30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ohoo Belenaycım her FSh i yükselen menopaza girse idi....
hiç sıkmadan canını tedavisni arastırıp düşürmeye calış FSH i,
45-50 yaş arsı menopoza girdim sanıphamile kalanlr tanıyorum bizzat tanıyorum... ama malesef ki 20-30 arası en doğurgan denilen yaşta hiç problemleri olmadan sebepsiz bebeği olmayanlarda tanıyorum ve tanıyoruz.... dediğin giib bol dua ve tedavi..hayırlısı inşALLAH bELENAYcım...takma doktorları kafana..... üzülme nolur düzelir FSH..
karşılık beklemeden dua bile edemiyoruz malesef Zerdalım,, nerde böyle zatlar... şükretmeyi unutmasak kafi, onu bile unutuyoruz cok zaman

Lokum hayırlı olsun arkadaşım... tebrik ediyorum seni... bu bebiş 9 ay seninle ve sonrada hepseninle ALLAH ın izniyle... dikkat et aman kendine cokca

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar, hepinize bi arkadaşa uğraşayacağım erken çıkıyorum. öpüldünüz. iyi hafta sonları.

canım vallaha benim çalışmalar tam gaz devam hedefim anneler gününde anne olacagımı ögrenmek insaallah rabbimde yar ve yardımcım olur.insaallah bu yoldaki ugraşlarımı dualarımı kabul eder ve bebbişimi melegimi bana gönderir saglıgıyla sıhatiyle insaallah geçen ay olmadı ama pes etmek yok bir kez yakaladık gördük ışıgı o sevinci mutlulugu yaşadık yılmak yok biz elimizden geleni yapalım rabbim insaallah sebepten sebep kılar verir kuzularımızı :26:
zerdalcım ve senemcim elektronil dalgalar diye sayfamız vardı bilmem hatırlıyormusunuz
orayı hem öksüz hemde yetim bıraktınız
bu arada sizler nasılsınız nasıl gidiyor senemcim pamuklara sarıp sarmalamışdır bademini.sende durumlar nedir canım preseed kullanıyorsun deilmi canım.bende bu ay preseedle başlayacam insaallah bakalım faydasını görürüz insaallah

aylinim gelmiş göremedimm yaaaaaa
gülümmm aşılamamı yapıyon hadi inşallah güzel haber alacağız senden bekliyoz

eşin de iyi demiş belkim daha çabuk olur heheheh

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
6. kahvelokum..........................................23 kasım
7.senemgy...............................................26 kasım

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Dilara.....................................................17 nisan

Belanay...................................................25 nisan

naneli şeker ............................................ ?

Zerdal.................................................... 4 mayıs

bebegim_01...............................................8 mayıs

artniyetizm.............................................10 mayıs

Yeteeeeer.............................................. ?

GESHENK.................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

aylint .....................................................?

Blackberry................................................?

senemgy..................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

günaydın herkese.... mutlu, neşeli,sağlıklı harika bir hafta dileğiyle...

aylinim , denizanam kendi kendine konuşmuşlar yafrılarım hayde gelin konuşalım şimcük...

bebeğim seni de ekledim listeye

zerdalım nerdesin?? burda yağmur coştu şapır şupur Yarabbi şükür haldeyiz...

lovelim ne ettiriyon anam?? nasıl annelik ev hanımlığı iş insanı????? hepsini bir arada götürüp de üstüne bide (vefalı arkadaşım benim) doğurup bizi terketmeyen

çılgınım her an haber bekler haldeyiz artık.. mutlu sona geldik şükür

naneli kısss internet tam koptu bu sefer nerdesin sen ???????????? WANTED NANELİ ŞEKER....

dilara günün geçti mi????? GELDE BİLGİ VER SON DURUM NE??

venüs hanım paçası yarım gel topicte oynayalım :76: kıss senin gezegendaşın vardı nire gitti o sahi?? sen naaaabıyon

ismini unuttuğum varsa affola ...

Bizede oturmaya gelseydiniz canım, misafir alırız.

oranın yeri değişince sıkıntı oldu pek uğramadım. Ben preseed kullanmadım daha ama bu ay araştırdım, eğer regli olursam sipariş edeceğim canım, öbür aya kafaya koydum yani.

Anneler günü çok güzel, ben unutmuşum anneler gününü, keşke hepimiz anneler gününde hamile olabilsek. ne ballı olur. Preseed konusunda düşüncelerimiz aynı. Senem nerelerde ne yapıyor.

Burasıda yağmur çamur, 3 gündür geziyom valla, cuma günü konferansa gittim, pazar günü tiyatroya gittim, çok güzel etkileyiciydi. Hafta sonu bol bol gezdim, alışveriş yaptım, ne zamandır alışveriş yapmıyordum, güzel bi kot pantolon ve etek aldım.

sanada ne habersinnnnnnnnnnnnnn

iiyim yetercim napim bebek çalışmalarına döndük .şuan başladıgım noktadayım yine sen nasılsın canım neler yapıyorsun

insaallah olacagız canım inanmak başarmanın yarısıymış ben inanıyorum.başka seçenegimde yok
sememi kürtajdan sonra gebelik bölümünde gördüm şuan orda halen .kendisi ve bebegi gayet saglıklı maaşşallah.dr.kontrolüde 6 mayısta canım D:

oohh ne güzel yapmışsınnn

inşallah canım, hayırlısı olsun, bence rahat olup, tetbiri elden bırakmamak lazım, bugünlerde onu yapmaya çalışıyom bakalım, sanırım yapıyorum. Önümüzdeki ayda pressed, beki sen nerden sipariş etmeyi düşünüyorsun.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal,aylint+,

aylin nasılsın, yapıldımı aşılama.

hatunlar, çıtırlarımm selam
aşılamadan sonra iki gece daha şaaptırın sonra hiç şaaptırmayın dedi dr, bu ayın sezonu kapattık ya kıslar benim yumuşlar çatladıından beri göğüs uçlarım acayip hassaslaştı ve füze gibi olduu bu iğnelerden olur mu? aşılama yaptıranlar bi cevap verin bakayum
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

denizANASI,

al benden de o kadar Aylin...
güzel haberlerle gel de dolsun tasşın buralar aylincim...halaylara vesile ol :))
aminnn canım, senin de hamile olduunu farkettim bennn, maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkkla darısı başımıza

kahvelokumum da hamileymiiiiiiiiş, çok sevindim ya, maşallah
aylinim gelmiş göremedimm yaaaaaa
gülümmm aşılamamı yapıyon hadi inşallah güzel haber alacağız senden bekliyoz

eşin de iyi demiş belkim daha çabuk olur heheheh
loveliiimmm :) nabıyon kıs pofidiklen özledim
Anneler günü çok güzel, ben unutmuşum anneler gününü, keşke hepimiz anneler gününde hamile olabilsek. ne ballı olur. Preseed konusunda düşüncelerimiz aynı. Senem nerelerde ne yapıyor.
iveeeeet ne güsel olur zerdalımm

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal,aylint+,

aylin nasılsın, yapıldımı aşılama.

cuma günü yapıldı zerdalımm, belim ağrıyo, bazen karnım ağrıyo adet olacak gibi ne bileyim, beklicez bakalım...
sen nasılsın, çalışmalar tam gaz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…