elfida,tentoş,aylin meraba arkadaşlar nasılsınız? altta isimlerinizi gördüm, aylin inşallah tutar aşılaman, elfida deniz napıyo, tentoş tatlımmm sen neler yapıyorsun
iyidir nanel,m . neden bozdun moralini ya, olur öle
tez zamanda inşlh
tentom nanelim öpüyom ikinizide..
ben mutluyum yine, annem geldi-yediiim önümde yemediiim ardımda oohhh, göbüş iyce alcek başını gitcek:))
geshenkcim Çılgından haber var mı, bugun yarın doğum diyodu bikaç gün gecti üstünden??
naber dombiliii
anammmm gelmişlerrr
tentom nolsun yavrım yaa aynı terane, endolulara mesac yazdımdı
sen nabıyon
nanem şekerim, Allah gönlümüzdekini versin hayırlısıyla inşallah
deniz anası elifda mısın sen kıs???
yavrım benim göğüs açım aşılamaylan başladı hemen, hamile kalmadıysam pırt diye hamilelikten diil yane
nanem şekerim amin, inşallah.. sen nasılsın
oh oh maşallah
çılgınımı ben de merak ediyom yazdım mesac
ilaçlardan oluyur.. takılma ama dikkat et lendine. inşlh tutar s
darısı başınıza, mısırı da başınızaespiri yaptım bak nasılda mutluyum anacım geldi deyi, aşk ve ceza izliyo benmde canım sıkılıyo ..işte eele... ( şaka bi yana alalım 10 gün sonra güzel haberi inşALLAH..ne çok mutlu ıolurum gazozcu kız be yaa )
bende 2 gündür rüyamda erkek bebek seviyom, haftaya da cinsiyet öğrenirm artıkın, kız denizmi erkek denizmi...ama hala erkek hisseidyom,kutumdan mavi cıkcak gibi hissediyom :82::82:
deniz kızı olsunnnnn
maşallah maşallah yavrım ya, çok sevindim, Allah daim etsin mutluluğunuzu, anacının ellerinden öperim :)
inşallah güzel haberler veririm ama ümit çok yok gibi yaf.. du bakalım :)böle olmak isteyom, 9 ay gazoz içmesem de olur :))))
rüyan hayır olsun
kutundan ne çıkcek bakalım
canım merhaba, aşılama için rapor çıkartmaya uğraşırken, kendiliğinden geldiRabbim inş sağlıkla kucağıma almayı nasip eder... hepimize.... sen nasılsın?
ben iyiyim... bugün romotoloji doktorum arayıp, seni görmemiz gerekiyor deyince, oturup bir saat ağladım, akşam tekrar arattım, telaşlanacak bir şey yok dedi sonra.. hatırlar mısınız bilmem, benim bağışıklık sistemin problemli... bebişe zarar verebilir.... duaya çok ihtiyacım var, eksik etmeyin olur mu.... hamilellerin duası kabul olur diye, ben de sizler için dua ediyorum.... Rabbim kabul eder inş...
lupus idin di mi?
allah şifa versin kahvemlokumum
inşallah canım benim, dua et bizlere olur mu
hadi sağlıcakla..
hahahaaaa ivet eşek sıpasıı bunlarr :)
valla seve seve bakcez artıkın başka pencereden, şemsiye girmiş açmanın lüzumu yok di mi bi de :)))))) şaka bi yana tabi, bunda da bi hayır vardır demek, sabretmek lazım..
valla sizinkini bilmem ama benimki kımıl zararlısı
kıslarduyduk duymadık demeyin, duyanlar duymayanlara şeetsin işte çılgınım beklemedeymiş, bu iki hafta içinde bekliyolarmış, 38. hafta bitiyomuş maşallahprenses geliyoooooo, çılgın çekirdeemiz büyüdü de çılgın prenses oldu
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
1. aylint
neyse bari bi ziyaretçi varmış
misafir yannıs bırakılmaz ama kaçtımmm
sevgili ziyaretçi kendini evinde gibi hisset, dolapta gazoz var, iç, üstüne raat bişiler al ve uzan kanepeye, ben gelirim bi ara
günaydın millet !!
yaşasıııııııııııııııııın tento ile aylin yoookkkkk:92: :81: :87: :76: oynaya oynaya gelin kıslar el ele el ele verin kıslaaarrrrr :76: yaşasın gottülüükk
naaabıyonuz bakalım?böle olanlar... böle olmak isteyenler... böle ümitsiz kalanlar... hayat her haliyle güzelll ister şişko ister zayıf ister üzgün güzel bir gün olması dileğiyle....
götlük mü
diş buğdayımıza buyrun dişimiz çıktı
[/IMG]
kurabiye de getirdikkkkk teyzelerimizzzz
eneee allah nazarlardan saklasın lovelim :)) ne güzel şeyler onlar öölee
ben geldimmm..dogurmadımm daha
heee ne gösterdin bana sanki.. kaptırdım..
terkettim bu alışkanlığımı tamam töbe ettim artık oynamam gari.... siz varken oyun da neymiş
fesat aylin hanım evde üstelik gezenti gezdi gezdi bide küsmüş ama nağmeler yaptım ona duysa da gelse hain domdom...
tentoşum okuldadır o da gelsin.. venüsümde gelsin.. lovelim de... nanelim de... kayıp listesi yapacam ya yakında aranıyor diye alırım he listeye gelmeyeni :)))))
anca geldim.. :18::18:
ayyy okeyi ben de pek severim..gün mü yapsak:)))))))
ivit ivit yapalım
Maşallah bizim kızlarda ne cevherler var, ben kumar neyim bilmem, bi tavla onuda bekarken.
ne cevherler varmış, bir kere 4 lü tamamlamak için okey oynadık, ben sapır saçma taşlar atmaktan, gülmekten yıkılmıştım. o kadar yani. Ama pişti ve batak onları iyi oynarım. O da evde adamla ikimiz olunca, haliyle onlarıda oynamıyoz. Onuda çok eskiden 4 kardeşiz, bi araya gelir saatlerce oynardık. Abim olmayınca, 4 lü tamamlamak için zorla babamı alırdık. şimdi hepsi bir arada bir tek ben gurbet ellerde.
zerdalım yufka yüreklim. sen yazıon ben huzura eriom. tatlı dillim :)
tentoooooooooooş nabıyon
ii sen nabıon? :)