ayyy walla yeteeeeer bu ne yaaaaa ne fena imiş, ben hastalığın nasıl bişiy olduğunu unutmuştum, cidden uzun zamandır hasta olmuyordum bi geldi pir geldi walla gitmekte bilmiyo sülük gibi yapıştı, dikkat et kendine walla yakalandın mı yakanı zor bırakıyormuş, annemde bi iyileşti diyoduk tekrar oluyordu anlamıyordum iyi bakmıyo herhalde kendine diyodum ama bende yakalanınca anladım anyayı konyayı walla, sanada çok çok geçmiş olsun, ıhlamur zencefil yap iç sürekli çok iyi geliyo, bide ben greyfurt portakal adım sıkıp sıkıp içiyorumsende ıhlamurunu eksik etme sakın, eğer boğaz ağrında varsa ıhlamurun içine elma kabuğuda koyki boğazı yumuşatıyo, haydi bize aciiilll şifalar
canım ben şubatın artalarında oldum grip eşim has yatınca gir gel yoğun bakımın önünde demir oturaklarda oturmaktan bazan has olmayan ilaçalar oluyordu onları alamk için çarşya gitmem gerekiyordu (ünvrst şehrin bayağı dışnda )git gel ıslandim defalarcaa böylece başladı benimgrip ve o günüdr bu gündür devam ediyor ayaktayım yatmıyorum ama burnum akıyor hapşuruk hiç geçmiyor sırt ağrım baş ağrım ve donuyorum resmennnn hiç ısınmıyorum kaç kez dr gittim ilaçlrı içitm ama yok baanamısın demiyor artık bende otla çöple idare ediyorum midem eczaneye döndi çümki ilaçalar mide ağrısı yaptı
nasılsınız kızlar güzel bir hafta olmasını diliyorum hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ben gribi elme kabuğuyla atlatıyorum grip olunca elmenın kabuklarını kaynatıyorum birazda limon bir iki güne toparlanıyorum tavsiye ederim
hamişler sizler nasılsınız çoğaldıkça çoğalıyor hamişlerimiz maşallah diyelimde nazar değmesin darısı bizlere ve isteyen herkese olsun inşallah
çok çok tekrar tekrar geçmiş olsun cidden pis bir hastalık walla, bende ayaktayım çok şükür yatmamaya çalışıyorum, ilacada karşıyım aslında elimden geldiğince bitkilerle haşırneşir oluyorum walla en güzel doğal iyileşmek, havalar tam bir ısınsa rahatlarız belki, bir kapalı bir açık artık walla bunalım geçirdim, bu hafta birde yola çıkacaz inş. tez elden atarız hastalığı üzerimizden, birde biliyormusun bilmiyorum ama sıcak suya limon sıkıp bal koyup azıcıkda ( çok değil) toz zencefil atıp içersen oda iyi geliyor, walla ne kadar çerçöp varsa yiyorum içiyorum bu aralar
HEPİMİZE ACİLL ŞİFALAAAAAAAAAARRR:2:
kızlaaaarrr ne fena bir sene bu sene yaaaa, hiç hasta olmuyorum ooohhh ne güzel dedim şimdi salyasümük fena halde gribim, faranjit oldum, ayyyy kırılıyor heryerim ..... bi gelemedi yaz
bekliyos zerdalımm yaaa..:) bakalım ne zaman olcak.
hakkatten haa yyakısıklı aday cok:)
bugun kıslarr yok yaw..
evde yat yat tüm evlilik programlarını öğrendimm
Selam:) nasılsınız? Ben bu topiğe dertleşmek için geldim ama sanırım herkes hamile ,bu bana umut olur inşallah, ne güzel.:)
Çalışmıyorum:),çalışayım dedim ama benim sektörüm de çalışma saatleri çok yoğun.7 yıllık evliyim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem olumsuz.
ya kızlar yok, hepsi nerdeyse, öğretmenler okuldadır. Denizanası gündüz gelmiyor. özlemler yok. Geshenk ne yapıyor. tentoş nerdesin. gerçi loveli, venus, tentoş okuldadır. Olanlar sabah gelip yazmışlar. havalardan herkes mayışmış durumda, yazmaya mecalimiz yok. Aylin hatun ne yaptı acaba, sonucu daha belli değil sanırım.
çalışmak bazende insanı yoruyor, oh evde otutayım istiyorsun. İnsanın ruh durumuna göre farklı. sektörün nedir senin. Yılmak yok ama canım, mucizeler her zaman yanımızda, tüp bebek deneyipde sonradan doğal yolla hamile kalanıda duyuyoruz. yaş kaç bu arada.:26::26::26:
Selam:) nasılsınız? Ben bu topiğe dertleşmek için geldim ama sanırım herkes hamile ,bu bana umut olur inşallah, ne güzel.:)
zerdalcim hastalıktan kıvranıyorum arada bakmaya çalışıyorum, sen nasılsın nasıl gidiyor?
Aynen bende de öyle oluyor,uzun saatler çalışınca çalışmaktan sıkılıyoruz,çalışmayıncada bir şey üretememekten,yalnızlıktan bunalıyoruz.İnşallah mucize bekliyorum yaşım 30'dan 5 büyük.:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?