selamlar
bi deniz anası gördüm sanki :)
çılgınım bebiş nazlı çıktı he mi :) hadi bakalım. yüreemiz agzımızda bekliyoz
arkadaş gelmiş hoşgelmiş
bahçeci için ii derlerdi ama neden sana öylesi denk gelmiş ki?
ben yazın tekrar düşünüüyürom ama bı sefer memoryıll var aklımda bağalım ne göstercek zaman
ii nietli sanatçım :) karar verdin mi rahim filmine? :) hayırlısıyla b çektirsen.
diom saana atla trene gel ista . süper bi yerde güle oynaya çektir. akşamınan da dönersin ankaraya.
inan ki hiiçç acımıyo
bi de çay içersiniz bogaza karşı :)
geshenkim ne alemlerde ya? gözikmii hiç
aylin de haber etmedi daha
zerdalım ben okuyup kaçıom, pek yazasım yok bu günlerde
yeter çok geçmiş olsun. ne imtihanmış seninki de
walla mı :))denizin anasııııııııııııııııııııııı
kız seni erkek infertilitesi hatularıda merak etmişler
cılgında mı geliyormus 2 gündür sabahları..denk gelemedik hiç..
sabah doğurmazsan gelir okursun artıkın..
öptüm seni
kolaylıkla olsun doğumun inşALLAH...nasılo haber alacagız senden? Geshenkte pek düzensiz ugruyor arasada söylese bize keşkem hmeneccecik..
lovelimin komşusu gibi bi komşu bul sen de, meraktan catlayalım buralarda,ben soluğu siizn merkezde alırım ama bahane edip merak ettik diye :))))
Gündüz gelme gece geeellll sen de Zerdalım, elim boşalınca içim giidyor gündüzleir yaa
meraklı iş akideşleri hiç iyi bişi deilmiş bunu öörendimmgiremiyom topiğe gündüsleri ajanlardan korkuma :82::82::82:
anaaa... kız yeter ben snei 1 yıldan fazladır tanır bilrim, ufacıcık bi tartışman bilenem olmadı ki snein kim neden tavır yapsın konuşmasın senle..bana daoluyo yazıyorm yazıyorum cvp yazan yok, kimse girmiyo ya da giren son sayfada takılıp kalıyo ondann ötürü oluyo bacım odeğilsee seni sevmyen yoktur ( bence yani ) :)
Hoşgeldin arkadaş..
nickinin cok begendim..arkadaş arkadaş :)) hayırlısıyla tez zamanda hamile haberlerin gele, şerbetler dağıtıla :)
walla mı :))
şaşırdım doğrusu..hemen koşa koşa gidip bakıyım :)
az da serzenişte bulunayım hazır özlenilmişken :)
annem dün gitti yeterimben annesi var demiştimm ama özlemişlerrrrrrrrrrrrrrrrr seniiiiiiiiiiiiiiiiii
annem dün gitti yeterim
Tento. nerelere daldın yine, cıkcam şimdi 2 muyabbet edeydik yau geleydin de
annem dün gitti yeterim
Tento. nerelere daldın yine, cıkcam şimdi 2 muyabbet edeydik yau geleydin de
tento nerelere dalar ki. ödev çıkartodur :)
çıkmışın galiba sanursam :)
yeter yap nazını anacım :) bize komaz :)
artniyetizim... rahim filmini anestezili cektir arkadaşım, acısını agrısını bilmem bana anestezili oldu da, kendini kasarsan sonuç doğru cıkmayabiliyormuş, antalyaya mı gelcen? :))
tento nerelere dalar ki. ödev çıkartodur :)
e sen gidip 1 saat soona dönünce bende gittim haliyle, yemek yedik,tosbik gec geldi anca yedik o vakte işte...tento nerelere dalar ki. ödev çıkartodur :)
ANNADIMM... varılan hedef değecekse cekilen ızdıraba degermiydi neydi, (içine de ettim özlü sözündenizANASI haftasonu antepte olacağım teyzeme demiştim araştır anestezili rahim filmi için ama işte adet sonrası felan falan durumu sonradan öğrendim, şimdi gittiğimde antepe rahim filmi olursa orda çektireceğim yok olmazsa antalyaya gideceğim, akdeniz üniv. hastanesine :)) maratona başlayacağım az kaldı sadece sabırla bekliyorum
e sen gidip 1 saat soona dönünce bende gittim haliyle, yemek yedik,tosbik gec geldi anca yedik o vakte işte...
şimdide sen gitmişin be arkadaş, yarın aşkama denkgelirik inşALLAH...
ANNADIMM... varılan hedef değecekse cekilen ızdıraba degermiydi neydi, (içine de ettim özlü sözün)) güzel sonuçlar getirecekse sana deger o koşuşturmacaya...antalya gelirsen sözün var he unutma karaoğlan da denize karşı çay
çok güzelmiş canımbi fıkra okudum onu yazıp kaçıcam, tentoşum lazıma ithafen:)))))
> > Temel bir gün yanina torununu almis ve askerlik anilarini anlatmaya baslami...s:
> > - Pen askerlik yaparken savas çikti ve pizi savasa cönderdular. Nasil savasiyoruz, nasil savasiyoruz. Aslanlar cibi.
> > Tüsmanlari pir pir öldüreyruz. Derken pir gün pusuya düstük ve bizi esir aldular. Cünler sonra düsman ordularinin komutani geldi:
> > - Iki seçeneginuz var. Ya hepinizi öldürürüz, ya da tecavüz ederuz, dedi.
> > Temel`in torununun gözleri parlamis:
> > - Ee sonra.
> > Temel, lafi agzindan kaçirdigina pisman:
> > - Sonra hepimizu öldirdüler.....
bi fıkra okudum onu yazıp kaçıcam, tentoşum lazıma ithafen:)))))
> > Temel bir gün yanina torununu almis ve askerlik anilarini anlatmaya baslami...s:
> > - Pen askerlik yaparken savas çikti ve pizi savasa cönderdular. Nasil savasiyoruz, nasil savasiyoruz. Aslanlar cibi.
> > Tüsmanlari pir pir öldüreyruz. Derken pir gün pusuya düstük ve bizi esir aldular. Cünler sonra düsman ordularinin komutani geldi:
> > - Iki seçeneginuz var. Ya hepinizi öldürürüz, ya da tecavüz ederuz, dedi.
> > Temel`in torununun gözleri parlamis:
> > - Ee sonra.
> > Temel, lafi agzindan kaçirdigina pisman:
> > - Sonra hepimizu öldirdüler.....
Günayıııııınnnnnnnnnnnnnn ey ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
denizanası niçün ben düzensiz geliyormuşumbi kerem sık sık geliyorum hep bakıyorum fırsat buldukça da yazıyorum .. kısım koyun can derdinde kasap et derdinde tabi.. kesecekler beni nabeer hastanelerde helak oldum yaflum bilmezsin laf edersin fena küstüm sağa he... kapris yapanınız yoksa eksik kalmasın topic bundan diye yapayım accık anaaam yapmam yapmam don sallayım bari coşalımmm oleee olee olee oleeyyyyyyy şampiyom denizanasııııııııııı :92:
tentoşum senlen hiç denk gelemiyoruz yaf.. nassen ??? özledim
lovelim çılgın miniği eren e yapmaya kalkmış çöpçatan zerdaldeli bu yaaa :86:
aylin temelin fıkrasına koptumsavaşta ne şehittir ne gazi ........ yoluna gitmiş niyazi olmuş dingil eh senden de böyle fıkra beklenir zati
zerdalım yavrum sen papıyon??? işler geme çok mu yoğun ???
artniyetli özlem :))) ve normal düz özlem sizler de iyisiniz değilmi?? düz özlemin son durum ne oldu acaba?? artniyet özlem senin rahim filmini ben çekicem en sonunda :86: hiiiiiç acımıcakkkkk :)))
arkadaş seninle konuştuk sanki :44: yanılıyorsam hoşgeldin..
venüs müge geliyoooooooooçık kı8s ortaya.. insan şu hamileliğini an an yazar paylaşır hiiiç nerde sende kayıplar kraliçesi olcan bu gidişle..
naneli sana da vınnnnn yollayacam :)))) artık bağlan hayata saniyelik dalıp çıkıyorsun ya hiç de denk gelemiyoruz..
çılgınım yaflum hala dombalaksın dimi bakıyorum telefonuma henüz bişi yok.. iki çılgın tek bedensiniz henüz.. maşallah maşallah böyle iyi az daha sabredin kuzularım
unuttuğum varsa kızmak küsmek yok daynk diye söyleyin hemen selam yollayım telafi edelim..
ben iyiyim hastanedeydim yine dün.. birde cenaze vardı çok genç bir akrabamız çok üzüldüm.. dolu bir gündü.. yorgundum hiç bakamadım.. gününüz harika geçsin müjdelerle bitsin inşallaaaaahhhhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?