30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kız benim imtahanımm şimdiki öss gibi sürekli iptal edlip yenide yapılıyorrrrrrr
ne edek kuzum bahtımıza bu düştü bizizmde rabbim hakıyla atlatmayı nasip etsinnnnnn inşşşş

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tamam itiraffffffffffff ediyorummmmmmmmm küsmüyüz diye şaka yapmıştımmmmmm neden küselimki canlarımmmmmmmmmmmmmm ben kimseyi kırmamaya çok dikat ederim denizimin anası sağolsunlar buradaki insanlarda dikatliler ben şöyle bir naz yapayaım dedimşimmm

artniyetizim... rahim filmini anestezili cektir arkadaşım, acısını agrısını bilmem bana anestezili oldu da, kendini kasarsan sonuç doğru cıkmayabiliyormuş, antalyaya mı gelcen? :))

tento nerelere dalar ki. ödev çıkartodur :)

çıkmışın galiba sanursam :)

yeter yap nazını anacım :) bize komaz :)

kız kocişe has acuk naz yapayım desem ben has diyip çıkıyor işin içnden bende kendimi size vurdum ne yapayımmmbaşak kim çeker benim nazımı

artniyetizim... rahim filmini anestezili cektir arkadaşım, acısını agrısını bilmem bana anestezili oldu da, kendini kasarsan sonuç doğru cıkmayabiliyormuş, antalyaya mı gelcen? :))

denizANASI haftasonu antepte olacağım teyzeme demiştim araştır anestezili rahim filmi için ama işte adet sonrası felan falan durumu sonradan öğrendim, şimdi gittiğimde antepe rahim filmi olursa orda çektireceğim yok olmazsa antalyaya gideceğim, akdeniz üniv. hastanesine :)) maratona başlayacağım az kaldı sadece sabırla bekliyorum

tento nerelere dalar ki. ödev çıkartodur :)

çıkmışın galiba sanursam :)

yeter yap nazını anacım :) bize komaz :)
e sen gidip 1 saat soona dönünce bende gittim haliyle, yemek yedik,tosbik gec geldi anca yedik o vakte işte...
şimdide sen gitmişin be arkadaş, yarın aşkama denkgelirik inşALLAH...

ANNADIMM... varılan hedef değecekse cekilen ızdıraba degermiydi neydi, (içine de ettim özlü sözün )) güzel sonuçlar getirecekse sana deger o koşuşturmacaya...antalya gelirsen sözün var he unutma karaoğlan da denize karşı çay

bu gelişimde yapamayabilirim çünkü günlük gelip gitme durumum olacak gibi eğer antepte çekilmezse ama sonrasında gelirsem unutmam

bi fıkra okudum onu yazıp kaçıcam, tentoşum lazıma ithafen :)))))

> > Temel bir gün yanina torununu almis ve askerlik anilarini anlatmaya baslami...s:
> > - Pen askerlik yaparken savas çikti ve pizi savasa cönderdular. Nasil savasiyoruz, nasil savasiyoruz. Aslanlar cibi.
> > Tüsmanlari pir pir öldüreyruz. Derken pir gün pusuya düstük ve bizi esir aldular. Cünler sonra düsman ordularinin komutani geldi:
> > - Iki seçeneginuz var. Ya hepinizi öldürürüz, ya da tecavüz ederuz, dedi.
> > Temel`in torununun gözleri parlamis:
> > - Ee sonra.
> > Temel, lafi agzindan kaçirdigina pisman:
> > - Sonra hepimizu öldirdüler.....

çok güzelmiş canım

Günayıııııınnnnnnnnnnnnnn ey ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

denizanası niçün ben düzensiz geliyormuşum bi kerem sık sık geliyorum hep bakıyorum fırsat buldukça da yazıyorum .. kısım koyun can derdinde kasap et derdinde tabi.. kesecekler beni nabeer hastanelerde helak oldum yaflum bilmezsin laf edersin fena küstüm sağa he... kapris yapanınız yoksa eksik kalmasın topic bundan diye yapayım accık anaaam yapmam yapmam don sallayım bari coşalımmm oleee olee olee oleeyyyyyyy şampiyom denizanasııııııııııı :92:

tentoşum senlen hiç denk gelemiyoruz yaf.. nassen ??? özledim

lovelim çılgın miniği eren e yapmaya kalkmış çöpçatan zerdal deli bu yaaa :86:

aylin temelin fıkrasına koptum savaşta ne şehittir ne gazi ........ yoluna gitmiş niyazi olmuş dingil eh senden de böyle fıkra beklenir zati

zerdalım yavrum sen papıyon??? işler geme çok mu yoğun ???

artniyetli özlem :))) ve normal düz özlem sizler de iyisiniz değilmi?? düz özlemin son durum ne oldu acaba?? artniyet özlem senin rahim filmini ben çekicem en sonunda :86: hiiiiiç acımıcakkkkk :)))

arkadaş seninle konuştuk sanki :44: yanılıyorsam hoşgeldin..

venüs müge geliyooooooooo çık kı8s ortaya.. insan şu hamileliğini an an yazar paylaşır hiiiç nerde sende kayıplar kraliçesi olcan bu gidişle..

naneli sana da vınnnnn yollayacam :)))) artık bağlan hayata saniyelik dalıp çıkıyorsun ya hiç de denk gelemiyoruz..

çılgınım yaflum hala dombalaksın dimi bakıyorum telefonuma henüz bişi yok.. iki çılgın tek bedensiniz henüz.. maşallah maşallah böyle iyi az daha sabredin kuzularım

unuttuğum varsa kızmak küsmek yok daynk diye söyleyin hemen selam yollayım telafi edelim..

ben iyiyim hastanedeydim yine dün.. birde cenaze vardı çok genç bir akrabamız çok üzüldüm.. dolu bir gündü.. yorgundum hiç bakamadım.. gününüz harika geçsin müjdelerle bitsin inşallaaaaahhhhhh....

geshenkimmm bebişim çok tatlısın yafffff
zerdalcığıma bak iyi yapmış çılgın verriri mi kızını acaba oğluma
başın sağolsun geshenkimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…