30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ah bi rahat olabilsem loveli test yaptıgım andan itibaren yerimde duramıyorum.

Sagol zerdal inşallah oluşur kese.

Sagol geshenk .

özlem ne zaman tam netleşecek durum?? sen başka bir doktora git baktır bakalım geç olmasın sonra... şimdi coşamıyoruz listeye de alamadım net olmayınca.. normal gebe olman için duacıyız.. hiç belirti yokmu?? bir şeyler yaptınmı öncesinde .. epeydir yoksun bilmiyoruz çalışmaların nasıldı :26:

Bugün başka doktora gittim geshenk.Kan tahlili yapıldı deger 4530 çıktı deger düşüyor.Ultrasonda gözükmedi kese yine.Öbür doktora gittigimi söylemedim bu doktora ilk deger 5303 sonra 4530 şimdi düşük gerçekleşiyor anlamınamı geliyor yoksa dış gebelik ihtimali hala varmı.Doktor pazartesi tekrar bakalım dedi dış gebelik ihtimali var dedi .Hiçbişey yapmadım canım herşeyi bırakmıştım.Annemlerin çok ısrarı üzerine göbegimi çektirmeye gidicektim gitmeden test yapim dedim ve gözlerime inanamdım çift çizgi eşim hemen başka test aldı eczaneden oda pozitif.Sonrasıda ya dış gebelik ya düşük çünkü geçen hafta cuma günü adet gibi kanamam oldu 2 gün sürdü.Sagolun dualarınız için.Buna da şükrediyorum o çift çizgiyi gördüm kısa sürsede.Allahım büyük ona sıgınıyorum hakkımızda hayırlısı .

Adet tarihine göre fazla zaman geçmemiş, belki kan testini yaptırdığın yer yüksek çıkmış diyecektim ama devlet hastanesindeki sonuşta yüksek, aslında değer güzelde, kese neden görünmüyor. Sıkıntı orda, yinede ihmal etme, doktorun dediği günlerde git kontrollerini yaptır. Bakalım sonuşlardan bizi haberdar et.

özlem yukardaki yazıyı sana yazdım, biraz yoğunumda ismini yazmamışım. canım bol bol dua et, allahın izniyle inşallah, bi sıkıntı olmaz, ne hallerle hamile kalıyoz,kaybetmeside zor oluyor tabi. Allah hepimize sabır versin.

canım inşşş sorun yokru diyeceğimmm ama değerlerin düşüyor olması sorun olduğunu gösteriryorrrrrrrrrrr ne diyeceğim biliyorumki

Anladım canım bana yazdıgını .dua ediyorum çok.Çok sevindik bi anda sonra herşey yine hüsran ama napalım bunada şükür.Amin Allah hepimize sabır versin.

kıslarr selamm..
dogurmadım halaa.:)
özlemcim naber? anlamadım ben testin pozitif ama kese mi gorunmedi..vajinal mı baktı?

kıyamam canım yaa. dur bakalım..kaçını hafta oluyor tahminen..
evet ben bekliyorum bakalım..ne zaman gelecek..yarın kontrol de var zaten

Kese gözükmedigi için hafta hakkında bişey demiyolar.Mart 10 da adet olmuştum sonra nisan 14 de kanama geldi normal adet diye düşünmüştüm ama miktarı normalden azdı.

yaa özlem yerleşme kanaması galiba o dediğin... gözükmüyor bence yaramaz dış değildir herhalde he kızlar :26: ne diyorsunuz ....

kıslarr selamm..
dogurmadım halaa.:)
özlemcim naber? anlamadım ben testin pozitif ama kese mi gorunmedi..vajinal mı baktı?

aferin sık dişini.. ha geyret az daha sabır günü dolsun bari..

son kontroller..... ayyyyy sonra alemin minik çılgın kısı geliyoooor yuppiiii

geshenk naber gülüm..inşallah özleminki düzgün gebeliktir.
hani zerdal ve diğer kıslar gitmiş galiba

zerdal ya yağmur ya güneş olmadı rüzgar görmüş olabilir :))) gitmiştir.. işleri çok yoğundu bugün canım benim koşturuyor.. ama saati de gelmiş gerçi... özlemin normal diye hep içimde bir his ama.. değer niye düştü o var.. yoksa bak yerleşme kanaması bile olmuş.. kese geç görünecek belki.. dış gebelikte oluyormu acaba kanama aynı öyle... ben bir araştırayım şunu..

valla anlamadım..olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahh.
araştır bakalım profesör hanım

KANAMA VEYA LEKELENMELER Bazı kadınlarda hafif bir kırmızı, pembe yeya kırmızımsı kahverengi lekelenme görülebilir. Bu normal bir işarettir ve döllenmeden yaklaşık altı gün sonra döllenmiş yumurtanın rahim duvarına tutunmakta olduğunu gösterir. Ancak hamilelik kanaması ya da lekelenmesi ile birlikte ağrı hissedilmesi dış gebelik belirtisi olabileceğinden derhal doktora başvurulması gereklidir. KOKU VE YİYECEKLERE KARŞI HASSASİYET Eskiden hoşunuza giden kokulardan rahatsız olmanız veya bazı yiyecekleri görmeye dahi tahammül edememeniz söz konusu olabilir. Her ikisinin de östrojen düzeyinin hızla artmasından kaynaklanan bir yan etki olabileceği düşünülmektedir ve bu durum tüm hamilelik boyunca zaman zaman yaşanabilmektedir. SIK İDRARA ÇIKMA Hamilelikle birlikte bedeninizdeki kan ve diğer sıvı düzeyleri yükselir ve böbreklerinizde daha fazla sıvının süzülerek mesanenize ulaşmasına neden olur. Bunun sonucunda da eskiye nazaran çok daha sık bir şekilde tuvalete gittiğinizi fark edebilirsiniz. Bu durum hamileliğin altıncı haftasından itibaren görülmeye başlanabilir ve hamilelik boyunca, zaman zaman daha da şiddetlenerek devam eder.

böyle bir şey buldım... bide dış gebelikte özellikle tek taraflı ağrı, baş dönmesi sersemlik fazlaca oluyormuş.. sende varmı özlem böyle şeyler??

lovelim iyiyiz canımm beklios iştte aile boyu:)
gardiyanlarım varr..annem babam ..akşam da eşim:)
siz napıyorsunuz..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…