30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlaaaaarrrrrrr

kırmızı kartı yedim bugün itibari ile (( bu ayda fos çıktı (( artık rahim filmi zamanı, Allah'ım hepimize sabırlar versin bu zorlu mücadelede...

kızlaaaaarrrrrrr

kırmızı kartı yedim bugün itibari ile (( bu ayda fos çıktı (( artık rahim filmi zamanı, Allah'ım hepimize sabırlar versin bu zorlu mücadelede...

herkeslere slmmmmmmmmm keyifler nasıl kızlarrrrrrrrrr

canım sağlık olsunnn üzme kendini hsg yi yaptır biliryorsun hsg den sonra gebelik şansı artıyor belkim senin melekte hsg den sonra gelirrrrrrrrr

herkeslere slmmmmmmmmm keyifler nasıl kızlarrrrrrrrrr

canım sağlık olsunnn üzme kendini hsg yi yaptır biliryorsun hsg den sonra gebelik şansı artıyor belkim senin melekte hsg den sonra gelirrrrrrrrr

inş. canım, üzmemeye çalışıyorum alıştım aslında her ay kırmızılara ama gene ilk günü biraz buruk oluyor, sonra normala dönüyor :)))artık nisan sonu mayıs gibi çektireceğim , herşeyin hayırlısı :)))

canımmmm bak burada 10 yılık evli olup bebek bekleyenler varrrrrrr yada daha fazla mesela:26: ben 7 yıl oldu kaç ay yapıyor bilmiyorummmmmmm kaç bayram kaç evlik yıl dönümü kaç anneler günü işte böyle düşünürsekk işin içinden hiç çıkamayızzzzzzzzzz çıkılmıyorrrrrr allahım hayırlısını nasip etsinnnnnn üzme kendini hsg yi yaptır gerek görürse aşılma yapar dr ki inşş gerek kalmazzzzz rabbim evlat bekleyen bütün kularınn kucağını doldursun inşşşşş

Allah hepimize sabır versin ki bence vermişte çok şükür :))) bende 3 yıldır bekliyorum ama bu uğurda mücadeleme devam edip beklerim :)) inşallah hepimizin kucakları dolacak :))) şimdi hsg yi yaptırayım bi ara gelişmelerle tekrar konuyu açarım :))

teşekkür ederim insan çok mutlu oluyor destek görünce :)))

canım yaaaaaa inşşşşş çok fazla bir şeye gerek kalmadan bebişin sna süpriz yapar

Son düzenleme:
slm kizlar 3 asilamami yaptim.insallah tutar bebegim.artik bana bekleme kaldi cok heycanliyim.
inşALLAH dilara,bu sefer gelsin meleğin artık daha fazla bekletmeden...

ayyyy ne güzelll :))) almanya nın neresindesin, ben köln de doğdum 6,5 yaşında türkiye ye dönmüşüz
seninde heryerde bi bağın var Özlem...
Mersin-antalya-Almayna.. şimdilik bildiklerimiz bakalım daha neler cıkacak :))

kızlaaaaarrrrrrr

rahim filmi tüpleride açıyor kurcalandığı için...bununiçinde hemencecik peşindne hamile kalma şansı yüksek, rahim filmi cekindiğin ayı ve ardındaki 2 ay sıkı yımırta takibi yapasın emi....ve çalışma tabikiii

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
tentation

hey yabancıı..
tentoo...ne o ya ziyaretci akını maşALLAH...hey yabancı yanlış gramer olmuş ama..hey yabancılar,yabancı sürüsü...vs gibi cogul kullanmalı idin örtmenim :)))

bende sinirden patladım bugun..anlatiim hemen

uyandım tlf baktım kapalı şarjı bitmiş,hemencecik şarja taktım tık yok,elektirikler gitmiş...
hemen akvaryuma koştum,3-4 balık yan yatmış ölmek üzere (
hemen suyun yarısını değiştirdim, ölesi olanları kovaya aldım du katıp canlandılar neyseki..

evde soğuk kombi çalışmıyo, azcık yataım dedim.yatış o yatış 5e kadr uyumuşum bi uyandım 4-5 balık ölmüş (( ağlıycaktım sinirden ya,benm yüzünden öldüler, uyumasan sık sık baksam farkederdim onlarıda alırdım kovaya falan..böyle zehir oldu günüm.. 2 gün öncede yoktu sabahtan akşama elektirikler sabah giidyor yatsıya dogru geliyo ( ben bööle belediyeninnnn

canım almanya da doğdum bağlantım 6,5 yaşından sonra kesildi sayılır, şimdilik mersin- antalya başta olmak üzer gaziantep-malatya diye gidiyorum :))) üniversite için bir çıktım ailemin yanından çıkış o çıkış :))) şu an eşimle ankarada yaşıyorum ama yarın nerde oluruz Allah bilir :))) inş. canım rahim filminden sorunsuz çıkarım açılır felan sonra gerisi gelirrrrr

kızlllaaarrrrr

yaa bişiy soracağım bu konuda birşey tam bilmediğimden ya da anlamadığımdan olabilir, şöle anlatayım, evlendikten sonra kadın doğuma başladım ilk gittiğim doktor bana yumurtlama var ama etrafında beyaz lekeler mi var öle bişiy dedi, buda hamile kalmamı biraz zorlaştırabilirmişmiş, bir çalış dedi eğer olmazsa çatlatma iğnesi felan yaparız dedi, bu olayı başka bir doktora sölemiştim oda öle bişiy yoktur gibi bişiy dedi walla ben hiçbişiy anlamadım, acaba ben yumurtlamada mı problem yaşıyorum diye düşündüm ama yaşasaydım o zaman adet düzenli olmazdı diyorum

yaaaaaaaaaaaaa ben artık her denen şeyi iyice karıştırdım sanırım böle birşey hakkında bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…