Şimdiye kadarki denmelerinizi yeterli olduğunu düşünüyorsan bence aşılamaya geçin canım, doğala göre biraz daha şans yüksek, eşini ikna et. Belli bi yerden sonra insan beklemeyede sıkılıyor bişeyler yapmak istiyor, elinden geleni yap canım bırakma sakın.
yeterince beklediğimize inanıyorum canım, çünkü biz evlendiğimizden beri hiç korunmadık, hep bebek istedik, 2008 de evlendik, 2011 oldu, hala değişmedi durumlar. hiç bebek sevincini yaşamadık bile. düşükle sonuçlanan bi durum bile olmadı yani, ee beklememiz gerekmiyor ki bu durumda diyorum da, ama eşim sabırla beklemekten bahsediyor.
her regl döneminde sıkıntı oluyor, üzülüyorum, ümidim tükeniyor, ama sabır çekmekten başka elimden de bişi gelmiyor işte. ya sabır....
senin durumlar nasıl canım, inşaallah uyguladığın kür sonucu güzel olur senin için
Bu ay sadece ovulasyon denedim, ondada çift çizgiyi yakalayamadım, kür eğer regli olursam uygulayacağım. Bu günlerde bekliyom reglimi 1 nisana kadar yolu var. bende 2008 kasımda evlendim 1 yıl korunduk. 2 yılın sonuna doğru oldu bebek, o da düşük, şimdi 3 aydır tekrar bekliyoz bakalım.
ben tam tedavi başlıyacaktım doktor randevumu falan almıştım, o ay hamile çıktım. 1 yıl bekledikten sonra daha fazla beklemenin anlamı yok bence, bende şimdi sonbahara kadar bekliyeceğim olmazsa aşılama falan ne gerekiyorsa düşünüyorum.
aynı yılın gelini olmuşuz seninle, bizde ekim 2008 de evlendik, yıllar ne çabuk geçiyor bakınca, üçüncü yıla geldik bak. Allah sağlık mutluluk içinde birlikte yaşlanmayı nasip etsin
zerrrrdddaaaaalllllll canımmmm :)
bişiy soracağım, yaa ben ovulasyon testine başladım bugünde, az önce 1 testi yaptım çift çizgi çıktı yani pozitif okudum prosedürü pozitif ise LH artışı söz konusu imiş. yani yumurtlama zamanım sanırım bugün artık çalışma yapacazda şöle bi olayda kafam karıştı prosedürde diyorki pozitif çıktıktan sonraki 24-48 saat arası ilişkiye girin diyoda yani ben şimdi bugün çalışma yapmayacakmıyım nasıl oluyor walla heyecandan okuduğumda karışıyor :)))
iki çizgi net çıktı demi, bugün çalışma yapın, ovulasyon 24-48 saat içinde olacak, sonuçta dün akşamda 2 kırmızı çıkabilirdi, o yüzden bu akşam çalışın canım spermler 72 saate kadar vucut içinde kalıyor, yani önden içerde asker beklesin. Yumurta çatlayınca follop tüplerinde bekleyen spermler onu döllüyor. Tabi allahın takdiriyle. Olmazda yarında çalışırsın. 2 gün üst üste olur. sonra bi süre 1 dolu 1 boş devam eder bırakırsınız.
iki çizgide net çıktı canım :))) hatta T çizgisi daha koyuT daha koyu ise LH daha yoğunmuş sanırım walla çalışmalara başlamam gerek akşam :)))) dua edin inş. Allah'ın izni ile tutar olur :)))
HERŞEYİN HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN :)))
KIZLAAAARRRRRR HEPİNİZDEN DUA BEKLİYORUMMMMMMM ve ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM :))))
Senem hoşgeldin nasılsın, sınavlarınız ne zaman.
Arkadaşlar ben 2008 senesinde evlendim ama eşimle yanyana kalamadık iş sebebiyle 3 ayda 1 kere 10 gün kadar görüyorduk birbirimizi filan.2010 yılında 3 ay kadar yanyana kaldık ama bu zamanlar içerisinde hiç korunmadık.Görüştüğümüz zaman hiç korunmadık.Neyse şimdi de asker.Ben 2 kere uzmana görünmüştüm başka sebeplerden dolayı çatımın dar olması dışında herşeyin normal olduğu söylendi.Şu an da kilolarımla baş etmeye çalışıyorum,ama eşim ilişki sonrası beklememe izin filan vermezdi kilolusun bebek için seni mi öldürecem derdi,eşim mayısta askerden geliyor sizce o zaman ben ve eşim tam teşekküllü bir hastaneden yardım almalı mıyız?Yoksa daha birbirinizi tam görmemişsiniz bu ne acele mi dersiniz?Yardımlarınız için tşk ederim
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
naneli şeker ............................................ne oldu ?
Zerdal.................................................... 25 Mart ( gelmemesimi umarak)
GESHENK.................................................25 nisan
tentation................................................?
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
Belanay...................................................Eylülde tüp....
aylint .....................................................?
Blackberry................................................?
senemgy..................................................?
sml.........................................................?
sultanhamza.............................................?
leyliko.....................................................?
Yeteeeeer.............................................. ?
Kayyum..................................................?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
kızlar günlerinizi söylersiniz doğrusunu yazarız..
senem sen hamilemisin?? zerdal zamanını falan söyleyin ekleyim o zaman..
artniyetizm ve yeni gelen arkadaşlar günlerinizi söylerseniz yazalım sizi de..
hoşgeldin
bence gerek yok hemen kontrole tedaviye daha birarada bile kalamamışsınız tam manasıyla... önce denemeler yapın bu arada genel tahlillerinizi yaptırın her ihtimale karşı hayırlısıyla olur inşallah.. kilon çok mu fazla nasıl beklemiyorsun anlayamadım orayı.. ve yaşın kaçtı mahsuru yoksa??
Hoşbuldum çok tşk ederim nasıl mutlu oldum anlatamam.Ben 30 yaşındayım 110 kiloydum diyet yapmaya başladım şimdi 1 ayda 5 kilo verdim 105 e düştüm
canım bende arkadaşım gibi düşünüyorum eşinle zaman geçiriken tahilerini falan yaptırsn ama kilolardan mutlaka kurtulmalısn
inşşşş en kısa zamanda bebişinde sana süpriz yaparrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?