30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Slm fıstıklarrrrr.......rabbim e sonsuz şükürler olsun test sonucum temizmiişş.şimdi haber aldım..:)))

Slm fıstıklarrrrr.......rabbim e sonsuz şükürler olsun test sonucum temizmiişş.şimdi haber aldım..:)))

kusura bakma canım ne testi idi, ben atlamışım galiba, kaçırmışım, kusuruma bakma

venüscüm çok sevindim :))) hep dilediklerin böle temiz çıkar inş. :)))

kusura bakma canım ne testi idi, ben atlamışım galiba, kaçırmışım, kusuruma bakma

venüscüm çok sevindim :))) hep dilediklerin böle temiz çıkar inş. :)))

çok sağol canım...sen o z mnalar yoktun zaten özlemcim..benim 3 lü tetsimde bebeğimde down sendromu riski çok yüksek çıkmıştı.ve amniosentez yapıldı şükürler olsun birşey yokmuş...

kızlar nasılsınız bu gün yine çok fena bir gündü benim için eşimin sgk ile ilğili sorunları vardı onlarla uğraştım akşama kadar ve ayaklarım şişti

ayyyyyy çok çok sevimdim, hadi gözün aydın :)))) tü tü maşallahhh :)))

al bakayım kupanı söz verdiğim gibi kupa senin.
azmettim, yaptım 100 msj oldu :))

e zati biizim şüphemiz yoktu ki..
hadi gözümüz aydın canım benim.. sağlıkla doğmasını bekleyeceğiz artık di mi, kaldı mı başka test??

bende bugun sabahtan doktora gittim,2li test sonucunu gösterdim şükür iyi cıktı...ama dr. 3lü test istedi haftaya perşembeye gün aldım bakalım, ben ne gerek var 2li iyi cıktı ya dedim dr.a olsun kafa cevresi bi ölçülsün, kan degerlerine bi daha bakılsın dedi... eşim cok kızdı 3lüiçin randevu alınca, ne gerek var kötü cıkıcak üzülecez bi sürü dedi, ama dr kafa cevresi ölçülsün diyince bişey diyemedim napayım ((

Cılgından haber getir bizeGeso..gecen gün nasılsınız yazmış cıkmış..yaklaştı onun doğumu iyce haftalar hatta günler kalmış olabülerr..

Son düzenleme:
hallettin mni bari yetercim, yorulduugna deyseydi keşke??

yok canım yaaaaaaaaa zor bir iş sanrım
seninde iki testin iyi çıkmış sevindim inşş üçlüdede sorun çıkmayacak

yok canım yaaaaaaaaa zor bir iş sanrım
seninde iki testin iyi çıkmış sevindim inşş üçlüdede sorun çıkmayacak
zaten ssk sgk oldu olalı bitmediki karışıklığı..anca oturur düzenleri 2yıla kadar Yetercm

bende de demir eksikliği var ya, soğanları kavurdum ıspanakları ayıklayıp yapraklarını ayırdım ve doğramadan attım tencereye yaprak yaprak :))) zor geldiğinden değil demiri ölmesin diye, ama hiç begenmedim bütün bütün sağlıklı hiçbişi güzel değil zatiii yoğurtta yiyemiyoz yanında demir emilini azaltmasın diye, yeşillikle yenirse aratrmış demir emimilimi, salatayla da hiç güzel olmadı

hiç sorma canım yaa bir sürü sorun dert amannnnn
kuzum haklısın gerşekten sağlıklı hiçbirşey güzel değil ama hem sağlığın hemde DENİZİN sağlığı için sağlılı beslenmen gerekiyorrrrrrr

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nerdesiniz yaaaa:84::84::84::84::84:
Çok uzun zaman oldu giremiyorum biliyorsunuz, şimdi fırsat buldum emme kimsecikler yok((
Herkes iyi mi
Elfidam, nickini değişmişsin canım, hayırlı olsun ama ben sana Elfida diycem yine, başka bişey diyemem Denizimiz iyi mi, herşey yolunda umarım...
Venüscüm testin güzel çıkmış çok sevindim canım
Geshenk, tento, yeter, leyla, çılgın, özlem, aylin, ve şu an yazamadığım herkesi çok öpüyorum..
Merak eden varsa bende değişen bişey yok, ateş ölçmeye başladım bu ay ama anlayamadım onu da ((
Zaten evde misafir olunca çalışma bile yapamıyoruz doğru düzgün
Öpüyorum hepinizi, beni unutmayın anacımmmmmmmm

gözün aydın denizinanası :)

senin de gözün aydın venüs.

hadi inşlh saglıklı bi şekilde alcan kucagına bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…