kalan 30 da alayım canım toplamda 40 aldım önceden 10 okudum olur dimi zerdalım
zerdalcığım yasemin için 10 tane daha okudum canım
allah kabul etsin canım, yasemininkiler bitti. baklaım bundan sonra kim isterse ona okuyalım. Sen nasılsın leyliko.
Olur canım ne demek toplamda 50 okumuş olacaksın, eren paşa nasıl, yeni resimleri varmı annesi, görelim topinkimizin 1 numalı oğluşunu.
Olur canım iyi olur, geshenke okuyalım. ben iyiyim, bu sıralar rahatım, işte buralarda geziyoz. Sen nasılsın neler yapıyorsun, o kadar burdayım hep karşılaşamıyoz.geshenke okuyalım mı, ben 20 tane okurum, o da yok ortalıkta, sıkıntılı günler geçiriyor.
inşaallah atlatır bu kötü günleri
sen nasılsın canım, neler yapıyorsun
O küçücük burnunyla grip mi oluyor eren bey, geçmiş olsun. merak ediyom loveli son halini koyduğunda görürüm inşallah erenin.iyi teyzesi gripti geçti çok şükür var dün çektik salı eklerim canım
Olur canım iyi olur, geshenke okuyalım. ben iyiyim, bu sıralar rahatım, işte buralarda geziyoz. Sen nasılsın neler yapıyorsun, o kadar burdayım hep karşılaşamıyoz.
Kızlar hikayelerimi okuyorsunuz demi, hergün yayınlanıyom yani.
O küçücük burnunyla grip mi oluyor eren bey, geçmiş olsun. merak ediyom loveli son halini koyduğunda görürüm inşallah erenin.
oldu teyzesiii eklerim canım görün oğlumu beniiii
ben de geshenke okuyayımmm canım önce bir 10 alayım
zerdalcim nasılsın bitanemmmm
hadi kalk gel bul bi bahane,
birazcık heves, biraz cesaret.
ilk günki gibi duruyor hâlâ.
kalbin ömürlük bende emanet.
Yonca Lodi- Benden sana armağan.
tentom düşsek da kalkarız daha ölmedik yaaaa bu ay olmadı gelecek ay yine çalışırsın olacak olmalııı şimdi aağlaaa içini boşalt ve kalk ayağaaa
Hayırlısı ya, yeni ay, yeni tur, yeni şans diyelim, biraz reglinin geçikmesi kafa karıştırdı.İyi olcak tentoşum.
bilmiom ya
Topinkin ilk bebişi hep beraber yolunu beklemiştik. Görelim tabi annesi.
tamam canım yazıyorum. Geshenkten sonrada sanada okuyalım loveli. Allah seni ve oğluşunu nazarlardan saklasın.
leyliko şeker gebeliğe engel degil içini ferah tut
noldu senin tüp işi
naneli sen nassn?
yeter eşin iyie gidio di mi
allah tez zamanda şifa versin
senin de imtihanın nasıl bi imtihandır
hastanelereden çıkamıyorsunz
allah kolaylık versin size
venüz naptı ecep?
bi de 2. venüs vardı bi vardı bi yoktu?
63 tane okurum Gesenkim için..ALLAH kabul eder inş.geshenk için ayetel kürsi listesi
naneli............20
loveli.............10
zerdal............20
genişim di mi..sankim ilk geceden kalıvermişte amaaannn yaa olsada olmasada olur havasındayım sankim..amin amin
hey maşalah
elfidaaa ne bu rahatlık kuzum
tamam pimpirikli olma da bu kadar da geniş olma. kızarım bak sana
benim kırmızılar geldiler çok fena
bu ay bayaa ümitlenmiştim uzun zamandan sonra..
çok fena dibe vurmuş durumdayım
gititm sağlık ocagına Zerdalım..hemşire beni görür görmez sen de kansızlık var,rengin sarı dedi..hakkaten demir ve ferritin eksikliğim var..elevite başladım yeni deidm..sabah 8.30 gibi gelde kan alalım demir ilacına başlatalım dedi..sağlık ocagında kadın-doğumcuda varmış... pazartesi gitcem kan vercem..tiroidlerede baktırcam,-tüm vitaminlerede bakılcak yeniden..ööle işte..sıvadım kolları Zerdalımelfida bebek için önemli canım, yani işini su istimal etmiyorsunki, inan devletin işi yürüyor, yarın bir gün doğum iznine ayrılacaksın kalacak mı o işler, yerine yenisi gelir. Ama bebek ihmale gelmez.
hem uyanamam diye korkma canım, bebek inga demeden uyanırsın, bizim burdada çok ağır uyuyanlar var, merak etme, o bebek fiyakı basınca istersen uyanma. Zaten bebek uyunca bir süre uyanamazsa bu sefer sen kalkıp bakıyormuşsun niye uyanmadı diye, bi doğsun aklın fikrin bebekte olacak. Uyumak falan yok yani. o seni uyandırır hiç bu konuda tasalanma.
neden bayan doktor takıntın var, benim eşimde bayan isterdi ama ben erkek doktor isterdim, erkekler işinin ehli oluyor. Şöyle iyi bi erkek doktora git, hiçte sıkıntı yapma. sağlık bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?