30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

elfida,tentoş,aylin meraba arkadaşlar nasılsınız? altta isimlerinizi gördüm, aylin inşallah tutar aşılaman, elfida deniz napıyo, tentoş tatlımmm sen neler yapıyorsun

iyidir nanel,m . neden bozdun moralini ya, olur öle

tez zamanda inşlh

naber dombiliii

ilaçlardan oluyur.. takılma ama dikkat et lendine. inşlh tutar s

deniz kızı olsunnnnn

lupus idin di mi?
allah şifa versin kahvemlokumum

valla sizinkini bilmem ama benimki kımıl zararlısı

götlük mü

diş buğdayımıza buyrun dişimiz çıktı

[/IMG]

kurabiye de getirdikkkkk teyzelerimizzzz

eneee allah nazarlardan saklasın lovelim :)) ne güzel şeyler onlar öölee
ben geldimmm..dogurmadımm daha

anca geldim.. :18::18:
ayyy okeyi ben de pek severim..gün mü yapsak:)))))))

ivit ivit yapalım

zerdalım yufka yüreklim. sen yazıon ben huzura eriom. tatlı dillim :)
tentoooooooooooş nabıyon

ii sen nabıon? :)

geçenlerde ben, yılların gazozcusu bi içlendim, zırladım ben de yavrumu bağrıma basmak, sıcağını kokusunu duymak istiyorum diye.. Allahım hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte hepimise versin inşallah

amin
ilaca başladım ya. bi iyiym bi iyiyim sorman gitsin :)) eskisi gibi içimi cızlatamıo kımıl zaralısı :))
ben de çok üzüldüm

benim kocacım kocacım gelir az sona, ev hanımıyımya kaç gündür, dizimi kırdım bekliyom

benim kocacım kocaım ın gelmesineyse daha var. yiyip de gelcekmiş üstelik

tentooo o lafı aylin delisi nereye çekti aldanma sen böyle saptırmalara :)))) bak yaflum o gottülük dü yanim kötülüğün iç anadolu çorum vs. şivesi ile söylenmiş haliydi.. açıklamamı yapayım.. yanlık anlaşılma olmasın.. ah aylin aahhhh

sohbetinizi kaçırdım ben.. kimse kalmamış... denizanası sen naaaabıyon anam görüşemiyoruz... anneciğin gelince rahatladın dimi...

gününüz güzel geçsin kızlaaarrrr

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

zerdalım yufka yüreklim. sen yazıon ben huzura eriom. tatlı dillim :)

Demek bu kadar etkileyeciyim ha, ay bu konuda mutevazi olamıyacağım, öyleyim, eskiden beri konuşma tarzımdan etkiniyo çevrem, konuşmalarımdan etraftakiler hep memnun, anlaşılan yazılarıma yansıyor bu.

Geshenk yeşil ışığın yanıyor anam, ama baktım oyunlardan. Bu işin sonu hayra alamet değil, gittiğin yol yol değil bilesin
ne felsefik konuştum be. iyi sardı demi, zumayı buldunmu. renkli toplar var, onları vuruyorsun.

20 Nisan Alemlerin Sultanı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) in Doğum Günü..
Hoş Geldin Ya Muhammed Mustafa...

Rabiülevvel ayının 12. Pazartesi gecesi, yapılan hesaplamalara göre, Miladi takvime göre 20 Nisan'a denk gelen gece idi.

İşte bu geceye Veladet-i Nebi gecesi diyor ve onun bütün kalbimizle, ruhumuzla her sene yeniden yâd edip kutluyoruz. Bütün kâinatla bu geceyi karşılayarak onun âleme teşrifine kıyam ediyoruz.
Getirdiği ebedi nura, açtığı saadet caddesine ve sünnet-i seniyyesine yeniden sımsıkı sarılmak ve Mevlid Kandilini vesile ederek ona yeniden biatimizi, bağlılığımızı tazelemek ne yüce bir şeref ve ne büyük bir saadettir.

günaydınlar efeniiiimmm nasılsınız??????

Demek bu kadar etkileyeciyim ha, ay bu konuda mutevazi olamıyacağım, öyleyim, eskiden beri konuşma tarzımdan etkiniyo çevrem, konuşmalarımdan etraftakiler hep memnun, anlaşılan yazılarıma yansıyor bu.

buldum dün akşamüzeri ama bir kere oynadım tabi işler çıktı.. top çok var yaa orda :)))))))) hepsinle sırayla oynarım :))

sen harikasın zerdalım... ne güzel bilgilendiriyorsun bizi sağol ellerine sağlık...

buldum dün akşamüzeri ama bir kere oynadım tabi işler çıktı.. top çok var yaa orda :)))))))) hepsinle sırayla oynarım :))

geshenk sana öğretecem yerini diye bütün topink öğrendi, zuma oynarken bizim arniyetsizmle bebeğim_01 de gördüm zumada, aşağıda oyunu oynayanların nikleride yazıyor. Bütün topincek ordaydık. Topları vurmak zevklide, mausu çok tutunca kolum ağrıyor. O yüzden çok sık oynayamıyorum.Ama kupa benimdir, kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…