30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

olsun canım ne olcak biz 30 luk çıtırlarız. bebekte yaparız kariyerde

kesinlikle arkadaş katılıyorum sana walla çalışan bir bayanım artık yorgunluktan geberiyorum ve ben,im işimin gecesi gündüzü yok hastalık dinlemiyor tasarımcıyım ve sürekli bilgisayar başındayım amaaaa amaaaaaa kariyeride bebişide tutturacağız

zerdal çilğinkız naneli bana neden slm vermiyorsunuzzzzzzzzzzzzz küsmüyüz yoksa sizleri kıracak bir şeymi yaptımmm farkında olmadan

zerdalcim hadi bakalım dualarım seninle inş. güzel haberler vereceksin bize, muhakkak haberini bekliyorum olumlu yada olumsuz hiç problem etme her şekilde devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm

Çalışsak bir dert çalışmasak ayrı dert.:)

zerdal çilğinkız naneli bana neden slm vermiyorsunuzzzzzzzzzzzzz küsmüyüz yoksa sizleri kıracak bir şeymi yaptımmm farkında olmadan

estağfurullah canım ya, sabah günaydın demişsin sadece, günaydın babında yazını beğendim, sanırım sohbeti tutturamadık. Yoksa veririm yani, hatta yazılarınıda okudum ama denk gelmemiş sanırım. nasılsın bu arada.

kesinlikle

peki sen hangi şehirdesin özel doktora mı gidiyorsun nasıl bir tedavi uyguladılar ve sebep belirttiler mi, anlatsana biraz canım, benden daha deneyimlisin ben daha doktorları tedavileri herşeyi yeni yeni öğrenmeye başlıyorum

zerdalcim hadi bakalım dualarım seninle inş. güzel haberler vereceksin bize, muhakkak haberini bekliyorum olumlu yada olumsuz hiç problem etme her şekilde devaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
inşallah canım, edin bana dua, kulun başkasına ettiği dua daha makbulmuş. Bi aralar ayetel kürsi okuyorsuk bıraktık. herkese okuduyduk.
aynen, ama bu hayat şartlarında çalışmak lazım.
Zerdal ilaçlı tedavimi gördün bu ay?
yok canım, ben bekleme sürecindeyim. ne hallerle 1 yıl sonra hamile kaldım, onuda 6 ay önce kaybettim. Şu an için tedavi yapılacak bi durumum yok. o yüzden eylüle kadar bekleyip eğer bebiş tutmazsa öyle başlamayı düşünüyorum.

çılgınkız nasılsın sesin çıkmıyorrrr yada ben yazdı isen yazını kaçırmış olabilirim

peki sen hangi şehirdesin özel doktora mı gidiyorsun nasıl bir tedavi uyguladılar ve sebep belirttiler mi, anlatsana biraz canım, benden daha deneyimlisin ben daha doktorları tedavileri herşeyi yeni yeni öğrenmeye başlıyorum[/QUOTE]

Artniyetizm ben İstanbul'dayım sen nerdesin bu arada?
Ben bahçecide denedim tüp bebek ,bana 3000 lik ilaç kullanıldı.
bende sorun olduğunu yumurtalarımda azalma ,gelişmeme olduğunu söyledi.
Ama gittiğim başka gittiğim doktorlar rezervin kötü değil dediler.

Son düzenleme:
ayy kıslar kimse yok diye cıkmıstım zerdal tuttu kolumdan getirdi:)))
yetercim askolsun neden selam vermeyeyim gülüm..yok gözüküyordun
arkadas hosgeldin canım aramıza
sen bakma ben hamileyim ama az beklemedim ben de ..bu topiğin en eskilerinden sayılırım
herseyi denedim sonunda tüp ile hamile kaldım..

artniyetizim , canım art niyet arama valla herkes çıktı diye çıktım yafu:)))

Bu arada naneli hiçbirimize yazmadan çıktı, o çok yoğun her zaman yazamıyor ama okumak için geliyor. Kız insan bi ce der naneli, nasılsın durumlar nasıl.

küsmemişlerdir eminim, burda bazen yazılanları ve gelenleri bende kaçırıyorum, takip etmeye çalışıyorum

evet ya, ikimiz varken aşağıda bende hiç yeteri görmedim. Bi de bize kızıyor.Bak kaç saattir kendi yok.

neyse küs değilmişizzsevindimmm
canımmmm ben başaka topiklerede giriyorum yaa o yüzden gözükmüyorum:26::26: ama takipteyim yazıyorum ve dönüp tekarar yazıyorum canımmmmm o yüzden göremiyorsunuz benii :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…