Evde misafir olunca benim adamda hayatta çalışmaz, yumurtlama günü gidecek diye, bende içim içimi yerim, iyi kötü bi şekilde atlatırız. En çok heves ettiğim ebeveyin bonyası olan bi ev, en azından misafir olduğunda sıkıntı olmaz, benim ailem farklı memlekette olunca yatıya geliyorlar, gelince haliyle 1-2 hafta kalıyorlar, geçen yıl tam klomrni yuttum, doktor dedi bu hafta çalışın tam o hafta annemler geldi. Tabi kaçtı o ay.
Evde misafir olunca benim adamda hayatta çalışmaz, yumurtlama günü gidecek diye, bende içim içimi yerim, iyi kötü bi şekilde atlatırız. En çok heves ettiğim ebeveyin bonyası olan bi ev, en azından misafir olduğunda sıkıntı olmaz, benim ailem farklı memlekette olunca yatıya geliyorlar, gelince haliyle 1-2 hafta kalıyorlar, geçen yıl tam klomrni yuttum, doktor dedi bu hafta çalışın tam o hafta annemler geldi. Tabi kaçtı o ay.
Benimkiler de İzmir'den geliyorlar ama o kadar hazırlık yaptıktan sonra ne yap eder kaçırmam o günleri :26: Çok fenayım yani bu mevzuda
Benimkiler de İzmir'den geliyorlar ama o kadar hazırlık yaptıktan sonra ne yap eder kaçırmam o günleri :26: Çok fenayım yani bu mevzuda
hahaha :)) kızlar hepimiz aynı şekilde yakalanıyoruz sanırım, benim annemlerde kayınvalidemgilde uzaktalar, klomen kullandığımda bende çok baskına uğradım kaçırdığımız zamanlarda oldu, diğer rahat olduğumuz zamanlarda da biz tutturamadık zaten :))
Bizimkine diyorumki ben hadi kayınvalidemlerle otursaydık napacaktın diyorum, o zaman yüzümü hayatta göremezdin diyor. Bu şartlarda bebeği zor tutturuyoz, öbür türlü bebek sahibi neyim olmazdık heralde.
Size son durumum hakkında bilgi vermek istedim. Benim bu ay tüp kaldı. Doktor 2 ay ilaç kullanmamı önerdi. Amh testim düşük çıktı ya ondan. Arginmax, biosteron, asprin ve metformin verdi (bu arada açlık insülin biraz yüksek çıktığı için metformin içecem. Biliyorsunuz ki şekeri yüksek olanların çoğumda pco var). Ve en önemlisi arginmax bir vitamin çokkkkkk faydalı lütfen dikkate alın. Unutmadan amh testi yaptırmayan arkadaşlar lütfen sizlerde yaptırın.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)
1. GESHENK
2. zerdal+
ziyaret saatimiz açılmıştır.. lütfen sesizce ziyaretimizi yapıp çevreye zarar vermeden ziyaret yerinden ayrılınız :))
VENÜS
nasılsın neler yapıyorsun hiç denk gelemiyorduk..
Günaydın arkdaşlar tentoş nbersin kızım ya görüşemiyoz. yasemincik nasılsın canım. sonuçlar ne zaman belli olacak.
günaydın zerdalcım... sonuçlar 2 hafta sonra heyecanla bekliyorum.inş güzel haberler alırım ve hemen sizinle paylaşırım...sen nasılsın canım...
zerdal meraba canım, nasılsın? çok güzel bi hikayet paylaşmışsın, emeğine sağlık
kalmadı ki artık böyle dostluklar, herkes menfaat dostluğu kuruyor, insan gerçek dostları bulamıyor eskisi gibi
aynen öyle canım, bende böyle güzel hikayeleri yayınlıyorum. ben beklemedeyim canım. Sende durumlar nasıl. Adet durumun falan. Neler yapıyorsun dün arısütübal polen üzerine bi yazı yayınladım oku istersen. Bu ay regli olursam, bende yiyecem. ilk hamileliğimdede yemiştim.
Şimdiye kadarki denmelerinizi yeterli olduğunu düşünüyorsan bence aşılamaya geçin canım, doğala göre biraz daha şans yüksek, eşini ikna et. Belli bi yerden sonra insan beklemeyede sıkılıyor bişeyler yapmak istiyor, elinden geleni yap canım bırakma sakın.ben regl oldum, iki gün gecikmeli, 21 martta, tarih hesaplamıyorum artık, hesaplayınca birde gecikme olunca heyacana kapılıyorum, sonrasında da hüsran işte.....
gelirmi gelmez mi bebiş artık bilmiyorum, ama bildiğim tek şey doktorların söylediklerini kabullenmek lazım....
ben çok kürler uyguladım canım, neler neler yedim içtim, sonuç değişmedi. ancak kendime eziyet. artık hiç bişi yapmıyorum. önümüzdeki ay adet olduktan sonra da doktora gidip aşılama yaptıralım diye düşünüyoruz, bakalım eşim kararından vazgeçmezse, o hala beklesek mi diyor da, bende daha ne kadar bekleyeceğiz diye kızıyorum.
hayırlısı olsun hepimiz için de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?