30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

gerçmişl o9lsun canım..inş bundan sonra sağlıklı gebelik yaşarsın.en azından hamile kalabiliyosun gördün mü?bizim d iğer topikte var böyle dış gebelik geçirip şimdi nnormal hamilelik yaşayanlar.sende onlardan olursun inş...

hadi lennnn benim oğlum olacak inş.kız mız deme çocuğa zaten başlarda hep kız diye sevdik,ayıp oluyoo çocuğa hadi bekem siz hızlanın azıcık şöyle güzel,tontiş,kıvırcık saçlı,badem gözlü bi kız bekliyom sizlerden.zerdal,tento,sen farketmez.elinizi çabuk tutun inşşşşş tez zamanda gelsin topiğe sağlıklı bebekler....

Malesef haberler güzel degil geshenk dış gebelikmiş.İgne yaptılar o igne öldürecekmiş bebegi sonra vucut kendisi atar dedi doktor.Cuma günü tekrar bakılacak kanda degere düşmüşmü diye.

adaşım çok çok geçmiş olsun, aynen arkadaşların dediği gibi en azından hamile kalabiliyorsun, benim görümcede 2 sene önce dış gebelik geçirdi hepimiz üzüldük görümcem çok üzüldü ama sonrası mutlu tekrar hamile kaldı şimdi kızımı var dünyalar tatlısı :))) o açıdan kendini bırakma bundan sonraki çalışmalarında mutlu sonla bitireceksin olayı, inanıyorum...

Kızlar herkese günaydın çok yoğunum, özlemciğim geçmiş olsun. hayırlısı böyleymiş, allahtan hemen farkedildi. kaybetmek zor, benimde bir arkdaşım dış gebelik geçirdi. Adet bile görmeden tekrar hamiş kaldı. Şimdi dünya tatlısı kızı var. inşallah tez zamanda tekrar olur.

Geshenk aşağıda bi sen varsın sonra görüşürüz. Venus çok şükür şeytanın bacağını kırmışsın, şeker sonucun iyi çıkmış. Darısı bundan sonrakilere.

inşallah inşallah..
kız olursa ne yapacan.. tatlıdan niye nefret ediyorsun kızım o kadar.. erkek bebek tatlı istermiş sen niye öğğk oluyorsun hımm sonuçların iyi çıkmış sevindim.. kız erkek ne farkeder zaten sağlıklı olsun da ..

özlemcim üzüldüm hayırlısı olsun

geshenkimmmmmmm papatyammmmmm

teşekkürleeerr lovelim :92:

Malesef haberler güzel degil geshenk dış gebelikmiş.İgne yaptılar o igne öldürecekmiş bebegi sonra vucut kendisi atar dedi doktor.Cuma günü tekrar bakılacak kanda degere düşmüşmü diye.

başından belli oldu özlemcim üzülme desem de üzülmemen mümkün değil.. en azından hamile kalabildiğini anladık dış bile olsa.. bu bile bir ilerleme diye sevinelim özlemcim.. belki sağlıklı bir gebeliğin habercisi bu.. kimbilir...

Tek olsada razıyım ama oda yok.

olur inşallah.. belli olmaz bu işler.. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi taktiri İlahi...

günaydın hatunlarrrrrrrrr

artık tünaydın diyeyim ben sana yeter :))

bir sen bir ben birde yeter nerde bu kızlar durumlar beterrr :86:

canım ben kk maaşlı çalışanıyımmmmm burada olmak zorundayımmm
kız işleri vardır gelirlerrrrrrr canımmmm bende çıkacağım birazdan yemek yapacağımmmmm

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

GESHENK,naneliseker+,

naneliiiiii yakaldım seniiiii naabıyooon.. vınnnn yollayacam sana

Bende 30 yasina girdim ve cocugum yok,cocuk sahibi olmak istiyorum.

Hormanlarim maalesef kötü cikti,

fsh,27.80
AMH: 0.8
LH: 21

bu degerlerle gebe kalmam mümkün degilmi,daha 6. ayda gidecegim randevum ozaman ama burda okudugum kadariyla,tüpbebek sansim bile yokmus.Gercekten öylemi,cok üzülüyorum,ve cok istiyorum.
Rabbim bu merhametinden hicbir anne babayi mahrum etmesin,evlerini civil civil cocuk sesleriyle senlendirsin insaallah.

Sevk kagidim da prematür over yetmezligi yaziyor,ama doktor arada gecenlerde de demisti,sagda yumurtlama var,solda 2 tane falan diye.Ne yapabilirim tedaviye hic baslamayip,kirip dizimi oturayim mi,ulasamiycagim birseyin pesinden kosup yakalamaya mi calisayim.Allahtan ümid kesilmez ama kalbim,yüregim bosver bosuna ugrasiyorsun diyor.

Ne yapalim saglik olsun,bir ben degilim evlat hasretiyle yanip tutusan,bircok insan var,Yüce ALLAH,merhameti sonsuz ALLAH,im umutlarimizi bosa cikarmasin,bizleri kendi canimizdan ,kanimizdan hayirli evlat,evlatlr nasip etsin insaallah.

neyse cok konustum,belkide icinizi kararttim,hakkinizi helal edin.

gurbet hoşgeldin aramıza

dur yavaş hemen yok öyle yelkenleri suya indirmek.. biz kaç yıldır uğraşıyoruz.. zaman zaman umutlar tükendi gibi olsa da aslında hep var kıyısında köşesinde hepimizin.. vazgeçmek yok.. hiç olmaz denilen insanlar çocuk sahbi.. doktorlarda Allahın kulu yanılabilir vücudun zamanla farklı tepkiler vererek seni yanıltabilir.. verecek olan Allah ki O na da zor değil alnına yazmışsa.. bizler elimizden geleni yapacağız değilmi en azından her şeyi yaptık diyeceğiz.. taa ki üreme işlevlerimiz sürdüğü müddetçe.. sana tavsiyem hemen bal polen al aktadan tabi iyi bal al kaliteli olsun polen de taze olsun her sabah 1 tatlı kaşığı ye.. yumurtalarına iyi gelecek diye umuyorum.. bu şekilde arkadaşımız var tek tüple hamile kaldı lovelimiz ve şimdi anne :)) çok kendini kaptırmadan sakince denemelerine devam et canım.. Allahtan gerçektende umut kesilmez.. sadece ölüme çare yok gerisi yalan.. nasipse bizde anne oluruz yok değilse elimizdekilerle bize sunulan hayatımıza devam ederiz olur biter.. üzüntü sıkıntı ile inan hiç bir şeyin sahibi olamadığımız gibi aksine olanları da kayberederiz.. anlaştık...

gurbet ben şimdi çıkmak zorundayım.. sen istediğini yaz kızlar açınca okuruz hepimiz sormak istediğini de sor mutlaka cevap veririz.. içinden nasıl geliyorsa paylaş oldumu.. hiiiç canını da sıkma.. hadi iyi akşamlar..

merhaba gurbet inşaalah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın bu arada kaç yıllık evlisin rabbim anne olmak isteyen herkese o duyguyu tattırsın hepimize

slmlar arkadaşlar. 32 yaşındayım ben de aynı dertten muzdaribim 2. tüp bebek denemem yeni hüsranla sonuçlandı. 3. kısmet diyorum elimden başka birşey gelmiyor. dualarım sizinle ve kendimle. ALLAH dan ümit kesilmez demişler bellimi olur gün gelir bizimde bebişimiz olur.. hepimize sabır diliyorum..

yeni arkadaşlarım üzgünsünüz ama çaresiz değilsiniz burdaki kızlar ve ben çok mücadele ettik yemediğimiz ot içmediğim çay yapmadığımız kalmadı dualar ettik çok şükür yavaş yavaş anne oluyoruz hepimiz ben 32 yaşımda anne oldum oğlum 6 .5 aylık ben de ağladım burdakiler gibi ama asla ümitsiz olmadık siz de olmayın burda bir sürü ortak bulacaksınız derdinize gelin yazın sorun rahatlayın

merhaba gurbet inşaalah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın bu arada kaç yıllık evlisin rabbim anne olmak isteyen herkese o duyguyu tattırsın hepimize
Amin rabbim her isteyene versin insaallah.
9 yillik evliyim,ilk 4-5 yil düsünmedik,Son 4 yildir korunmuyoruz.
Doktorum bu zamana kadar daha gencsin,olur elbet dedi.
Bana yumurtlakilarimin güzel calistigini söylüyordu .
Bende oluruna biraktim kendinden olur diye bekledim.
Bu arada 8 yil icinde bircok kez hastahanede yattim, ameliyat vs oldum.
Diger rahatsizliklarimdan hic cocuga zaman ayiramadim.
Bu zamana kadar cocuk icin hic tedavi görmedim gec kaldim evet
Ama bazi problemler hastaliklarim Buna Engel oldu.

Kadin doktorum degisti,Son 1 yildir onun yerine Gelen baska doktorda tedavi oluyorum.
Eski doktorum hic kan alip Hormon testi yapmamisti.Yaklasik 2 bucuk aydir adet olmuyordum.
5 cm kist oldugunu söyledi ve hap bittikten 4 Gun sonra adet oldum,3 Gun sürdü.Kanamam az oluyor.

Neyse kist varken kan aldi Hormon testi yapmis.Fsh ile amh hormonlarim kötü cikmis.
Fsh nin ve amh nin ne oldugunu burada ögrendim.
Bana dedigi sadEce Hormon tedavisi uygularlar yada asilama yaparlar,olmazsa tup bebek denerler dedi.

Ama Burda ve baska yerlerde okuyunca hayallerim alt USt. Oldu,bir doktor sitesinde Doktorada yazdim.Prematur over yetmezliginiz var dedi.Bir ay sonra tekrar hormonnlara baktirin dedi.
Fsh orani gecen yil 6 lardaymis, bu yil 27 de, 27 olmasi tup bebek sansim bile yokmus okuduguma Gore.anca yumurta nakli ile baskasininyumurtasi ile sansim varmis.
Allahin gucune gitmesin rabbim bu dereceye getirmesin, verecekse rabbim kendi canimdan kanimdan versin.Allah her isteyeni evlat sahibi yapsin.Beni de insaalah.

hoşgeldin... peki sen kendinden bahsetmek istermisin? sen hangi aşamalardan geçtin? kaç yıllık bekleyiş var??

sende hoşgeldin tülay..
elbette ümit kesilmez hep diyorum üreme işlevlerimiz devam ettiği sürece mücadeleye devam.. ya olursa :)) olmazsa da canımız sağolsun... sabrı da öğrendik.. daha pek çok şeyi.. bak burada birbirimizi bulmak tanışmak varmış bu vesileyle.. çok güzel dostluklarımız sohbetlerimiz tecrübelerimiz oldu burada.. yeri geldi hamile kalana sevindik oynadık yeri geldi hep beraber ağladık.. yeğenlerimiz gelmeye başladı aramıza.. :))) mutlu oluyoruz onlarla... benim de 1 aşılama 1 taze tüp bide dondurulmuş denemem var.. nasip diyelim canım.. takıntı yapmadan beklemeye devam....

işte canlı örnek şimdi harika bir bebeğin annesi Allahım sağlık sıhhat versin size

slm kizlar tüpe basliyorum yarin sorum kacinci gün iynelere basladiniz tüp tadavi sirasinda?

diloş aşılama yaptırdın ya sen hayatım :)) bu da aynısı sadece bunda olgunlaşan yumurtalar toplanacak dışarda döllendirilip sana verilecek hepsi bu... yani o zamana kadar her şey aynı..2 -3 başlanabilir yani.. 1. gün bile başlayanlar var.. zaten 2 günde bir takip edilecek gelişmesi uygun büyüklüğe gelince çatlatılıp toplanacak... hayırlı olsun bu arada..

gurbet
kafana çok fazla takma bu durumu sen.. bak sana hemen üstte yazdığım dilara yı örnek vereyim o da yurtdışında yaşıyor ve geçen aylarda tüp denemesinin daha başında yumurtaları hiç olgunlaşmıyor diye vazgeçildi sayı ve kalite düşük denildi.. bak şimdi yine başlıyorlar öyle olsa başlamazlardı.. demekki normale döndüğünü gördüler.. sakın ümidini kaybetme.. yine özlem vardı o da bu yıl tüp denemesi yaptı sayı az olmuştu ümitsizdi tutmadı sonuçta ancak daha yeni dış gebelik oluştu bu bile hem üzücü hem ümit verici geldi bana.. yani döllenme oldu fakat yanlış yere yerleşti.. sonuçta yumurtası da kalitesi de yetti demek.. yime yakın tanıdığım var daha yeni o da hamile şimdi çok az yumurta bulundu eşinde de sorun çok fazlaydı ve ilk denemesinde 3 yumurta elde edildi ve tek seferde tuttu.. bu işler nasip kısmet.. olmaz diye bir şey yok yani.. karamsar olma hiç bir zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…