30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.

elfida...........138
zerdal..........35
loveli...........10
naneli..........20
leyliko..........10

toplam 213

kalan.....100

merhaba çok geçmiş olsun canım, aminosentez hangi durumdan dolayı gerketi düşmenle mi ilgili?
Düşen bizim hamile arkdaşımız venus, ama amniosentezin düşmekle alkası yok, 3 lü taramadan dolayı yapılıyor. Bende zamanında yaptırmıştım ondan bahsettik canım. hayırdır senin durumun nedir.
elfida nabersin şekercimmmmm geshenk hala gelmemiş haber de yok sanırım
geshenk merak ediyorum seni,umarım herşey yolundadır
Geshenk iyi canım, biraz yemek yiyemiyor.
bende mrk ediyorum gesenki..tellefonla konuşan varmı ki?bende iiyiym nanelim cok şükür..aynı bildiin gibi

25 daha aldım Yasemincim için..RABBİM meleğini korusun inş.
Ben dün görüştüm iyiydi, bugün bilmiyorum. Ama yemek falan yiyemiyor.Daha iyi olacak inşallah.

Oh be canım, bu dünyada işin iş. Lovelide senle gelirken, eren paşayla kocsını alır, eee bu durumda benimde kocamı almam icap eder. O diyarlarda yalnız kalmayım demi.

zerdalımmmmm balımmmm nasılsın canmmm
eevet bebemi ve kocamı bırakmam sen de al kocanııı

heheheh

geçmiş olsun zerdal.
hadi bakalaım bu sefer gelsin bizim keretalar :)

allah yardımcın olsun venüs
inşlh temiz çıkar sonuçların

deniz anaaasıııı sen de gel sen de :)

Benim yarın ikili testim olucak. herkese yapılmıyo diye biliyorum aminosentezin arkadaşımızın nedne yaptırdığını merak ettim. problem nedir diye?

Benim yarın ikili testim olucak. herkese yapılmıyo diye biliyorum aminosentezin arkadaşımızın nedne yaptırdığını merak ettim. problem nedir diye?

ikili testi temiz çıktı ancak üölü teste olumsuz bişiler gördü doktoru
1/50 ihtimal de olsa bi de amnio teste yapalım demiş doktoru
bu sıkıntıları yaşarken bonus olarak düşmüş arkadaşımız.

ikinize de çok geçmiş olsun

merhaba çok geçmiş olsun canım, aminosentez hangi durumdan dolayı gerketi düşmenle mi ilgili?

ytok canım...karışmış biraz..amnio bana yapılacak.3 lü testimd e sorun çıktığı için..düşmeden dolayı değil..düşme tentotionun dediği gibi bonus oldu bana.. ( heryerlerim ağrıyoo..

venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.

elfida...........138
zerdal..........35
loveli...........10
naneli..........20
leyliko..........10

toplam 213

kalan.....100

canım hepinizden Allah razı olsun...tamamlamanıza gherek yok..benim için içten bir tane bile okumanız yeterli..hepinize teşekkür ederim...önemli olan Allah dostlarının birbirine içten dua etmesi..hakkınızı helal edin...

canım rabbim yardımcın olsun
ne diyeceğimi bilemiyorum ki
ama dualrımda olduğunu bil

Son düzenleme:
canım rabbim yardımcın olsun
ne diyeceğimi bilemiyorum ki
ama dualrımda olduğunu bil

sağol canım yaa...bişey geldi mi üstüste gelirmiş ya..benimkid e öyle oldu işte..

artık o kadar dalgınım ki , bu sabha dişimi fırçalarken macunun tadı bi değişik geldi şaşırdım bid e bi baktıydım ben eşimin arko traş kremiyle diş fırçalıyorum.güler misin ağlar mısın...hemen ağzımı duruladım tabi...sonrada dişimi iyice fırçaladım.. (

ondan önceki günde annem gelmişti . toz şeker almayı unutmuşuz marketten..baktım şeker az karşıdaki marketten alayım dedim hemd e hava alırım diye çıktım..neyse marketten şekeri aldım ve kolumda öyle çıkmışım ve eve gelmişim.tam zile basacaktım ben bu şekeri niye torbaya koymadım ki d erken elimdeki paraları farkettim.. ( tabi şok oldum..hemen geri döndüm kızlara siz beni görmedinizmmi ben böyle çıkmışım insan bi uyaırı dedim..hayır görmedik önemli değil zaten hanımefendi dediler..ama ben mahçup oldum ödedim hemen parayı .. aslında çok komik durumlar belki gülersiniz bunlara ama işte akıl kalmadı artık ben de..inş en kısa zamanda herşey yoluna girer..

Son düzenleme:
Oy dalgınım benim. Yasemin canım, iyi ol, uyanık ol, güçlü ol, herşey güzel olacak, bebeğin sağlıklı sıhatli ilerleyecek. Taramalarda yanılma payı yüksek çevremizde duyduğumuz kadarıyla. Perşembe günü hayırlı heberlerini bekliyoz.

günaydınnnnnnnn
nasılsnızı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hamilemisin canım, hayırlı olsun. Aminiosentez herlese yapılmıyor. 16 haftadan sonra 3 lü taramada sıkıntı çıkınca yapılıyor. Aminiosentez riksli durumlarda, hemen yapılacak bi test değil.

Saliha bir kadının, münafık ve cahil bir kocası vardı. Bu kadın " Bismillahirrahmanirrahim " diye besmele çekmeden, hiçbir işine başlamazdı. Kocası,onun bu haline kızar, kadıncağıza yapmadığı eziyeti bırakmazdı. O saliha kadın ise, kocasının eza ve cefalarına sabreder ve onun doğru yola gelmesi için Allah'a dua ederdi.
Birgün,kadının kocası iyice öfkelenmişti..Karısına yapacağı eziyet ve kötülük için bir bahane arıyor ve kendi kendine :

"Şuna bir oyun çevireyimde görsün; bakalım onu rezil olmaktan kim kurtaracak ? " diye söylenip duruyordu. Başkalarına açıkça söyleyemediği inkarcılığı,artık bütün çirkinliğiyle,içinde dolup taşmıştı.

Hanımını çağırdı,ona bir kese altın vererek :

- Bunu iyi sakla !!! diye tenbih etti. Kadında kocasının emri üzerine hemen gitti,besmeleyi çekerek keseyi iyice sakladı. Bu arada kocasıda onu gizlice takip ediyordu. Sonra karısının haberi olmadan keseyi, karısının sakladığı yerden aldı. İçindeki altınları boşaltarak, keseyi derin bir kuyuya attı. Aradan çok geçmeden karısını çağırdı ve :

- Sana verdiğim bir kese altını hemen getir. dedi.

Kadın koştu ; keseyi sakladığı yere,

" Bismillahirrahmanirrahim " diyerek elini uzattı.

Tam o anda, Allahu Tealanın emriyle, kese kadının sakladığı yerde içindeki altınlarla beraber aynen duruyordu. Islanan keseden suları damlıyordu. Kadın kesenin neden ıslak olduğunu anlayamadı ve keseyi kocasına getirdi. Adam içi altınla dolu keseyi görünce çok şaşırdı ve karısının söylediklerinin ne kadar doğru olduğunu anladı.

Sonra karısına ;

- Sana çok zulmettim,çok canını yaktım,beni affet. diye yalvarmaya başladı. Allah'a tevbe ve istiğfar etti. İbadetlerine bağlı bir insan oldu. O günden sonra dua ve yakarışlarında hep şöyle derdi ;

- Ya Rabbi ! Bana dünyam ve ahiretim için hayırlı, Saliha bir kadını eş olarak verdiğin için,sana hakkıyle şükretmekten acizdim,beni affet Alah'ım...

O saliha kadın ise ;

- Ya Rabbi ! Sana şükürler olsun ki,duamı kabul edip kocamı salihlerden eyledin,diye dua ediyordu.

Bu hikayeden alınacak ibretler ve çıkarılacak hikmetler çoktur.Büyükler demişlerki ; " Sabrın kendisi acıdır,lakin meyvesi tatlıdır."

Kızlar daha bu yazın temmuzda evlenen arkadaş var ya, hani ilk geceden hamiş kalan, dün doğum yaptı dünya tatlısı kızı oldu, arkadaş biraz jet hızıyla çalışıyor. Maşallah diyorum ne sperm ne yumurta varmış be, çat diye hamile kaldı pat diye doğurdu.

Tentoş canım nasılsın, sen akşamları geliyorsun. Durumlar nasıl.

günaydın kızlarrr
ayyyyy yasemincim neler gelmiş başına kız herşey güzel olacak ama dikkatli ol bu kadar dalgın olma sen güçlüsün

Ben ilaç içmeden geçirmeye çalışıyom bakalım, arada birde hapşuruyorum.
aynen valla benin en büyük korkum eşimede geçmesi :18::18::18::18::18:

canım çok şanslı bir anneymiş rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşşşşşş

günaydın kızlarrr
ayyyyy yasemincim neler gelmiş başına kız herşey güzel olacak ama dikkatli ol bu kadar dalgın olma sen güçlüsün
lovelim tatlım nasılsın. eren nasıl oldu, giribi geçtimi.
aynen valla benin en büyük korkum eşimede geçmesi :18::18::18::18::18:

canım çok şanslı bir anneymiş rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşşşşşş
öyle ya şanslı.

ceren 70 hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…