- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
olsun canım ne olcak biz 30 luk çıtırlarız. bebekte yaparız kariyerde
ben artık beklemeye geçtim canım, çalışmalarda bitti. bakalım hayırlısı tuttu tuttu, tutmadı, dayayacağım preseedı o zamanda olmazsa, eylül ayında tedaviye başlamayı düşünüyorum, o zamana kadar takvife birliklerle yolumuza devam edeceğiz. Eylülden sonra muhtemelen darbe yapıp yönetime el koymayı düşünüyorum.
kesinlikle arkadaş katılıyorum sana walla çalışan bir bayanım artık yorgunluktan geberiyorum ve ben,im işimin gecesi gündüzü yok hastalık dinlemiyortasarımcıyım ve sürekli bilgisayar başındayım amaaaa amaaaaaa kariyeride bebişide tutturacağız
zerdal çilğinkız naneli bana neden slm vermiyorsunuzzzzzzzzzzzzz küsmüyüz yoksa sizleri kıracak bir şeymi yaptımmm farkında olmadan
zerdal çilğinkız naneli bana neden slm vermiyorsunuzzzzzzzzzzzzz küsmüyüz yoksa sizleri kıracak bir şeymi yaptımmm farkında olmadan
Çalışsak bir dert çalışmasak ayrı dert.:)
inşallah canım, edin bana dua, kulun başkasına ettiği dua daha makbulmuş. Bi aralar ayetel kürsi okuyorsuk bıraktık. herkese okuduyduk.zerdalcim hadi bakalım dualarım seninle inş. güzel haberler vereceksin bize, muhakkak haberini bekliyorum olumlu yada olumsuz hiç problem etme her şekilde devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
aynen, ama bu hayat şartlarında çalışmak lazım.Çalışsak bir dert çalışmasak ayrı dert.:)
yok canım, ben bekleme sürecindeyim. ne hallerle 1 yıl sonra hamile kaldım, onuda 6 ay önce kaybettim. Şu an için tedavi yapılacak bi durumum yok. o yüzden eylüle kadar bekleyip eğer bebiş tutmazsa öyle başlamayı düşünüyorum.Zerdal ilaçlı tedavimi gördün bu ay?
estağfurullah canım ya, sabah günaydın demişsin sadece, günaydın babında yazını beğendim, sanırım sohbeti tutturamadık. Yoksa veririm yani, hatta yazılarınıda okudum ama denk gelmemiş sanırım. nasılsın bu arada.
küsmemişlerdir eminim, burda bazen yazılanları ve gelenleri bende kaçırıyorum, takip etmeye çalışıyorum
ayy kıslar kimse yok diye cıkmıstım zerdal tuttu kolumdan getirdi:)))
yetercim askolsun neden selam vermeyeyim gülüm..yok gözüküyordun
arkadas hosgeldin canım aramıza
sen bakma ben hamileyim ama az beklemedim ben de ..bu topiğin en eskilerinden sayılırım
herseyi denedim sonunda tüp ile hamile kaldım..
artniyetizim , canım art niyet arama valla herkes çıktı diye çıktım yafu:)))
ayy kıslar kimse yok diye cıkmıstım zerdal tuttu kolumdan getirdi:)))
yetercim askolsun neden selam vermeyeyim gülüm..yok gözüküyordun
arkadas hosgeldin canım aramıza
sen bakma ben hamileyim ama az beklemedim ben de ..bu topiğin en eskilerinden sayılırım
herseyi denedim sonunda tüp ile hamile kaldım..
artniyetizim , canım art niyet arama valla herkes çıktı diye çıktım yafu:)))
iyi bakalım yeter çiçeklerle durumu kurtardın. içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?