kız yarama tuz basıyorsun haaaa eşim 16 gün yoğun bakımda yattı kv birkez görmeye bile gelmedi ona eşimi nasıl güveneyim canımsın
Darısı diğer hamişlerimize, unutmasınlar bizi.
Bi arkadaşımda burda idrar yolu enfeksiyonu oldu, antibiyotik falan kullandı şimdi bi sıkıntısı yok.
Bende şimdi folbiol kulanıyorum, folbiolda folik asit, folik plus a göre daha fazla. hamileylende elevit kulanmıştım. Şimdi bende içeyim hatta. Dikkat et canım, doktor kontrollerini ihmal etme, sağlık ocağına hamile olduğunu bildirdinmi, ordada bakıyorlar her ay kan değerlerine, yani bizim burda öyle, idrarda da bakıyorlar, proteinlere falan.
valla canım çok kötü basmışım, hemen çekiyorum:44::44::44:
ne garip bi uşak sahibi olalım diyoruz, o kadar eşin riksli ameliyat geçiriyor, kadın tınlamıyor ha, boşver canım sen o kayınvalideyi, siz ikiniz birbirinize yetersiniz. Şimdilik bulunduğun yerden bi doktora git, sonra ilerki zamanlarda bakarsın icabına.
yokkk bildirmedim daha...eşimi yolladım dı git hamile oldugumu bildir diye,sen o zaman söylediğinde o da gtmiş..bakmışlar hamileye benzemiyo sen git karın geldin demişlerbende daha gidcem..hastaneye zor izin alıyom Zerdalım ya, bide sağlık ocagınaa... ufff...ama gidicem bugun kacamadım yarın sözz... ihmal eidyom ben bebeeemi yaa ( kötü bi anne olucam gaiba
elfida gitde hamile nasıl olurmuş göster şunlara, elfida sen kodrolu memur değilmisin tatlım, neden izinde sorun yaşıyorsun, her gün çıkman gerekiyorsa her gün çıkarsın, bebeğin herşeyden önemli. ihmal etme canım, ayrıca sen çok talı çok iyi bi anne olacaksın.yokkk bildirmedim daha...eşimi yolladım dı git hamile oldugumu bildir diye,sen o zaman söylediğinde o da gtmiş..bakmışlar hamileye benzemiyo sen git karın geldin demişlerbende daha gidcem..hastaneye zor izin alıyom Zerdalım ya, bide sağlık ocagınaa... ufff...ama gidicem bugun kacamadım yarın sözz... ihmal eidyom ben bebeeemi yaa ( kötü bi anne olucam gaiba
Amin canım, sen elinden geleni yapmışsın, boşver uzak dur böyle insanlardan, allah sana ve eşine hayırlı bi evlat nasip eder, nasıl kayınvalide olunur gösterirsin kayınvalidene.canım ben onları zaten yok sayıyorum (doğrusu bu değil ama ne yapayaım )biz elimzden geleni yaptık
allahım evladında ananın babanında hayılısını vefalısını nasip etsin
unutmazlarrrrrrr canımmmDarısı diğer hamişlerimize, unutmasınlar bizi.
Bi arkadaşımda burda idrar yolu enfeksiyonu oldu, antibiyotik falan kullandı şimdi bi sıkıntısı yok.
Bende şimdi folbiol kulanıyorum, folbiolda folik asit, folik plus a göre daha fazla. hamileylende elevit kulanmıştım. Şimdi bende içeyim hatta. Dikkat et canım, doktor kontrollerini ihmal etme, sağlık ocağına hamile olduğunu bildirdinmi, ordada bakıyorlar her ay kan değerlerine, yani bizim burda öyle, idrarda da bakıyorlar, proteinlere falan.
yokkk bildirmedim daha...eşimi yolladım dı git hamile oldugumu bildir diye,sen o zaman söylediğinde o da gtmiş..bakmışlar hamileye benzemiyo sen git karın geldin demişlerbende daha gidcem..hastaneye zor izin alıyom Zerdalım ya, bide sağlık ocagınaa... ufff...ama gidicem bugun kacamadım yarın sözz... ihmal eidyom ben bebeeemi yaa ( kötü bi anne olucam gaiba
elfida gitde hamile nasıl olurmuş göster şunlara, elfida sen kodrolu memur değilmisin tatlım, neden izinde sorun yaşıyorsun, her gün çıkman gerekiyorsa her gün çıkarsın, bebeğin herşeyden önemli. ihmal etme canım, ayrıca sen çok talı çok iyi bi anne olacaksın.
Amin canım, sen elinden geleni yapmışsın, boşver uzak dur böyle insanlardan, allah sana ve eşine hayırlı bi evlat nasip eder, nasıl kayınvalide olunur gösterirsin kayınvalidene.
elfida keserim seni..doktora gidilecek sık sık..naptın sen özel doktor işini..
demir zaten hamilelerin %90 ında düşermiş..ilaçlara devam..
ben kaç demir ilacı değiştirdim biliyon mu sen..kaç vitamin:)
ev eczana gibi oldu.
idrar yolu enfeksiyonu için bol su içilecek.ona göre
sanki kolay oldu bu bebek de ihmal ediyon. döverim valla
sağlık ocağına ben gıcığım ama testlerini düzenli yaptıracaksan git..doktorların verdiği ilaçlar hariç muadil vermeye kalkıyorlar..gerçi gebe takibi yapmak istiyorlar sanırım ekstra bir ücret filan alıyorlarmıs
ben 2-3haftada bir gidiyorum...sadece tetanos için gittim oraya onda bile yanlış yönlendirdiler..idrar tahlilimi doktorda 2 gün once yaptırmıstım gittiğimde..gene idrar verir misiniz diyorlar.
dedim veremem..alın tahlillerimi doktordan isterseniz..amaç göstermek, benim işimi kolaylaştırmak değil.
elfida keserim seni..doktora gidilecek sık sık..naptın sen özel doktor işini..
ev eczana gibi oldu.
sağlık ocağına ben gıcığım ama testlerini düzenli yaptıracaksan git..doktorların verdiği ilaçlar hariç muadil vermeye kalkıyorlar..gerçi gebe takibi yapmak istiyorlar sanırım ekstra bir ücret filan alıyorlarmıs
ben 2-3haftada bir gidiyorum...sadece tetanos için gittim oraya onda bile yanlış yönlendirdiler..idrar tahlilimi doktorda 2 gün once yaptırmıstım gittiğimde..gene idrar verir misiniz diyorlar.
dedim veremem..alın tahlillerimi doktordan isterseniz..amaç göstermek, benim işimi kolaylaştırmak değil.
ben menunum sağlık ocağından dr hiç muadil vermiyor
erene verilenler hep iyisi çıktı mesela demir damlası d vitamini hep sağlık ocağı ücretsiz veriyor ekonomisi kötü olanlar için süper bence ilgi çok güzel oğluma bayılıyor hwmşireler
antibiyotiki araştırdım bebege zararı yokmuş.zaten dr antibiyotik yazıyom diyince ilk sorduugm bebege zarar vermesin di..yok yok zararsızından yazıyroum dedi :)) kızdı galibaDarısı diğer hamişlerimize, unutmasınlar bizi.
taaammmelfidaaaa ihmal etme canım
kadroluyummm.. ama memur az be Zerdalım benm gitmem digerlerinin iş yükünü artırıyor..hani kimsede gitme demez ama ben söyleyemiyorum,ama haklsıın bebegim herkesden önemliolmalı,yeni yeni alışcam galiba başkalarından cok bebgimi düşünmeyi..kendimi düşünmeyi ögrenemedim de bebgimi herkesin önüne tutmayı ögrenmem şart...inşALLah ya... bazen ciddi ciddi düşünüyorum gece uyanabilirmiyim agladığında falan diye,uykum bi ağır ki sorma,işe gec kaldığımı söylemiştim dimi bu yüzden :44::44: annem gelirde bakmaya bi akslik olmazsa,yine de bnmde uyanmam gerek.....uyanamazsam catlar bebegim ağlaya aglaya diye cok korkuyrouım babasıda gece calışyorelfida gitde hamile nasıl olurmuş göster şunlara, elfida sen kodrolu memur değilmisin tatlım, neden izinde sorun yaşıyorsun, her gün çıkman gerekiyorsa her gün çıkarsın, bebeğin herşeyden önemli. ihmal etme canım, ayrıca sen çok talı çok iyi bi anne olacaksın.
Amin canım, sen elinden geleni yapmışsın, boşver uzak dur böyle insanlardan, allah sana ve eşine hayırlı bi evlat nasip eder, nasıl kayınvalide olunur gösterirsin kayınvalidene.
gitcem bugun..en gec yarın..olmadı gelecek hafta ( deeerrrmişim ) :)))unutmazlarrrrrrr canımmm
bildir ben de bildirdim hala kontrolüm oluyor aşım var işte mesela oğlanın aylık kontrolu iyi oluyor
özelde değilsen kimse bişey d,yemez yasal haktır sonuçta
pufff.. azar yemeye gelmişim bugun anlaşıldıelfida keserim seni..doktora gidilecek sık sık..naptın sen özel doktor işini..
ev eczana gibi oldu.
ben menunum sağlık ocağından dr hiç muadil vermiyor
erene verilenler hep iyisi çıktı mesela demir damlası d vitamini hep sağlık ocağı ücretsiz veriyor ekonomisi kötü olanlar için süper bence ilgi çok güzel oğluma bayılıyor hwmşireler
amaann maşallah... kız bide hem..hemde kaza kurşunu :)))Bende sağlık ocağından memnundum. Valla çılgın bizim burda da korunmak isteyenlere ücretsiz prezervatif veriyorlarmış, valla millet alıp kullanıyor, hemde eşleri bunu almaktan kurtulmuşlar. Yalnız başka bi mahallede kadın sağlık ocağındakinden kullanmış oda yırtık çıkmış, hamile kalmış. 2 tane kocaman oğlu var, kendi 40 yaşında yırtık prev.....le bide kız doğurdu.
iyi dimi
Bende sağlık ocağından memnundum. Valla çılgın bizim burda da korunmak isteyenlere ücretsiz prezervatif veriyorlarmış, valla millet alıp kullanıyor, hemde eşleri bunu almaktan kurtulmuşlar. Yalnız başka bi mahallede kadın sağlık ocağındakinden kullanmış oda yırtık çıkmış, hamile kalmış. 2 tane kocaman oğlu var, kendi 40 yaşında yırtık prev.....le bide kız doğurdu.
iyi dimi
doğru canım bölge bölge değişiyor. İçine sinmiyorsa gitme çılgınım, sen işini bilirsin. güveniyom sana.ben sevemedim güvenemedim, güvenimi kırdılar ama tabii heryer sonucta içindeki insanlara göre değişiyor:)
ya bizde amuda kalkalım demi. Aman kıpraşma, altına yastığı unutma.amaann maşallah... kız bide hem..hemde kaza kurşunu :)))
ALLAH bagıslasın, Rabbimin işleirndne sual olunur mu hiç..
ben cıktım şimdilik.. görüşürükkk :))
Allahın takdiri ya, rabbim bizede nasip eder inşallah.
bak bebiş gelmek isteyince prezervatif yırtık oluyor allahım yaaaaa sen ne büyüküsn
doğru canım bölge bölge değişiyor. İçine sinmiyorsa gitme çılgınım, sen işini bilirsin. güveniyom sana.
ya bizde amuda kalkalım demi. Aman kıpraşma, altına yastığı unutma.
Allahın takdiri ya, rabbim bizede nasip eder inşallah.
Bu arada geshenk ve tentoş nerdeler, gelemediler.
zerdalllllllllllllllllllllllll kız bizde yırtık pre........tif kulansak bizim sıpada gilirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?