Slm kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla sayfa olmuş nasıl herkezler iyimi ?Ben hastanede yattım 3 gün agrım vardı çok fazla.Dış gebelikmiş yaşadıgım normal gebelige dönme ihtimali yokmuş(( İgne yaptılar gebelik sonlansın diye.
ahada kızlar çoğalıyor.. venüsün de kızı olacak..
ye tatlıyı getir atlıyı
ye ekşiyi getir ayşe yi derler ya.. tatlıdan nefret eden venüsün kızı olacak .. hadi minik çılgın kurtuldu bari yavrucağı rahat bırakın talipler alın size bir kızımız daha var artık.. ben dedim bileeee :81:
Malesef haberler güzel degil geshenk dış gebelikmiş.İgne yaptılar o igne öldürecekmiş bebegi sonra vucut kendisi atar dedi doktor.Cuma günü tekrar bakılacak kanda degere düşmüşmü diye.
Slm kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla sayfa olmuş nasıl herkezler iyimi ?Ben hastanede yattım 3 gün agrım vardı çok fazla.Dış gebelikmiş yaşadıgım normal gebelige dönme ihtimali yokmuş(( İgne yaptılar gebelik sonlansın diye.
gerçmişl o9lsun canım..inş bundan sonra sağlıklı gebelik yaşarsın.en azından hamile kalabiliyosun gördün mü?bizim d iğer topikte var böyle dış gebelik geçirip şimdi nnormal hamilelik yaşayanlar.sende onlardan olursun inş...
hadi lennnnbenim oğlum olacak inş.kız mız deme çocuğa zaten başlarda hep kız diye sevdik,ayıp oluyoo çocuğa hadi bekem siz hızlanın azıcık şöyle güzel,tontiş,kıvırcık saçlı,badem gözlü bi kız bekliyom sizlerden.zerdal,tento,sen farketmez.elinizi çabuk tutun inşşşşş tez zamanda gelsin topiğe sağlıklı bebekler....
özlemcim üzüldüm hayırlısı olsun
geshenkimmmmmmm papatyammmmmm
Malesef haberler güzel degil geshenk dış gebelikmiş.İgne yaptılar o igne öldürecekmiş bebegi sonra vucut kendisi atar dedi doktor.Cuma günü tekrar bakılacak kanda degere düşmüşmü diye.
Tek olsada razıyım ama oda yok.
günaydın hatunlarrrrrrrrr
Geshenk aşağıda bi sen varsın sonra görüşürüz. Venus çok şükür şeytanın bacağını kırmışsın, şeker sonucun iyi çıkmış. Darısı bundan sonrakilere.
bir sen bir ben birde yeternerde bu kızlar durumlar beterrr :86:
canım ben kk maaşlı çalışanıyımmmmm burada olmak zorundayımmm
kız işleri vardır gelirlerrrrrrr canımmmm bende çıkacağım birazdan yemek yapacağımmmmm
Bende 30 yasina girdim ve cocugum yok,cocuk sahibi olmak istiyorum.
Hormanlarim maalesef kötü cikti,
fsh,27.80
AMH: 0.8
LH: 21
bu degerlerle gebe kalmam mümkün degilmi,daha 6. ayda gidecegim randevum ozaman ama burda okudugum kadariyla,tüpbebek sansim bile yokmus.Gercekten öylemi,cok üzülüyorum,ve cok istiyorum.
Rabbim bu merhametinden hicbir anne babayi mahrum etmesin,evlerini civil civil cocuk sesleriyle senlendirsin insaallah.
Sevk kagidim da prematür over yetmezligi yaziyor,ama doktor arada gecenlerde de demisti,sagda yumurtlama var,solda 2 tane falan diye.Ne yapabilirim tedaviye hic baslamayip,kirip dizimi oturayim mi,ulasamiycagim birseyin pesinden kosup yakalamaya mi calisayim.Allahtan ümid kesilmez ama kalbim,yüregim bosver bosuna ugrasiyorsun diyor.
Ne yapalim saglik olsun,bir ben degilim evlat hasretiyle yanip tutusan,bircok insan var,Yüce ALLAH,merhameti sonsuz ALLAH,im umutlarimizi bosa cikarmasin,bizleri kendi canimizdan ,kanimizdan hayirli evlat,evlatlr nasip etsin insaallah.
neyse cok konustum,belkide icinizi kararttim,hakkinizi helal edin.
maaşlı çalışan derken anlıyamadım? gerçekten mi?
maaşlı çalışan derken anlıyamadım? gerçekten mi?
slm kizlar tüpe basliyorum yarin sorum kacinci gün iynelere basladiniz tüp tadavi sirasinda?
Amin rabbim her isteyene versin insaallah.merhaba gurbet inşaalah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın bu arada kaç yıllık evlisin rabbim anne olmak isteyen herkese o duyguyu tattırsın hepimize
merhaba gurbet inşaalah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın bu arada kaç yıllık evlisin rabbim anne olmak isteyen herkese o duyguyu tattırsın hepimize
slmlar arkadaşlar. 32 yaşındayım ben de aynı dertten muzdaribim2. tüp bebek denemem yeni hüsranla sonuçlandı. 3. kısmet diyorum elimden başka birşey gelmiyor. dualarım sizinle ve kendimle. ALLAH dan ümit kesilmez demişler bellimi olur gün gelir bizimde bebişimiz olur.. hepimize sabır diliyorum..
yeni arkadaşlarım üzgünsünüz ama çaresiz değilsiniz burdaki kızlar ve ben çok mücadele ettik yemediğimiz ot içmediğim çay yapmadığımız kalmadı dualar ettik çok şükür yavaş yavaş anne oluyoruz hepimiz ben 32 yaşımda anne oldum oğlum 6 .5 aylık ben de ağladım burdakiler gibi ama asla ümitsiz olmadık siz de olmayın burda bir sürü ortak bulacaksınız derdinize gelin yazın sorun rahatlayın
slm kizlar tüpe basliyorum yarin sorum kacinci gün iynelere basladiniz tüp tadavi sirasinda?
Amin rabbim her isteyene versin insaallah.
9 yillik evliyim,ilk 4-5 yil düsünmedik,Son 4 yildir korunmuyoruz.
Doktorum bu zamana kadar daha gencsin,olur elbet dedi.
Bana yumurtlakilarimin güzel calistigini söylüyordu .
Bende oluruna biraktim kendinden olur diye bekledim.
Bu arada 8 yil icinde bircok kez hastahanede yattim, ameliyat vs oldum.
Diger rahatsizliklarimdan hic cocuga zaman ayiramadim.
Bu zamana kadar cocuk icin hic tedavi görmedim gec kaldim evet
Ama bazi problemler hastaliklarim Buna Engel oldu.
Kadin doktorum degisti,Son 1 yildir onun yerine Gelen baska doktorda tedavi oluyorum.
Eski doktorum hic kan alip Hormon testi yapmamisti.Yaklasik 2 bucuk aydir adet olmuyordum.
5 cm kist oldugunu söyledi ve hap bittikten 4 Gun sonra adet oldum,3 Gun sürdü.Kanamam az oluyor.
Neyse kist varken kan aldi Hormon testi yapmis.Fsh ile amh hormonlarim kötü cikmis.
Fsh nin ve amh nin ne oldugunu burada ögrendim.
Bana dedigi sadEce Hormon tedavisi uygularlar yada asilama yaparlar,olmazsa tup bebek denerler dedi.
Ama Burda ve baska yerlerde okuyunca hayallerim alt USt. Oldu,bir doktor sitesinde Doktorada yazdim.Prematur over yetmezliginiz var dedi.Bir ay sonra tekrar hormonnlara baktirin dedi.
Fsh orani gecen yil 6 lardaymis, bu yil 27 de, 27 olmasi tup bebek sansim bile yokmus okuduguma Gore.anca yumurta nakli ile baskasininyumurtasi ile sansim varmis.
Allahin gucune gitmesin rabbim bu dereceye getirmesin, verecekse rabbim kendi canimdan kanimdan versin.Allah her isteyeni evlat sahibi yapsin.Beni de insaalah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?