FASTA seninle öncedende yazışıyorduk öyle değilmi? hatta seni sormuştum geçenlerde nerelerde diye sorduklarımın içindeydin :)) soğan kürü yapmışsın herhalde sende.. bende yoğun ısrarlar üzerine geçene ay denedim dediğin gibi adet zamanımda ne belirti ne kasılma ne ağrı hiç hissetmedim gel gelelim yaptığım sıralarda aşırı derecede bel ve kasık ağrısı yaşadım en sonunda da kist oluşmuş ve patlamış denildi artık daha önce mi oldu soğan patlattı yoksa aynı anda başka şeyler yedim ben onlarmı tetikledi çok zor zamanlar geçirdim soğan kürü sonrasında yani ona denk geldi tam suç nerde kimdeydi bilemiyorum.. bende myom var onun için yapmıştım doktora sordum kesinlikle yok etmez küçültmez bile dedi doktorların çoğu olumlu bakmaz bu tür bitkisel kürlere tıbbi olarak aykırı ya hani onlara göre :) açıkçası ikinciye denemeye tabi cesaret kalmadı yani devam etmedim.. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde derhal kesin diyorlar dahası bunu diyen kürün sahibi saraçoğlu... valla ihtimallere karşı da başka şekilde de daha fazla bir şey diyemeyeceğim sana.. belki yeterli gelmiştir tek yapılan deneme istersen madem kuşkukarın var.. yinede tercih senin.. valla saraçoğlunun sitesindeki yorumlar çok farklı kafa karıştırıyor daha çok.. sen içinden geldiği gibi yap sonra benim gibi çok acı çekme de.. yani artık hiç bişi denememeye karar verdim ben o denli zorluklar yaşadım kür denemelerimden..
slm kizlar nasilsiniz?benim estogon hormonun yüsek bügün iki gün kan aldirdim ve sonucyüksek.yani kizlar buhormonlar hic düzelmiyor.üzüldügüm sey tüpe bile baslayamadim bir seneden beri.cok üzgülüyorum e215 de normal bir sey degil.okadar kürler yaptim.artik birakiyorum hic bir sey yapmicam artik.pes benden bukadar.
canım yaaa öyule deme..umutsuzluğa düşme lütfen..ben de zaman zaman sen gibi düşündüm ama yine de pes edilmiyor işte.benim bi ara prolaktin düşmüyodu , sonrasında da adet çok ama çok azalmıştı...ama umudunu kesme Rabbim mutlaka verecektir..rahmeti ve merhameti bol olan O... dua temeye devam canım..sakın moralimizide bozmuyoruz...
tatlım sıkma canını hayırlısıi belki idrarda çıkmaz daha. Ama hala adet görmezsen bi dokrota git, kan testi yaptır, bebek yoksa ona göre hormonlarına baktırırsın, üzme kendini sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun.
selamlar ne var ne yok
yeni gelen arakdaşlar var. herkeşlere hoşgeldin diom
bi de meslektaş gördüm galiba. :)
ben çokkkk yogunum yau.. otrada bişi yok ama koşturmacayla gidido
bebek işi de yalan oldu gitti
hoff hofff
hof dididm de,elfida cadısı nerlerde yau
niçün kaçtı
canim sasirdim artik gercekten ne yapacagimi bilmiyorum nasil kür yapcami bile sasirdim aklim almiyor
Geshenk için ayetel kürsi listesi
naneli............40
loveli.............10
zerdal............130
elfida.............63
çılgınkız..........20
toplam............263
kalan...........50
günaydın kuzuşşşş...kalan 50 yi ben alayım canım...
nasılsın zerdalcım adet durumu nasıl , gelecek gibi mi , inş gelmez..ne hissediyosun insan az çok hissediyoo...
günaydın
diloş gelmişnasılsın diloşum ?? öyle umutsuz komuşup mutsuz olma olsun varsın biz yine de mutluyuz diyelim daima olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?