30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ewet canım bana da çok geldi fiyatı akropol hastanesinin muayene ücreti uygun aslında 30 tl ödüyorsun, burda özel hastaneler sgk lılara aşağı yukarı öle, benim doktorumda özel hastahanede ben oraya gidiyorum 37 tl ödüyorum, evime çok yakın diye tercih etmiştim ayrıca doktorumda çok şeker biri, ben bülent beye gitmeyi düşündüm aslında şu aşamada rahim filmi olmaksızın bir muayene olayım diye düşünüyorum aslında, birde bir laboratuvara sordum fiyat burda iyi bir laboratuvar ve görüntüleme merkezi oranın fiyatı daha uygun geldi, anestezili 350+120 tl imiş, buda indirimli fiyatı imiş, ben en iyisi şu adeti atlatayımda bülent beye bir görüneyim diyorum, en azından ön muayene olup fikrini alayım yoluma öle devam ederim

naneliö mentollüm ne alemlerdesin ya :)

sevgili artniyetizim

rahim filmi zor süreç diyen doktor 20 sene evvelde kalmış galiba. ya da sana git gel yaptırmak istiyor

salak bi doktor yüzünden bir yılı rahimkanser şüphesiyle zehir olmuş biri olarak diyorum ki rahim filmi zor diyen doktorlardan koşa koşa kaç

neticede sen bebek tedavisi için doktor kapısı aşındırıryosun.
nasıl ki akciğerlerinde iyleşmeyen bi rahatsızlık için film illa ki isterler
rahim filmi de öyle bi elzem bişi.
dışardan dinlemeyle ciğerlerdeki sorunu anlayabilirler mi?
ya tüplerinde varsa bişi, ya yumutralıklarında varsa bişi?
ne olursa olsun bişi yoksa da o işin(filmin= yapılıp haa evet yokmuş die aradan çıkartılması lazım

ayrıca rahim filmi hhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç zor değil.
haaa eski teknoloji kullanana yerlerde zor tabiki.
ben aynen senin gibi tırsa tırsa gittim.
güle oynaya çektirdim ve giyinip işe gittim.

ay çok kızdım senin doktorlara

aşılama ben yaptırdıgımda 600 tutmuştu. doktor + ilaçlar
prof a gidiyorum, işlem de anlaşması oldugu özel hastanede yapıldı

ha tutmadı o ayrı :)

ayrıca aşılamayla ilgili çok da hoşuna gitmcike bişi söyliim. yani hazırlıklı ol die:)
aşılamaının tutma ihtamli %20
erkek morfolojisi %4 ün altında olursa daha da düşüyor

biz o şanslı %20 lik dilimde olamadık, ama inşlh sen olursun.,
çok var aşılamayla hamiş kalan. inşlh sen de kalırsın

aşılama nın 1. si ilaçla yapılıyor. klomenle
2. ve 3. denemeler dozajı ilaçtan daha yüksek olan iğnelerle

korkacak bi durum yok aşılamada. ağrı sızı çok fazla olmuyor

umarım anlattıklarım moralini bozmaz.. biz bu bilgileri yıllarca zor deneyimlerden geçerek öğrendik

ben kim miyim 3 negatif aşılaması ve 2 negatif tüp denemesi olan bi fani :)

soyguncular.
eski yönteme 330 lira para mı istyolar utannadan

yeni yönteme yaklaşık 3 sene kadar evvel 280 verdim
istanbulda.
aradaki farkı tren bileti parası yap. gel burda çektir :) töbe töbee
akşamına da dönersiniz :) bi de istanbulda çay içersiniz martılara karşı. simiti de benden olsun :)

zerdalımı dinle..zerdalımı dinle..zerdalımı dinle..zerdalımı dinle..zerdalımı dinle..zerdalımı dinle..zerdalımı dinle..zerdalımı dinle..zerdalımı............

MİNNOŞUM KOCİŞŞ BİL. İDTİYOOO E- OKULA GİRCEKMİŞ BU SAATTE :)) HADİ ÖPTÜM SENİ KUZUM.BU AY BEKLİYORUM BUNDAN :))

tentommm kuzummmmmçalışmalara başlıyoz dimmiiiiiii bakkkkk yan çizmek yok kalırsın sınıfta heeeee
sözlü yapcam bi de performans ödevi istiyom her günnn
sonra bunu projelendireceğiz

MİNNOŞUM KOCİŞŞ BİL. İDTİYOOO E- OKULA GİRCEKMİŞ BU SAATTE :)) HADİ ÖPTÜM SENİ KUZUM.BU AY BEKLİYORUM BUNDAN :))
ii geceler

ben de e okula girem deyü geldim ama kaldı işler :)
tentommm kuzummmmmçalışmalara başlıyoz dimmiiiiiii bakkkkk yan çizmek yok kalırsın sınıfta heeeee
sözlü yapcam bi de performans ödevi istiyom her günnn
sonra bunu projelendireceğiz

ehehe. apla motor soguk, çalışmaz şindi :)))

taşeron firmaya (tüpçülere) verem de proceyi , onlar halltesin :)))) o da anca yaza , yaza :)))

Eksik bir şey mi var hayatımda
Gözlerim neden sık sık dalıyor
Eksik bir şey mi var hayatımda
Gökyüzü bazen ciğerime doluyor

Öyle bir şey ki bu, kolay anlatamam
Atsan atılmaz, satsan satamam
Eksik bir şey mi var, anlayamam
Bak çayım sigaram, her şeyim tamam

Kalksam duraktan dolmuş gibi
Arka koltukta unutulmuş gibi
Terliklerimle, gelsem sana
Sonunda aşkı bulmuş gibi

merhaba tentation ;

kesinlikle hep diyorum ya kafam karışık hep bir soru var, bende kaç doktora gittim hiçbiri rahim filmi istemedi, hep iyi tarafından düşünmeye çalıştım vardır bir bildikleri dedim ama neden istemiyolar diyede diğer tarafımdan içim içimide yiyodu, başka doktor arayışıda yaptım ama dedim sonra çok doktor değiştirip sil baştan olmasın dedim, canım benim anlattıkların moralimi bozmaz çünkü artık alıştım sayılır :))) araştırdımda bazı şeyleri aşılamanın durumunu biliyorum ayrıca tüp bebek tedavisinide üç beş biliyorum, fiyatlarıda aşağı yukarı öğrenmiştim :))))

ben Dr. Bülent Alp den randevu almaya çalışacağım, ona bir gideyim baya ünlü metedilen bir doktormuş :))) rahim filmide cidden pahalı ewet, bu doktor ile görüşüp duruma göre artık anestezili felan yaptırırım ne yapayım, ne zamana olur bilemiyorum, bilgilendiririm sizi :)))) çok çok çok teşekkür ederim, düşünüpte yazmışsın o kadar emek vermişsin çok mutlu oldum :))))

eksik bişey var- ezginin günlüğü

bana gele bu şarkı:)

YouTube - Ezginin Gunlugu - Eksik Bir Sey

Bendende mustafa ceceli ve elvan günaydından eksik

Omzumda başın eksik
Yatagında kokun
Tenimde tenin eksik
Gelde bir dokun
Gecelerden uykum eksik
Yüzde tebessüm
Elimde elin eksik
Yaslı hep gözüm

Omzumda basın eksik
Yatağında kokun
Tenimde tenin eksik gelde bir dokun
Gecelerden uykum eksik..
Yüzde tebessüm
Elimde elin eksik,
Yaşlı hep gözüm,

Ne olur dön geri sevindirme elleri
Bozdur mühürlü kara büyüleri
Sensiz olmaz sensizlik anlatılmaz
Hep eksik diyorum o bile az....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…