30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Günaydın kızlar. sanırım hamileyim daha çok yeni. Hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah bu bebeğim benimle olur.

anaaaaaam kız şok oldum dur şoku atlatayım bi
canım çoooooooook sevindim hayırlısı olsun rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin bu hafta başında alınacak güzel haberlerden biri ohh keyfim yerine geldi birini daha gönderiyoruz annelik mertebesine inşallah

sağol belenayım, darısı isteyenlerin başına. Herşeyimizi topinkte başladığımız için ilk burda söyledim. Bakalım, iş ve akraba çevresinden kendimi tutabildiğim kadar tutacam, söylemiyeceğim şimdilik. inşallah bişey olmaz. Dua edin bana.

dualarım seninle canım birbirimizi görmesekte burda bir bütün olduk herşeyimizi ilk önce biz paylaştık çünkü bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz inan kendim hamile gibi sevindim başkasına söylesen ne var bunda bi hamile senmisin der ama bizim için çok büyük olay her hamile kalan arkadaşımız diğerlerine umut oluyor inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla hayırla meleğini alırsın kucağına amiiiiiiiiiiiin

zerdalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll gerçek miiii tüylerim diken diken oldu canımmm ay boğazım düğümlendi eşim olmasa ağlayacağım valla ay çok mutlu oldum yaaaaaaaa canım benim güzel arkadaşım nasıl mutlu oldum anlatamam yeğenler artttıııııııııııııııııııı Allahım sen büyüksün duamız seninleeeeeeee maşallah maşalllah bu sefer herşey güzel olacak yeğen geliyorrrrhop hoppppzerdala alıkşşşşşşşşşşşçünkü hamileeeeeeebi bebiş geliyoroynamaya buyrunnnnhalay başıyımmmmmmkupa senin gelecek ay diğer kızlarınnnncanım dostummm:81::81::86:şu an halim buuuu

ben de ilk burda söylemiştim iştekilere 4 aylık mı neydi akrabalara 3 aydan sonra söyledim söyleme her gün dua oku ona Rabbime dua et onu korusun sağlıkla hayırlısıyla kucağına alasın canım çok mutluyum harbiden kardeşim hamile kalmış gibi sevinçliyim siz hamile kaldıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam

arkadaşlar merhaba,
biz de 15 haftalık olduk... oğlumuz olacakmış... haber vermek istedim... çok sık giremiyorum nete.. ama bilin ki aklımdasınız...

günaydın cnm inanki çok sevindim dualarım seninle tatlım kendine ve karnındakine çok iyi bak

canım benimmmm inan çokk sevindim. Allah'ım ikinizi de korusun canım arkadaşım..

çok sevindim, Zerdal.. Rabbim tamamına erdirsin..

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Sağolun. Biraz şaşkınlık var üzerimizde, azda korkuyoruz. Loveli senin gibi bende 6 ay sonra kaldım. Erkek kız farketmez senin oğluşun gibi tatlı bi uşağım olsun.
karnım çıkana kadan tutacam kendimi. inşallah 9 ay bebişim benimle olur. Sonra sağlıklı sıhatli gelir. Rabbim isteyen herkese versin.

arkadaşlar merhaba,
biz de 15 haftalık olduk... oğlumuz olacakmış... haber vermek istedim... çok sık giremiyorum nete.. ama bilin ki aklımdasınız...
maşallah kahvem sen de aklımızdasın

herşey güzel olacak Allahın izniyle

anammm sevindirik modda bi baştan cevaplayıp sevindirik moda girmemi sağlayan kısma terfi edemmm
aylin canım sen ne kadardır bebek istiyorsun? sendeki sorun neydi?? paylaşırmısın?
leylikom benim bişe yok diyodu önceki dr, değiştirdim, ilk muayenede yeni doktorum teşhisi koydu, çikolata kistim vardı bi tane, bi kez klomen denedik ve sonra laparoskopi oldum, karın içi yapışıklığı da varmış, kisti almayıp boşalttılar ve yaktılar, laptan sona bi ay daha klomen denedik ama klomen rahim içini kalınlaştırmıyodu ve sonraki ay aşılamayla hamile kaldım işte... senin de az kaldı tatlımm müjdeye inşallah
aminnnn
gensenkim myomdan kurtuldu benceeeeeeeeeeeeee :)
canım ben yorgunum ve halsizim
bu gün eşimin yanına gitmedimmm evdeyim
canım benim eşine bakarken kendini ihmal etme..
benimde olsun daaa bendeeee salya sümük ağlıcam. o gün benim için bayram olacak......
inşallah az kaldı bayramaa
Günaydın kızlar. sanırım hamileyim daha çok yeni. Hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah bu bebeğim benimle olur.
veeeee işte sevindirik oluşumun sebebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zerdalımmmmmm nası sevindimmmm, maşallah, Allah sağlıkla tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnn yaşasınnnnnnnnnnnnn
haydeeeee :87:
arkadaşlar merhaba,
ohhh ohhh oğluş geliyooo
canımmm amin, inşallah hiçbişe olmicak, maşallah gocamannn

aman yarabbim.

Coooookk mutlu oldum Zerdalcım, ALLAH devamını sağlıkla versin inşALLAH..
günlerdir aldığım en güzel haberdi inan. şimdi bol bol dua et, ve edelimm

anammm sevindirik modda bi baştan cevaplayıp sevindirik moda girmemi sağlayan kısma terfi edemmm

aminnnn

gensenkim myomdan kurtuldu benceeeeeeeeeeeeee :)
ayh hadi bunu tahmin değil, haber diye kabul ediyorum ben aylincim,
senin tedavin gibi bunun sonuda beklenen güzel sonla bitsin

arkadaşlar merhaba,
topikte erkek-kız sayısı eşitleniyor hade bakeeemmm :))
sağlıkla kucagına al lokummm

İnanın çok sevindim.Nazar değmesin inşallah.Çok doğru bir karar vermişsiniz çevreden saklamak konusunda.Allah tamamına erdirsin,darısı başıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…