selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz hafta sonu alışverişe gittik bi sürüüü cici aldık hehe
venüsümmm çok sevindimmmm bak ne güzel çıkmış sonucun istediğimiz gibi
çılgın yok dimi o doğurdu doğuracak
aylinim yok bi süredir dimii
geshenkim ne alemde
zerdalım neler yapıyorsun
tentommm sen ne alemdesin
elfidacımın hamişliği nasıl gidiyor
daha bi s bi sürü arkadaşım nasıl hepinizi öpüyorum
bişey olmaz canım rahat olun geçmiş olsun canım baş ağrısı çok fena yaaaaa soğuk algınlığına bol c vitamini ve sıvı alımı iyi oluyorKızlar bende çok yoğunum bu sıralar, o yüzden fazla giremiyorum. Herkesler iyi umarım. Loveli nerde. Onu göremedim.
Geçen hafta hep başım ağrıdı, bu haftada ağır ağır. Eşim rahatasızlandı. Kızlar soğuk algınlığı ilaçları ve ağrı kesici ilaçları spermleri etkilermi. Tam da yumurtlama dönemine girmiştik.
oh oh misler gibi giydir ereni. Güle güle kullanın.
çılgın dinlenmede, yatması lazım. 38 haftasını doldurmaya çalışıyor. Aylin geçen bi ce demiş. Aşılama yaptırıyor. geshenki bende merak etmeye başladım. bende eşim rahatsız onla uğraşıyom, işlerde yoğun.
venusun sonucuna çok sevindik. Herkesler iyidir inşallah.
bişey olmaz canım rahat olun geçmiş olsun canım baş ağrısı çok fena yaaaaa soğuk algınlığına bol c vitamini ve sıvı alımı iyi oluyor
canım dostum iyi bak kendine
günaydın kızlar nasılsınız?
Loveli birşey sorabilirmiyim???
tabikiii canımgünaydın kızlar nasılsınız?
Loveli birşey sorabilirmiyim???
LOVELİ beniii duymuyormusun?(((
tabikiii canım
afedersin sabit kalamıyorum pc açık ama başında olmuyorum hep ne zaman istersen sor sorabiklir miyime gerek yok direk sor
Canım çok sevindim. merakla bekliyorduk sonucunu, bundan sonra sıkıntı stres yok tatlım, kendimize bakacağız, güzel güzel oğluşunu besleyeceksin. Alış verişinede başla yavaş yavaş.
.
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz hafta sonu alışverişe gittik bi sürüüü cici aldık hehe
venüsümmm çok sevindimmmm bak ne güzel çıkmış sonucun istediğimiz gibi
çılgın yok dimi o doğurdu doğuracak
aylinim yok bi süredir dimii
geshenkim ne alemde
zerdalım neler yapıyorsun
tentommm sen ne alemdesin
elfidacımın hamişliği nasıl gidiyor
daha bi s bi sürü arkadaşım nasıl hepinizi öpüyorum
Kızlar bende çok yoğunum bu sıralar, o yüzden fazla giremiyorum. Herkesler iyi umarım. Loveli nerde. Onu göremedim.
Geçen hafta hep başım ağrıdı, bu haftada ağır ağır. Eşim rahatasızlandı. Kızlar soğuk algınlığı ilaçları ve ağrı kesici ilaçları spermleri etkilermi. Tam da yumurtlama dönemine girmiştik.
Geçmiş olsun canım, gerçekten çok sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorsun, hayırlısı ile inşallah sağlıklı sıhatli bi doğsaydı bebek. İnşallah sonuçların normal çıkar, dua oku hep, okuyabildiğin kadar meryem süresini oku.çok sağol canım..ama bu seferde tiroid hormonum düşükmüş :)) sün ona tahlil verdim.birazdan sonuçalıp göstericem dr a..hipertroid olabilirmiş.ve grip oldum..inanılma z hasy-tayım..gözümden yaşlar akıyooo dünden beri...inş alışlveriş yapmayı çok istiyorum rüyalarıma bile giriyor.ama şu testler açtı biraz bizi..15 i,nden sonra az az başlıycam i,nş..
çok sağol lovelimmm...güle güle giyin cicilerinizi..ereni öpüyorumm :))
geçmiş olsun canım..ikinizede..hastalık zor valla..ilaçlara o kadar takılma..bişeycik o0lmaz canım..inş bu a y gelir bebişiniz :)) malum leylekler mevsimiii
sağol canım seninde, günün güzel geçsin, işlerin nasıl yoğunmu?merhaba kızlaaaarrr :))) gününüz güzel geçsinnnnn :))))
Geçmiş olsun canım, gerçekten çok sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorsun, hayırlısı ile inşallah sağlıklı sıhatli bi doğsaydı bebek. İnşallah sonuçların normal çıkar, dua oku hep, okuyabildiğin kadar meryem süresini oku.
sağol canım seninde, günün güzel geçsin, işlerin nasıl yoğunmu?
tsh hormonum düzelmişl hadi :)) sonucu alıp gösterdim.dr 8. ayda tekrarlayalım dedi.. ama sorun yok dedi , mutlu oldum.. :))
kızlar ne haberrrrrrrrrrrrrrrrr
venus çok sevindim
yeteeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr :))))
sen nasılsın nasıl gidiyoo bakalım :)))
stersliyim canım yarın eşimin kontorlü var inşş güzel şeler söyler dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?