve venüs sizleri merak ediyoruz inşaallah iyisinizdir
zerdal canım nasılsın
selam kızlar
geshenkim umarım iysindir
venüs naptı acaba? daha geçmişe bakamadım:26:
bilg ımı unutmuşum, eşiminki bu
merhaba kızlar... bugünde sıkıntıyla geçti gitti işte..ben bütün bunlara üzülürken bid e başıma ne geldi..
okulda mutfağı silmişler yerler çok kaygan tabi..ben farketmedim silindiğini bardak alıcaktım.adımımı atmamla kendimi yerde bulmam bir oldu.( lonkkk diye düştüm öyle bi ses çıktıki üst kattakiler bile duymuş.neyse kaldırdılar çok korktum tabi..ama çok şükür bi kanam falan olmadı..önce elim yanıyordu bi yarım saat sonra sırtım ve sol bacağım çok ağrıdı.yattım okulda zaten yarım saat vardı.sonra eve geldik baktık bişey yok çok şükür..ama sinirlerim boşaldı ve çocuk gibi ağladım .. (
sonratekrarlanan testlerim çıkmış ama sonuçlar yine kötü malesef..( bende dr randevum cumartesiydi ya,,onu perşembeye çektim.en erken o gün varmış.dr un dedği gibi testlerin bi önemi yok şu saatten sonra..bakalım perşembe ayrıntılıya gi,irerim sonrasında amniosentez ..onuda sordum üniversitede pazartesi salı yapılıyormuş.ücretsizmiş..ama drun muayenesind e yaptırırsam 1250 tl miş.ve sonuçlar fish yöntemimi ne onunla 2 günd e çıkıyomuş.gerçek sonuç 21 gün sonraymış..karar veremedim üniversitede mi yaptırsam , muayenehanede mi... bi fikir verin ban...bend e durumlar böyle yani... ((
geshenk hiç mi girmedi ??
geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmmmnasılsınız arkadaşlar bu aralar pek giremesemde hep dualarımdasınız abimin durumunu yazmıştım onunla uğraşıyoruz taburcu olduk çok şükür şimdi hergün hastaneye gidiyoruz bu kadarına şükür ayıca geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun vakit buldum bi bakayım dedim dualarım sizinle arkadaşlar rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah üçer beşer hamiş kalın inşallah:)
merhaba kızlar... bugünde sıkıntıyla geçti gitti işte..ben bütün bunlara üzülürken bid e başıma ne geldi..
okulda mutfağı silmişler yerler çok kaygan tabi..ben farketmedim silindiğini bardak alıcaktım.adımımı atmamla kendimi yerde bulmam bir oldu.( lonkkk diye düştüm öyle bi ses çıktıki üst kattakiler bile duymuş.neyse kaldırdılar çok korktum tabi..ama çok şükür bi kanam falan olmadı..önce elim yanıyordu bi yarım saat sonra sırtım ve sol bacağım çok ağrıdı.yattım okulda zaten yarım saat vardı.sonra eve geldik baktık bişey yok çok şükür..ama sinirlerim boşaldı ve çocuk gibi ağladım .. (
sonratekrarlanan testlerim çıkmış ama sonuçlar yine kötü malesef..( bende dr randevum cumartesiydi ya,,onu perşembeye çektim.en erken o gün varmış.dr un dedği gibi testlerin bi önemi yok şu saatten sonra..bakalım perşembe ayrıntılıya gi,irerim sonrasında amniosentez ..onuda sordum üniversitede pazartesi salı yapılıyormuş.ücretsizmiş..ama drun muayenesind e yaptırırsam 1250 tl miş.ve sonuçlar fish yöntemimi ne onunla 2 günd e çıkıyomuş.gerçek sonuç 21 gün sonraymış..karar veremedim üniversitede mi yaptırsam , muayenehanede mi... bi fikir verin ban...bend e durumlar böyle yani... ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?