30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

senem seninle yazıştığımız o topink ordan kaldırılmış heralde, sana nasıl ulaşacağımı düşünüyordum, özel mesaj atacaktım. nasılsın bakalım.

Aaaa orada duruyor sanki :) Şimdi baktım. Sen göremedin herhalde. İyiyim Canım. Kasıklarımda az ağrı vardı, şükür geçti. Hafif hafif bulantı başlıyor ama. Halsizlik falan. 1 Nisanda randevum var. Acil bir durum olmazsa o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum. Arada gebelik testleriyle de durumumun devamını tescillemeye çalışıyorum bu arada :) Kanama, lekelenme şükür yok. Beklemedeyim yani. Sende ne var ne yok? Bu topik ne güzel ya, dualar ediyor herkes birbiri için. Harikasınız. Biz az kişyiz topinkimizde ama biz de birbirimizin her yazdığına heyecanlanacak kadar yakın olduk. Sıkıntıların en güzel yanı insanları yakınlaştırması sanırım.

Ben görmedim ama bi daha bakayım. Evet çok güzel birbirimiz için dualar edip ayetel kürsi okuyoruz. 313 tane, herkese okunuyor. kim ne kadar isterse. sana özel mesajta attım ama mesaj kutun dolu, gitmedi. Bende beklemedeyim canım. Ama hiçbir belirti yok, sanki bişey yokmuş gibi geliyor ama haftaya belli olur sanırım. geç yumurtladım.

geshenk için ayetel kürsi listesi

naneli............20
loveli.............10
zerdal............60
elfida.............63

toplam............153

kalan.........160

venüs mesaj almıyor diyor senin için sen bir bak ayarlarına..

zerdalım pek hatırnazsın gene bugün.. hikayelerin süper.. taklitlerinden sakınmak lazım her zamanki gibi ikonsun yaflum

tentom akşamcım

elfoşşşşş okuyorsan bizi geri geeeeeeeelllllllllllll

loveli ereni bir ara bende görecem zerdal çok tatlı büyümüş diyor merak ettim doğum sürecini hep beraber yaşadığımız gözümüzün nuru yeğenimiz bizim o.. değerlimiz..

İş yerine bi arkadaş geldi lafladık biraz. Hikayeler güzel ya, hergün bi tane. Biraz hayattan mini mini dersler veriyor. Elfida pek severdi, ama hatun nerelerde bilmiyoz. merak ettim iyice.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal,leyliko,artniyetizm,

artniyetzizim der gibi olmuş, değişik bi nik olmuş, neden bunu seçtin canım.

Size son durumum hakkında bilgi vermek istedim. Benim bu ay tüp kaldı. Doktor 2 ay ilaç kullanmamı önerdi. Amh testim düşük çıktı ya ondan. Arginmax, biosteron, asprin ve metformin verdi (bu arada açlık insülin biraz yüksek çıktığı için metformin içecem. Biliyorsunuz ki şekeri yüksek olanların çoğumda pco var). Ve en önemlisi arginmax bir vitamin çokkkkkk faydalı lütfen dikkate alın. Unutmadan amh testi yaptırmayan arkadaşlar lütfen sizlerde yaptırın.

bayanlar teyzem 34 yaşında doğum yaptı hemde 3 düşükten sonra en son hamile kaldı kimse doğru dzgün sevinemedi bile eşide boşuna heveslenmeyelim dediler
riskli bi hamilelik geçirdi rahmine dikiş falan atılcaktı ki 9 ayı tamamladı ve doğurduuu
hatta bebeği görünce ağlamaya başladı inanamadı bu benimmi demiş
şimdi dünyalar güzeli bi kızı var herkesin bi zamanı var işte

kolay gelsin canım, ilaçlarını kullan bakalım, hayırlısı olsun, dünya kadar test var, hangisini yaptıracam şaşırmış durumdayım. Bide burda her türlü testi yaptırma imkanım yok benim. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Çok güzel, teyzeniz için hayırlı olsun. O zamanın gelmesini bekliyoz bakalım, elimizden hiçbişey gelmiyor. Sadece allaha dua ediyoruz canım. Sen kendinde düşünüyormusun.

Son düzenleme:

evet canım öyle yapacam. Zerdal dün progesterona baktırdım 10.82 çıkmıştı. yumurta çatlamış herhalde (( en son cumartesi gece 3.00 de çalışma vardı. ben dünde çalıştım. dün çatlasa bile akşam çalıştım fayda eder miki? bir de dün hcg ye de baktırdım :)))) ama birşey yoktu. adetime daha 6-7 gün var..

Yumartanın ömrü 24 saat diyorlar, tek gecelik atış yapanlar var, onlar yumurtayı çatladıktan sonra yakalıp erkek bebek sahibi olmaya çalışıyorlar. Yani tutabilir. Tüplerden yumurta atılırken bile gebe kalınabiliyormuş, allah istedikten sonra. hayırlısı canım. Adet günün gelmeden, yada geçmeden gebelik testi yaptırma,çıkmayabilir.

merhaba arkadaşlar :))

herkes iyidir inşallah ! ben çok yeni sayılmam sitede ama 30'lu yaşlarda gebe kalamayanlara yeni yazıyorum, 32 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, hiç korunmadık evliliğim boyunca ve çocuğumuz hala olmadı, sürekli doktorada gidiyorum eşimle beraber, bütün testleri olduk sorun yok sadece bende iltihap vardı onun tedavisini oldum (hatta eşimle beraber olduk) iltihapda yeni kurudu, doktora devam ediyorum, umarım herkesin dileği gibi benimde bebişim olur dileğim gerçekleşir, dualarınızı bekliyorum, aynen sizede dualarımı gönderiyorum, inş. hepimiz tatlı anneler oluruz güzel bebişlerimizi kucağımıza alırız, hepinizin gönlüne göre olsun inşallah :)))

son bir not şimdi iltihap kuruduğu için sanırım aşılama yapıcak doktor bana, birde onu deneyeceğiz :)))

Hayırlısı olsun Canım. Sorun bittiyse bebek gelir merak etme. Böyle bekletip bekletip kıymetli mi olmaya çalışıyorlar artık nedir planları bu sıpacıkların anlamadım ben Allah gönlüne göre versin senin de...

hoşgeldin canım, sabah sana laf attım ama görmedin sanırım. Sonuçta 3 yıldır deniyorsanız, biran önce aşılamaya geçin canım, inşallah aşılamayla olur, ama aşılamda doğala yakın zaten sadece spremleri rahme doktor kouyuor, birkaç işlemden sonra, eğer aşılamada olmazsa hiçbir sorununuzda yoksa çok uzatmadan tüp bebeğe geçin, orda şansın saha yüksek olabilir. Allah dualalrımızı kabul etsin. Burda çok dua ediyoruz biz allaha şükür, bi gün elbet hepimizin kucağı dolacak.

geshenk için ayetel kürsi listesi

naneli............20
loveli.............10
zerdal............80
elfida.............63

toplam............173

kalan.........140

Son düzenleme:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)

1. GESHENK
2. zerdal+

ziyaret saatimiz açılmıştır.. lütfen sesizce ziyaretimizi yapıp çevreye zarar vermeden ziyaret yerinden ayrılınız :))

Amin hepimizin, mide bulantın oluyormu canım. Sınavlarınızın ne zaman bitecek.
canımcığım nasılsın bakalım. eren bebek çok tatlı dimi. Topinkin ilk uşağı elimizde büyüdü sıpa.

geshenk liste nerde bi yayınla bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…