hoşgeldin aramıza
inşallah hamilesindir, inşaallah bebeğin seni bu sefer bırakmaz
hadi gözün aydın :)
hoşgeldin
:))
emekli maaşına göre mi regl?? :)))
inşlh olumlu haber alırsın
kızlar yoktum bikaç gündür
işgüç aile meseleleri
ne var ne yok geçö,şe çok dalamıyorum
elfida neden iptal ettirdi üyeliğini ya??
umarım kötü bişi olmamıştır?
uf yaaa
elfiddaaam duy sesimzizzz
amin canım inş....
hamiş kıyafetleri pek olmuyor canım daha :)) tuhaf duruyo pek büyümedim zaten 1,5 kilo almışım şimdiye kadar...elbise giyiyorum , bi taned e hamile pantolunum var azıcık büyük geliyo ama :)) üstüne uzun hırkalarla idare ediyoz işte :))
kimbilir canım belkide hamilesindir..dediğim gibi kan testi yaptır...inş artık hamile haberleri almaya başlayalım..:anazar:
günaydın..
cumanız mübarek olsun..
Ayyy Tatlım, hoş bulamadan gitmişim ben yineSınav bu pazar. Büyük sınav : YGS. Çocuklar feci durumda. Ben de rehber öğretmen olduğumdan, odamdan çıkmıyorlar bu ara. Fırsat buldukça uğruyorum buraya artık. Cumartesi Akyaka'ya gidiyoruz, çocukları apart otele götürüyorum. Sınav Muğla'da. Bodrum-Muğla arası 2 saat falan. Biz de yakın yerde kalalım dedik. Akyaka zaten süper bir yer. Hem dinlenirler, sınav streslerini atarlar, hem de moral bulurlar diye. Fırsattan istifade ben de eşimle iki günlük kaçamak yapayım bari Ayyyyyy yazın beklerim bu taraflara.
herkese hayırlı cumalar arkdaşlar nasılsınız arkadaşlar
melony kaçak gel buraya ne kadarlık oldun, nasıl gidiyor hamilelik, tam cinsiyetini soracaktım avatarda kız gördüm. hayırlı uğurlu olsun tatlım.
Canım hem tedavine başla, hem eşinle gününü yaşa, bu arada stresde yapmazsın oluruna bırakmış olursun. Birkaç ay böyle deneyin.Arkadaşlar ben 2008 senesinde evlendim ama eşimle yanyana kalamadık iş sebebiyle 3 ayda 1 kere 10 gün kadar görüyorduk birbirimizi filan.2010 yılında 3 ay kadar yanyana kaldık ama bu zamanlar içerisinde hiç korunmadık.Görüştüğümüz zaman hiç korunmadık.Neyse şimdi de asker.Ben 2 kere uzmana görünmüştüm başka sebeplerden dolayı çatımın dar olması dışında herşeyin normal olduğu söylendi.Şu an da kilolarımla baş etmeye çalışıyorum,ama eşim ilişki sonrası beklememe izin filan vermezdi kilolusun bebek için seni mi öldürecem derdi,eşim mayısta askerden geliyor sizce o zaman ben ve eşim tam teşekküllü bir hastaneden yardım almalı mıyız?Yoksa daha birbirinizi tam görmemişsiniz bu ne acele mi dersiniz?Yardımlarınız için tşk ederim
hayırlı olsun canım iğnen. Bakalım inşallah kızların çoğu hamilelik haberleriyle döner.:)) iyi bakalım gelsinde önemli değilll.... iyiyim çok şükür bugün tetanoz aşısı oldum kolum hafif ağrıyo ama önemli değil...kaderiya falan nbiye gelmiyo yaa.. çılgında terketti resmen nerdeee o eski ramazandaki sohbetler diyicimmm şimcikk
Hoşgeldin canım. Yumurta takibi yaptırman güzel, en azından çatlayıp çatlamadığı, ne kadar olgunluğa eriştiği belli olur. üstelik ona görede çalışma günleri verir.slm arkadaşlar ben 38 yaşında birbuçuk senelik evliyim bu ay yumurtlama takibi yaptırdım acaba bu şekilde olan aranızda varmı ?
hayırlısı canım neyin nerden geleceği hiç belli olmuyor. inşallah hamilesindir, bi test yapıverseydin. için rahatlar.inş cnm ya çok istiyorum ama bilirsin işte test yapsam bir türlü yapmasam bir türlü emekli maaşını alalı 6 gün oldu ben hala regl olmadım göğüslerim şişti sanki ama sinirlerim hop hop hopluyor aniden ve regl olcakmışım gibi geliyor.korkuyorum...ya hamile değilsem((
Şevval demek çok güzel bi isim, bizde beklemedeyiz canım. Bindik bi almate gidiyoz kıyamete. Hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz.çok şükür neti açtırdık artıkın buralarda olurum 6 bucuk aylık olduk canım 3 ay kaldı işte evet kız teyzesi şevval hanım gelioooosen nasılsın canım
ooooo sınav çok yaklaşmış, sizin o taraflar güzeldir. Çocuklar içinde moral olur, eşinle senin içinde değişiklik olur. O tarafları hiç görmedim canım kısmet işte, belki günün birinde yolumuz düşer inşallah. Senide bu taraflara safranboluya bekleriz.
Güzeldir ya. Ben de o tarafları çok merak ediyorum. Kısmet artık, yolumuz düşerse gelirizÇocuklar patlamaya hazır bomba. İdare öyle, diğer öğretmen arkadaşlar da... Bir ben sakinim arada. Normalde çok telaşlı bir yapım vardır. İş başa düşünce birinin sakin olması lazım. Hiiiiiiç sıkamam canımı şimdi valla Oooooo senin de beklenmeyen adet günü bugündü di mi. Adet belirtisi var mı? Gerçi gebelik belirtilerine benzer ama. Neler hissediyorsun?
Hiçbir his yok bende. Bu gün 30.günüm dün akşam biraz kassığımda batmalar oldu ama hafif hafif, bişey değil sanırım. Bu ay ben geç yumurtladığımı düşünüyorum. geçen ay 34.günümde olmuştum. O yüzden 1 nisana kadar bekliyeceğim. Senin doktora gideceğin gün belli olur durumum, tabi o zamana kadar regli olmazsam. Benim için dua et senem, sen nasıl bekliyebiliyorsun gününü demi, daha kimseye söylemediniz dimi. Sen rehberlik hocası olduğun için sakin olabiliyorsun, zaten konuşmaların çok anlamlı. Öğrencilerinle aran nasıl, seni seviyorlar gerçi.
herkese günaydınn :))))))
dün yazamadım, ovulasyon testini kullandım işlemi tamamladık, bugünde testi yapıcam duruma bakacağım, şu mubarek günde herşeyin hayırlısı arkadaşlar :))))
sevgilerrr hepinizeeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?