30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

slm kizlar nasilsiniz?benim estogon hormonun yüsek bügün iki gün kan aldirdim ve sonucyüksek.yani kizlar buhormonlar hic düzelmiyor.üzüldügüm sey tüpe bile baslayamadim bir seneden beri.cok üzgülüyorum e215 de normal bir sey degil.okadar kürler yaptim.artik birakiyorum hic bir sey yapmicam artik.pes benden bukadar.

çok geçmiş lsun canım senin adına çok üzüldüm bende öyle kasık ağrısı bel ağrısı falanda yapmadı tek farkım diğer aylardan sornsuz geçen bir adet dönemim olması ...
ya gebelik şüphem şöyleki korunmuyoruz hani eğer hamile kalmışsam (umurtlama dönemim geçti çünkü) kürün 2.kısmını yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldım ama sanırım yapmıycam içimden b ses yapmamam geerektiğini söylüyor hayırlısı artık..........

sen daha iimisin artık Rabbim bizleride nasiplendirecektir bigün inanıyorum ben

canım yaaa öyule deme..umutsuzluğa düşme lütfen..ben de zaman zaman sen gibi düşündüm ama yine de pes edilmiyor işte.benim bi ara prolaktin düşmüyodu , sonrasında da adet çok ama çok azalmıştı...ama umudunu kesme Rabbim mutlaka verecektir..rahmeti ve merhameti bol olan O... dua temeye devam canım..sakın moralimizide bozmuyoruz...

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel hafta sonları diliyorummmmmm bu güneşli gün kadar aydınlık bir gün olsun

canim sasirdim artik gercekten ne yapacagimi bilmiyorum nasil kür yapcami bile sasirdim aklim almiyor

kızlarrrrr

3 gündür ovulsayon testi yapıyorum, 1. günü .ift çizgi çıktı (çalışma yaptım), 2. günü yani dün tek çizgi çıktı (çalışma yapmadım), bugün 3. gün testi yaptım hiç çizgi çıkmadı anlamadım ben bu işi yanlış bişiy mi yapıyorum adet döngüme göre yapıyorum, bilen var mı yardımcı olur musunuz, normal bişiy mi bu hiç bişiy çıkmaması (((

şimdiden teşekkürler

güzeliklerrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaa ELFİDAAA dan haber alan oldumu yaaaaaaaa ne zaman döncek aramıza neden üyeliği iptal olmuşşşşşşşşşşşş

saol cnm hala regl olmadım biraz daha bekleyeceğim mecburen bakalım...

hoşbuldum arkadaşım teşekkürler )

canim sasirdim artik gercekten ne yapacagimi bilmiyorum nasil kür yapcami bile sasirdim aklim almiyor

o zaman bir süreliğine bırak bakalım kürü falan..hiç bişey yapmadan normal yaşa..bakarsın bi süpriz olur olmazsa da yine başlarsın bi yerlerden hııı

günaydın

diloş gelmiş nasılsın diloşum ?? öyle umutsuz komuşup mutsuz olma olsun varsın biz yine de mutluyuz diyelim daima olurmu

Geshenk için ayetel kürsi listesi

naneli............40
loveli.............10
zerdal............130
elfida.............63
çılgınkız..........20
venus.............50

toplam............313

herkesin ağzına sağlık.

Son düzenleme:
İki sevgili varmış Hani insanın içini kıpır kıpır ettiren umut dolu bir
sevgiymiş onlarınki. Evlenmeyi düşünüyorlarmış. Derken bir gün
delikanlının yurt dışıina gitme mecburiyeti doğmuş. Kız gözyaşları
içinde kalmış. Onsuz nasıl yaşayacağını bilemiyormuş. O zaman delikanlı
cebinden bir yüzük çıkartmış ve demiş ki 'Ben iki yıl sonra döneceğim.
Eğer döndüğüm güne kadar parmağından bu yüzüğü hiç çıkartmazsan beni
gerçekten sevdiğini anlayacağım ve hemen evlenecegiz.' Genç kız çaresiz
kabul etmiş. Çocuk gitmiş.

Kız yüzüğü hiç ama hiç çıkartmamış. Taa ki... Taa ki sevgilisini
karşılamaya gittiği güne kadar. O gün rıhtımda durmuş kendisine
nişanlısını getiren geminin kıyıya yanaşmasını izliyormuş heyecanla.
Birden güvertede delikanlıyı görmüş. Yüreği ağzına gelmiş. Sevinç içinde
kendisini göstermeye çalışmış.

Elini cebinden çıkartıp sallayayım derken "şıp" diye bir sesle irkilmiş.
Yüzük parmağından düşmüs, denizin derinliklerinde kaybolup gitmiş! Ne
yaptıysa, ne söylediyse delikanlıyı ikna edememiş. Çocuk kızı terk
etmiş. Zaman geçmiş.

Kız bir gün hep nişanlısıyla birlikte gittikleri balıkçıya uğramış.
Birde bakmış ki delikanlı orada! Hemen yanına yaklaşıp olanları
anlatmaya çalışmış. Delikanlı ilk başlarda biraz soğuk davrandıysa da
sonunda yelkenleri suya indirmiş. Uzun ayrılığın getirdiği özlemle
birbirlerine sarılmışlar. Mutluluk yüzlerinde okunuyormuş adeta. Bu
olayın şerefine hemen yemek sipariş etmişler. Bir kaç dakika sonra bir
tabakta balıkları gelmiş. İştahla çatal bıçağa davranmışlar.

Balığı kestiklerinde içinden ne çıkmış dersiniz?

Yüzük dediniz değil mi?

Bilemediniz.

Kılçık!

Siz çok fazla Türk filmi seyretmişsiniz...

Herkese günaydın, iyi haftalar diliyorum. herkes nasıllar, yoğun başladık bakalım haftaya.

Geshenk için ayetel kürsi listesi

naneli............40
loveli.............10
zerdal............130
elfida.............63
çılgınkız..........20

toplam............263

kalan...........50

günaydın kuzuşşşş...kalan 50 yi ben alayım canım...

nasılsın zerdalcım adet durumu nasıl , gelecek gibi mi , inş gelmez..ne hissediyosun insan az çok hissediyoo...

günaydın kuzuşşşş...kalan 50 yi ben alayım canım...

nasılsın zerdalcım adet durumu nasıl , gelecek gibi mi , inş gelmez..ne hissediyosun insan az çok hissediyoo...

Adetim daha gelmedi. Akıntıya göre ovulasyonu düşünürsek, perşembeye kadar beklemem lazım. Hiçbir ağrım sızım yok, bi gönlüm sanki yok diyor ama hiçbir belirti yaşamadan hamile olanlarda var sanırım. Bu gün 33.günüm. Saınrım adet düzenim bozuk, her ay farklı bi tarihte oluyorum. Hormonlarımda normal neden böyle 35.günlere vuruyor bilmiyorum. geçen aykini saydım, onu 35.günde olmuşum. Beklemedeyim canım. Dua et bana, sen nasılsın. Oğluşun nasıl, adını düşündünmü annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…