ohoo Belenaycım her FSh i yükselen menopaza girse idi....nasılsınız kızlar aslında iyi olduğunuzu biliyorum çünkü sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama yazma cesaretim yoktu zor bir dönemden geçiyorum erken menapoz teşhisi ile cebelleşiyorum moralim bozuk ama şimdi daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum hiç aklıma gelmeyen şey başıma geldi doktorum sağolsun moralimin bozulmasına yardımcı oldu fsh değerim yüksek erken menapoz riskim varmış bizde tüp yapalım hemen dedik bu durumda tüp bebek şansın yüzde beş dedi tutmazmış önce ilaçla düşmesi gerekiyormuş fshın biz normal yolla olur diye beklerken şimdi tüp bebek bile yapamıyoruz ama ne yapalım kısmet nette araştırdım o kadar çok mucize yaşanmışki artık umutluyum bebeğim olur yada olmaz bilemiyorum ama rabbimden hep hayırlısını diliyorum bundada vardır birr hayır şimdilik ilacımı kullanıp beklemekten başka yol yok tabi biz çalışmalara devam ediyoruz ne yapalım umut kapısı bir mucizede bize uğrarmı diye bekliyoruz ilk zamanlar şoku atlatmak zor oldu çok şaşkındık ama şimdi daha iyiyz toparlanıyoruz kimbilir kısmet topiğehergün geldim uğradım yazdıklarınızı okudum ama yazmak içimden gelmedi sanki hayata küstüm sürekli uyumak istiyordum sanırsam bunalımın eşiğine geldim ama rabbime şükür şimdi çok iyiyim dahada iyi olacağım bu ay adetin üçüncü günü yine kan vereceğim testin tekrarı için umarım düşmüştür değer yoksa iaca devam biliyorsunuz hormon ilaçlarının etkilerini oyyyy oyyy Allah yardımcımız olsun Allah herkesin yardımcısı olsun kimseyi bu yolda eylemesin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
hergün yeni bir hamiş varmı diye açıyorum neti hamile haberi alınca çok seviniyorum çünkü neler yaşadığımızı ancak bizler biliriz
bu aradacumanız mübarek olsun bu mübarek gün hürmetine rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamiş arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin evladı olan arkadaşlarada rabbim kolaylık versin hayırlı evlat olurlar inşallah görüşmek dileğiyle
karşılık beklemeden dua bile edemiyoruz malesef Zerdalım,, nerde böyle zatlar... şükretmeyi unutmasak kafi, onu bile unutuyoruz cok zamanHammad... Bir zamanlar Bağdat'ın en zenginlerindendi. Dünyalık adına nesi var nesi yoksa dağıttı. ... ve Bağdat'ın en fakiri oldu.
Bir gün kapısını çalarlar. Evde değildir, bir müddet beklerler. Tam sonra geliriz diye ayrılmak üzereydiler ki gelir. Elinde yiyecekler. Sofraya otururlar. Yemek esnasında içeriye o ana kadar görmedikleri yabancı biri gelir bir şey söylemeden Hammad'a otuz altın uzatır. Hammad'ın rengi gider, sarsılır ve:
- Almam!
- Alacaksın.
Yabancı adam o kadar ısrar ederki, Hammad almayacağı konusunda herkesin duyacağı şekilde yemin eder. O anda bir kadın seslenir: :
- Bakın siz şunun yaptığına ! Bugün bu yediklerinizi alabilmek için, başımdan başörtümü aldı, pazara gitti sattı, yiyecek aldı. Şimdi de verilen parayı o kadar ısrara karşın kabul etmiyor, bir de üstelik almam diye yemin ediyor.
Sessizlik.... Kadına hiç kimse cevap vermez... Sessizliğin ve sıkıntının hakim olduğu bir ortamda lokmalar boğazlardan aşağı yuvarlanır yuvarlanabildiği kadar. sonunda içlerinden bir dayanamaz ve sorar:
- Hem böyle bir ihtiyaç içindesin, hem de sana verilen otuz altını kabul etmiyorsun. Söyleyebilirmisin neden?
- Hanımımın başörtüsünü pazara götürüp satmak için dolaşırken bir ses duydum "Bu işi bizim için yapıyorsun! Karşılığı sana tez ulaşır!" Eve dönüp o adamın bana otuz altını getirdiğini görünce, anladım ki, karşılığı geliyor. Onun için kabul etmedim.
Aman! Aman! Dikkat! Dikkatli ol, bir iş yaptın da karşılık bekleme. Karşılık beklemek bir yana, karşılık ister gibi de durma.
Lokum hayırlı olsun arkadaşım... tebrik ediyorum seni... bu bebiş 9 ay seninle ve sonrada hepseninle ALLAH ın izniyle... dikkat et aman kendine cokcamerhabalar,
beni hatırlıyorsunuzdur umarım... size güzel bir haberim var... 7 haftalık hamileyim... darısı isteyen herkesin başına inş...
bu arada çılgınım doğum yapacakmış... o kadar oldu mu ya... zaman ne çabuk geçiyor.. bir avazda inş... güzel haberlerini bekliyorum...
sizlerde iyisinizdir umarım.. işler çok yoğun olduğu için girip okuyamıyorum.. inş güzel haberler vardır...
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
1. aylint
lem lem
kızlar iyi akşamlar, hepinize bi arkadaşa uğraşayacağım erken çıkıyorum. öpüldünüz. iyi hafta sonları.
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
6.senemgy...............................................26 kasım
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
naneli şeker ............................................ ?
Zerdal.................................................... ?
Yeteeeeer.............................................. ?
GESHENK.................................................?
tentation................................................?
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
Belanay...................................................?
aylint .....................................................?
Blackberry................................................?
senemgy..................................................?
sml.........................................................?
sultanhamza.............................................?
leyliko.....................................................?
Kayyum..................................................?
artniyetizm.............................................?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
benide eklermisin canım listeye benim adet tarihim 8 mayıs hedefim anneler gününde müjdeli haberi sizlere vermek rabbiminde izniyle insaallah.bu ay preseed le deneyecem rabbim yar ve yardımcımız olsun:26:
günaydın i.pazarlar herkese
saol tentoşum, tutsun da hayırlısıylan..
kocacım sperm vermeye gidecek, dedim beni de alsalarya içeri, bir yardımım dokunur belki, sevgulü gocacım ne dese beenirsin, "oluuuuur, aşılamayı da orda yaparım ben sana"
bi de o dediğin gidilmedik delik diil girilmedik delik olcek
amin inşallah canım :)
ivet doğru deyon.. bakalım gelir inşallah..
bi de hafif hiperstimülasyon oldu, dr ultrasonda yumoşlara bakıp tam tüp bebeklik olmuşsun diyo... aşılamada çok da arzu edilen bi durum diilmiş.. tüpe mi geçseydik yaw :S
yavrıııııııııım nabıyon :) hayırsızdan geshenkine meydey meydey nasılsın gulüm
heeee sesini duydum, gel gazoz içelim diyen bi sesss:))) sen nabıyon kıs
kıslar geçmişi hep okuyamadım, herkesler iyidir inşallah
dün gece rüyamda çılgınımlarlan tentoşlara oturmaya gitmiş idik hayır olsun :)))
oranın yeri değişince sıkıntı oldu pek uğramadım. Ben preseed kullanmadım daha ama bu ay araştırdım, eğer regli olursam sipariş edeceğim canım, öbür aya kafaya koydum yani.canım vallaha benim çalışmalar tam gaz devam hedefim anneler gününde anne olacagımı ögrenmek insaallah rabbimde yar ve yardımcım olur.insaallah bu yoldaki ugraşlarımı dualarımı kabul eder ve bebbişimi melegimi bana gönderir saglıgıyla sıhatiyle insaallahgeçen ay olmadı ama pes etmek yok bir kez yakaladık gördük ışıgı o sevinci mutlulugu yaşadık yılmak yok biz elimizden geleni yapalım rabbim insaallah sebepten sebep kılar verir kuzularımızı :26:
zerdalcım ve senemcim elektronil dalgalar diye sayfamız vardı bilmem hatırlıyormusunuz
orayı hem öksüz hemde yetim bıraktınız
bu arada sizler nasılsınız nasıl gidiyor senemcim pamuklara sarıp sarmalamışdır bademini.sende durumlar nedir canım preseed kullanıyorsun deilmi canım.bende bu ay preseedle başlayacam insaallah bakalım faydasını görürüz insaallah
Burasıda yağmur çamur, 3 gündür geziyom valla, cuma günü konferansa gittim, pazar günü tiyatroya gittim, çok güzel etkileyiciydi. Hafta sonu bol bol gezdim, alışveriş yaptım, ne zamandır alışveriş yapmıyordum, güzel bi kot pantolon ve etek aldım.günaydın herkese.... mutlu, neşeli,sağlıklı harika bir hafta dileğiyle...
aylinim , denizanam kendi kendine konuşmuşlar yafrılarımhayde gelin konuşalım şimcük...
bebeğim seni de ekledim listeye
zerdalım nerdesin?? burda yağmur coştu şapır şupur Yarabbi şükür haldeyiz...
lovelim ne ettiriyon anam?? nasıl annelik ev hanımlığı iş insanı????? hepsini bir arada götürüp de üstüne bide (vefalı arkadaşım benim) doğurup bizi terketmeyen
çılgınım her an haber bekler haldeyiz artık.. mutlu sona geldik şükür
naneli kısss internet tam koptu bu sefer nerdesin sen ???????????? WANTED NANELİ ŞEKER....
dilara günün geçti mi????? GELDE BİLGİ VER SON DURUM NE??
venüs hanım paçası yarım gel topicte oynayalım :76: kıss senin gezegendaşın vardı nire gitti o sahi?? sen naaaabıyon
ismini unuttuğum varsa affola ...
sanada ne habersinnnnnnnnnnnnnn
oranın yeri değişince sıkıntı oldu pek uğramadım. Ben preseed kullanmadım daha ama bu ay araştırdım, eğer regli olursam sipariş edeceğim canım, öbür aya kafaya koydum yani.
Anneler günü çok güzel, ben unutmuşum anneler gününü, keşke hepimiz anneler gününde hamile olabilsek. ne ballı olur. Preseed konusunda düşüncelerimiz aynı. Senem nerelerde ne yapıyor.
Burasıda yağmur çamur, 3 gündür geziyom valla, cuma günü konferansa gittim, pazar günü tiyatroya gittim, çok güzel etkileyiciydi. Hafta sonu bol bol gezdim, alışveriş yaptım, ne zamandır alışveriş yapmıyordum, güzel bi kot pantolon ve etek aldım.
insaallah olacagız canım inanmak başarmanın yarısıymış ben inanıyorum.başka seçenegimde yok
sememi kürtajdan sonra gebelik bölümünde gördüm şuan orda halen .kendisi ve bebegi gayet saglıklı maaşşallah.dr.kontrolüde 6 mayısta canım D:
aminnn canım, senin de hamile olduunu farkettim bennn, maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkklaToplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
denizANASI,
al benden de o kadar Aylin...
güzel haberlerle gel de dolsun tasşın buralar aylincim...halaylara vesile ol :))
loveliiimmm :) nabıyon kıs pofidiklenaylinim gelmiş göremedimm yaaaaaa
gülümmm aşılamamı yapıyon hadi inşallah güzel haber alacağız senden bekliyoz
eşin de iyi demiş belkim daha çabuk olur heheheh
iveeeeet ne güsel olur zerdalımmAnneler günü çok güzel, ben unutmuşum anneler gününü, keşke hepimiz anneler gününde hamile olabilsek. ne ballı olur. Preseed konusunda düşüncelerimiz aynı. Senem nerelerde ne yapıyor.
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
zerdal,aylint+,
aylin nasılsın, yapıldımı aşılama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?