- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
hu huuu napıyonuzzzz
özelden yazamıyorum, daha o mertebeye ulaşamamışım malesef :))) sadece şunu diyeyim şimdilik ankarada yaşıyorum eşimle ilerde mersine taşınma fikrimiz var ama bu ilerisi yarın mı olur 1 sene sonra mı belli değilQUOTE]
100 msj mı yazman gerek seninde, hiç bakmamışım, en kıdemsiz sen varsın işte..ben sanıyodum kendimi en çaylakgit oyun bölümnnde oyun oyna gel 100e yaklaştır msj sayıını::)) hatta bende geliim, sevdimdi ben oyunları :)
hu huuu napıyonuzzzzben iyiym sen nabıyonn :))
iyiyim avni sne nabıyonn
hoşgeldin venüs :)))
ivittt :)) bedava bedavaaa.. gel gell beleş rahim içi filmine geeelll..o zaman orda anestezili yapıyolarsa ben fiyatını öğrenmeye çalışayım yaaaa süper olur 1 taşla 2 kuş vururum :))) hem annemi görürüm hem kontrolümü yaptırırım :)))
özelden yazamıyorum, daha o mertebeye ulaşamamışım malesef :))) sadece şunu diyeyim şimdilik ankarada yaşıyorum eşimle ilerde mersine taşınma fikrimiz var ama bu ilerisi yarın mı olur 1 sene sonra mı belli değilQUOTE]
100 msj mı yazman gerek seninde, hiç bakmamışım, en kıdemsiz sen varsın işte..ben sanıyodum kendimi en çaylakgit oyun bölümnnde oyun oyna gel 100e yaklaştır msj sayıını::)) hatta bende geliim, sevdimdi ben oyunları :)
ben iyiym sen nabıyonn :))
iyiyim avni sne nabıyonn
oooo çizelgen hayırlı olsun :)) yalnız senin bebe sanırım 2 haftalık falan gözüküyooniye öyle oldu o , düzeltelim mi
ben iyiym sen nabıyonn :))
iyiyim avni sne nabıyonn
hehehehe
bi bakayım oyun bölümüne
ivittt :)) bedava bedavaaa.. gel gell beleş rahim içi filmine geeelll..
para deri adamlarınn Özlem, en azından bu güvenilirolan :) devlet kurumu
akdeniz üniv. hastahanesi aslında anneme diyeyimde bir araştırsın bakalım, walla neden olmasın atlar gelirim haftasonu geri dönerim :))))
anladım canımmmmbende istiyorum anestezisiz yaptırabileyim ama benim sorduğum ankarada iki yer mesela direk ağrı duyarlılığın nedir dedi, yani canım çok tatlı benim biraz cesaret edemem sanırım(( yani o açıdan en güzeli kafam rahat olsun anestezili olsun diyorum bide şundanda düşünüyorum böle anestezisizle anestezili arasında çok bi fiyat farkı yok bende 2 fazla vereyim rahat edeyim istiyorum ne bileyim
yetercim sende mersinde yaşıyosun sanırım :))) eşimin aileside kayınvalidemgilde mersinde yaşıyo mersine taşınma durumumuzda olabilir ilerde :)))) ayyy çok mutlu oluyorum sen mersinden denizanası antalyadan, böle hep benim şehirlerimden :))) bir tek zerdale bakmadım, onada bakacağım :))))
yahu sorma..oda ayrı terane :)oooo çizelgen hayırlı olsun :)) yalnız senin bebe sanırım 2 haftalık falan gözüküyooniye öyle oldu o , düzeltelim mi
başka bi tane yaptım çok karman corman oldu, leylekli falan bişeydi, cubukda koyu renkti,,leylek hangi sayıda görünmyodu..onu sildim bunu yaptım bununda tarihi yannış oldu, sinirlenip bıurakıverdim Venüsüm..bi el atarsan cook sevinirim vallah.. son adet tarihim ya 23 aralık ya 26 ya da 29 aralık... unuttum, 3 gün yalapşap bi akhve akıntı geldiyi ama 23-26 arası mı 26-29 arasımı hangisi gercekadet bilemiyom...sne yap işte analttıklarıma göre SAT ı yazıp
Yeterim hayırlı işler aracısı, duaları okuyunca sana haber veririm tamam mı akideşim..anladım canımmmm
evet canım mersiliyimmmmmmmmmmm gel gel mersine beklerizzzzzzzzzz
yahu sorma..oda ayrı terane :)
başka bi tane yaptım çok karman corman oldu, leylekli falan bişeydi, cubukda koyu renkti,,leylek hangi sayıda görünmyodu..onu sildim bunu yaptım bununda tarihi yannış oldu, sinirlenip bıurakıverdim Venüsüm..bi el atarsan cook sevinirim vallah.. son adet tarihim ya 23 aralık ya 26 ya da 29 aralık... unuttum, 3 gün yalapşap bi akhve akıntı geldiyi ama 23-26 arası mı 26-29 arasımı hangisi gercekadet bilemiyom...sne yap işte analttıklarıma göre SAT ı yazıp
kuzum ben sana yapayım bakalım.buraya linki yapıştırnmayı becerirsem sende burdan çizelgene yapıştırrısın..26 aralık yapıyom ortası olsun bari :)) şimdilik benim beğendiğim bişi olsun sonra değiştirirz cinsiyet belli olunca..
hay yaşa sen :)bende doktorlara hep 26 aralık diyom sorunca..kuzum ben sana yapayım bakalım.buraya linki yapıştırnmayı becerirsem sende burdan çizelgene yapıştırrısın..26 aralık yapıyom ortası olsun bari :)) şimdilik benim beğendiğim bişi olsun sonra değiştirirz cinsiyet belli olunca..
bazen bikaç gün ileride yada geride cıkıyo kese yada denizcik hiç takmıyom kafama
heh eline sağlık..güzel olmuş hemide okunaklı..sağolasın
heh eline sağlık..güzel olmuş hemide okunaklı..sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?