Günayıııııınnnnnnnnnnnnnn ey ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
denizanası niçün ben düzensiz geliyormuşumbi kerem sık sık geliyorum hep bakıyorum fırsat buldukça da yazıyorum .. kısım koyun can derdinde kasap et derdinde tabi.. kesecekler beni nabeer hastanelerde helak oldum yaflum bilmezsin laf edersin fena küstüm sağa he... kapris yapanınız yoksa eksik kalmasın topic bundan diye yapayım accık anaaam yapmam yapmam don sallayım bari coşalımmm oleee olee olee oleeyyyyyyy şampiyom denizanasııııııııııı :92:
tentoşum senlen hiç denk gelemiyoruz yaf.. nassen ??? özledim
lovelim çılgın miniği eren e yapmaya kalkmış çöpçatan zerdaldeli bu yaaa :86:
aylin temelin fıkrasına koptumsavaşta ne şehittir ne gazi ........ yoluna gitmiş niyazi olmuş dingil eh senden de böyle fıkra beklenir zati
zerdalım yavrum sen papıyon??? işler geme çok mu yoğun ???
artniyetli özlem :))) ve normal düz özlem sizler de iyisiniz değilmi?? düz özlemin son durum ne oldu acaba?? artniyet özlem senin rahim filmini ben çekicem en sonunda :86: hiiiiiç acımıcakkkkk :)))
arkadaş seninle konuştuk sanki :44: yanılıyorsam hoşgeldin..
venüs müge geliyoooooooooçık kı8s ortaya.. insan şu hamileliğini an an yazar paylaşır hiiiç nerde sende kayıplar kraliçesi olcan bu gidişle..
naneli sana da vınnnnn yollayacam :)))) artık bağlan hayata saniyelik dalıp çıkıyorsun ya hiç de denk gelemiyoruz..
çılgınım yaflum hala dombalaksın dimi bakıyorum telefonuma henüz bişi yok.. iki çılgın tek bedensiniz henüz.. maşallah maşallah böyle iyi az daha sabredin kuzularım
unuttuğum varsa kızmak küsmek yok daynk diye söyleyin hemen selam yollayım telafi edelim..
ben iyiyim hastanedeydim yine dün.. birde cenaze vardı çok genç bir akrabamız çok üzüldüm.. dolu bir gündü.. yorgundum hiç bakamadım.. gününüz harika geçsin müjdelerle bitsin inşallaaaaahhhhhh....
geshenkimmm bebişim çok tatlısın yafffff
zerdalcığıma bak iyi yapmış çılgın verriri mi kızını acaba oğluma
başın sağolsun geshenkimmmmm
güğnaydın fıstıklarrr...
az önce şeker yüklemesi yaptım kendime 1 saat sonra yine gisidcem sağlık ocağına .kızımm ben kayıp falan değilim sen görmüyon beni :)) bide siz pek takılmıyosunuz ki ben ne zaman açsam sadece artniyetşzm var :)) Allah tan o bari var topiğimizin nöbetçişi..birazdan tetanoz aşımın 2. dozunu olucam.eşimd e nbenle bir olacakaMA ZORLAMADIM KENDİ İSTİYOO YAZIN BALIĞA FALAN GİDİYOM DİYE ...
DEMEK ARTİYETİZME RAHİM FİLMİNİ SEN ÇEKECEN HAAAAYY KOPTUM BUNA CANIM YA... DELİ KIZ NE OLACAK..
canım sonuçlar güzel çıksın inşşşşşşşşş kolay gelsin bacımmmmmmmmmmmmmmmbelkide bana vericek lovelim ne biliyonnbiz daha yakınız iki tarafada gelnmesi gitmesi kolay olur hem ama olmadı ben denzianasının kızı olursa ona da talip olabilirim onlada memleket yakınnn
ne ediyorsun güzel tentoşum, sohbetlerini özledik, görüşemiyoz pek. Öğrenciler nasıl.zerdalım ben okuyup kaçıom, pek yazasım yok bu günlerde
Dövecem seni meraklı arkdaşlarını bunlar onlaraZerdalım, elim boşalınca içim giidyor gündüzleir yaa
meraklı iş akideşleri hiç iyi bişi deilmiş bunu öörendimmgiremiyom topiğe gündüsleri ajanlardan korkuma :82::82::82:
Yavlum seni merak ettiydim, merakımı giderdin canım. he ya çöpçatanllığa başladık ne edersin. Şimdi alamin küçük çılgınını erene yaparsak, şimdi venusede dünür bulmak lazım. o yüzden kızlar, bu günlerde hamiş bekliyorum.Günayıııııınnnnnnnnnnnnnn ey ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
denizanası niçün ben düzensiz geliyormuşumbi kerem sık sık geliyorum hep bakıyorum fırsat buldukça da yazıyorum .. kısım koyun can derdinde kasap et derdinde tabi.. kesecekler beni nabeer hastanelerde helak oldum yaflum bilmezsin laf edersin fena küstüm sağa he... kapris yapanınız yoksa eksik kalmasın topic bundan diye yapayım accık anaaam yapmam yapmam don sallayım bari coşalımmm oleee olee olee oleeyyyyyyy şampiyom denizanasııııııııııı :92:
aylin temelin fıkrasına koptumsavaşta ne şehittir ne gazi ........ yoluna gitmiş niyazi olmuş dingil eh senden de böyle fıkra beklenir zati
artniyetli özlem :))) ve normal düz özlem sizler de iyisiniz değilmi?? düz özlemin son durum ne oldu acaba?? artniyet özlem senin rahim filmini ben çekicem en sonunda :86: hiiiiiç acımıcakkkkk :)))
venüs müge geliyoooooooooçık kı8s ortaya.. insan şu hamileliğini an an yazar paylaşır hiiiç nerde sende kayıplar kraliçesi olcan bu gidişle..
naneli sana da vınnnnn yollayacam :)))) artık bağlan hayata saniyelik dalıp çıkıyorsun ya hiç de denk gelemiyoruz..
çılgınım yaflum hala dombalaksın dimi bakıyorum telefonuma henüz bişi yok.. iki çılgın tek bedensiniz henüz.. maşallah maşallah böyle iyi az daha sabredin kuzularım
unuttuğum varsa kızmak küsmek yok daynk diye söyleyin hemen selam yollayım telafi edelim..
ben iyiyim hastanedeydim yine dün.. birde cenaze vardı çok genç bir akrabamız çok üzüldüm.. dolu bir gündü.. yorgundum hiç bakamadım.. gününüz harika geçsin müjdelerle bitsin inşallaaaaahhhhhh....
Günaydın canım.günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
canım çılgın senden iyi kaynanamı bulacak, hem rahat eder kızı. Ama uzak derse orasını bilmiyorum.geshenkimmm bebişim çok tatlısın yafffff
zerdalcığıma bak iyi yapmış çılgın verriri mi kızını acaba oğluma
başın sağolsun geshenkimmmmm
bak bi talip daha çıktı, çılgın senin kızın daha doğmadan talipleri arttı, ne edersin boşuna dememişler izmirin hatunları güzel diye. Bu kız şimdiden çok can yakacak.belkide bana vericek lovelim ne biliyonnbiz daha yakınız iki tarafada gelnmesi gitmesi kolay olur hem ama olmadı ben denzianasının kızı olursa ona da talip olabilirim onlada memleket yakınnn
bi fıkra okudum onu yazıp kaçıcam, tentoşum lazıma ithafen:)))))
> > Temel bir gün yanina torununu almis ve askerlik anilarini anlatmaya baslami...s:
> > - Pen askerlik yaparken savas çikti ve pizi savasa cönderdular. Nasil savasiyoruz, nasil savasiyoruz. Aslanlar cibi.
> > Tüsmanlari pir pir öldüreyruz. Derken pir gün pusuya düstük ve bizi esir aldular. Cünler sonra düsman ordularinin komutani geldi:
> > - Iki seçeneginuz var. Ya hepinizi öldürürüz, ya da tecavüz ederuz, dedi.
> > Temel`in torununun gözleri parlamis:
> > - Ee sonra.
> > Temel, lafi agzindan kaçirdigina pisman:
> > - Sonra hepimizu öldirdüler.....
Selam arkadaş nasılsın bakalım. Şu an sende bekleme aşamasındasın demi, herhangi bişey yapmıyorsun.Selam Arkadaşlar!!:) Geshenk evet konuşmuştuk bir kaç gün önce
başka kız yok, o yüzden diyom herkese davranın diyeharbi alemin çılgını geliyor.. yahu başka kız yok mu bizim bebeklerde ? çılgın minik mi var tek?? daha doğmadan kavgası başladı anaaaayok kıs mıs anasına kavuşmadı yavrucak nettiriyonus yaf :86:
ne ediyorsun güzel tentoşum, sohbetlerini özledik, görüşemiyoz pek. Öğrenciler nasıl.
Dövecem seni meraklı arkdaşlarını bunlar onlarabi daha uğraşmasınlar senle dimi
Yavlum seni merak ettiydim, merakımı giderdin canım. he ya çöpçatanllığa başladık ne edersin. Şimdi alamin küçük çılgınını erene yaparsak, şimdi venusede dünür bulmak lazım. o yüzden kızlar, bu günlerde hamiş bekliyorum.
Günaydın canım.
canım çılgın senden iyi kaynanamı bulacak, hem rahat eder kızı. Ama uzak derse orasını bilmiyorum.dünürler artık aralarında konuşurlar, bu arada uşaklara soran yok aldık verdik yani.
bak bi talip daha çıktı, çılgın senin kızın daha doğmadan talipleri arttı, ne edersin boşuna dememişler izmirin hatunları güzel diye. Bu kız şimdiden çok can yakacak.
Zerdal evet bekleme aşamasındayım,biraz kendimi toparlayım ama yakın zamanda gittiğim doktor biri 21 mm olmak üzere 2 tane yumurtam olduğunu söylediler.
hahaha, süpersin yaaaa şu hasta halimle bile gülmekten öldüm yeminlesen yapsan sanırım hemen gelirim çektirmeye, haydi hazırla malzemeleri hadeeeennnn rahim filmine yeni kampanyamız HAYDİ KIZLAR RAHİM FİLMİNE, sende katıl bir kızımızı bu dertten kurtar (yaneee beni ) sevgilerrrrrr
nasılsınız özlem, daha iyimisin.
zerdal sorma çok çok fena hastayım walla, nasıl oldu nerden kaptım anlamadım
iyileşmeye çalışıyorum işte sen nasılsın iyisin inşallah
iyiyim allaha şükür, geçmiş olsun sana. Bitki çayları falan iç. İlaç kullanıyormusun.
zerdal çilğinkız naneli bana neden slm vermiyorsunuzzzzzzzzzzzzz küsmüyüz yoksa sizleri kıracak bir şeymi yaptımmm farkında olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?