Bendende mustafa ceceli ve elvan günaydından eksik
Omzumda başın eksik
Yatagında kokun
Tenimde tenin eksik
Gelde bir dokun
Gecelerden uykum eksik
Yüzde tebessüm
Elimde elin eksik
Yaslı hep gözüm
Omzumda basın eksik
Yatağında kokun
Tenimde tenin eksik gelde bir dokun
Gecelerden uykum eksik..
Yüzde tebessüm
Elimde elin eksik,
Yaşlı hep gözüm,
Ne olur dön geri sevindirme elleri
Bozdur mühürlü kara büyüleri
Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz
Hep eksik diyorum o bile az....
selam
nasılsınız arkadaşlar???
daha daha nabıyon
he he
lem kaldık başlık başına
nabıyım sen nabıyon
nabıyonuz :82::82:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
1. aylint
kıslar ameliyet sonası klomen de fos olunca aşılamaya terfi (!) etmiş bulunmaktayım.. sabahın kör bi saatinde telefonun alarmı ötüp kapatılıp, ötüp kapatılıp ve yine ötüp kapatıldıktan sonra kös kös yarı uyur vaziyette sabahlığa girerekten (ben mi ona o mu bana çözmüş diilim), buzdolabının yolunu tutup, üç şirin (!) laparoskopi deliğinin göbüşüme yeterli gelmediğini düşünmüş olduklarından verdikleri iğnecikleri göbeeme göbeeme batırmaktayım..
sevgili doktorum tarafından da soyulmakta mıyım emin diilim! 1000 lira istedi, artıııı ilaç katkı payı olarak 580 lira da eczaneye bayıldık! hof
bir aşılamaya bu kadar ödiceksek yandık yaf
Eksik bir şey mi var hayatımda
Gözlerim neden sık sık dalıyor
Eksik bir şey mi var hayatımda
Gökyüzü bazen ciğerime doluyor
Öyle bir şey ki bu, kolay anlatamam
Atsan atılmaz, satsan satamam
Eksik bir şey mi var, anlayamam
Bak çayım sigaram, her şeyim tamam
Kalksam duraktan dolmuş gibi
Arka koltukta unutulmuş gibi
Terliklerimle, gelsem sana
Sonunda aşkı bulmuş gibi
hayırlı olsun terfi etmişsin canım bebişli olsun inşşşşşşkıslariyet sonası klomen de fos olunca aşılamaya terfi (!) etmiş bulunmaktayım.. sabahın kör bi saatinde telefonun alarmı ötüp kapatılıp, ötüp kapatılıp ve yine ötüp kapatıldıktan sonra kös kös yarı uyur vaziyette sabahlığa girerekten (ben mi ona o mu bana çözmüş diilim), buzdolabının yolunu tutup, üç şirin (!) laparoskopi deliğinin göbüşüme yeterli gelmediğini düşünmüş olduklarından verdikleri iğnecikleri göbeeme göbeeme batırmaktayım..
sevgili doktorum tarafından da soyulmakta mıyım emin diilim! 1000 lira istedi, artıııı ilaç katkı payı olarak 580 lira da eczaneye bayıldık! hof
tentooo günde en az bir kez dinlediğim 3-5 şarkıdan biridir bu, iş arkadaşlarıma bile fenalık gelmiş durumda
bi tuhaf oldum ya sen kopyalayınca..dedim ya epi topu 3-5 sarkı var takıntılı oldugum :))
vaktim pek az..sonra gelicem yine ..
artniyetizim seni görüyom aşagıda sana da yazacaklarım var da az onaa gelebilrim inşALLAH...
GÖRÜŞÜRÜK HADİ
hayırlı olsun terfi etmişsin canım bebişli olsun inşşşşşş
canım banada fazla geldi bu ücret bizim burada özelde yaptırırsan 500 tl artı ilaçlar onlarda özelde 500 tl civarında ama kurumlu olursa has hiç ödemiyorsun ilaçlrda 200 tl gibi tutuyor
ferah şekerim yok olmuşun iyce, cokmu yoğun işlerin yaa..arkadaşlar meraba, nasılsınız ?
hepinize de tek tek yazmak isterdim ama vaktim yok, net bağlantısı kesilir birazdan
kusura bakmayın iş yoğunluğundan yazamadım hiç, geçmiş de çok ilerlemiş inş en kısa zamanda okurum, yeni sema gelmiş topiğe hoşgelmiş, pabucum dama mı atılmış ne kıskandım birasss
inşaallah hepinizde iyisinizdir, çok öpüyorum sizleri
görüşmek üzre, hoşkalın,iyikalın,güzel kalın, en yakın zamanda da hamiş kalın inşaallah
Rahim filmi için benim diyeceklerimi akideşler söylemiş zaten Özlem..asla zor dğeil, ben tam anestziyle girdim,cıktıgımda sadece çişim vardı :)) ondna sonrada hiiç agrım olmadı, ve içerde bi anormallik olmadıgını kesin ve kesin ögrenmiş olduk..kesinlikle yaptır derim..merhaba loveli
ben 3 yıldır farklı doktorlara gittim, hiç biri rahim filmi tercih etmedi bende nedense ama bütün ne kadar test varsa yaptırdım, alttan üstten ultrasonlarlada bakıldı, adetli ikende bakıldı yani ne varsa rahim filmi hariç bütün herşeyi yaptılar ve bu son doktorumda herşeyi deneriz rahim filmi artık şart dendiğinde yaparız dedi çünkü tavsiye etmiyor rahim filmini çok zor bir süreç dedi, bende güvendim doktoruma bilemiyorum artık, bende sapıtıyorum ne yapacağımı :))) bunlarla uğraşırken düşünürken eskaza süpriz yapsa hamiş kalsakkkk, SÜPPPRRRRİİİİİZZZ dese bebiş keşkem :)))
100 olmuş be Zerdalım..,Tentoma yazmışım 100. yüselam kızlar 3 gündür başım ağrıyor, bu sabah işe gelmedim artık, öğleden sonra geldim. İlaç falanda aldım, başımın ağrısı mideme vurdu, bulantı yaptı. Şimdi biraz iyyim herkes nasıllar.
Geshenkim gelmiş hoş gelmiş.Geshnek şu liste nerde bi yenile canım.
Sema sende 35 lik çıtırsın canım.
Nanelim yoksun bikaçgündür, sen bizim nanelişekerimizsin fıstık.
Artniyetsizim sana hitap edebileceğimiz şöyle rahat bi isim söylesen bizede öyle çağırsak seni. Rahim filmi o kadar riksli bişey değil ya, yapan arkdaşlarınki kolay geçmiş, ayrıca rahim filmiden sonra hamile kalanda çok. eskiden zormuş ama şimdiki sistemede kolay. Loveliyi dinle bence, bende tam rahim filmi çektireceğim ay hamile kalmıştım. sonrada kaldı çektiremedim. Şimdi bekleme sürecindeyim.:97:
Loveli nasılsın, okul nasıl gidiyor.
Tentoş kaçak nerelerdesin senlede görüşemiyoz. Eşin gittimi, durumlar nasıl. İkinci kırmızıdan sonra bir daha kırmızı kart yemedin dimi.
Denizanası sen 100 mesajı tamamla kupa senindir
venusumle uğraşman, ben bi kahve ısmarlayım ona
senem nerelerde kaç gündür yok.
bebeğim_01 arada uğrayıp iyi hallerinizi bildirin kızlar.
Yeter kaç zamandır soramıyorum eşin nasıl oldu.
Diğer kızlarımız nasıllar, unuttuğum varsa soruyorumm hepinize.
bende dedim biz 1 biliyoruz 2. ne ara...2 negatif tüp demişi töbe töbe.
1 olacak o
mesac düzenleme şeysi de yok imiş
tentooo günde en az bir kez dinlediğim 3-5 şarkıdan biridir bu, iş arkadaşlarıma bile fenalık gelmiş durumda
bi tuhaf oldum ya sen kopyalayınca..dedim ya epi topu 3-5 sarkı var takıntılı oldugum :))
vaktim pek az..sonra gelicem yine ..
artniyetizim seni görüyom aşagıda sana da yazacaklarım var da az onaa gelebilrim inşALLAH...
GÖRÜŞÜRÜK HADİ
ferah şekerim yok olmuşun iyce, cokmu yoğun işlerin yaa..
Rahim filmi için benim diyeceklerimi akideşler söylemiş zaten Özlem..asla zor dğeil, ben tam anestziyle girdim,cıktıgımda sadece çişim vardı :)) ondna sonrada hiiç agrım olmadı, ve içerde bi anormallik olmadıgını kesin ve kesin ögrenmiş olduk..kesinlikle yaptır derim..
Fİyetlara gelince ben üniversite hastanesinde 5 kurus vermedim ve acaip memnundum,ama siizn ordaki üni. hastanesi nasıldır bilemem... özellerin fiyatlarını yazmış arkadaşlar..ama sne o doktora bi daha gitme derim ben.. rahim filmi bizim tedavinin olmazsa olmazı bence...
100 olmuş be Zerdalım..,Tentoma yazmışım 100. yü
kupamı isterim sabaha ona göree :)))
bende dedim biz 1 biliyoruz 2. ne ara...
ALLAh korusun ya, desturla konuş bakemm
beni beniio zaman çalışmalara tam gaz ...
Ayyy deli yaa kpardın beni..bi ağlıyom bi kahkaha atıyom.seviyom kızz s eni deli tentooommm....
yaza mı kaldı Tento o iş kuzu ya.ii geceler
ben de e okula girem deyü geldim ama kaldı işler :)
ehehe. apla motor soguk, çalışmaz şindi :)))
taşeron firmaya (tüpçülere) verem de proceyi , onlar halltesin :)))) o da anca yaza , yaza :)))
para kaznaılır sorun deel Aylincim..yeterki gelsin bebeğin..ama hakketen pek pahalı ya ben o fiyata tüpü hallettim nerdeyse...şaşıyom kalıyom siizn doktrlarakıslar ameliyet sonası klomen de fos olunca aşılamaya terfi (!) etmiş bulunmaktayım.. sabahın kör bi saatinde telefonun alarmı ötüp kapatılıp, ötüp kapatılıp ve yine ötüp kapatıldıktan sonra kös kös yarı uyur vaziyette sabahlığa girerekten (ben mi ona o mu bana çözmüş diilim), buzdolabının yolunu tutup, üç şirin (!) laparoskopi deliğinin göbüşüme yeterli gelmediğini düşünmüş olduklarından verdikleri iğnecikleri göbeeme göbeeme batırmaktayım..
geldim dedin geldim Abdurrahman çavuşşben de evde sarıom. tekrar tkrar :))
gel hele gel :)
yeter sen nassen, eşin nasıl?
bak ne diycem sana..bekliyorum :))))
halısınız diyorum başka bişiy diyemiyorum bütün arkadaşlarıma, ankarada bir doktor buldum aslında ona başlayacağım, eskisine bende gitmemeye karar verdim artık, dediğin gibi üniv. hastahanelerinide araştıracam belki anestezili daha uygun yaparlar, hadi bakalım hepimiz için hayırlısı :)))
ben anestezili hiç para ödemedim Özlem..sadece bi zımpırtı aldım katedralmidir nedir ona 30 yada 50 Tl verdim hepsi ohalısınız diyorum başka bişiy diyemiyorum bütün arkadaşlarıma, ankarada bir doktor buldum aslında ona başlayacağım, eskisine bende gitmemeye karar verdim artık, dediğin gibi üniv. hastahanelerinide araştıracam belki anestezili daha uygun yaparlar, hadi bakalım hepimiz için hayırlısı :)))
ben anestezili hiç para ödemedim Özlem..sadece bi zımpırtı aldım katedralmidir nedir ona 30 yada 50 Tl verdim hepsi o
Değiştirde milletin para hırsının kurbanı olma arkadaşım
canım bende ünvsrdede yaptırdım anestezisiz hemde evet adet ağrısı kadar bir ağrım oldu ama öyle korkulacak bir şey değil ve mutlaka çekilmesi gerekiyor
canım bende ünvsrdede yaptırdım anestezisiz hemde evet adet ağrısı kadar bir ağrım oldu ama öyle korkulacak bir şey değil ve mutlaka çekilmesi gerekiyor
evet canım Antalya akdeniz üniversitesi :)canım ne diyeceğim sen nastezili mi yaptırmıştın, ayrıca sanırım antalyada yaşıyosun, orda mı yaptırdın nereye yaptırdın, aslında ben antalyada büyüdüm :))) ailem orada, gelir giderim antalyaya, eğer orada anestezili şu an fiyatlarını biliyorsan neresi beni bilgilendirir misin, belki orda yaptırırım, hem anneciğim yanımda olur rahat rahat giderim, destek alırım anneciğimden
teşekkür ederim canım yaaa şimdiden :)))
ben anestezili hiç para ödemedim Özlem..sadece bi zımpırtı aldım katedralmidir nedir ona 30 yada 50 Tl verdim hepsi o
Değiştirde milletin para hırsının kurbanı olma arkadaşım
evet canım Antalya akdeniz üniversitesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?