- 15 Kasım 2007
- 396
- 46
- 643
Denizanası nickimi beğendiğin için teşekkür ederim.:)
Zerdal belki kullandığım 3000 lik ilacın etkisidir,öyle denildi bilmiyorum.
Artniyetizm bende rahim filmi çekileceği zaman burayı okuyup okuyup korkudan öldüm ama,
İnan anlatıldığı gibi değil ben gitmeden 2 tane ağrı kesici içtim,hiçte korktuğum gibi olmadı.
hatta ben ordan alışveriş yapıp eve geldim başka şehirden misafirim gelicekti yemek bile yaptım.
No anestezi:))
meraba canım, küsmüyüz diye yazınca sana özel olarak cevap yazmak istedim.
ben pek uğrayamıyorum, uğrasamda tek tek alıntı yapacak kadar zamanım da olmuyor, bu nedenle genel bi selam verip çıkıyorum. kimseye karşı kırgınlığım ya da küslüğüm yoktur, inşaallah bana da küs yada kırgın olan kimse de yoktur.
görüşmek üzre canım, iyi bak kendine
bi fıkra okudum onu yazıp kaçıcam, tentoşum lazıma ithafen:)))))
> > Temel bir gün yanina torununu almis ve askerlik anilarini anlatmaya baslami...s:
> > - Pen askerlik yaparken savas çikti ve pizi savasa cönderdular. Nasil savasiyoruz, nasil savasiyoruz. Aslanlar cibi.
> > Tüsmanlari pir pir öldüreyruz. Derken pir gün pusuya düstük ve bizi esir aldular. Cünler sonra düsman ordularinin komutani geldi:
> > - Iki seçeneginuz var. Ya hepinizi öldürürüz, ya da tecavüz ederuz, dedi.
> > Temel`in torununun gözleri parlamis:
> > - Ee sonra.
> > Temel, lafi agzindan kaçirdigina pisman:
> > - Sonra hepimizu öldirdüler.....
Günayıııııınnnnnnnnnnnnnn ey ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
denizanası niçün ben düzensiz geliyormuşumbi kerem sık sık geliyorum hep bakıyorum fırsat buldukça da yazıyorum .. kısım koyun can derdinde kasap et derdinde tabi.. kesecekler beni nabeer hastanelerde helak oldum yaflum bilmezsin laf edersin fena küstüm sağa he... kapris yapanınız yoksa eksik kalmasın topic bundan diye yapayım accık anaaam yapmam yapmam don sallayım bari coşalımmm oleee olee olee oleeyyyyyyy şampiyom denizanasııııııııııı :92:
tentoşum senlen hiç denk gelemiyoruz yaf.. nassen ??? özledim
lovelim çılgın miniği eren e yapmaya kalkmış çöpçatan zerdaldeli bu yaaa :86:
aylin temelin fıkrasına koptumsavaşta ne şehittir ne gazi ........ yoluna gitmiş niyazi olmuş dingil eh senden de böyle fıkra beklenir zati
zerdalım yavrum sen papıyon??? işler geme çok mu yoğun ???
artniyetli özlem :))) ve normal düz özlem sizler de iyisiniz değilmi?? düz özlemin son durum ne oldu acaba?? artniyet özlem senin rahim filmini ben çekicem en sonunda :86: hiiiiiç acımıcakkkkk :)))
arkadaş seninle konuştuk sanki :44: yanılıyorsam hoşgeldin..
venüs müge geliyoooooooooçık kı8s ortaya.. insan şu hamileliğini an an yazar paylaşır hiiiç nerde sende kayıplar kraliçesi olcan bu gidişle..
naneli sana da vınnnnn yollayacam :)))) artık bağlan hayata saniyelik dalıp çıkıyorsun ya hiç de denk gelemiyoruz..
çılgınım yaflum hala dombalaksın dimi bakıyorum telefonuma henüz bişi yok.. iki çılgın tek bedensiniz henüz.. maşallah maşallah böyle iyi az daha sabredin kuzularım
unuttuğum varsa kızmak küsmek yok daynk diye söyleyin hemen selam yollayım telafi edelim..
ben iyiyim hastanedeydim yine dün.. birde cenaze vardı çok genç bir akrabamız çok üzüldüm.. dolu bir gündü.. yorgundum hiç bakamadım.. gününüz harika geçsin müjdelerle bitsin inşallaaaaahhhhhh....
arkadaş walla kesin çektirecem artık kaçar yolum yok ölede bölede çekilecek, no anestezi yada yes anestezi walla anlık karar vereceğim sanırım, ikna olayıda çektireceğim yerde nasıl olduğunu anlayıp görerek, teşekkürler desteğin için bakalım :))))
arkadaş walla kesin çektirecem artık kaçar yolum yok ölede bölede çekilecek, no anestezi yada yes anestezi walla anlık karar vereceğim sanırım, ikna olayıda çektireceğim yerde nasıl olduğunu anlayıp görerek, teşekkürler desteğin için bakalım :))))
mkilmiş dötün hesbaı olmaz aylinim :)))) napsın temelcik :)
enee noldu senin tedaviler? dün aklımdaydın inan ki. natı bu hatun dedim, noldu bogazı miyomu dedim
hayır olsun:)
benim aynı git gel konya altı saat
şeker yükleme sonucum temiz çıktı kızlar. :)) eşimd e diyoki hayret bi testinde normal çıktıımaşallah diyelim diyor.maşallah dedim bende.şeker de çıksaydı çok şaşırıdım doğru dürüst bişey yemiyom 1,tatlıdan nefret ediyom 2. üztelik sadece4,800 kg aldım :)) ayy maşallah diyeyim kendime :))
sonra eşimle birlikte gitmiştik işte , tetanoz aşılarımzıda olduk.benim kol ağrıyor biraz.bide öncesind e kan alınırken stajerler iyi becerdi kolumu elim falan şişş..çok çirkin görünüyor adam eli gibi oldu.neyse dedim onlarda böyle öğrenecek...eşimin gayet iyi kolu,ona ağrıyor diyorum bu kızlar ne nazlı oluyor diyor
Zerdal evet bekleme aşamasındayım,biraz kendimi toparlayım ama yakın zamanda gittiğim doktor biri 21 mm olmak üzere 2 tane yumurtam olduğunu söylediler.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
GESHENK,ozlem64+,TazmaniaMonster,
özlem de gelmiş. inşallah güzel hebrle geldin özlem???? son durum ne???
özlemcim üzüldüm hayırlısı olsun
geshenkimmmmmmm papatyammmmmm
ne güzell.. çifter çifter yumurtalar.. bebişler de çift çift gelsin inşallah..
Malesef haberler güzel degil geshenk dış gebelikmiş.İgne yaptılar o igne öldürecekmiş bebegi sonra vucut kendisi atar dedi doktor.Cuma günü tekrar bakılacak kanda degere düşmüşmü diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?