- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
Hayırdır inşALLAH...
neler oluyor,nerdesiniz kızlar, Zerdal Geshenkde girmemiş hiç sabah..Tento sende mi uğramadın bu akşam?hafta sonu bitti yeden kimseler yok hala :18:
İŞLERİ OLSA gerek diye düşünüyorum Özlem,öyledir umarım,bi aksilik olmasında hiçkimsede..walla sabahtan beri ara ara bende bakıyorum kimsecikler gelmedi şaşırdım...:44:
İŞLERİ OLSA gerek diye düşünüyorum Özlem,öyledir umarım,bi aksilik olmasında hiçkimsede..
Senden nbr?
İŞLERİ OLSA gerek diye düşünüyorum Özlem,öyledir umarım,bi aksilik olmasında hiçkimsede..
Senden nbr?
kızlar ben bu gün geldim bir kaç defa ama kimseler yoktuu
denk gelmedik mi yaaaa :))))
konuşmam mı yeterim seni görürüm de, başka sayfalara dalmışım ondan ötürü ...sanırım denk gelmedik kuzummmmmmmmmmm
denizimin anasııııııııııııııııııııııı neden konuşmuyorsun kızzzzzzzzzzzzzzz
konuşmam mı yeterim seni görürüm de, başka sayfalara dalmışım ondan ötürü ...
sabah mı gidiyonuz hastaneye siz?çarsambaydı dimi kontrolü eşinin?
ANLADIM...çekilen sıkıntıların sonu gelecek de güzel gelecek yetercim inşALLAH...çrşb gün canımmmmmm bu gün kan talilerini falan yaptırdık
kızlar size iyi gecler ben yatıyorummmmmmmmm
yeterrrr yakaladım seniiiii
Canım çok sevindim. merakla bekliyorduk sonucunu, bundan sonra sıkıntı stres yok tatlım, kendimize bakacağız, güzel güzel oğluşunu besleyeceksin. Alış verişinede başla yavaş yavaş.Slm fıstıklarrrrr.......rabbim e sonsuz şükürler olsun test sonucum temizmiişş.şimdi haber aldım..:)))
3'lü testi yaptır canım, bence bi sakıncası yok, ölçümler çok önemli.bende bugun sabahtan doktora gittim,2li test sonucunu gösterdim şükür iyi cıktı...ama dr. 3lü test istedi haftaya perşembeye gün aldım bakalım, ben ne gerek var 2li iyi cıktı ya dedim dr.a olsun kafa cevresi bi ölçülsün, kan degerlerine bi daha bakılsın dedi... eşim cok kızdı 3lüiçin randevu alınca, ne gerek var kötü cıkıcak üzülecez bi sürü dedi, ama dr kafa cevresi ölçülsün diyince bişey diyemedim napayım((
Cılgından haber getir bizeGeso..gecen gün nasılsınız yazmış cıkmış..yaklaştı onun doğumu iyce haftalar hatta günler kalmış olabülerr..
nerelerdesin kaderiye, misafir maşallah yerşleşti iyice sizin eve.Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nerdesiniz yaaaa:84::84::84::84::84:
Çok uzun zaman oldu giremiyorum biliyorsunuz, şimdi fırsat buldum emme kimsecikler yok((
Herkes iyi mi
Elfidam, nickini değişmişsin canım, hayırlı olsun ama ben sana Elfida diycem yine, başka bişey diyememDenizimiz iyi mi, herşey yolunda umarım...
Venüscüm testin güzel çıkmış çok sevindim canım
Geshenk, tento, yeter, leyla, çılgın, özlem, aylin, ve şu an yazamadığım herkesi çok öpüyorum..
Merak eden varsa bende değişen bişey yok, ateş ölçmeye başladım bu ay ama anlayamadım onu da((
Zaten evde misafir olunca çalışma bile yapamıyoruz doğru düzgün
Öpüyorum hepinizi, beni unutmayın anacımmmmmmmm
Hadi hayırlısı canım, bu sefer güzel haber alırsın.slm kizlar 3 asilamami yaptim.insallah tutar bebegim.artik bana bekleme kaldi cok heycanliyim.
Kısmet artık canım, sen ankarada şöyle iyi bi doktor bul, bi görün bakalım canım.kızlaaaaarrrrrrr
kırmızı kartı yedim bugün itibari ile(( bu ayda fos çıktı (( artık rahim filmi zamanı, Allah'ım hepimize sabırlar versin bu zorlu mücadelede...
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 13 ziyaretçi)
tentation
hey yabancıı..
günaydına ancak bu gün cevap verebiliyorum. Günaydın canım.GÜnaydın herkeslere...netten bişeye baktım evden cıkmadan,topiği de açıvereyim dedim di..
Zerdalım sana da günaydın
Geçmiş olsun canım.çrşb gün canımmmmmm bu gün kan talilerini falan yaptırdık
Canım çok sevindim. merakla bekliyorduk sonucunu, bundan sonra sıkıntı stres yok tatlım, kendimize bakacağız, güzel güzel oğluşunu besleyeceksin. Alış verişinede başla yavaş yavaş.
3'lü testi yaptır canım, bence bi sakıncası yok, ölçümler çok önemli.
nerelerdesin kaderiye, misafir maşallah yerşleşti iyice sizin eve.
Hadi hayırlısı canım, bu sefer güzel haber alırsın.
Kısmet artık canım, sen ankarada şöyle iyi bi doktor bul, bi görün bakalım canım.
vay be.
günaydına ancak bu gün cevap verebiliyorum. Günaydın canım.
Geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?