günaydın kızlarrr.zerdalcım canım insaallah hamilesindir.sakın umutsuzluga kapılma.olursa çok seviniriz ama olmassada bundada bir hayır vardır dersin.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
inşallah canım, hani hiçbişey hissetmiyorum ya, o yüzden kaptırmıyacağım kendimi, şu 1 nisana kadar tutmaya çalışacağım kendimi test yapmamak için.
Sen nasılsın. adet gördünmü canım.Başladınmı bebek çalışmalarına
canım i.gidiyor çok şükür ewetçalışmalara başladık.bu ayda olmassa önümüzdeki ay preseed sipariş verecem.daha yumurtlama dönemindeyim 31ine kadar bende Allah ne vediyse çalışacam
insaallah güzel haberler veririm canım dualarınızı eksik etmeyin.senem ne yaptı acaba
şimdi 6 haftalık felan sanırım belki gittiginde kalp atışlarını bile duyabilirbildigim kadarıyla son adet tarihi 14 ü olması lazımdı bendede o tarih beklenmeyen gün insaallah hepimiz hamiş kalırız
inşallah canım, hani hiçbişey hissetmiyorum ya, o yüzden kaptırmıyacağım kendimi, şu 1 nisana kadar tutmaya çalışacağım kendimi test yapmamak için.
Sen nasılsın. adet gördünmü canım.Başladınmı bebek çalışmalarına
canım i.gidiyor çok şükür ewetçalışmalara başladık.bu ayda olmassa önümüzdeki ay preseed sipariş verecem.daha yumurtlama dönemindeyim 31ine kadar bende Allah ne vediyse çalışacam
insaallah güzel haberler veririm canım dualarınızı eksik etmeyin.senem ne yaptı acaba
şimdi 6 haftalık felan sanırım belki gittiginde kalp atışlarını bile duyabilirbildigim kadarıyla son adet tarihi 14 ü olması lazımdı bendede o tarih beklenmeyen gün insaallah hepimiz hamiş kalırız
günaydın
diloş gelmişnasılsın diloşum ?? öyle umutsuz komuşup mutsuz olma olsun varsın biz yine de mutluyuz diyelim daima olurmu
slm canim ya sen nasilsin gülüm özlettin kendini.ya baksana persembe ümitsizlen dim ama bügün yüzüm gülüyor fsh 3 olmus inanamadim sadece e2 215 oda kis olmustu ama patladi.ama süper bu aksam ilk iynemi yapacam hayirlisinla asilama olcak gene ümidim yok ama denicem gene.
o zaman bir süreliğine bırak bakalım kürü falan..hiç bişey yapmadan normal yaşa..bakarsın bi süpriz olur olmazsa da yine başlarsın bi yerlerden hııı
Hayırlı olsun dilara uzun zamandır yoktun nasılsın bakalım. insan bekleidkçede illaki bişeyler yapmak istiyor. inşallah güzel istediğin gibi sonuçlar alırsın.
Ayyyyy çok heyecanlııı :) Ben dayanamayıp beklenmeyen adetten üç gün önce yapmıştım. Hayal meyal çıkan gölge bile nasıl heyecanlandırdı. Ama en iyisi beklemek tabi. Net olsun
okudum sende calismalara devam et bakalim canim umarim hayirlisinla tutar mücise cok oluyor.bak ebru gündes bile yeni hamile 1 bucuk ay olmus ,oda cok ugrasti anca hamile kaldi,bakarsin bizde kaliriz
inşallah canım, valla ne kadar kendimi bebek işlerine kaptırdıysam ebru gündeşin evlendiğini bile bilmiyorum kızlar, azcık magazin yapalım.
magazinleri kacirmam ben her sey kafaya takiyoruz.ama elimizde degil takiliyor iste dimi ama?canim ben az yatan öylen uykusuna.
Adetim daha gelmedi. Akıntıya göre ovulasyonu düşünürsek, perşembeye kadar beklemem lazım. Hiçbir ağrım sızım yok, bi gönlüm sanki yok diyor ama hiçbir belirti yaşamadan hamile olanlarda var sanırım. Bu gün 33.günüm. Saınrım adet düzenim bozuk, her ay farklı bi tarihte oluyorum. Hormonlarımda normal neden böyle 35.günlere vuruyor bilmiyorum. geçen aykini saydım, onu 35.günde olmuşum. Beklemedeyim canım. Dua et bana, sen nasılsın. Oğluşun nasıl, adını düşündünmü annesi.
canim bosuna üzülmüsüm bügün dr.gittim e2 215 kist olmustu ama patlamis süper olan fsh 3 olmus bir mucise oldu ilk deva böyle oldu bügün ilk iyneye baslicam ama son asilma yapilacak.yasasin kürler diyorum.lafimi geri aldim yani yaramis ama kist yapmis.olsun fsh düstüya oda yeter.ucuyorum simditedaviye bügün basliyorum canim dua din.gonal f ama 75 len basliyorum hayirlisi bakalim
canlarım hafta sonu yoktum nasılsınızzzzz şimdi işe gidiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?