30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

güğnaydın fıstıklarrr...

az önce şeker yüklemesi yaptım kendime 1 saat sonra yine gisidcem sağlık ocağına .kızımm ben kayıp falan değilim sen görmüyon beni :)) bide siz pek takılmıyosunuz ki ben ne zaman açsam sadece artniyetşzm var :)) Allah tan o bari var topiğimizin nöbetçişi..birazdan tetanoz aşımın 2. dozunu olucam.eşimd e nbenle bir olacak aMA ZORLAMADIM KENDİ İSTİYOO YAZIN BALIĞA FALAN GİDİYOM DİYE ...

DEMEK ARTİYETİZME RAHİM FİLMİNİ SEN ÇEKECEN HAAA AYY KOPTUM BUNA CANIM YA... DELİ KIZ NE OLACAK..

geshenkimmm bebişim çok tatlısın yafffff
zerdalcığıma bak iyi yapmış çılgın verriri mi kızını acaba oğluma
başın sağolsun geshenkimmmmm

belkide bana vericek lovelim ne biliyonn biz daha yakınız iki tarafada gelnmesi gitmesi kolay olur hem ama olmadı ben denzianasının kızı olursa ona da talip olabilirim onlada memleket yakınnn

belkide bana vericek lovelim ne biliyonn biz daha yakınız iki tarafada gelnmesi gitmesi kolay olur hem ama olmadı ben denzianasının kızı olursa ona da talip olabilirim onlada memleket yakınnn
canım sonuçlar güzel çıksın inşşşşşşşşş kolay gelsin bacımmmmmmmmmmmmmmm
hımmmmmmmmmmm ne olursa olsun illaki kk den alcan ama kızı
venüssss bende kızı buldumda (hemide kızı)oğlanı yapamadım nolcak banim bu halimmmm

zerdalım ben okuyup kaçıom, pek yazasım yok bu günlerde
ne ediyorsun güzel tentoşum, sohbetlerini özledik, görüşemiyoz pek. Öğrenciler nasıl.
Zerdalım, elim boşalınca içim giidyor gündüzleir yaa
meraklı iş akideşleri hiç iyi bişi deilmiş bunu öörendimm giremiyom topiğe gündüsleri ajanlardan korkuma :82::82::82:
Dövecem seni meraklı arkdaşlarını bunlar onlara bi daha uğraşmasınlar senle dimi
Yavlum seni merak ettiydim, merakımı giderdin canım. he ya çöpçatanllığa başladık ne edersin. Şimdi alamin küçük çılgınını erene yaparsak, şimdi venusede dünür bulmak lazım. o yüzden kızlar, bu günlerde hamiş bekliyorum.
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
Günaydın canım.
geshenkimmm bebişim çok tatlısın yafffff
zerdalcığıma bak iyi yapmış çılgın verriri mi kızını acaba oğluma
başın sağolsun geshenkimmmmm
canım çılgın senden iyi kaynanamı bulacak, hem rahat eder kızı. Ama uzak derse orasını bilmiyorum. dünürler artık aralarında konuşurlar, bu arada uşaklara soran yok aldık verdik yani.
bak bi talip daha çıktı, çılgın senin kızın daha doğmadan talipleri arttı, ne edersin boşuna dememişler izmirin hatunları güzel diye. Bu kız şimdiden çok can yakacak.

Baya bi düşündüm, ilk okuduğumda espiriyi anlamadım ama sonra koptum yani, nerden bulursun. hepimizi öldürdüler ha

harbi alemin çılgını geliyor.. yahu başka kız yok mu bizim bebeklerde ? çılgın minik mi var tek?? daha doğmadan kavgası başladı anaaaa yok kıs mıs anasına kavuşmadı yavrucak nettiriyonus yaf :86:

Selam Arkadaşlar!!:) Geshenk evet konuşmuştuk bir kaç gün önce
Selam arkadaş nasılsın bakalım. Şu an sende bekleme aşamasındasın demi, herhangi bişey yapmıyorsun.
harbi alemin çılgını geliyor.. yahu başka kız yok mu bizim bebeklerde ? çılgın minik mi var tek?? daha doğmadan kavgası başladı anaaaa yok kıs mıs anasına kavuşmadı yavrucak nettiriyonus yaf :86:
başka kız yok, o yüzden diyom herkese davranın diye çılgın nerde doğurmasazsam gelirim diyordu. yada allah bilir hangi kadın programı peşinde koşturuyor.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Zerdal evet bekleme aşamasındayım,biraz kendimi toparlayım ama yakın zamanda gittiğim doktor biri 21 mm olmak üzere 2 tane yumurtam olduğunu söylediler.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... 15-16 haziran
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
6. kahvelokum..........................................23 kasım
7.senemgy...............................................26 kasım

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

aylint .....................................................29 nisan sonuç.....

Yeteeeeer.............................................. 30 nisan

Zerdal.................................................... 4 mayıs

bebegim_01...............................................8 mayıs

artniyetizm.............................................10 mayıs

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

hahaha, süpersin yaaaa şu hasta halimle bile gülmekten öldüm yeminle sen yapsan sanırım hemen gelirim çektirmeye, haydi hazırla malzemeleri hadeeeennnn rahim filmine yeni kampanyamız HAYDİ KIZLAR RAHİM FİLMİNE, sende katıl bir kızımızı bu dertten kurtar (yaneee beni) sevgilerrrrrr

birde geçmiş olsun ve başın saolsun canım

nasılsınız özlem, daha iyimisin.

merabalar yurdumun güzel insanları
özledim sizleri, sizlerde beni özlediniz biliyorum
kız kardeşimin hamile olduğunu söylemişimdir sanırım, iki hafta kaldı doğuma son günlerde onun hazırlıkları, eksiklerin tamamlanması vs bu işlerle uğraşıyordum. iş yoğunluğundan arta kalan zamanlarda bebiş için alışverişler yaptık, ben artık eski ben değilim, hiç ağlamadan üzülmeden bebek için alınacakları aldım, doğum çantasını hazırladık. artık bebek konusunu kapattım. normal yolla olmayacak nasılsa bunu da kabullendim. eşime de hiç bir şey söylemiyorum bu konu ile ilgili. o kendilğinden isterse tüp konusunda karar veririz artık.
sizler nasılsınız, geçmişe çok detaylı bakamadım, inşaallah hepiniz de iyisinizdir.
Allah herkes için hayırlı olanı versin, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzde razı eylesin.
en kısa zamanda görüşmek üzre, çok çoookkkk öpüyorum hepinizi de
beni özleyin anacımmmmmm

zerdal çilğinkız naneli bana neden slm vermiyorsunuzzzzzzzzzzzzz küsmüyüz yoksa sizleri kıracak bir şeymi yaptımmm farkında olmadan

meraba canım, küsmüyüz diye yazınca sana özel olarak cevap yazmak istedim.
ben pek uğrayamıyorum, uğrasamda tek tek alıntı yapacak kadar zamanım da olmuyor, bu nedenle genel bi selam verip çıkıyorum. kimseye karşı kırgınlığım ya da küslüğüm yoktur, inşaallah bana da küs yada kırgın olan kimse de yoktur.
görüşmek üzre canım, iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…