30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

allah kabul etsin canım, yasemininkiler bitti. baklaım bundan sonra kim isterse ona okuyalım. Sen nasılsın leyliko.

geshenke okuyalım mı, ben 20 tane okurum, o da yok ortalıkta, sıkıntılı günler geçiriyor.
inşaallah atlatır bu kötü günleri
sen nasılsın canım, neler yapıyorsun

geshenke okuyalım mı, ben 20 tane okurum, o da yok ortalıkta, sıkıntılı günler geçiriyor.
inşaallah atlatır bu kötü günleri
sen nasılsın canım, neler yapıyorsun
Olur canım iyi olur, geshenke okuyalım. ben iyiyim, bu sıralar rahatım, işte buralarda geziyoz. Sen nasılsın neler yapıyorsun, o kadar burdayım hep karşılaşamıyoz.

Kızlar hikayelerimi okuyorsunuz demi, hergün yayınlanıyom yani.

iyi teyzesi gripti geçti çok şükür var dün çektik salı eklerim canım
O küçücük burnunyla grip mi oluyor eren bey, geçmiş olsun. merak ediyom loveli son halini koyduğunda görürüm inşallah erenin.

Son düzenleme:
geshenk için ayetel kürsi listesi

naneli............20
loveli.............10
zerdal............20

Son düzenleme:

oldu teyzesiii eklerim canım görün oğlumu beniiii

ben de geshenke okuyayımmm canım önce bir 10 alayım

Son düzenleme:
oldu teyzesiii eklerim canım görün oğlumu beniiii

ben de geshenke okuyayımmm canım önce bir 10 alayım

Topinkin ilk bebişi hep beraber yolunu beklemiştik. Görelim tabi annesi.

tamam canım yazıyorum. Geshenkten sonrada sanada okuyalım loveli. Allah seni ve oğluşunu nazarlardan saklasın.

kk da sorun var sanırım, yazdığımı hemde iki kere yazmışım. bunu değiştireyim.

Son düzenleme:
hadi kalk gel bul bi bahane,
birazcık heves, biraz cesaret.
ilk günki gibi duruyor hâlâ.
kalbin ömürlük bende emanet.

Yonca Lodi- Benden sana armağan.

tentom düşsek da kalkarız daha ölmedik yaaaa bu ay olmadı gelecek ay yine çalışırsın olacak olmalııı şimdi aağlaaa içini boşalt ve kalk ayağaaa

Hayırlısı ya, yeni ay, yeni tur, yeni şans diyelim, biraz reglinin geçikmesi kafa karıştırdı.İyi olcak tentoşum.

bilmiom ya

geshenk nasıl acaba
aklım onda kaldı bugün

leyliko şeker gebeliğe engel degil içini ferah tut

noldu senin tüp işi

naneli sen nassn?

yeter eşin iyie gidio di mi
allah tez zamanda şifa versin
senin de imtihanın nasıl bi imtihandır
hastanelereden çıkamıyorsunz
allah kolaylık versin size

venüz naptı ecep?

bi de 2. venüs vardı bi vardı bi yoktu?

Topinkin ilk bebişi hep beraber yolunu beklemiştik. Görelim tabi annesi.

tamam canım yazıyorum. Geshenkten sonrada sanada okuyalım loveli. Allah seni ve oğluşunu nazarlardan saklasın.

evet ilk gelen bebek oğlum yolunu beraber bekledik yol arkadaşlarım Allah razı olsun zerdalımm önce diğer arkadaşlar bitsin en son bize okuruz

günaydın kızlarrrr iyi hafta sonlarııııı

sağol arakadaşım iyi çok şükür
ne bileyim canım kısmetimde kaderimde olanlar bunlarmış diyorum bu günüme şükür ediyorum rabbim daha kötüsüyle sınama diyorum
neden niçin demiyorum artık demeyeceğim oluruna bıraktım her şeyi kendimi sıkmayacağım bir şeyler için hırpalmayacpım çabalayacağım bırakmayacağım ama üzülmeyeceğimde hayırlı hakımız da
rabbim hepimizin sınavında muaffak olmayı nasip etsin

geshenk için ayetel kürsi listesi

naneli............20
loveli.............10
zerdal............20
63 tane okurum Gesenkim için..ALLAH kabul eder inş.

genişim di mi..sankim ilk geceden kalıvermişte amaaannn yaa olsada olmasada olur havasındayım sankim..
haklısınız valla ne diyim... ama dr konusunda kararsızım tentom, araştırıyorum iyi denilen doktorların hepsi erkek, ben istiyorum bayan olsun doğumuma da girsin diye(şarkı durduruabilrisek tabi )... 1-2 bayan dr ismi daha duydum yakın özel hastanelerde,bide alsancakta muaynesi olan buldum ama hastaneye bağlı olmadıgı için tahliller için ayrı bir günde hastanmelerde gececk diye vazgectim..bi tene buldum hem iyi,hem ilgili,hem bayan,hem tecrübeli,hem bayan amaaa coook uzaakkk..ufff (

gerekceklerim sağlam dğeil ama araştırıyorum inan tentom ya :44::44:

Senin kırmızılara gelince (
bu ayda dene Nisan adetiyle tüpe başla deirm ben tentom (gerek kalmaması en büyük duam ama olmayınca da üzülüyor insna hep ))

gititm sağlık ocagına Zerdalım..hemşire beni görür görmez sen de kansızlık var,rengin sarı dedi..hakkaten demir ve ferritin eksikliğim var..elevite başladım yeni deidm..sabah 8.30 gibi gelde kan alalım demir ilacına başlatalım dedi..sağlık ocagında kadın-doğumcuda varmış... pazartesi gitcem kan vercem..tiroidlerede baktırcam,-tüm vitaminlerede bakılcak yeniden..ööle işte..sıvadım kolları Zerdalım

günaydın kızlar..

size hemen bilgi vereyim çok kalamıycam..perşembe akşamaı dr ultrasonda baktı ama pek konuşmadı yaa uyuz etti beni..mıy mıy bi adam nasıl prof. dur anlamadım..neyse bu ayrıntılı ultrason değilmiş.ama bi 15-20 dk kadar inceledi..bişey görünmüyor ama erken olduğunu söyledi..bazende bi işaret göstermiceğini söyledi.amnioyu önerdi ve 22. haftada detaylıya davet etti..bunları yazarak verdi bize..ben konuşmalrını a nlmadım eşim anlamış..neyse biz görüşmeden çıktık amniyoyu düşünelim dedik dışarda konuştuk eşimle ve kabul ettiğimizi bildirdik.muayenahanede yaptırdık.çok kısa sürdü korktuğum gibi bişide hiç değilmiş...şükürler olsun rahat geçti..şimdi sonuç bekliycez..fish yöntemi istedim bu yöntemle ön sonuç deilen bişey var 3 gün içerisinde kesin olmayan ama ciddiyeti olan sonuçlar gelecek.21 gün sonra kadarda kesin sonuçlar çıkacak..şimdi dualarım sonuçlarımın güzel gelmesi....

hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…