- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
Amin canım sen elinden geleni yap, tevekkülü allaha bırak. Dua edip bekliyeceğiz artık. Ama ovulasyonda bugünde çift çizgi görebilirsin. Benim bazen 3 gün üst üste lh seviyesinin yukarda kaldığını görüyorum. tabi kitlerimde kısıtlı olunca daha fazla yapmayıp bırakıyorum. Ama bildiğim kadarıyla, ovulasyon bittikten sonra tek çizgiye düşüyormuş. Bu akşamda çalış, eğer bugün çalışamazsan yarın akşam çalış.
senem 2 güne bi çalıştı. Kimiside çift çizgiyi görünce 2 gün üst üste çalışıyor. Sen bilirsin artık.
herkese hayırlı cumalar arkdaşlar nasılsınız arkadaşlar
Geshenk günaydın canım, nasılsın seni merak ettim. Benim regli tarihime 1 nisan yaz, canım.
herkesin cuması mübarek olsun.
herkese günaydınn :))))))
dün yazamadım, ovulasyon testini kullandım işlemi tamamladık, bugünde testi yapıcam duruma bakacağım, şu mubarek günde herşeyin hayırlısı arkadaşlar :))))
sevgilerrr hepinizeeee....
gönül isterki yumurtlama olduğunda şansa bırakmadan hergün çalışmaka ama eşimde bende yoğun çalışıyoruz ama sabredip bugünde çalışmalara devam etmeye çalışacağız, tabii testi yaptıktan sonraki duruma göre bakalım
İNŞALLAH HEPİMİZİN DİLEKLERİ KABUL OLUR :)))
senem paylaştığın hikay çok çok güzel... ne kadar da uyuyor biz sabırsızlara .. ah ah hemen yorumlar hükümler biz insanoğlu niye böyleyiz sanki şu ihtiyar kadar olamıyoruz olabilmemiz için çok mu yaşlanmamız gerekiyor acaba ?? hani daha çok genciz ya malumdaha yıllaaaar var belkide kaç fırın ekmek daha lazımsa artık bize :))
arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere aranızda bu konuda deneyimli olan varsa sorumu yanıtlayabirmi lütfen...
ben geçen ay 15 gün soğan suyu yaptım ama adet oldum şimdi adetten 10 gün önce 2. uygulamayı 7 gün yapmak geerekiyor ya ben yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ya hamileysem bu ay zararlı olurmu bu soğan suyu kan testi yaptırsam da varsa bile çıkmaz ki neyapsam şimdi....
benim gibi olan varmı 15günlük uygulamayı yapıp 2.1 haftalık kürden önce hamile olduğunu öğrenen yada 2. kürü yapıp hamile olduğunu öğrenen varmı...
çok uzun oldu sanırım ama yardım edin lütfennn
Tatlım Allah sağlık sıhhat versin de, bebek gelir. Dışarıda missss gibi bir bahar havası var. Bizleri seven, bizlerden bebeği olsun isteyen eşlerimiz... Ailelerimiz... Bırakalım millet çifter çifter doğursun. Biz onların bebeğini değil, kendi bebeğimizi istiyoruz. Ama en doğru zamanda. Şu dünyada herkesin sınavı başka. Güzeli kıskanırsın, ama onun sınavı güzelliğiyle. Zengine imrenirsin, o da onunla sınanıyor. Bizimki de buymuş, napalım. Allah sağlıklı nefesler alıp vermeyi nasip etsin, sevdiklerimizle sınamasın yeter. Nasıl da kıymetli olacaklar gelince. Artık her şeyin çaresi var. Bizim kıymetlilerimiz daha kıymetli olduğundan naz yapıyorlar sadece
Amin canım sen elinden geleni yap, tevekkülü allaha bırak. Dua edip bekliyeceğiz artık. Ama ovulasyonda bugünde çift çizgi görebilirsin. Benim bazen 3 gün üst üste lh seviyesinin yukarda kaldığını görüyorum. tabi kitlerimde kısıtlı olunca daha fazla yapmayıp bırakıyorum. Ama bildiğim kadarıyla, ovulasyon bittikten sonra tek çizgiye düşüyormuş. Bu akşamda çalış, eğer bugün çalışamazsan yarın akşam çalış.
senem 2 güne bi çalıştı. Kimiside çift çizgiyi görünce 2 gün üst üste çalışıyor. Sen bilirsin artık.
zerdalcim ovulsayon testinde bugün tek çizgi çıktı, normal bişiy mi anlayamadım, hemen ertesi gün ovulasyon bitiyo mu ve 3. günde testi tekrar yaparım merak ettim, bugün tek çizgi çıktığı için çalışmaya bugünlük ara mı versek dinlesk mi, ne yapsam bilemedim((
keşke takip etseydim regl tarihlerimi diyorum kaç gün geciktiğini bile tam olarak bilemiyorum takip ettiğim zamanlar gecikmem olmuyordu çok moralim bozuldu takip etsem bir türlü etmesem bir türlü her türlü üzülüyorum işteeeee kafam allak bullak oldu yineeee....................
Geshenk için ayetel kürsi listesi
naneli............20
loveli.............10
zerdal............100
elfida.............63
çılgınkız..........20
toplam............213
kalan.........100
ovulasyonu dün tam gününde yaklamışsın canım, ondan önceki günde yapsaydın belki yine çift çizgi çıkardı. yumurtlama olmuş bu durumda, yumurtanın ömrü 24 saat, sen bu akşamda çalış benim tavsiyem, dünküde zamanlıda bugünde çalışabilirsen çalış. hadi allah kolaylık versin.
ben çıkıyorum iyi akşamlar.
Soğan kürü bebeği söküp atabilir bence yapma, bide geshenke soralım oda bu ay myomu için kullandı, iyi gelmedi. Bütün hormonlarını bozdu. Sen soğan kürünü ne için yapıyorsun. Kist yada myom için mi.
selamlar ne var ne yok
yeni gelen arakdaşlar var. herkeşlere hoşgeldin diom
bi de meslektaş gördüm galiba. :)
ben çokkkk yogunum yau.. otrada bişi yok ama koşturmacayla gidido
bebek işi de yalan oldu gitti
hoff hofff
hof dididm de,elfida cadısı nerlerde yau
niçün kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?