slm nanelı nasılsın
canım ben onları zaten yok sayıyorum (doğrusu bu değil ama ne yapayaım )biz elimzden geleni yaptık
allahım evladında ananın babanında hayılısını vefalısını nasip etsin
Bende sağlık ocağından memnundum. Valla çılgın bizim burda da korunmak isteyenlere ücretsiz prezervatif veriyorlarmış, valla millet alıp kullanıyor, hemde eşleri bunu almaktan kurtulmuşlar. Yalnız başka bi mahallede kadın sağlık ocağındakinden kullanmış oda yırtık çıkmış, hamile kalmış. 2 tane kocaman oğlu var, kendi 40 yaşında yırtık prev.....le bide kız doğurdu.
iyi dimi
antibiyotiki araştırdım bebege zararı yokmuş.zaten dr antibiyotik yazıyom diyince ilk sorduugm bebege zarar vermesin di..yok yok zararsızından yazıyroum dedi :)) kızdı galiba
bende sinir oldum Zerdalcim ya,ben 5 ay kadar gititm geldim ege üniversitesine, yumurta toplama günü folik verdiler bana..e belli benm tüp bebek yaptıracagım versenize öncedena işte eksik cıktı cokcana (
taaammm
kadroluyummm.. ama memur az be Zerdalım benm gitmem digerlerinin iş yükünü artırıyor..hani kimsede gitme demez ama ben söyleyemiyorum,ama haklsıın bebegim herkesden önemliolmalı,yeni yeni alışcam galiba başkalarından cok bebgimi düşünmeyi..kendimi düşünmeyi ögrenemedim de bebgimi herkesin önüne tutmayı ögrenmem şart...inşALLah ya... bazen ciddi ciddi düşünüyorum gece uyanabilirmiyim agladığında falan diye,uykum bi ağır ki sorma,işe gec kaldığımı söylemiştim dimi bu yüzden :44::44: annem gelirde bakmaya bi akslik olmazsa,yine de bnmde uyanmam gerek.....uyanamazsam catlar bebegim ağlaya aglaya diye cok korkuyrouım babasıda gece calışyor(
gitcem bugun..en gec yarın..olmadı gelecek hafta ( deeerrrmişim ) :)))
öglendne sonra gitcem Lovelim bu heves ve destekle :)
pufff.. azar yemeye gelmişim bugun anlaşıldı(
e suçluyum,siz haklısınız elim mahkum suscam ..peki dicem herseye dimi Cılgınım :))
zor bulunmaz mı Cılgınım ya... ne diyon sen alla sen :))
senin sağlık ocagındakileri begenmedim ama bak loveli yazmış aşaada gayet memnun..ben gidim fikrlerimi iletirim sağlık ocagı çalışanları hakkında :))
özel dr işi hala bildiiin gibi duruyor... valla paradan puldan değil yanlış anlama..ama içimde bi his zaten sağlıklı gibi geliyor... du hep kan ve idrar kötü cıktı anladım kesin takip olacagını haftaya burda ki özel hastanede bi dr varmış, burdaki bi topictede cok iyi olduugnu söylemişler, su an doğumu yakın ahmile bi arkadaş da ona yaptırıyor takibini gayet memnun, ama erkek işteeona giderim haftaya diye düşünüyroum, bayanların ismi dolaşmıyor pek kulislerde bu anlamda..ama hala içim bayan dr bulmaktan yana ne biliiimmm
benim kırmızılar geldiler çok fena
bu ay bayaa ümitlenmiştim uzun zamandan sonra..
çok fena dibe vurmuş durumdayım
günaydın kızlarrrrrrrr hayırlı cumalrrrrr
rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsinnnnnn sağlık huuzr ve inşşşş hayırlı evlat nasip etsin
güzel haberler almayı nasip etsin
tentom düşsek da kalkarız daha ölmedik yaaaa bu ay olmadı gelecek ay yine çalışırsın olacak olmalııı şimdi aağlaaa içini boşalt ve kalk ayağaaa
bir 10 daha alıyım mıı zerdalllvenus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.
elfida...........138
zerdal..........55
loveli...........10
naneli..........20
leyliko..........10
çılgınkız........20
toplam 253
kalan.....60
merhaba arkadaşlar
benim açlık şekerim biraz yüksek çıktı... bu gebe kalmaya engel midir?
hadi kalk gel bul bi bahane,
birazcık heves, biraz cesaret.
ilk günki gibi duruyor hâlâ.
kalbin ömürlük bende emanet.
Yonca Lodi- Benden sana armağan.
tentom düşsek da kalkarız daha ölmedik yaaaa bu ay olmadı gelecek ay yine çalışırsın olacak olmalııı şimdi aağlaaa içini boşalt ve kalk ayağaaa
Günaydın canım, herkesin cuması mübarek olsun. Allah hepimizin kalbine gönlüne göre versin. Dualarımızı kabul etsin.
venus (yasemin için) ayetel kürsi listesi.
elfida...........138
zerdal..........55
loveli...........20
naneli..........20
leyliko..........10
çılgınkız........20
toplam 263
kalan.....50
acaba yasemin ne yaptı gittimi ki dün doktora, merakla bekliyorum. Dün 2.30 daydı randevu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?