30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sevgili özlemciğim burdaki arkdaşlarımız gerçekten görmüş geçirmiş ve bilgili arkdaşlardır, 10 tane bebek doğuran bu kadar bilmez ama bebek sahibi olamamak hepimizi bi kadın doğum uzmancı yapmıştır. O kadarda atmayayım ama eşim yakında bir muayene hane açacak bana. Geshenk, loveli, çılgınkız proftur, tentoşda tüpden sonra profluğa terfi etti.Hadi bende uzman olayım. Elfida,venus onlarda derece ve kadame olarak büyük bi hızla ilerliyorlar bide aylin vardı danışman, yok ortalıklarda şimdi. Sağolsunlar her konuda aydınlatıp, fikir sahibi olmamızı sağlarlar, karar vermek yine senin tabi. hepimiz buralarda iyi kötü bişeyler öğrenip birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Allah şu an hepimizi sınıyor, sınavımızın nasıl geçeceğini bilmiyoruz vaktimizi zamanımızı bekliyoruz. inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız ve bebeklerimiz kucağımızda olur.

zerdalcığım mesajıma ek olarak da bugün ısım 35.95 di dün 36.24 ondan önceki gün 36.25 di.

mesajını aldım canım, sen bugün yumurtluyorsun. Bu gün çalışın, yarın çalışma olmaz, öbür gün bi daha çalışın. tamam mı canım. Bende bu ay gün aşırıyı deniyeceğim. geçen ay yakalamışım aslında ama kısmet işte. hergün çalışıp tuturan arkdaşlarda var, zeytin hegün çalışmıştı. şimdi oğluşu kucağında.

yumurta çatlamışmıdır ki??? ne kadar daha çalışmalara devam edeyim ki__???? birde folikül 10.güne rağmen çok iyi demiii

yumurta çatlamışmıdır ki??? ne kadar daha çalışmalara devam edeyim ki__???? birde folikül 10.güne rağmen çok iyi demiii

bişeyler falan kullandınmı, sen bi ilaç alıyordun, ondan dolayı bu kadar gelişti. bu günler çatlama zamanı işte. özeline yazdım.

bişeyler falan kullandınmı, sen bi ilaç alıyordun, ondan dolayı bu kadar gelişti. bu günler çatlama zamanı işte. özeline yazdım.

canımm biosteron ve arginmax kullandım. sen ve diğer arkadaşlara arginmaxı şiddetle öneririm. vitamin ve yumurtalara etkisi çok iyi. bunun erkekler için olanı da var. şuan erkeği kampanyada ve bunu reçetlendirip alırsanız % 15 indirim de var. ancak kampanyalı üründe reçete geçerli değil..

GNC ' de satılıyor. Ana Sayfa | GNC Yaşam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri

hahaha :))) çok tatlısınız hepiniz walla :))) size bir muayenehane şart walla, benide asistan alırsanız yanınızda terfi ederim belkim :)))) işte bazılarımızın süreci zor olunca ben gibi böle kafa karışıyor ama adam gibi şu iyi doktora randevu alabilirsem başlayacağım ve yılmadan her ay çalışmalar devam artıkın :)))) hepimiz için hayırlısııııı :))))

Bende şimdi arısütübal polen kullanıyorum canım, onunda yumurtalara etkisi büyük, baktık yine bi çare olmazsa o zaman senden bunun adı tekrar alırım canım. iyi gelmiş demekki.

Asistanımızda tamam oldu, bu durumda bi hastane açalım demi

Asistanımızda tamam oldu, bu durumda bi hastane açalım demi[/QUOTE]

tamam o zaman süper en iyisi hastahane olacak o zaman :)))) o zaman 1 asistan yetmezzzz

kızlar keyifler nasıl ben bu gün gelemdim işlerim vardııı

kıslar ameliyet sonası klomen de fos olunca aşılamaya terfi (!) etmiş bulunmaktayım.. sabahın kör bi saatinde telefonun alarmı ötüp kapatılıp, ötüp kapatılıp ve yine ötüp kapatıldıktan sonra kös kös yarı uyur vaziyette sabahlığa girerekten (ben mi ona o mu bana çözmüş diilim), buzdolabının yolunu tutup, üç şirin (!) laparoskopi deliğinin göbüşüme yeterli gelmediğini düşünmüş olduklarından verdikleri iğnecikleri göbeeme göbeeme batırmaktayım..
sevgili doktorum tarafından da soyulmakta mıyım emin diilim! 1000 lira istedi, artıııı ilaç katkı payı olarak 580 lira da eczaneye bayıldık! hof
bir aşılamaya bu kadar ödiceksek yandık yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…