30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Hayırdır inşALLAH...
neler oluyor,nerdesiniz kızlar, Zerdal Geshenkde girmemiş hiç sabah..Tento sende mi uğramadın bu akşam?hafta sonu bitti yeden kimseler yok hala :18:

İŞLERİ OLSA gerek diye düşünüyorum Özlem,öyledir umarım,bi aksilik olmasında hiçkimsede..

Senden nbr?

doğrudur :) bende öle diye düşünüyorum zaten :))) ben bilg. başında çalıştığım için ara ara bakıyorum kim gelmiş ne yazmış :))) ne olsun iyidir her zamanki bir gündü :))) sen nasılsın günün nasıl geçti

sanırım denk gelmedik kuzummmmmmmmmmm

denizimin anasııııııııııııııııııııııı neden konuşmuyorsun kızzzzzzzzzzzzzzz
konuşmam mı yeterim seni görürüm de, başka sayfalara dalmışım ondan ötürü ...
sabah mı gidiyonuz hastaneye siz?çarsambaydı dimi kontrolü eşinin?

konuşmam mı yeterim seni görürüm de, başka sayfalara dalmışım ondan ötürü ...
sabah mı gidiyonuz hastaneye siz?çarsambaydı dimi kontrolü eşinin?

çrşb gün canımmmmmm bu gün kan talilerini falan yaptırdık

kızlar size iyi gecler ben yatıyorummmmmmmmm

Slm fıstıklarrrrr.......rabbim e sonsuz şükürler olsun test sonucum temizmiişş.şimdi haber aldım..:)))
Canım çok sevindim. merakla bekliyorduk sonucunu, bundan sonra sıkıntı stres yok tatlım, kendimize bakacağız, güzel güzel oğluşunu besleyeceksin. Alış verişinede başla yavaş yavaş.
3'lü testi yaptır canım, bence bi sakıncası yok, ölçümler çok önemli.
nerelerdesin kaderiye, misafir maşallah yerşleşti iyice sizin eve.
slm kizlar 3 asilamami yaptim.insallah tutar bebegim.artik bana bekleme kaldi cok heycanliyim.
Hadi hayırlısı canım, bu sefer güzel haber alırsın.
kızlaaaaarrrrrrr

kırmızı kartı yedim bugün itibari ile (( bu ayda fos çıktı (( artık rahim filmi zamanı, Allah'ım hepimize sabırlar versin bu zorlu mücadelede...
Kısmet artık canım, sen ankarada şöyle iyi bi doktor bul, bi görün bakalım canım.
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
tentation

hey yabancıı..
vay be.
GÜnaydın herkeslere...netten bişeye baktım evden cıkmadan,topiği de açıvereyim dedim di..

Zerdalım sana da günaydın
günaydına ancak bu gün cevap verebiliyorum. Günaydın canım.
çrşb gün canımmmmmm bu gün kan talilerini falan yaptırdık
Geçmiş olsun canım.

sağol kuzummmmmmmmmm

Kızlar bende çok yoğunum bu sıralar, o yüzden fazla giremiyorum. Herkesler iyi umarım. Loveli nerde. Onu göremedim.

Geçen hafta hep başım ağrıdı, bu haftada ağır ağır. Eşim rahatasızlandı. Kızlar soğuk algınlığı ilaçları ve ağrı kesici ilaçları spermleri etkilermi. Tam da yumurtlama dönemine girmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…