30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

gönül isterki yumurtlama olduğunda şansa bırakmadan hergün çalışmaka ama eşimde bende yoğun çalışıyoruz ama sabredip bugünde çalışmalara devam etmeye çalışacağız, tabii testi yaptıktan sonraki duruma göre bakalım

İNŞALLAH HEPİMİZİN DİLEKLERİ KABUL OLUR :)))

herkese hayırlı cumalar arkdaşlar nasılsınız arkadaşlar

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnn özledik seni.. şişkoooooooooooooo şişip geldin dimee nasılsın melony neler yapıyorsun görüşmeyeli..??? kızın olcak demek vay vay vay.. bicir bicir konuşur elbiseler alırsın çeşit çeşit oooh hadi bakalım artık internetin gelmiş sohbet ederiz yine... eh artık havalandırma işlemlerine de son verdin :))))) ama şimdi de sıcak basıyordur değilmi... nasıl geçiyor hamilelik anlat bakalım..

Geshenk günaydın canım, nasılsın seni merak ettim. Benim regli tarihime 1 nisan yaz, canım.

herkesin cuması mübarek olsun.

canım bugün tık yok dimi belkide gerek kalmaz 1 nisan yazmaya bekleyelim bugünü öyle yazalım..

artniyet sen devam et çalışmalar nolur nolmaz.. sayı ve hareket de sıkıntı varmıydı?? yoksa full çalış varsa 1 gün arayala da olur ama garanti olsun diye sürekli olsa daha iyi bence..

amiiiiiiiiinnnn...

senem paylaştığın hikay çok çok güzel... ne kadar da uyuyor biz sabırsızlara .. ah ah hemen yorumlar hükümler biz insanoğlu niye böyleyiz sanki şu ihtiyar kadar olamıyoruz olabilmemiz için çok mu yaşlanmamız gerekiyor acaba ?? hani daha çok genciz ya malum daha yıllaaaar var belkide kaç fırın ekmek daha lazımsa artık bize :))

arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere aranızda bu konuda deneyimli olan varsa sorumu yanıtlayabirmi lütfen...
ben geçen ay 15 gün soğan suyu yaptım ama adet oldum şimdi adetten 10 gün önce 2. uygulamayı 7 gün yapmak geerekiyor ya ben yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım ya hamileysem bu ay zararlı olurmu bu soğan suyu kan testi yaptırsam da varsa bile çıkmaz ki neyapsam şimdi....
benim gibi olan varmı 15günlük uygulamayı yapıp 2.1 haftalık kürden önce hamile olduğunu öğrenen yada 2. kürü yapıp hamile olduğunu öğrenen varmı...
çok uzun oldu sanırım ama yardım edin lütfennn

Tatlım Allah sağlık sıhhat versin de, bebek gelir. Dışarıda missss gibi bir bahar havası var. Bizleri seven, bizlerden bebeği olsun isteyen eşlerimiz... Ailelerimiz... Bırakalım millet çifter çifter doğursun. Biz onların bebeğini değil, kendi bebeğimizi istiyoruz. Ama en doğru zamanda. Şu dünyada herkesin sınavı başka. Güzeli kıskanırsın, ama onun sınavı güzelliğiyle. Zengine imrenirsin, o da onunla sınanıyor. Bizimki de buymuş, napalım. Allah sağlıklı nefesler alıp vermeyi nasip etsin, sevdiklerimizle sınamasın yeter. Nasıl da kıymetli olacaklar gelince. Artık her şeyin çaresi var. Bizim kıymetlilerimiz daha kıymetli olduğundan naz yapıyorlar sadece

Geshenk için ayetel kürsi listesi

naneli............20
loveli.............10
zerdal............100
elfida.............63
çılgınkız..........20

toplam............213

kalan.........100

Soğan kürü bebeği söküp atabilir bence yapma, bide geshenke soralım oda bu ay myomu için kullandı, iyi gelmedi. Bütün hormonlarını bozdu. Sen soğan kürünü ne için yapıyorsun. Kist yada myom için mi.

Amin canım, nazlansınlar bakalım geldiklerinde totolarına totolarına vuracağız. tabi onlar bizi böyle yapmazsa

arkadaşlar dayanamadım bugün yine test yaptım negatif çıktı hamile değilmişim demek ki...

keşke takip etseydim regl tarihlerimi diyorum kaç gün geciktiğini bile tam olarak bilemiyorum takip ettiğim zamanlar gecikmem olmuyordu çok moralim bozuldu takip etsem bir türlü etmesem bir türlü her türlü üzülüyorum işteeeee kafam allak bullak oldu yineeee....................

kızlarrrr nasılsınız ben bu gün eşimle has o yüzden gelemedim kızlar şimdide sze slm verip çıkacağımm eşim yemek istedi

zerdalcim ovulsayon testinde bugün tek çizgi çıktı, normal bişiy mi anlayamadım, hemen ertesi gün ovulasyon bitiyo mu ve 3. günde testi tekrar yaparım merak ettim, bugün tek çizgi çıktığı için çalışmaya bugünlük ara mı versek dinlesk mi, ne yapsam bilemedim ((

ovulasyonu dün tam gününde yaklamışsın canım, ondan önceki günde yapsaydın belki yine çift çizgi çıkardı. yumurtlama olmuş bu durumda, yumurtanın ömrü 24 saat, sen bu akşamda çalış benim tavsiyem, dünküde zamanlıda bugünde çalışabilirsen çalış. hadi allah kolaylık versin.

ben çıkıyorum iyi akşamlar.

tatlım sıkma canını hayırlısıi belki idrarda çıkmaz daha. Ama hala adet görmezsen bi dokrota git, kan testi yaptır, bebek yoksa ona göre hormonlarına baktırırsın, üzme kendini sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun.

adet döngüsüne göre başladığım için dün ilk günüm oldu test için, haklısın 24 saat sürüyor eşimi kandırırsam son demlerimizi kullanabilirim belki çalışmaya gayret edeceğim :))) teşekkür ederim canımmm

iyi akşamlar :)))

ben adetimin 7.günü başladım 15 gün yaptım ve normal adet olmam gereken günde adet oldum ve şimdi adetimin 19.günündeyim ben 31 günde bir adet oluyorum şimdi buküre göre bu pazar 21.gün oluyor yapsam ya bebek varsa zarar verirmi bilemedim.

bende miyom falan yok sadece 9 yadrır deniyoruz olmayıınca yapayım dedim öyle anlatıldığı gibi bende akıntı falan yapmadı tek faydası şu oldu normalde benim adetlerim çok sancıl olur ama soğan kürü yaptığım ay çok rahat geçti adet dönemim bakalım hayırlısı ne yapıcam arkadaşlar yapayımmı yapmayayımmı????????????

selamlar ne var ne yok

yeni gelen arakdaşlar var. herkeşlere hoşgeldin diom
bi de meslektaş gördüm galiba. :)

ben çokkkk yogunum yau.. otrada bişi yok ama koşturmacayla gidido
bebek işi de yalan oldu gitti

hoff hofff

hof dididm de,elfida cadısı nerlerde yau

niçün kaçtı

tentation hoşbulduk :))) teşekkürler

FASTA seninle öncedende yazışıyorduk öyle değilmi? hatta seni sormuştum geçenlerde nerelerde diye sorduklarımın içindeydin :)) soğan kürü yapmışsın herhalde sende.. bende yoğun ısrarlar üzerine geçene ay denedim dediğin gibi adet zamanımda ne belirti ne kasılma ne ağrı hiç hissetmedim gel gelelim yaptığım sıralarda aşırı derecede bel ve kasık ağrısı yaşadım en sonunda da kist oluşmuş ve patlamış denildi artık daha önce mi oldu soğan patlattı yoksa aynı anda başka şeyler yedim ben onlarmı tetikledi çok zor zamanlar geçirdim soğan kürü sonrasında yani ona denk geldi tam suç nerde kimdeydi bilemiyorum.. bende myom var onun için yapmıştım doktora sordum kesinlikle yok etmez küçültmez bile dedi doktorların çoğu olumlu bakmaz bu tür bitkisel kürlere tıbbi olarak aykırı ya hani onlara göre :) açıkçası ikinciye denemeye tabi cesaret kalmadı yani devam etmedim.. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde derhal kesin diyorlar dahası bunu diyen kürün sahibi saraçoğlu... valla ihtimallere karşı da başka şekilde de daha fazla bir şey diyemeyeceğim sana.. belki yeterli gelmiştir tek yapılan deneme istersen madem kuşkukarın var.. yinede tercih senin.. valla saraçoğlunun sitesindeki yorumlar çok farklı kafa karıştırıyor daha çok.. sen içinden geldiği gibi yap sonra benim gibi çok acı çekme de.. yani artık hiç bişi denememeye karar verdim ben o denli zorluklar yaşadım kür denemelerimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…