30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

zate sen dediinden beri dilimde bu şarkı da.
ssonra ezinin günlüü karşıladı beni, çay demlemiş :)

daha daha nabıyon

he he
lem kaldık başlık başına

nabıyım sen nabıyon

nabıyonuz :82::82:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. aylint

iyi be sen nabıon :))

hadi hayrıslı olsun aylinim :) -de senin doktor sana tüp yapıo olmasın yannışnıknan :)) neden o kadar çok tutuo yau

benim ilaçlarla birlikte 600 miydü neydi?

amaann bebek için doktorlara harcadığım parayla dünyayı gezeydiimm, gdilmedik delik pirakmamaıştım :)

hadi gene gel

tentooo günde en az bir kez dinlediğim 3-5 şarkıdan biridir bu, iş arkadaşlarıma bile fenalık gelmiş durumda

bi tuhaf oldum ya sen kopyalayınca..dedim ya epi topu 3-5 sarkı var takıntılı oldugum :))

vaktim pek az..sonra gelicem yine ..

artniyetizim seni görüyom aşagıda sana da yazacaklarım var da az onaa gelebilrim inşALLAH...
GÖRÜŞÜRÜK HADİ

hayırlı olsun terfi etmişsin canım bebişli olsun inşşşşşş
canım banada fazla geldi bu ücret bizim burada özelde yaptırırsan 500 tl artı ilaçlar onlarda özelde 500 tl civarında ama kurumlu olursa has hiç ödemiyorsun ilaçlrda 200 tl gibi tutuyor

ben de evde sarıom. tekrar tkrar :))
gel hele gel :)

yeter sen nassen, eşin nasıl?

ferah şekerim yok olmuşun iyce, cokmu yoğun işlerin yaa..

Rahim filmi için benim diyeceklerimi akideşler söylemiş zaten Özlem..asla zor dğeil, ben tam anestziyle girdim,cıktıgımda sadece çişim vardı :)) ondna sonrada hiiç agrım olmadı, ve içerde bi anormallik olmadıgını kesin ve kesin ögrenmiş olduk..kesinlikle yaptır derim..
Fİyetlara gelince ben üniversite hastanesinde 5 kurus vermedim ve acaip memnundum,ama siizn ordaki üni. hastanesi nasıldır bilemem... özellerin fiyatlarını yazmış arkadaşlar..ama sne o doktora bi daha gitme derim ben.. rahim filmi bizim tedavinin olmazsa olmazı bence...
100 olmuş be Zerdalım..,Tentoma yazmışım 100. yü
kupamı isterim sabaha ona göree :)))

2 negatif tüp demişi töbe töbe.
1 olacak o
mesac düzenleme şeysi de yok imiş
bende dedim biz 1 biliyoruz 2. ne ara...
ALLAh korusun ya, desturla konuş bakemm

bekliyorum :))))

halısınız diyorum başka bişiy diyemiyorum bütün arkadaşlarıma, ankarada bir doktor buldum aslında ona başlayacağım, eskisine bende gitmemeye karar verdim artık, dediğin gibi üniv. hastahanelerinide araştıracam belki anestezili daha uygun yaparlar, hadi bakalım hepimiz için hayırlısı :)))

o zaman çalışmalara tam gaz ...

Ayyy deli yaa kpardın beni..bi ağlıyom bi kahkaha atıyom.seviyom kızz s eni deli tentooommm....
beni benii

ii geceler

ben de e okula girem deyü geldim ama kaldı işler :)

ehehe. apla motor soguk, çalışmaz şindi :)))

taşeron firmaya (tüpçülere) verem de proceyi , onlar halltesin :)))) o da anca yaza , yaza :)))
yaza mı kaldı Tento o iş kuzu ya.
göze alamadın mı bu ay deneyip mazeret iznini falan ha??=

para kaznaılır sorun deel Aylincim..yeterki gelsin bebeğin..ama hakketen pek pahalı ya ben o fiyata tüpü hallettim nerdeyse...şaşıyom kalıyom siizn doktrlara

ben de evde sarıom. tekrar tkrar :))
gel hele gel :)

yeter sen nassen, eşin nasıl?
geldim dedin geldim Abdurrahman çavuşş

bekliyorum :))))
bak ne diycem sana..
benim b, tanıdıgım var burda.. 2 aşılama yaptırmış hemde özel muayenede, bisürü para verip, ne rahim içi filmi cekmişler ne doğru düzgün eşine hormon testi falan yapmışlar.. 2-3 kan tahlili zıddırıvızzık bi kaç ultrason klomen..vs olmayınca 2 aşılama..... şimdi ben soruyom ben ona deneyimli olarak eşinin FSH ı keç cıktı diyom bilmiyom yapılmadı diyo, e diyom sperm de mikrop bakteri mi var ki bakılmadı diyo sadece spermiyogram yapılıyormuş... kadına da rahim içi filmi yok,yumurta takibi yokk..hoopp aşılama..tüpe geçmekisityor muayenede yaptırdıgı için elinde raporda yok bakalım ugrascak biraz...değiştir bence o doktoru sen Özlem..paracıysa eger başka yere yönlendirip kaçırmıyim diye gerek yok diyordur...

canım bende ünvsrdede yaptırdım anestezisiz hemde evet adet ağrısı kadar bir ağrım oldu ama öyle korkulacak bir şey değil ve mutlaka çekilmesi gerekiyor

ben anestezili hiç para ödemedim Özlem..sadece bi zımpırtı aldım katedralmidir nedir ona 30 yada 50 Tl verdim hepsi o
Değiştirde milletin para hırsının kurbanı olma arkadaşım

ben anestezili hiç para ödemedim Özlem..sadece bi zımpırtı aldım katedralmidir nedir ona 30 yada 50 Tl verdim hepsi o

canım ne diyeceğim sen nastezili mi yaptırmıştın, ayrıca sanırım antalyada yaşıyosun, orda mı yaptırdın nereye yaptırdın, aslında ben antalyada büyüdüm :))) ailem orada, gelir giderim antalyaya, eğer orada anestezili şu an fiyatlarını biliyorsan neresi beni bilgilendirir misin, belki orda yaptırırım, hem anneciğim yanımda olur rahat rahat giderim, destek alırım anneciğimden

teşekkür ederim canım yaaa şimdiden :)))

canım bende ünvsrdede yaptırdım anestezisiz hemde evet adet ağrısı kadar bir ağrım oldu ama öyle korkulacak bir şey değil ve mutlaka çekilmesi gerekiyor

bende istiyorum anestezisiz yaptırabileyim ama benim sorduğum ankarada iki yer mesela direk ağrı duyarlılığın nedir dedi, yani canım çok tatlı benim biraz cesaret edemem sanırım (( yani o açıdan en güzeli kafam rahat olsun anestezili olsun diyorum bide şundanda düşünüyorum böle anestezisizle anestezili arasında çok bi fiyat farkı yok bende 2 fazla vereyim rahat edeyim istiyorum ne bileyim

yetercim sende mersinde yaşıyosun sanırım :))) eşimin aileside kayınvalidemgilde mersinde yaşıyo mersine taşınma durumumuzda olabilir ilerde :)))) ayyy çok mutlu oluyorum sen mersinden denizanası antalyadan, böle hep benim şehirlerimden :))) bir tek zerdale bakmadım, onada bakacağım :))))

evet canım Antalya akdeniz üniversitesi :)

özelden yazamıyorum, daha o mertebeye ulaşamamışım malesef :))) sadece şunu diyeyim şimdilik ankarada yaşıyorum eşimle ilerde mersine taşınma fikrimiz var ama bu ilerisi yarın mı olur 1 sene sonra mı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…