30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Denizanası nickimi beğendiğin için teşekkür ederim.:)

Zerdal belki kullandığım 3000 lik ilacın etkisidir,öyle denildi bilmiyorum.

Artniyetizm bende rahim filmi çekileceği zaman burayı okuyup okuyup korkudan öldüm ama,
İnan anlatıldığı gibi değil ben gitmeden 2 tane ağrı kesici içtim,hiçte korktuğum gibi olmadı.
hatta ben ordan alışveriş yapıp eve geldim başka şehirden misafirim gelicekti yemek bile yaptım.
No anestezi:))

arkadaş walla kesin çektirecem artık kaçar yolum yok ölede bölede çekilecek, no anestezi yada yes anestezi walla anlık karar vereceğim sanırım, ikna olayıda çektireceğim yerde nasıl olduğunu anlayıp görerek, teşekkürler desteğin için bakalım :))))

canım yaaaaa ben şaka yaptım yaaaaa size latife yapmıştımmmmm

mkilmiş dötün hesbaı olmaz aylinim :)))) napsın temelcik :)

enee noldu senin tedaviler? dün aklımdaydın inan ki. natı bu hatun dedim, noldu bogazı miyomu dedim
hayır olsun:)

benim aynı git gel konya altı saat

şeker yükleme sonucum temiz çıktı kızlar. :)) eşimd e diyoki hayret bi testinde normal çıktıı maşallah diyelim diyor.maşallah dedim bende.şeker de çıksaydı çok şaşırıdım doğru dürüst bişey yemiyom 1,tatlıdan nefret ediyom 2. üztelik sadece4,800 kg aldım :)) ayy maşallah diyeyim kendime :))

sonra eşimle birlikte gitmiştik işte , tetanoz aşılarımzıda olduk.benim kol ağrıyor biraz.bide öncesind e kan alınırken stajerler iyi becerdi kolumu elim falan şişş..çok çirkin görünüyor adam eli gibi oldu. neyse dedim onlarda böyle öğrenecek...eşimin gayet iyi kolu,ona ağrıyor diyorum bu kızlar ne nazlı oluyor diyor

Slm kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla sayfa olmuş nasıl herkezler iyimi ?Ben hastanede yattım 3 gün agrım vardı çok fazla.Dış gebelikmiş yaşadıgım normal gebelige dönme ihtimali yokmuş (( İgne yaptılar gebelik sonlansın diye.

Bence anestezili çektir rahim filmini herkesin bünyesi farklı o andaki kasılmadan dolayı kapalı gözükebiliyor kanalların.Bende anestezisiz çektirdim rahim filmimi kapalı çıktı sag kanal ve laporoskopi oldum,laparoskopide açık oldugu anlaşıldı.Anastezili çektirmiş olsaydım laparoskopi olmak zorunda kalmıycaktım.Karar senin tabi ama ben anastezili çektirmeni öneririm benim yaşadıgım olayı yaşamaman için.

gel gel gel güzeliiim gel hiiiçç acımıcaaaakkkk :86: :104:

mkilmiş dötün hesbaı olmaz aylinim :)))) napsın temelcik :)

atam bilir atasını ben bilirim ötesini... sorulmaaaazzzz

enee noldu senin tedaviler? dün aklımdaydın inan ki. natı bu hatun dedim, noldu bogazı miyomu dedim
hayır olsun:)

benim aynı git gel konya altı saat

boğazı iyi gibi son ilaca devam ameliyata engel değil denildi son kez yattıktan sonra bakılacakmış boğaza.. ama nodülle alakalı değil... myom alınacak.. yanim kırt kırt olcek :104: aha böyle yumacaklar gözlerini batıracaklar bıçayı bıçayı kescekler beniiii :18: vakit geliyiii

ahada kızlar çoğalıyor.. venüsün de kızı olacak..

ye tatlıyı getir atlıyı
ye ekşiyi getir ayşe yi derler ya.. tatlıdan nefret eden venüsün kızı olacak .. hadi minik çılgın kurtuldu bari yavrucağı rahat bırakın talipler alın size bir kızımız daha var artık.. ben dedim bileeee :81:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

GESHENK,TazmaniaMonster,

bu nick nasıl akılda kalır....

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

GESHENK,ozlem64+,TazmaniaMonster,

özlem de gelmiş. inşallah güzel hebrle geldin özlem???? son durum ne???

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... 15-16 haziran
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
6. kahvelokum..........................................23 kasım
7.senemgy...............................................26 kasım

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

aylint .....................................................29 nisan sonuç.....

Yeteeeeer.............................................. 30 nisan

Zerdal.................................................... 4 mayıs

bebegim_01...............................................8 mayıs

artniyetizm.............................................10 mayıs

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

GESHENK,ozlem64+,TazmaniaMonster,

özlem de gelmiş. inşallah güzel hebrle geldin özlem???? son durum ne???

Malesef haberler güzel degil geshenk dış gebelikmiş.İgne yaptılar o igne öldürecekmiş bebegi sonra vucut kendisi atar dedi doktor.Cuma günü tekrar bakılacak kanda degere düşmüşmü diye.

Malesef haberler güzel degil geshenk dış gebelikmiş.İgne yaptılar o igne öldürecekmiş bebegi sonra vucut kendisi atar dedi doktor.Cuma günü tekrar bakılacak kanda degere düşmüşmü diye.

canım yaaaaaaa geçmişolsun ne diyeceğimi bilemeiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…