Düşen bizim hamile arkdaşımız venus, ama amniosentezin düşmekle alkası yok, 3 lü taramadan dolayı yapılıyor. Bende zamanında yaptırmıştım ondan bahsettik canım. hayırdır senin durumun nedir.merhaba çok geçmiş olsun canım, aminosentez hangi durumdan dolayı gerketi düşmenle mi ilgili?
Geshenk iyi canım, biraz yemek yiyemiyor.elfida nabersin şekercimmmmmgeshenk hala gelmemiş haber de yok sanırım
geshenk merak ediyorum seni,umarım herşey yolundadır
Ben dün görüştüm iyiydi, bugün bilmiyorum. Ama yemek falan yiyemiyor.Daha iyi olacak inşallah.bende mrk ediyorum gesenki..tellefonla konuşan varmı ki?bende iiyiym nanelim cok şükür..aynı bildiin gibi
25 daha aldım Yasemincim için..RABBİM meleğini korusun inş.
Oh be canım, bu dünyada işin iş. Lovelide senle gelirken, eren paşayla kocsını alır, eee bu durumda benimde kocamı almam icap eder. O diyarlarda yalnız kalmayım demi.
zerdalımmmmm balımmmm nasılsın canmmm
eevet bebemi ve kocamı bırakmam sen de al kocanııı
canım dün akşam bi başım ağrıdı bütün akşam yattım, migrenim tuttu, şimdide hafif hafif var, tam yumurtlama dönemindeyim diye, ağrı kesicide yutamadım. Şimdi iyiyim canım. Çay simit yapıyoz. Sen nasılsın. eren nasıl sağlığı sıhati.
günaydın kızlarr..
canım teşekkür ederim.bize ne yakın şu an eskişehir.orda turgay şener var ona gidicem..duyarlılığın için çok teşekkür ederim.inş ihtiyacım olma z başka dr a ama olursa sana sorarım canım...
hastanede de turgay bey yapacak muayenehanede de..bakalım daha karar cermedik.o gün belli olur artık..
evet canım..21 gün stresli...ama bu 2 günd e olan hepsi çıkmıyo bazılarının yüksek ihtimali yani yine 21 gün kuşkuyla geçeecek onda da..
evet canım..benim korkumda amnio sırasında bebeğe bişey olması..ben kendime güvenemiyorum kıpırdarım falan diye...çünkü her iğne batmasında elimde olmadan kasılıyorum...artık perşembe akşamı için dua edersiniz bana..kolay geçsin diye...
cok geçmiş olsun belenay..hızlıca iyileşsin abin inş.
zerdalda aldı kocasını,loveli de aldı ereni ve eşini...
sen ıssız ada da mutluluğu yakaladın be yaaa :))
akıllı senii...
Canım..cok gecmiş olsun, şükür bişey olmamış..ALLAH koruyor baksana..
amniyotezde de bişey cıkmayacak RABBİM in izniyle...içini ferah tutmaya calış..üzmememye calış bebgini de kendinide lütfen...
Benim yarın ikili testim olucak. herkese yapılmıyo diye biliyorum aminosentezin arkadaşımızın nedne yaptırdığını merak ettim. problem nedir diye?Düşen bizim hamile arkdaşımız venus, ama amniosentezin düşmekle alkası yok, 3 lü taramadan dolayı yapılıyor. Bende zamanında yaptırmıştım ondan bahsettik canım. hayırdır senin durumun nedir.
Geshenk iyi canım, biraz yemek yiyemiyor.
Ben dün görüştüm iyiydi, bugün bilmiyorum. Ama yemek falan yiyemiyor.Daha iyi olacak inşallah.
Benim yarın ikili testim olucak. herkese yapılmıyo diye biliyorum aminosentezin arkadaşımızın nedne yaptırdığını merak ettim. problem nedir diye?
ikili testi temiz çıktı ancak üölü teste olumsuz bişiler gördü doktoru
1/50 ihtimal de olsa bi de amnio teste yapalım demiş doktoru
bu sıkıntıları yaşarken bonus olarak düşmüş arkadaşımız.
ikinize de çok geçmiş olsun
merhaba çok geçmiş olsun canım, aminosentez hangi durumdan dolayı gerketi düşmenle mi ilgili?
venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.
elfida...........138
zerdal..........35
loveli...........10
naneli..........20
leyliko..........10
toplam 213
kalan.....100
ytok canım...karışmış biraz..amnio bana yapılacak.3 lü testimd e sorun çıktığı için..düşmeden dolayı değil..düşme tentotionun dediği gibi bonus oldu bana..( heryerlerim ağrıyoo..
canım hepinizden Allah razı olsun...tamamlamanıza gherek yok..benim için içten bir tane bile okumanız yeterli..hepinize teşekkür ederim...önemli olan Allah dostlarının birbirine içten dua etmesi..hakkınızı helal edin...
canım rabbim yardımcın olsun
ne diyeceğimi bilemiyorum ki
ama dualrımda olduğunu bil
Oy dalgınım benim. Yasemin canım, iyi ol, uyanık ol, güçlü ol, herşey güzel olacak, bebeğin sağlıklı sıhatli ilerleyecek. Taramalarda yanılma payı yüksek çevremizde duyduğumuz kadarıyla. Perşembe günü hayırlı heberlerini bekliyoz.sağol canım yaa...bişey geldi mi üstüste gelirmiş ya..benimkid e öyle oldu işte..
artık o kadar dalgınım ki , bu sabha dişimi fırçalarken macunun tadı bi değişik geldi şaşırdım bid e bi baktıydım ben eşimin arko traş kremiyle diş fırçalıyorum.güler misin ağlar mısın...hemen ağzımı duruladım tabi...sonrada dişimi iyice fırçaladım..(
ondan önceki günde annem gelmişti . toz şeker almayı unutmuşuz marketten..baktım şeker az karşıdaki marketten alayım dedim hemd e hava alırım diye çıktım..neyse marketten şekeri aldım ve kolumda öyle çıkmışım ve eve gelmişim.tam zile basacaktım ben bu şekeri niye torbaya koymadım ki d erken elimdeki paraları farkettim..( tabi şok oldum..hemen geri döndüm kızlara siz beni görmedinizmmi ben böyle çıkmışım insan bi uyaırı dedim..hayır görmedik önemli değil zaten hanımefendi dediler..ama ben mahçup oldum ödedim hemen parayı .. aslında çok komik durumlar belki gülersiniz bunlara ama işte akıl kalmadı artık ben de..inş en kısa zamanda herşey yoluna girer..
Benim yarın ikili testim olucak. herkese yapılmıyo diye biliyorum aminosentezin arkadaşımızın nedne yaptırdığını merak ettim. problem nedir diye?
günaydınnnnnnnn
nasılsnızı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın yerter, nasıl oldun girptin sen. Bende bugün daha iyiyim.
sağol canım
ya a geçmeyecek bu grip bir avuç ilaç içiyorum banamısın demiyor
aynen valla benin en büyük korkum eşimede geçmesi :18::18::18::18::18:Ben ilaç içmeden geçirmeye çalışıyom bakalım, arada birde hapşuruyorum.
Kızlar daha bu yazın temmuzda evlenen arkadaş var ya, hani ilk geceden hamiş kalan, dün doğum yaptı dünya tatlısı kızı oldu, arkadaş biraz jet hızıyla çalışıyor. Maşallah diyorum ne sperm ne yumurta varmış be, çat diye hamile kaldı pat diye doğurdu.
Tentoş canım nasılsın, sen akşamları geliyorsun. Durumlar nasıl.
lovelim tatlım nasılsın. eren nasıl oldu, giribi geçtimi.günaydın kızlarrr
ayyyyy yasemincim neler gelmiş başına kız herşey güzel olacak ama dikkatli ol bu kadar dalgın olma sen güçlüsün
öyle ya şanslı.aynen valla benin en büyük korkum eşimede geçmesi :18::18::18::18::18:
canım çok şanslı bir anneymiş rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?