30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hadi öpüldünüz ben çıkıyorum...

venüs, denizanası, tento, aylin arada teşrif edin... yoksa müge anlı hıııııı anladınız siz onu iyi akşamlar..

Son düzenleme:
ah canım benim yaaa... güzel bir duygu olsa gerek ... ooh çok şükür bugüne.. içim ferahlıyor seni okudukça..
inşallahh esas güzel haberi veririm canım benim:)sizzden de güzel haberler gelecek sonra..

yok başlamadı aman 2 diş olduuuuu

çılgın bebişi bekliyoz oyyyy biz de bekçiyiz burda heeeee

biliyom canımm..bakalım çok merak ediyyom bebişimi..heryeri sağlıklı, düzgün olsun inşallahh

Sagol geshenk araştırmışsın benim için.Ben mart 10 da hasta oldum sonra nisan 14 de geldii kanama ben normal adet geldi diye düşündüm ama acayip agrı var kanama çok degil ama bir birbuçuk pet doldu yine iki gün yada üç gün falan az az geldi kanama ben tabi hiç ihtimal vermiyorum hamilelige midemde çok kötü bu arada eksime var bulantı var ama ben midemi üşüttüm diye düşünüyorum.Hatta agrı kesici bile içtim agrıya dayanamayıp hiç içmezdim agrı kesici falan adet döneminde ama olucak işte.Göbek çektirmeye gidicektik hafta sonu gitmeden bi test yapim dedim evde bi tane test vardı gözüme batıp duruyordu yaptım çift çizgi .Şimdi bebek o kanamayla düşmüşmü oluyor düşüklerde kanama dururmu hemen.Dış gebelikten çok korkuyorum zaten olmuyor bebek bide tüplere zarar verirse dış gebelik zaten az olan şansımı da kaybederim diye korkuyorum.Pazartesi tekrar çagırdı doktor bebegim benimle olsaydı ama dış gebelik degilde normal gebelik olsaydı ne güzel olurdu.Allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

artık eskisi gibi yaramaz değil çok şükür teyzesi :)) ama en ufak bi belim ağrısın ya da kasığım ödümüz kopuyooo tabi hala..epeydir dr ada gidemedim merak e diyorum aslında.haftaya cumartesi gidicem burdakine.çünkü bana öyle demişti eskişehire git tam 1 ay sonra gel dedi ama ben bekleyemiycem 1 ay bu hafta giderim.3 hafta bile bana çok uzın oldu , alıştık şu risk durumlarından haftada bir dr da soluk almaya :)) zor oldu böyle..gerçi sağlığımız tyerind e olsunda dimi gitmeyelim dr a falan ....

sen napıyon durumlar nasıl sende bal polene devam sanırım..inş bu ay güzel bi habwerini alırız canım...

hadi öpüldünüz ben çıkıyorum...

venüs, denizanası, tento, aylin arada teşrif edin... yoksa müge anlı hıııııı anladınız siz onu iyi akşamlar..

:18::18::18: ayyy ben o kadını hiç sevmiyomm..ben kendim çıkar gelirim.

çılgınnn hadi bakalım.son günler :) çok heyecanlısındır sen şimdi.

özlemcim durumuna üzüldüm.böyle belirsizlik yaşamak çok zor bilirim.ama herşey olacağına varıyor işte sen yinede umudunu kaybetme.şu arda olan 2 günlük kanama kafa bulandırıcı.değerin düşmesi muhtemelen buna bağlı gibi..umarım dış gebelik değildir , gebelik olmayacaksa dahi dış gebelik olmasın , d ediğin gibi tüplere zararı olabilir.ama iyi düşünelim iyi oldun.bazende aşırı gazdan kese görünmüyor biliyormusun? dur bakalım dua ederek bekleyelim canım...

kıslarr selamm..
dogurmadım halaa.:)
özlemcim naber? anlamadım ben testin pozitif ama kese mi gorunmedi..vajinal mı baktı?

canımm dogumda dualarında banada yer verr lütfennn.benimde karnımda bir şişlik var acaip zerdal sendede varmısanki 3 aylık hamile zannedersiniz görsenizz beni insaallah ogünlerde gelecek tabii Allahın izniyle :26: cilgin kız az kaldı dogumaa rabbim saglıgıyla kucagına versin insaallahh sorunsuz geçer herşey yolunda gider canım.
özlem inan okudum sevinmemle üzülmem aaynı anda oldu okudukça çok üzüldüm.bundada bir hayır vaRDIR İNSAALLAH dış gebelik deildir.

canım nasılsın seninlee burda karşılaşıyoruz adana topiğinde görmüyorum seni gerçi kimseler gelmiyor oraya

Merhaba;
ben de KIbrıstan yazıyorum. rahim filmini ben de çektireceğim bu hafta. çok endişeliyim çıkacak sonuçtan. bu arada burda da fiyatları çok pahalı. ama söz konusu sağlık olunca vermek zorundayız. zaten bir çocuk olmayıp doktora gidince harcamalar başlıyor. ne güzel, bazı kişiler doğrudan hamilelikle gidiyorlar doktora, biz öncesinde de bir o kadar para döküyoruz olsun diye...ama sonucu güzel olacaksa inşallah değer diye düşünüyorum.
bizim burda rahim filmi 400den başlıyor. anestezili olacaksa bu 500'ün üzerine çıkarmış. ama kesinlikle anestezili dedi doktor, ağrıdan dolayı kasılma oluyormuş ve tüpler açık olsa dahi kapalı gözükebiliyormuş...

geshenk naber gülüm..inşallah özleminki düzgün gebeliktir.
hani zerdal ve diğer kıslar gitmiş galiba
He ya gitmişim öyle gelmişsin, bu haftada bi ses versen. ne durumdasın.
güneş gelir zerdal kaçar şimdi iyi güneş gelmiyor. yazın geliyor sanırım. açısına gör değişiyor. geshenk sende bi ses ver bakalım, nasılsın.
bendede şişlik oluyor, geçtiğimiz cumartesi yediğim herşey şişti midemde, karnım 3 aylık gibi, hatta birisi hamilemisin diye sordu, daha değilim dedim. Keşke olsam.
Hoşgeldin canım, şu bebek uğruna yapılan herşeyi mubah saydık bakalım, hayırlısı ile bide sahib olabilseydik.

kızlaaaarrr ne fena bir sene bu sene yaaaa, hiç hasta olmuyorum ooohhh ne güzel dedim şimdi salyasümük fena halde gribim, faranjit oldum, ayyyy kırılıyor heryerim ..... bi gelemedi yaz

kızlaaaarrr ne fena bir sene bu sene yaaaa, hiç hasta olmuyorum ooohhh ne güzel dedim şimdi salyasümük fena halde gribim, faranjit oldum, ayyyy kırılıyor heryerim ..... bi gelemedi yaz
canım geçmiş olsun vallaçok fena bir şey 2 aydır gribim bende hala hapşuruyorum ve bu gün baş ağrısı başladı yineee kaç defa dr gittim ama geçmedi

günaydın kızlar i.haftalar olsun insaallah.bol hamiş haberleri alalım insaallah içlerinde bende olurum
hastalarımız varmış hepinize geçmiş olsun rabbim şifalar versin.

canım geçmiş olsun vallaçok fena bir şey 2 aydır gribim bende hala hapşuruyorum ve bu gün baş ağrısı başladı yineee kaç defa dr gittim ama geçmedi

ayyy walla yeteeeeer bu ne yaaaaa ne fena imiş, ben hastalığın nasıl bişiy olduğunu unutmuştum, cidden uzun zamandır hasta olmuyordum bi geldi pir geldi walla gitmekte bilmiyo sülük gibi yapıştı, dikkat et kendine walla yakalandın mı yakanı zor bırakıyormuş, annemde bi iyileşti diyoduk tekrar oluyordu anlamıyordum iyi bakmıyo herhalde kendine diyodum ama bende yakalanınca anladım anyayı konyayı walla, sanada çok çok geçmiş olsun, ıhlamur zencefil yap iç sürekli çok iyi geliyo, bide ben greyfurt portakal adım sıkıp sıkıp içiyorum sende ıhlamurunu eksik etme sakın, eğer boğaz ağrında varsa ıhlamurun içine elma kabuğuda koyki boğazı yumuşatıyo, haydi bize aciiilll şifalar

günaydın kızlar i.haftalar olsun insaallah.bol hamiş haberleri alalım insaallah içlerinde bende olurum
hastalarımız varmış hepinize geçmiş olsun rabbim şifalar versin.

amin canım inş. hepimizin sırası gelir böle her hafta bende hamileyim, bende hamileyim diye herkeşler şöle yazıverse, dolup taşsa burası buranın adıda "30'lu yaşlarda olupta gebe kalanlar" diye değişse, geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…