Amin hepimizin, mide bulantın oluyormu canım. Sınavlarınızın ne zaman bitecek.
canımcığım nasılsın bakalım. eren bebek çok tatlı dimi. Topinkin ilk uşağı elimizde büyüdü sıpa.
geshenk liste nerde bi yayınla bakalım.
bulayım dur nerelerde acaba...
eren çoooook tatlı yaaaaaaaaaaaa.. yirim yirim ısırırım onu.. o bizim ilk göz ağrımız hepimizin çocuğu gibi.. rahme düştüğünden bu anına her anını biliyoruz yavrum çok şeker ama yaaa... bide pozlar verirmiş sırıtırmış..
yavrum ben hep burdayım sen 5 kalp olmuşsun, ben 4 kalbim var. O kadar yazışıyom niye beimki artmıyor.:84::84::84::84:
hoşgeldin canım, sabah sana laf attım ama görmedin sanırım. Sonuçta 3 yıldır deniyorsanız, biran önce aşılamaya geçin canım, inşallah aşılamayla olur, ama aşılamda doğala yakın zaten sadece spremleri rahme doktor kouyuor, birkaç işlemden sonra, eğer aşılamada olmazsa hiçbir sorununuzda yoksa çok uzatmadan tüp bebeğe geçin, orda şansın saha yüksek olabilir. Allah dualalrımızı kabul etsin. Burda çok dua ediyoruz biz allaha şükür, bi gün elbet hepimizin kucağı dolacak.
merhaba arkadaşlar :))
herkes iyidir inşallah ! ben çok yeni sayılmam sitede ama 30'lu yaşlarda gebe kalamayanlara yeni yazıyorum, 32 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, hiç korunmadık evliliğim boyunca ve çocuğumuz hala olmadı, sürekli doktorada gidiyorum eşimle beraber, bütün testleri olduk sorun yok sadece bende iltihap vardı onun tedavisini oldum (hatta eşimle beraber olduk) iltihapda yeni kurudu, doktora devam ediyorum, umarım herkesin dileği gibi benimde bebişim olur dileğim gerçekleşir, dualarınızı bekliyorum, aynen sizede dualarımı gönderiyorum, inş. hepimiz tatlı anneler oluruz güzel bebişlerimizi kucağımıza alırız, hepinizin gönlüne göre olsun inşallah :)))
son bir not şimdi iltihap kuruduğu için sanırım aşılama yapıcak doktor bana, birde onu deneyeceğiz :)))
Hayırlısı olsun Canım. Sorun bittiyse bebek gelir merak etme. Böyle bekletip bekletip kıymetli mi olmaya çalışıyorlar artık nedir planları bu sıpacıkların anlamadım benAllah gönlüne göre versin senin de...
hoşgeldin..
iltihabının kuruması umarım şansını arttırır.. ne zaman yaptıracaksın.. bol şans.. güzel dileklerin için sağol..
görmedim walla kusura bakma :)) aşılamada dediğin gibi aslında sen çalışmıyosun doktor senin yerine yerleştiriyo :))) ewet ama ben yumurtlamamıda bilmiyorum belki diye mantıklı düşünüyorum yani aslında şansın daha yüksek oluyor, doktor yumurtlama zamanına şartların iyi durumuna göre yapıyo ya aşılamayı daha yüksek ihtimal diye düşünüyorum, ama ben eczaneden ovulasyon testi aldım, bu ay bi yumurtlamamı hesaplayıp ona göre deneyeceğim, inş. belki aşılamaya gerek kalmadan olur kendiliğinden gelir sıpam :))) doktorum tüp bebek çok çok sonraki aşama diyor, çünkü sağlıklı çıkıyoruz kontrollerde testlerde, bakalım walla herşeyin hayırlısı,
HEPİMİZ İÇİN
kızlar size birşey söleyeyim mi :)) burda kimse kimseyi tanmıyo olmasına rağmen o kadar güzel bir olay varki çok mutlu oluyorum yazılarınızı okuduğumda desteklerinizi gördüğümde :))) herkes birbirine manevi destek veriyor ki en güzel ve anlamlı olay :)) kesinlikle ve kesinlikle insanın üzerindeki negatiflik gidiyor, bebiş gelsede gelmesede yaşamanın tadına varılıyor, bu siteye girmeden forumda yazmadan önce kaygılarım vardı (hala yok değil) ama öle bir azaltıyorki insan daha netleşiyor, daha cesaret ediyor,
HEPİNİZE GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDERİM :))) hiçbirinizi tanımasamda süper insanlarsınız :)
zaten bu veletler bazen tedavi lafını duyunca geliyor, aşılama biraz daha yol kısaldığı için sperm daha kolay yumurtaya ulaşıyor, doğala göre daha yüksek.
Ovulasyon testleri ben 3 aydır kullanıyom canım. bekliyoz bakalım. Daha önceki ilk denememde hamile kaldım düşük yaptım, şimdi 3 aydır tekrar başladım çalışmalara.
geshenk benim tarihimi 1 nisan yapalım. Hamilelere senemide ekleyelim.
senin gibi düşünüyorum zerdalcim, döllenme daha yüksek rahat oluyor :)))
canım ilk defa kullanacağım bu ovulasyon testini, kullanım kağıdını okudumda karışık değil aslında ama yok 2 saat önce sıvı alma şöle böle diyor, sen yumurtlamanı rahat hesaplayabildin mi test sayesinde doğru oldu mu yani, gerçi ilk denemede hamile kalmışsın(ama sonuç kötü olmuşda, genede hayırlısı bozma moralini sakın) inş. bende hesaplayabilirim :))
Bu ay 6 kit kullandım yakalayamadım. Biraz adet düzensizliğim var. Ama ondan önce geçtiğimiz 2 ay çok güzel yakaladım. Çişini tam 4 saat tutacaksın, bu saat içerisinde fazla sıvı tüketmeyeceksin, çünkü içindeki lh seviyesini inceltiyor. iki çizgiyi tam yakaladığın gün ve ertesi günü çalışın canım. Çünkü çift çizgi ovulasyonun 24-36 saat içerisinde olacağını belirtiyor. yada o günlerde gün aşırı yani iki güne bi çalışın. İlk yapmaya başladığında biraz silik başlıyorsun her gün netleşiyor. Sonra tam iki çizgiyi yakalıyorsun. Sen yapmaya başla ben yardımcı olurum sana.
Biz, ilk hamileliğimde çift çizgiyi yakalamadan önce evde yatılı misafir olduğundan bir hafta hiç çalışamamıştık konu üzerinde. Çift çizgiyi gördüğümüz gün ve ertesi günü çalışmıştık, tutmuştu. Bu sefer de yumurtlamaya 3 gün kala gün aşırı başladık, çift çizginin çıktığı gün değil, ertesi gün denedik şansımızı, yani tam bir dolu bir boş oldu. Bu sefer de böyle tuttu. İki türde de şans yüksek. Bazı doktorlar ovülasyon olduğunda içeride sperm bulunsun, onunla karşılaşsın, öncesinde yapın diyor. Bazıları öncesinde cinsel perhiz yapıp sperm kalitesini ovülasyona hazırlayın diyor. Ha bir de ovülasyondan sonra ilişki olursa erkek bebek ihtimali daha yüksek oluyormuş. Bu hesaba göre bizim geçen seferki erkek, bu seferki kız oluyor :) Sözün özü, ovülasyon iyi değerlendirilmeli :106:
oooowwwww 4 saat tutabilecekmiyim bakalım çişimi :))) sıvı kolay içmesemde olur :)) benim adet döngüm aslında hiç sapmazdı 30 güne 1 olurdum 1-2 gün oynardı ancak ama doktor klomen verdikten ve kullandıktan sonra sapıttım sanırım, adetim 35 güne olduğuda oldu, şimdi benim aldığım testte son adet döngünü say kaç günse ona göre başla diyor tablo var kullanımında, ben ocak şubat ararı 28güne olmuşum, şubat mart arası 30 güne oldum, sorun yaratmaz sanırım değil mi yani 30 güzen göre tabloya baktığımda 13. gün testi yapmaya başla diyor, yani yarın başlayacam yapmaya, çok heyecanlıyım aslında :)))
bide en ideal testin yapım zamanı saat 10,00 ile 20,00 arası imiş, birde testi sanırım aynı saatler aralığında mı yapmam mantıklı, inş. doğru yaparımda sonuç alırım bakalım, çocuk gibi heyecan yaptım ne kadar çok soru sormuşum kusuruma bakma yaş ilerlesede heyecan bitmiyor :))
yardımların içinde çok çok teşekkür ederim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?