- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
Slm fıstıklarrrrr.......rabbim e sonsuz şükürler olsun test sonucum temizmiişş.şimdi haber aldım..:)))
kusura bakma canım ne testi idi, ben atlamışım galiba, kaçırmışım, kusuruma bakma
venüscüm çok sevindim :))) hep dilediklerin böle temiz çıkar inş. :)))
çok sağol canım...sen o z mnalar yoktun zaten özlemcim..benim 3 lü tetsimde bebeğimde down sendromu riski çok yüksek çıkmıştı.ve amniosentez yapıldı şükürler olsun birşey yokmuş...
al bakayım kupanısöz verdiğim gibi kupa senin.
Slm fıstıklarrrrr.......rabbim e sonsuz şükürler olsun test sonucum temizmiişş.şimdi haber aldım..:)))
hallettin mni bari yetercim, yorulduugna deyseydi keşke??kızlar nasılsınız bu gün yine çok fena bir gündü benim için eşimin sgk ile ilğili sorunları vardı onlarla uğraştım akşama kadar ve ayaklarım şişti
hallettin mni bari yetercim, yorulduugna deyseydi keşke??
bende bugun sabahtan doktora gittim,2li test sonucunu gösterdim şükür iyi cıktı...ama dr. 3lü test istedi haftaya perşembeye gün aldım bakalım, ben ne gerek var 2li iyi cıktı ya dedim dr.a olsun kafa cevresi bi ölçülsün, kan degerlerine bi daha bakılsın dedi... eşim cok kızdı 3lüiçin randevu alınca, ne gerek var kötü cıkıcak üzülecez bi sürü dedi, ama dr kafa cevresi ölçülsün diyince bişey diyemedim napayım((
Cılgından haber getir bizeGeso..gecen gün nasılsınız yazmış cıkmış..yaklaştı onun doğumu iyce haftalar hatta günler kalmış olabülerr..
zaten ssk sgk oldu olalı bitmediki karışıklığı..anca oturur düzenleri 2yıla kadar Yetercmyok canım yaaaaaaaaa zor bir iş sanrım
seninde iki testin iyi çıkmış sevindim inşş üçlüdede sorun çıkmayacak
zaten ssk sgk oldu olalı bitmediki karışıklığı..anca oturur düzenleri 2yıla kadar Yetercm
bende de demir eksikliği var ya, soğanları kavurdum ıspanakları ayıklayıp yapraklarını ayırdım ve doğramadan attım tencereye yaprak yaprak :))) zor geldiğinden değil demiri ölmesin diye, ama hiç begenmedim bütün bütünsağlıklı hiçbişi güzel değil zatiii yoğurtta yiyemiyoz yanında demir emilini azaltmasın diye, yeşillikle yenirse aratrmış demir emimilimi, salatayla da hiç güzel olmadı
bende bugun sabahtan doktora gittim,2li test sonucunu gösterdim şükür iyi cıktı...ama dr. 3lü test istedi haftaya perşembeye gün aldım bakalım, ben ne gerek var 2li iyi cıktı ya dedim dr.a olsun kafa cevresi bi ölçülsün, kan degerlerine bi daha bakılsın dedi... eşim cok kızdı 3lüiçin randevu alınca, ne gerek var kötü cıkıcak üzülecez bi sürü dedi, ama dr kafa cevresi ölçülsün diyince bişey diyemedim napayım((
Cılgından haber getir bizeGeso..gecen gün nasılsınız yazmış cıkmış..yaklaştı onun doğumu iyce haftalar hatta günler kalmış olabülerr..
çok sağol canım...sen o z mnalar yoktun zaten özlemcim..benim 3 lü tetsimde bebeğimde down sendromu riski çok yüksek çıkmıştı.ve amniosentez yapıldı şükürler olsun birşey yokmuş...
merhaba hanımlarrr :))))
artık havalar ısınsın yaaaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?