- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
canim burda havalar süper 25 derece almanya
ayyyy ne güzelll :))) almanya nın neresindesin, ben köln de doğdum 6,5 yaşında türkiye ye dönmüşüz
slm kizlar 3 asilamami yaptim.insallah tutar bebegim.artik bana bekleme kaldi cok heycanliyim.
kızlaaaaarrrrrrr
kırmızı kartı yedim bugün itibari ile(( bu ayda fos çıktı (( artık rahim filmi zamanı, Allah'ım hepimize sabırlar versin bu zorlu mücadelede...
herkeslere slmmmmmmmmm keyifler nasıl kızlarrrrrrrrrr
canım sağlık olsunnn üzme kendinihsg yi yaptır biliryorsun hsg den sonra gebelik şansı artıyor belkim senin melekte hsg den sonra gelirrrrrrrrr
inş. canım, üzmemeye çalışıyorum alıştım aslında her ay kırmızılara ama gene ilk günü biraz buruk oluyor, sonra normala dönüyor :)))artık nisan sonu mayıs gibi çektireceğim , herşeyin hayırlısı :)))
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
tentation
hey yabancıı..
canımmmm bak burada 10 yılık evli olup bebek bekleyenler varrrrrrryada daha fazla mesela:26: ben 7 yıl oldu kaç ay yapıyor bilmiyorummmmmmm kaç bayram kaç evlik yıl dönümü kaç anneler günü işte böyle düşünürsekk işin içinden hiç çıkamayızzzzzzzzzz çıkılmıyorrrrrr allahım hayırlısını nasip etsinnnnnn üzme kendini hsg yi yaptır gerek görürse aşılma yapar dr ki inşş gerek kalmazzzzz rabbim evlat bekleyen bütün kularınn kucağını doldursun inşşşşş
Allah hepimize sabır versin ki bence vermişte çok şükür :))) bende 3 yıldır bekliyorum ama bu uğurda mücadeleme devam edip beklerim :)) inşallah hepimizin kucakları dolacak :))) şimdi hsg yi yaptırayım bi ara gelişmelerle tekrar konuyu açarım :))
teşekkür ederim insan çok mutlu oluyor destek görünce :)))
inşALLAH dilara,bu sefer gelsin meleğin artık daha fazla bekletmeden...slm kizlar 3 asilamami yaptim.insallah tutar bebegim.artik bana bekleme kaldi cok heycanliyim.
seninde heryerde bi bağın var Özlem...ayyyy ne güzelll :))) almanya nın neresindesin, ben köln de doğdum 6,5 yaşında türkiye ye dönmüşüz
rahim filmi tüpleride açıyor kurcalandığı için...bununiçinde hemencecik peşindne hamile kalma şansı yüksek, rahim filmi cekindiğin ayı ve ardındaki 2 ay sıkı yımırta takibi yapasın emi....ve çalışma tabikiiikızlaaaaarrrrrrr
kırmızı kartı yedim bugün itibari ile(( bu ayda fos çıktı (( artık rahim filmi zamanı, Allah'ım hepimize sabırlar versin bu zorlu mücadelede...
tentoo...ne o ya ziyaretci akını maşALLAH...hey yabancı yanlış gramer olmuş ama..hey yabancılar,yabancı sürüsü...vs gibi cogul kullanmalı idin örtmenim :)))Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
tentation
hey yabancıı..
bende sinirden patladım bugun..anlatiim hemen
uyandım tlf baktım kapalı şarjı bitmiş,hemencecik şarja taktım tık yok,elektirikler gitmiş...
hemen akvaryuma koştum,3-4 balık yan yatmış ölmek üzere(
hemen suyun yarısını değiştirdim, ölesi olanları kovaya aldım du katıp canlandılar neyseki..
evde soğuk kombi çalışmıyo, azcık yataım dedim.yatış o yatış 5e kadr uyumuşum bi uyandım 4-5 balık ölmüş(( ağlıycaktım sinirden ya,benm yüzünden öldüler, uyumasan sık sık baksam farkederdim onlarıda alırdım kovaya falan..böyle zehir oldu günüm.. 2 gün öncede yoktu sabahtan akşama elektirikler sabah giidyor yatsıya dogru geliyo ( ben bööle belediyeninnnn
inşALLAH dilara,bu sefer gelsin meleğin artık daha fazla bekletmeden...
seninde heryerde bi bağın var Özlem...
Mersin-antalya-Almayna.. şimdilik bildiklerimiz bakalım daha neler cıkacak :))
rahim filmi tüpleride açıyor kurcalandığı için...bununiçinde hemencecik peşindne hamile kalma şansı yüksek, rahim filmi cekindiğin ayı ve ardındaki 2 ay sıkı yımırta takibi yapasın emi....ve çalışma tabikiii
tentoo...ne o ya ziyaretci akını maşALLAH...hey yabancı yanlış gramer olmuş ama..hey yabancılar,yabancı sürüsü...vs gibi cogul kullanmalı idin örtmenim :)))
herkese günaydın. İyi haftalar.
Venüs sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?