selam ben konuya ortdan dahil oldum....
aslında uygun bi hastane diye biliyordum , fiyatlar böyleyse pahalıymış canım. Ama bebek tedavi için rahim filmi olmasada bi görün ona derim bülent beye. Yumurtalıklar üzerinde falan özel araştırmalar yapmış, ilk yumurtalık naklini yapan kişiymiş sanırım. Yani keşke tedavi sürecini bülent beyle yapsan. hamile kalırsan eğer muhakkak ona git. Ben hamile kalırsam, allah nasip ederse, ona gideceğim.
eşimin değerleri normal tam olarak hatırlamıyorum ama herşey yolunda imiş baktılar testi yaptılar spermlerde bi sorun yok bende de sorun yokmuş bazen belirlenemeyen nedenlerle olmayabiliyormuş bebiş, bakalım işimiz şansa sanırım :) ayrıca doktora gidilecek ve ona bağlı :)))
teşekkürler canım bu arada :))
arkadaşlar meraba, nasılsınız ?
hepinize de tek tek yazmak isterdim ama vaktim yok, net bağlantısı kesilir birazdan
kusura bakmayın iş yoğunluğundan yazamadım hiç, geçmiş de çok ilerlemiş inş en kısa zamanda okurum, yeni sema gelmiş topiğe hoşgelmiş, pabucum dama mı atılmış ne kıskandım birasss
inşaallah hepinizde iyisinizdir, çok öpüyorum sizleri
görüşmek üzre, hoşkalın,iyikalın,güzel kalın, en yakın zamanda da hamiş kalın inşaallah
merhaba loveli
ben 3 yıldır farklı doktorlara gittim, hiç biri rahim filmi tercih etmedi bende nedense ama bütün ne kadar test varsa yaptırdım, alttan üstten ultrasonlarlada bakıldı, adetli ikende bakıldı yani ne varsa rahim filmi hariç bütün herşeyi yaptılar ve bu son doktorumda herşeyi deneriz rahim filmi artık şart dendiğinde yaparız dedi çünkü tavsiye etmiyor rahim filmini çok zor bir süreç dedi, bende güvendim doktoruma bilemiyorum artık, bende sapıtıyorum ne yapacağımı :))) bunlarla uğraşırken düşünürken eskaza süpriz yapsa hamiş kalsakkkk, SÜPPPRRRRİİİİİZZZ dese bebiş keşkem :)))
selam kızlar 3 gündür başım ağrıyor, bu sabah işe gelmedim artık, öğleden sonra geldim. İlaç falanda aldım, başımın ağrısı mideme vurdu, bulantı yaptı. Şimdi biraz iyyim herkes nasıllar.
Geshenkim gelmiş hoş gelmiş.Geshnek şu liste nerde bi yenile canım.
Sema sende 35 lik çıtırsın canım.
Nanelim yoksun bikaçgündür, sen bizim nanelişekerimizsin fıstık.
Artniyetsizim sana hitap edebileceğimiz şöyle rahat bi isim söylesen bizede öyle çağırsak seni. Rahim filmi o kadar riksli bişey değil ya, yapan arkdaşlarınki kolay geçmiş, ayrıca rahim filmiden sonra hamile kalanda çok. eskiden zormuş ama şimdiki sistemede kolay. Loveliyi dinle bence, bende tam rahim filmi çektireceğim ay hamile kalmıştım. sonrada kaldı çektiremedim. Şimdi bekleme sürecindeyim.:97:
Loveli nasılsın, okul nasıl gidiyor.
Tentoş kaçak nerelerdesin senlede görüşemiyoz. Eşin gittimi, durumlar nasıl. İkinci kırmızıdan sonra bir daha kırmızı kart yemedin dimi.
Denizanası sen 100 mesajı tamamla kupa senindir
venusumle uğraşman, ben bi kahve ısmarlayım ona
senem nerelerde kaç gündür yok.
bebeğim_01 arada uğrayıp iyi hallerinizi bildirin kızlar.
Yeter kaç zamandır soramıyorum eşin nasıl oldu.
Diğer kızlarımız nasıllar, unuttuğum varsa soruyorumm hepinize.
zerdalcim merhaba :))
adım özlem, artniyetizm zor sanırım :) artniyetizm benim bulduğum ve sanata niyetli gibi düşündüğüm bir nickim :))) yıllardır kullanıyorumda ama zor ise özlem, özzyy farketmez :))) aslında haklısınızdır gerçekten hep kafam karışık her doktor ayrı bişiy sölüyor artık doktor değiştirmeyeyim dedim bu doktorumda çok iyi diye düşündüğüm için vardır bildiği diyerekten bende dediklerini yapmaya çalışıyorum, ama şundanda istememiş olabilir mi bilmiyorum bende iltihap vardı ben çok ilaç kullandım ve kuruttuğumuzu düşünüyorum, muayeneye gittiğimde kesin belli olur artık ama şikayetlerim yok artık, doktoruma sormuştum rahim filmini oda tavsiye etmedi çok zor bir süreç dedi, walla ne yapacağımıda şaşırdım aslında ankarada anestezili uygun bi yer bulsam (fiyat açısındanda tabi) giderim sanırsam, ooofffff cidddennn kafam karmançurman, hiç bir sorun yokken neden olmaz onuda bilmem yaaa herşeyin hayırlısı :)))
NOT : BURDAKİ HERKESE; Ankarada fiyatları ile beraber anestezili rahim filmi bilen yer var mı acaba, bi araştırayım en azından fikirleriniz bildiğiniz yer varsaaaa bi gideyim uygun bir zamanda
zerdalcim ankaradaki akrapol hastanesini aradım, anestezili ve anestezisiz olarak isteğe göre yapıyorlarmış. anestezili olursa 500+30 tl ücreti, anestezisiz olursa (ki eski yöntemle imiş dijital değil yani) 300+30 tl imiş ve dediğin gibi bülent alp e de ulaşmak zor :))) genelde randevuyu temmuzdan sonraya veriyormuş ama kendisi ile konuşursam belli olmazmış. ama bana rahim filmi anestezili çokkk geldi, bilmiyorum yaaa walla kime gideceğimi ne yapacağımı şaşırdım(( hakkımızda hayırlısı
aslında uygun bi hastane diye biliyordum , fiyatlar böyleyse pahalıymış canım. Ama bebek tedavi için rahim filmi olmasada bi görün ona derim bülent beye. Yumurtalıklar üzerinde falan özel araştırmalar yapmış, ilk yumurtalık naklini yapan kişiymiş sanırım. Yani keşke tedavi sürecini bülent beyle yapsan. hamile kalırsan eğer muhakkak ona git. Ben hamile kalırsam, allah nasip ederse, ona gideceğim.
2 negatif tüp demişi töbe töbe.
1 olacak o
mesac düzenleme şeysi de yok imiş
tentoş naber kuzu ??
bende ne ara yaptırdı bunu diye düşünüyodum.sorup sormamakta kararsız kalmıştım bi an :)) inş gerek kalmayacak onlara..bu ay çıukar gelir belki.bittimi süpriz adetin ?
şu an şarkıyı dinliyorum ve gözyaşlarımı tutamıyorum tentoo.....kalbimi yaraladın...
şu an şarkıyı dinliyorum ve gözyaşlarımı tutamıyorum tentoo.....kalbimi yaraladın...
iyidr be. Aylak aylak takılıom
senden naber
biti adet bitti :)
kıyamam sana.
Sana ben
youtube - ata demirer - kara çalı
iki gübecik atasın , usulcanak usulcanak :)
selam ben konuya ortdan dahil oldum....
ii gecelerMİNNOŞUM KOCİŞŞ BİL. İDTİYOOO E- OKULA GİRCEKMİŞ BU SAATTE :)) HADİ ÖPTÜM SENİ KUZUM.BU AY BEKLİYORUMBUNDAN :))
tentommm kuzummmmmçalışmalara başlıyoz dimmiiiiiii bakkkkk yan çizmek yok kalırsın sınıfta heeeee
sözlü yapcam bi de performans ödevi istiyom her günnn
sonra bunu projelendireceğiz
naneliö mentollüm ne alemlerdesin ya :)
sevgili artniyetizim
rahim filmi zor süreç diyen doktor 20 sene evvelde kalmış galiba. ya da sana git gel yaptırmak istiyor
salak bi doktor yüzünden bir yılı rahimkanser şüphesiyle zehir olmuş biri olarak diyorum ki rahim filmi zor diyen doktorlardan koşa koşa kaç
neticede sen bebek tedavisi için doktor kapısı aşındırıryosun.
nasıl ki akciğerlerinde iyleşmeyen bi rahatsızlık için film illa ki isterler
rahim filmi de öyle bi elzem bişi.
dışardan dinlemeyle ciğerlerdeki sorunu anlayabilirler mi?
ya tüplerinde varsa bişi, ya yumutralıklarında varsa bişi?
ne olursa olsun bişi yoksa da o işin(filmin= yapılıp haa evet yokmuş die aradan çıkartılması lazım
ayrıca rahim filmi hhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç zor değil.
haaa eski teknoloji kullanana yerlerde zor tabiki.
ben aynen senin gibi tırsa tırsa gittim.
güle oynaya çektirdim ve giyinip işe gittim.
ay çok kızdım senin doktorlara
aşılama ben yaptırdıgımda 600 tutmuştu. doktor + ilaçlar
prof a gidiyorum, işlem de anlaşması oldugu özel hastanede yapıldı
ha tutmadı o ayrı :)
ayrıca aşılamayla ilgili çok da hoşuna gitmcike bişi söyliim. yani hazırlıklı ol die:)
aşılamaının tutma ihtamli %20
erkek morfolojisi %4 ün altında olursa daha da düşüyor
biz o şanslı %20 lik dilimde olamadık, ama inşlh sen olursun.,
çok var aşılamayla hamiş kalan. inşlh sen de kalırsın
aşılama nın 1. si ilaçla yapılıyor. klomenle
2. ve 3. denemeler dozajı ilaçtan daha yüksek olan iğnelerle
korkacak bi durum yok aşılamada. ağrı sızı çok fazla olmuyor
umarım anlattıklarım moralini bozmaz.. biz bu bilgileri yıllarca zor deneyimlerden geçerek öğrendik
ben kim miyim 3 negatif aşılaması ve 2 negatif tüp denemesi olan bi fani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?