30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım ben şubatın artalarında oldum grip eşim has yatınca gir gel yoğun bakımın önünde demir oturaklarda oturmaktan bazan has olmayan ilaçalar oluyordu onları alamk için çarşya gitmem gerekiyordu (ünvrst şehrin bayağı dışnda )git gel ıslandim defalarcaa böylece başladı benimgrip ve o günüdr bu gündür devam ediyor ayaktayım yatmıyorum ama burnum akıyor hapşuruk hiç geçmiyor sırt ağrım baş ağrım ve donuyorum resmennnn hiç ısınmıyorum kaç kez dr gittim ilaçlrı içitm ama yok baanamısın demiyor artık bende otla çöple idare ediyorum midem eczaneye döndi çümki ilaçalar mide ağrısı yaptı

nasılsınız kızlar güzel bir hafta olmasını diliyorum hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ben gribi elme kabuğuyla atlatıyorum grip olunca elmenın kabuklarını kaynatıyorum birazda limon bir iki güne toparlanıyorum tavsiye ederim
hamişler sizler nasılsınız çoğaldıkça çoğalıyor hamişlerimiz maşallah diyelimde nazar değmesin darısı bizlere ve isteyen herkese olsun inşallah

çok çok tekrar tekrar geçmiş olsun cidden pis bir hastalık walla, bende ayaktayım çok şükür yatmamaya çalışıyorum, ilacada karşıyım aslında elimden geldiğince bitkilerle haşırneşir oluyorum walla en güzel doğal iyileşmek, havalar tam bir ısınsa rahatlarız belki, bir kapalı bir açık artık walla bunalım geçirdim, bu hafta birde yola çıkacaz inş. tez elden atarız hastalığı üzerimizden, birde biliyormusun bilmiyorum ama sıcak suya limon sıkıp bal koyup azıcıkda ( çok değil) toz zencefil atıp içersen oda iyi geliyor, walla ne kadar çerçöp varsa yiyorum içiyorum bu aralar

HEPİMİZE ACİLL ŞİFALAAAAAAAAAARRR:2:

valla bencede bitkiler daha iyi hiç değilse zararı yok

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal,cilginkiz+,

hoş geldin çılgınkız, iyi daha doğurmamışsın. Yaklaştı bakalım, topinkin ilk kızı olacak. talipte çok olur, artık beğenirsiniz bi damat.

bugun kıslarr yok yaw..
evde yat yat tüm evlilik programlarını öğrendimm

ya kızlar yok, hepsi nerdeyse, öğretmenler okuldadır. Denizanası gündüz gelmiyor. özlemler yok. Geshenk ne yapıyor. tentoş nerdesin. gerçi loveli, venus, tentoş okuldadır. Olanlar sabah gelip yazmışlar. havalardan herkes mayışmış durumda, yazmaya mecalimiz yok. Aylin hatun ne yaptı acaba, sonucu daha belli değil sanırım.

Selam:) nasılsınız? Ben bu topiğe dertleşmek için geldim ama sanırım herkes hamile ,bu bana umut olur inşallah, ne güzel.:)

Son düzenleme:
Çalışmıyorum:),çalışayım dedim ama benim sektörüm de çalışma saatleri çok yoğun.7 yıllık evliyim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem olumsuz.

Çalışmıyorum:),çalışayım dedim ama benim sektörüm de çalışma saatleri çok yoğun.7 yıllık evliyim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem olumsuz.

çalışmak bazende insanı yoruyor, oh evde otutayım istiyorsun. İnsanın ruh durumuna göre farklı. sektörün nedir senin. Yılmak yok ama canım, mucizeler her zaman yanımızda, tüp bebek deneyipde sonradan doğal yolla hamile kalanıda duyuyoruz. yaş kaç bu arada.:26::26::26:

zerdalcim hastalıktan kıvranıyorum arada bakmaya çalışıyorum, sen nasılsın nasıl gidiyor?

Aynen bende de öyle oluyor,uzun saatler çalışınca çalışmaktan sıkılıyoruz,çalışmayıncada bir şey üretememekten,yalnızlıktan bunalıyoruz.İnşallah mucize bekliyorum yaşım 30'dan 5 büyük.:)))))

Selam:) nasılsınız? Ben bu topiğe dertleşmek için geldim ama sanırım herkes hamile ,bu bana umut olur inşallah, ne güzel.:)

arkadaş hoşgeldin, bende yeni sayılırım burda ama senden eskiyim sanırım walla burdakiler süper çok güzel dert dinleyip moral veriyorlar, hepimizde sonuna kadar olan umut hiç sönmesin sende sakın umudunu kaybetme, ben 32 yaşındayım 3 yıllık evliyim hiç korunmadık ama bir kere bile denk düşmedi bebiş, var bir zamanımız bakalım artık doktora gidiyoruz geliyoruz çıkacak bi yerlerden şans gülecek karınlarımız şişecek sonrada kucaklarımız dolacak

zerdalcim hastalıktan kıvranıyorum arada bakmaya çalışıyorum, sen nasılsın nasıl gidiyor?

ben artık beklemeye geçtim canım, çalışmalarda bitti. bakalım hayırlısı tuttu tuttu, tutmadı, dayayacağım preseedı o zamanda olmazsa, eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum, o zamana kadar takvife birliklerle yolumuza devam edeceğiz. Eylülden sonra muhtemelen darbe yapıp yönetime el koymayı düşünüyorum.

olsun canım ne olcak biz 30 luk çıtırlarız. bebekte yaparız kariyerde

Artniyetizm,hoşbuldum:) İnşallah bu süreçte birbirimize destek olup,güzel sonuçlar alıırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…