30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

inşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim doğurup ginelerin yerine yeni hamişler koysun doldursun inşşşşşşşşşş

Amin canım inşallah, bu arada eşin nasıl oldu, sen nasılsın canım. Ben hafif girplik hala devam ediyor.

canım eşim geceleri uyumuyor başka bir sıkıntımız yok çok şükür
yaaa hiç sorma benim grip hala devam ediyor
ama asıl sıkıntı başka hatırlarsınız ben 2 ay kadar önce 20 lik diş çektirmiştim işte o tarfta sanki yine 20 lik çıkıyormuş gibi çenemi açamıyorum kulağım başım ağrıyor çene cerahye gitmem gerekiyor eşimi bırakamam ünverstden randevu aldım onarda 1 hazirana verdiler ne yapcağım bilmiyorum neden böyle oldu onuda bilmiyorum dr verdiği antibiyotik vardı ona devam ediyorum ama hıç tınlamıyor

doğum zamanı isimlerinizi sayacağım..lovelim yapmıstı oylee
kız senin liste bayağı uzun olacak desene
unutma bak hepimizi say

inşallah canım, bize ilk gecemizde evlenmek isteyen kızlar böyle özel istekte bulunmuşlardı, bilirmisin çılgın. Hatta kuaförüm demişti bana, abla benide akşam içinden geçir diye.

inşallah canım, bize ilk gecemizde evlenmek isteyen kızlar böyle özel istekte bulunmuşlardı, bilirmisin çılgın. Hatta kuaförüm demişti bana, abla benide akşam içinden geçir diye.

bir de ayakkabının adına yazılır yaa kursun kalemle..ismi çıkan evlenecek demektir.
ama doguma girerken terliğin altına yazılmaz heralde.:)))

OOOo diş ağrısıda pek zor canım ya, napacaksın.
bir de ayakkabının adına yazılır yaa kursun kalemle..ismi çıkan evlenecek demektir.

kız çılgın yazsakmı yoksa terliğin altına, bizde üniversiteyi kazanan arkadaşın ayağının altına yazmıştık üniversiteyi kazanalım diye

uyyyyy kanım kaynadı :)))

günaydınnn kızlarrr....

tekrarlanan test sonuçlarım çıktı risk 196/1 olarak devam e diyor.17:30 da randevum var.14:30 da gidicez inş.bakalım ne çıkacak beni ne bekliycek bilmiyorum..
giderek risk azalıyor, döndüğünde boşuna telaşlandığındığını anlamış olacaksın inşALLAH canım benim...

GÜnaydın Çılgın..
işi ne zaman bırakacaksın,3 hafta kalana kadar calışacak mısın?
bi denkgelemedim sana şu smyrna sokaklarında..ona yanarım :)

amin amin Zerdalım...sağlıklı doğumlar ve yerine de 3 er beşer sağlıklı hamileler versin RABBİM

yok canım terliğe yazmayacaksın
ama gireken ismileri sayacaksın
hımmmmmmmmmmm birde iki eline avucuna birer tane buğday tanesi alıyormuşsun iki kişi için :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

hiç bilmiyorum kieşimi bırakamam yoksa mersinde bir diş merkezi var oraya giderim ama :26::26::26::26::26::26:

canım bende bugün seni soracaktım, 2 gündür yoktun. nasılsın. ne zaman doktora gideceksin.

doktora gitmiştim Zerdalcim gecen hafta,dün sonuçları alıp dr.a gösterdim...idrar yollarında enfeksiyon cıktı,B12 cok düşük,folik asit düşük,demir düşük,bi kaç adını bilmeidğim şey de yüksek ya da düşük cıktı ( bi toxoplazma sonucum iyiydi şükür....

sonuç olarak günde 2 kez bebege zararı olmayan 500lük bi antibiyotik(mahfediyor midemi )
folik plus yerine folibol ve elevite başladım ...gececek inşALLAH... folik asit eksikliği telaşlandırdı beni sadece tamda ihtiyacı olan zamanda azmış meger..dediğiniz gibi erken gitseydim daha önce farkeder değiştiriridik folik tabletini (

idrar yolu enfeksiyonuda düşüğe kadar götürüyormuş RABBİM Saklasın,ne alakası varsa

hiç bilmiyorum kieşimi bırakamam yoksa mersinde bir diş merkezi var oraya giderim ama :26::26::26::26::26::26:

Biraz idare etmeye çalış canım dişini, eşinde biraz daha toplayınca gidersin, kayınvaliden varmı olmazsa yanına öyle güvenebileceğib birilerini bırakırsın, çok dayanamazsan.

idrar yolu enfeksiyonu neredeyse her hamli kadında oluyor ve kötü bir şey ben kendimden biliyorum ateşim 39.5 olmuştu canım dikkat et kendine veeeeee

Biraz idare etmeye çalış canım dişini, eşinde biraz daha toplayınca gidersin, kayınvaliden varmı olmazsa yanına öyle güvenebileceğib birilerini bırakırsın, çok dayanamazsan.

kız yarama tuz basıyorsun haaaa eşim 16 gün yoğun bakımda yattı kv birkez görmeye bile gelmedi ona eşimi nasıl güveneyim canımsın

ben doğuma giderken kağıdım vardııı ezberledim dua edip girmiştim doğumaa
Darısı diğer hamişlerimize, unutmasınlar bizi.

Bi arkadaşımda burda idrar yolu enfeksiyonu oldu, antibiyotik falan kullandı şimdi bi sıkıntısı yok.
Bende şimdi folbiol kulanıyorum, folbiolda folik asit, folik plus a göre daha fazla. hamileylende elevit kulanmıştım. Şimdi bende içeyim hatta. Dikkat et canım, doktor kontrollerini ihmal etme, sağlık ocağına hamile olduğunu bildirdinmi, ordada bakıyorlar her ay kan değerlerine, yani bizim burda öyle, idrarda da bakıyorlar, proteinlere falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…