30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal,bebegim_01+,

hoşgeldin canım. Şimdi gördüm, nasılsın neler yapıyorsun. seni merak ettim.

günaydın kızlarrr.zerdalcım canım insaallah hamilesindir.sakın umutsuzluga kapılma.olursa çok seviniriz ama olmassada bundada bir hayır vardır dersin.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.

günaydın kızlarrr.zerdalcım canım insaallah hamilesindir.sakın umutsuzluga kapılma.olursa çok seviniriz ama olmassada bundada bir hayır vardır dersin.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.

inşallah canım, hani hiçbişey hissetmiyorum ya, o yüzden kaptırmıyacağım kendimi, şu 1 nisana kadar tutmaya çalışacağım kendimi test yapmamak için.

Sen nasılsın. adet gördünmü canım.Başladınmı bebek çalışmalarına

canım i.gidiyor çok şükür ewetçalışmalara başladık.bu ayda olmassa önümüzdeki ay preseed sipariş verecem.daha yumurtlama dönemindeyim 31ine kadar bende Allah ne vediyse çalışacam
insaallah güzel haberler veririm canım dualarınızı eksik etmeyin.senem ne yaptı acaba
şimdi 6 haftalık felan sanırım belki gittiginde kalp atışlarını bile duyabilirbildigim kadarıyla son adet tarihi 14 ü olması lazımdı bendede o tarih beklenmeyen gün insaallah hepimiz hamiş kalırız

senem şimdi öğrencilerden başını alamıyor olabilir, hafta sonu sınav vardı, oda rehberlik hocası. Kolay gelsin diyelim. 1 nisanda gidecek doktara, preseed kullan tabi canım, senem bu ay kullandı. Ben biraz zamana bıraktım, olmazsa ilerde düşünüyorum. Çünkü bende kuruluk yok. İnşallah canım allah biran önce hepimize nasip eder. Bekleyelim bakalım.

Ayyyyy çok heyecanlııı :) Ben dayanamayıp beklenmeyen adetten üç gün önce yapmıştım. Hayal meyal çıkan gölge bile nasıl heyecanlandırdı. Ama en iyisi beklemek tabi. Net olsun

Tatlım şu an itibariyle 5+2 günlük. Yumurtlama tarihi çok geç olduğundan benim, ona göre hesaplıyorum. Tahminen 5 martta döllendi. İki hafta ekliyorum, 19 martta 4 haftalık oluyor.26 mart 5 haftalık. Bu arada 1 nisanda boşluk bulamadım, 2 nisanda gidiyorum. O zaman da tam 6 haftalık olur. Bakıciiizz yani :) Sen de başlamışsın çalışmalara. Bu ay deprem var buralarda sanırım

günaydın

diloş gelmiş nasılsın diloşum ?? öyle umutsuz komuşup mutsuz olma olsun varsın biz yine de mutluyuz diyelim daima olurmu

slm canim ya sen nasilsin gülüm özlettin kendini.ya baksana persembe ümitsizlen dim ama bügün yüzüm gülüyor fsh 3 olmus inanamadim sadece e2 215 oda kis olmustu ama patladi.ama süper bu aksam ilk iynemi yapacam hayirlisinla asilama olcak gene ümidim yok ama denicem gene.

Hayırlı olsun dilara uzun zamandır yoktun nasılsın bakalım. insan bekleidkçede illaki bişeyler yapmak istiyor. inşallah güzel istediğin gibi sonuçlar alırsın.

o zaman bir süreliğine bırak bakalım kürü falan..hiç bişey yapmadan normal yaşa..bakarsın bi süpriz olur olmazsa da yine başlarsın bi yerlerden hııı

canim bosuna üzülmüsüm bügün dr.gittim e2 215 kist olmustu ama patlamis süper olan fsh 3 olmus bir mucise oldu ilk deva böyle oldu bügün ilk iyneye baslicam ama son asilma yapilacak.yasasin kürler diyorum.lafimi geri aldim yani yaramis ama kist yapmis.olsun fsh düstüya oda yeter.ucuyorum simditedaviye bügün basliyorum canim dua din.gonal f ama 75 len basliyorum hayirlisi bakalim

Hayırlı olsun dilara uzun zamandır yoktun nasılsın bakalım. insan bekleidkçede illaki bişeyler yapmak istiyor. inşallah güzel istediğin gibi sonuçlar alırsın.

okudum sende calismalara devam et bakalim canim umarim hayirlisinla tutar mücise cok oluyor.bak ebru gündes bile yeni hamile 1 bucuk ay olmus ,oda cok ugrasti anca hamile kaldi,bakarsin bizde kaliriz

Ayyyyy çok heyecanlııı :) Ben dayanamayıp beklenmeyen adetten üç gün önce yapmıştım. Hayal meyal çıkan gölge bile nasıl heyecanlandırdı. Ama en iyisi beklemek tabi. Net olsun

Gerçekte hamile kalmasam bile kesin psikolojik kalacam sanırım. Sürekli vücudumda belirdi arıyorum, gösümü mıncıklıyom, akıntıma bakıyom, belimi kontrol ediyom. Ateşime bakıyom. halim çok komik bi görseniz. Mübarek hiçbişey yok. Yani dünya kadarda sayabilirim belirti ama, elle tutacak olsam hiçbişey yok. Ama geç yumurtladığım için en azından beklemem gerektiğini düşünüyorum. temkinli bir şekilde bekliyorum.Çarşamba ve perşebenin geçmesi lazım. Beni tutun arkadaşlar

okudum sende calismalara devam et bakalim canim umarim hayirlisinla tutar mücise cok oluyor.bak ebru gündes bile yeni hamile 1 bucuk ay olmus ,oda cok ugrasti anca hamile kaldi,bakarsin bizde kaliriz

inşallah canım, valla ne kadar kendimi bebek işlerine kaptırdıysam ebru gündeşin evlendiğini bile bilmiyorum kızlar, azcık magazin yapalım.

senemcim insaallah tutacakk ama tutmassada ümidi kesmek yok çalışmalara devam.daha yeni başladık zaten ilk ayda tutmaya bilir yani olabilir ama biz elimizden geleni yapalımda gerisi Allah a kalsın

meraba kızlar, nasılsınız? haftasonum yoğun geçince hiç uğrayamadım. ne var ne yok?
zerdal belirtilere takılma canım, her ay belirtilere takılmak iyi olmuyor, tüm belirtiler tutuyor, seviniyorsun sonra da kırmızı kart gelince zor toparlanıyor insan
hayırlısı olsun, sağlıkla tez zamanda gelsin inş bebiş

kızlar mrhbbb canlar nasılsınız misafilerim vardı şu saat oldu daha yeni oturdum ve netti açıp kızlara bakim dedim inşş herkesler iyidir

dua etmezmiyim canım..bugün geshenkin duasını okudum.ona dua attim, sana ettim naneliye,tentoşa ve herkes için yaptım.kendim içinde testim bir an önce tertemiz gelsin, sağlıklı ve hayırlı olsun evladım diye ettim.Rabbim kabul eder inş..

benimde kürtaj sonrası böyle olmuştu.düzensiz düzensiz ama hormonlar normaldi..sonuçta rahimde kendini topluyo ondan heralde..dur bakalım gün doğmadan neler doğar Rabbim ne yazdıysa onu görüyoz işte..

oğluşa isim bulamıyom ben yaa...babası doruk olsun dedi ben yağız olsa mı dedim..ikiside çok içimize sinmedi..bilmiyorummm, yardım edin...neyse sağlıklıca gelsind e isim bir boncuktur dimii :))

yaaa bak görüyomusun hemen de pes ediyodum o gün...Rabbim büyük işte...bebişind e gelsin inş..sana d a dua ederim tatlım..

canlarım hafta sonu yoktum nasılsınızzzzz şimdi işe gidiyorummmmm

loveli canım bende seni merak etmiştim. ateşim bugün düştü her an adetim gelebilir dimi. 36.5 ten, 36.3 düştü. gerçi sürekli ölçmedim bu ay da son bi kaç gündür ölçüyorum inişler çıkışlar seyrediyor. Geçen ay 36.3 gördüğümde akşamda doğru regli olmuştum. bekleyelim bakalım 34.günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…