yok başlamadı aman 2 diş olduuuuulovelicim iyiyiz sen nasılsın?? erenim emerken diş batırıyormu :)
lovelim iyiyiz canımm beklios iştte aile boyu:)
gardiyanlarım varr..annem babam ..akşam da eşim:)
siz napıyorsunuz..???
hoşgeldin...
bizde 30 luk çıtırlar olarak bulduk birbirimizi burada :)) 30 u kaç geçtin sakıncası yoksa :) bende geçtim epey oldu valla nerdeyse 40 a daha bir yakın hale geliyorumistediğin zaman katıl arada derede ne zaman istersen :81: her telden çalarız biss
bendensin.. bende 1 aşılama bir tüp birde dondurulmuşlarımla transferim var.. sonuç = 0 ..... hiç tınlamadı bile.. bakalım saldık çayıra mevlam kayıra ...
Selam geshenk,ben artık 30 dan sonra saymamaya başladım ama 5 geçtim:) İnşallah sonumuz iyi olur napalım.:)
inşallahh esas güzel haberi veririm canım benim:)sizzden de güzel haberler gelecek sonra..ah canım benim yaaa... güzel bir duygu olsa gerek ... ooh çok şükür bugüne.. içim ferahlıyor seni okudukça..
yok başlamadı aman 2 diş olduuuuu
çılgın bebişi bekliyoz oyyyy biz de bekçiyiz burda heeeee
KANAMA VEYA LEKELENMELER Bazı kadınlarda hafif bir kırmızı, pembe yeya kırmızımsı kahverengi lekelenme görülebilir. Bu normal bir işarettir ve döllenmeden yaklaşık altı gün sonra döllenmiş yumurtanın rahim duvarına tutunmakta olduğunu gösterir. Ancak hamilelik kanaması ya da lekelenmesi ile birlikte ağrı hissedilmesi dış gebelik belirtisi olabileceğinden derhal doktora başvurulması gereklidir. KOKU VE YİYECEKLERE KARŞI HASSASİYET Eskiden hoşunuza giden kokulardan rahatsız olmanız veya bazı yiyecekleri görmeye dahi tahammül edememeniz söz konusu olabilir. Her ikisinin de östrojen düzeyinin hızla artmasından kaynaklanan bir yan etki olabileceği düşünülmektedir ve bu durum tüm hamilelik boyunca zaman zaman yaşanabilmektedir. SIK İDRARA ÇIKMA Hamilelikle birlikte bedeninizdeki kan ve diğer sıvı düzeyleri yükselir ve böbreklerinizde daha fazla sıvının süzülerek mesanenize ulaşmasına neden olur. Bunun sonucunda da eskiye nazaran çok daha sık bir şekilde tuvalete gittiğinizi fark edebilirsiniz. Bu durum hamileliğin altıncı haftasından itibaren görülmeye başlanabilir ve hamilelik boyunca, zaman zaman daha da şiddetlenerek devam eder.
böyle bir şey buldım... bide dış gebelikte özellikle tek taraflı ağrı, baş dönmesi sersemlik fazlaca oluyormuş.. sende varmı özlem böyle şeyler??
Napersiniz kızlar, venus gerçi buralarda da, kaçaklar bir bir çıkmaya başlamış, geshenk müge anlı işe yaradı galiba.
venus canım nasılsın, merak ettim seni. Oğluş nasıl büyüyormu, yaramazlık yapmıyor demi.
hadi öpüldünüz ben çıkıyorum...
venüs, denizanası, tento, aylin arada teşrif edin... yoksa müge anlı hııııııanladınız siz onu iyi akşamlar..
kıslarr selamm..
dogurmadım halaa.:)
özlemcim naber? anlamadım ben testin pozitif ama kese mi gorunmedi..vajinal mı baktı?
canımm dogumda dualarında banada yer verr lütfennn.benimde karnımda bir şişlik var acaip zerdal sendede varmısanki 3 aylık hamile zannedersiniz görsenizz beniinsaallah ogünlerde gelecek tabii Allahın izniyle :26: cilgin kız az kaldı dogumaa rabbim saglıgıyla kucagına versin insaallahh sorunsuz geçer herşey yolunda gider canım.
özlem inan okudum sevinmemle üzülmem aaynı anda oldu okudukça çok üzüldüm.bundada bir hayır vaRDIR İNSAALLAH dış gebelik deildir.
He ya gitmişim öyle gelmişsin, bu haftada bi ses versen. ne durumdasın.geshenk naber gülüm..inşallah özleminki düzgün gebeliktir.
hani zerdal ve diğer kıslar gitmiş galiba
zerdal ya yağmur ya güneş olmadı rüzgar görmüş olabilir :))) gitmiştir.. işleri çok yoğundu bugün canım benim koşturuyor.. ama saati de gelmiş gerçi... özlemin normal diye hep içimde bir his ama.. değer niye düştü o var.. yoksa bak yerleşme kanaması bile olmuş.. kese geç görünecek belki.. dış gebelikte oluyormu acaba kanama aynı öyle... ben bir araştırayım şunu..
bendede şişlik oluyor, geçtiğimiz cumartesi yediğim herşey şişti midemde, karnım 3 aylık gibi, hatta birisi hamilemisin diye sordu, daha değilim dedim. Keşke olsam.canımm dogumda dualarında banada yer verr lütfennn.benimde karnımda bir şişlik var acaip zerdal sendede varmısanki 3 aylık hamile zannedersiniz görsenizz beniinsaallah ogünlerde gelecek tabii Allahın izniyle :26: cilgin kız az kaldı dogumaa rabbim saglıgıyla kucagına versin insaallahh sorunsuz geçer herşey yolunda gider canım.
özlem inan okudum sevinmemle üzülmem aaynı anda oldu okudukça çok üzüldüm.bundada bir hayır vaRDIR İNSAALLAH dış gebelik deildir.
Hoşgeldin canım, şu bebek uğruna yapılan herşeyi mubah saydık bakalım, hayırlısı ile bide sahib olabilseydik.Merhaba;
ben de KIbrıstan yazıyorum. rahim filmini ben de çektireceğim bu hafta. çok endişeliyim çıkacak sonuçtan. bu arada burda da fiyatları çok pahalı. ama söz konusu sağlık olunca vermek zorundayız. zaten bir çocuk olmayıp doktora gidince harcamalar başlıyor. ne güzel, bazı kişiler doğrudan hamilelikle gidiyorlar doktora, biz öncesinde de bir o kadar para döküyoruz olsun diye...ama sonucu güzel olacaksa inşallah değer diye düşünüyorum.
bizim burda rahim filmi 400den başlıyor. anestezili olacaksa bu 500'ün üzerine çıkarmış. ama kesinlikle anestezili dedi doktor, ağrıdan dolayı kasılma oluyormuş ve tüpler açık olsa dahi kapalı gözükebiliyormuş...
canım geçmiş olsun vallaçok fena bir şey 2 aydır gribim bende hala hapşuruyorum ve bu gün baş ağrısı başladı yineee kaç defa dr gittim ama geçmedikızlaaaarrr ne fena bir sene bu sene yaaaa, hiç hasta olmuyorum ooohhh ne güzel dedim şimdi salyasümük fena halde gribim, faranjit oldum, ayyyy kırılıyor heryerim ..... bi gelemedi yaz
canım geçmiş olsun vallaçok fena bir şey 2 aydır gribim bende hala hapşuruyorum ve bu gün baş ağrısı başladı yineee kaç defa dr gittim ama geçmedi
günaydın kızlar i.haftalar olsun insaallah.bol hamiş haberleri alalım insaallah içlerinde bende olurum
hastalarımız varmış hepinize geçmiş olsun rabbim şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?