Günaydın kızlar. sanırım hamileyim daha çok yeni. Hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah bu bebeğim benimle olur.
anaaaaaam kız şok oldum dur şoku atlatayım bi
canım çoooooooook sevindim hayırlısı olsun rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin bu hafta başında alınacak güzel haberlerden biri ohh keyfim yerine geldi birini daha gönderiyoruz annelik mertebesine inşallah
dualarım seninle canım birbirimizi görmesekte burda bir bütün olduk herşeyimizi ilk önce biz paylaştık çünkü bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz inan kendim hamile gibi sevindim başkasına söylesen ne var bunda bi hamile senmisin der ama bizim için çok büyük olay her hamile kalan arkadaşımız diğerlerine umut oluyor inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla hayırla meleğini alırsın kucağına amiiiiiiiiiiiinsağol belenayım, darısı isteyenlerin başına. Herşeyimizi topinkte başladığımız için ilk burda söyledim. Bakalım, iş ve akraba çevresinden kendimi tutabildiğim kadar tutacam, söylemiyeceğim şimdilik. inşallah bişey olmaz. Dua edin bana.
Günaydın kızlar. sanırım hamileyim daha çok yeni. Hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah bu bebeğim benimle olur.
sağol belenayım, darısı isteyenlerin başına. Herşeyimizi topinkte başladığımız için ilk burda söyledim. Bakalım, iş ve akraba çevresinden kendimi tutabildiğim kadar tutacam, söylemiyeceğim şimdilik. inşallah bişey olmaz. Dua edin bana.
dualarım seninle canım birbirimizi görmesekte burda bir bütün olduk herşeyimizi ilk önce biz paylaştık çünkü bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz inan kendim hamile gibi sevindim başkasına söylesen ne var bunda bi hamile senmisin der ama bizim için çok büyük olay her hamile kalan arkadaşımız diğerlerine umut oluyor inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla hayırla meleğini alırsın kucağına amiiiiiiiiiiiin
günaydın cnm inanki çok sevindim dualarım seninle tatlım kendine ve karnındakine çok iyi bak
zerdalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll gerçek miiii tüylerim diken diken oldu canımmm ay boğazım düğümlendi eşim olmasa ağlayacağım valla ay çok mutlu oldum yaaaaaaaa canım benim güzel arkadaşım nasıl mutlu oldum anlatamam yeğenler artttıııııııııııııııııııı Allahım sen büyüksün duamız seninleeeeeeee maşallah maşalllah bu sefer herşey güzel olacakyeğen geliyorrrr hop hopppp zerdala alıkşşşşşşşşşşş çünkü hamileeeeeee bi bebiş geliyor oynamaya buyrunnnn halay başıyımmmmmm kupa senin gelecek ay diğer kızlarınnnn canım dostummm :81::81::86:şu an halim buuuu
ben de ilk burda söylemiştim iştekilere 4 aylık mı neydi akrabalara 3 aydan sonra söyledim söyleme her gün dua oku ona Rabbime dua et onu korusun sağlıkla hayırlısıyla kucağına alasın canım çok mutluyum harbiden kardeşim hamile kalmış gibi sevinçliyim siz hamile kaldıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam
canım benimmmm inan çokk sevindim. Allah'ım ikinizi de korusun canım arkadaşım..
çok sevindim, Zerdal.. Rabbim tamamına erdirsin..
maşallah kahvem sen de aklımızdasınarkadaşlar merhaba,
biz de 15 haftalık olduk... oğlumuz olacakmış... haber vermek istedim... çok sık giremiyorum nete.. ama bilin ki aklımdasınız...
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Sağolun. Biraz şaşkınlık var üzerimizde, azda korkuyoruz. Loveli senin gibi bende 6 ay sonra kaldım. Erkek kız farketmez senin oğluşun gibi tatlı bi uşağım olsun.
karnım çıkana kadan tutacam kendimi. inşallah 9 ay bebişim benimle olur. Sonra sağlıklı sıhatli gelir. Rabbim isteyen herkese versin.
leylikom benim bişe yok diyodu önceki dr, değiştirdim, ilk muayenede yeni doktorum teşhisi koydu, çikolata kistim vardı bi tane, bi kez klomen denedik ve sonra laparoskopi oldum, karın içi yapışıklığı da varmış, kisti almayıp boşalttılar ve yaktılar, laptan sona bi ay daha klomen denedik ama klomen rahim içini kalınlaştırmıyodu ve sonraki ay aşılamayla hamile kaldım işte... senin de az kaldı tatlımm müjdeye inşallahaylin canım sen ne kadardır bebek istiyorsun? sendeki sorun neydi?? paylaşırmısın?
aminnnnayy sonuç aldığım zaman geldi aklıma Aylin, nasıl agladıydım tosbiğime sarılıp hıckıra hıckıra 10-15 dakka aralıksız salya sümük ...ALLAH ım Leyliye ve herkese nasip etsin, amin amin aminnn....
gensenkim myomdan kurtuldu benceeeeeeeeeeeeee :)Venüsü ve Geshenki merak etmekteyim(
Venüsüm kalkmıyo yataktan pek diğer topiclere yazdıkalrını okuyorum artık napayım casus gibi, ama yeden bura hiç gelmiyo(
Geshenkten haberi olan varsa yazabilir mi bana, miyomla mı ugrasıyo acaba :44:....
canım benim eşine bakarken kendini ihmal etme..canım ben yorgunum ve halsizim
bu gün eşimin yanına gitmedimmm evdeyim
inşallah az kaldı bayramaabenimde olsun daaa bendeeee salya sümük ağlıcam. o gün benim için bayram olacak......
veeeee işte sevindirik oluşumun sebebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGünaydın kızlar. sanırım hamileyim daha çok yeni. Hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah bu bebeğim benimle olur.
haydeeeeezerdalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll gerçek miiii tüylerim diken diken oldu canımmm ay boğazım düğümlendi eşim olmasa ağlayacağım valla ay çok mutlu oldum yaaaaaaaa canım benim güzel arkadaşım nasıl mutlu oldum anlatamam yeğenler artttıııııııııııııııııııı Allahım sen büyüksün duamız seninleeeeeeee maşallah maşalllah bu sefer herşey güzel olacakyeğen geliyorrrr : hop hopppp zerdala alıkşşşşşşşşşşş çünkü hamileeeeeee bi bebiş geliyor oynamaya buyrunnnn halay başıyımmmmmm kupa senin gelecek ay diğer kızlarınnnn canım dostummm :81::81::86:şu an halim buuuu
ohhh ohhh oğluş geliyoooarkadaşlar merhaba,
biz de 15 haftalık olduk... oğlumuz olacakmış... haber vermek istedim... çok sık giremiyorum nete.. ama bilin ki aklımdasınız...
canımmm amin, inşallah hiçbişe olmicak, maşallah gocamannnKızlar hepinize teşekkür ederim. Sağolun. Biraz şaşkınlık var üzerimizde, azda korkuyoruz. Loveli senin gibi bende 6 ay sonra kaldım. Erkek kız farketmez senin oğluşun gibi tatlı bi uşağım olsun.
karnım çıkana kadan tutacam kendimi. inşallah 9 ay bebişim benimle olur. Sonra sağlıklı sıhatli gelir. Rabbim isteyen herkese versin.
aman yarabbim.Günaydın kızlar. sanırım hamileyim daha çok yeni. Hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah bu bebeğim benimle olur.
ayh hadi bunu tahmin değil, haber diye kabul ediyorum ben aylincim,anammm sevindirik modda bi baştan cevaplayıp sevindirik moda girmemi sağlayan kısma terfi edemmm
aminnnn
gensenkim myomdan kurtuldu benceeeeeeeeeeeeee :)
topikte erkek-kız sayısı eşitleniyor hade bakeeemmm :))arkadaşlar merhaba,
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Sağolun. Biraz şaşkınlık var üzerimizde, azda korkuyoruz. Loveli senin gibi bende 6 ay sonra kaldım. Erkek kız farketmez senin oğluşun gibi tatlı bi uşağım olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?