30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

nasılsınız kızlar hamişler anneler bebişler anne adayları hamile kalmaya çalışanlar gününüz aydın olsun bol hamişli bir gün diliyorum

ollley beee :))) işte budur :))

inşlh bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım arkadaşım benim :))))
inşşşşşşşşşşşşşş
nasılsınız kızlar hamişler anneler bebişler anne adayları hamile kalmaya çalışanlar gününüz aydın olsun bol hamişli bir gün diliyorum

be nekadar pozitif bir mesaj böyle

aman yarabbim.

Coooookk mutlu oldum Zerdalcım, ALLAH devamını sağlıkla versin inşALLAH..
günlerdir aldığım en güzel haberdi inan. şimdi bol bol dua et, ve edelimm

sağlıckla inşşşşşşşşşşşş canımmmmmm

dualarım seninle canımmmm, çok sevindimmm :))) haydi hayırlısıııııı

İnanın çok sevindim.Nazar değmesin inşallah.Çok doğru bir karar vermişsiniz çevreden saklamak konusunda.Allah tamamına erdirsin,darısı başıma :))

ollley beee :))) işte budur :))

inşlh bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım arkadaşım benim :))))

teşekkür ederim sağolun kızlar daha çok yeni. inşallah bişey olmaz.

arkadaşlar merhaba,
biz de 15 haftalık olduk... oğlumuz olacakmış... haber vermek istedim... çok sık giremiyorum nete.. ama bilin ki aklımdasınız...
baya büyümüşsün canım, maşallah.
amin canım, güzel dileklerin için.
selamm

aminnnn inşallah geshenkin bayramını da yaparız..
burdaki yavrıların hepsinin bayramını yaparız inşallah tez vakitte
inşallah yaparız, geshenk hatunumun bayramını. Ona havai fişek patlatırız canım.

canımmm dilerim Rabbimden sağlıkla kucakla bu kez bebişini, maşallah sizee..
idrar testiyle mi öğrendin, kanda baktırdın mı???? ayrıntıları alalımmm

idara testi yaptım, silik çıkınca kanda baktırdım. idrar testlerine boşboşuna para vermeyim dedim. Kanda çıktı. Aylin sende yerleşme kanaması oldumu, hafif bişeyler.

Son düzenleme:
idara testi yaptım, silik çıkınca kanda baktırdım. idrar testlerine boşboşuna para vermeyim dedim. Kanda çıktı. Aylin sende yerleşme kanaması oldumu, hafif bişeyler.

canım bende olmadı yerleşme kanaması.. ben önceden ille olması lazımmış gibi düşünürdüm, yerleşme kanaması falan da olmadı işte diye canım sıkılıyodu :))

Son düzenleme:

hafif bişeyler oldu canım. doktorada hiç gitmedim. daha doktor belirlemedim. önümüzdeki günler bakacağız artık.

SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Poli Over Kistli ve 33 yaşında biri olarak, gelecek yıl için bebek planlasam da, istediğim anda hamile kalamayacağımı biliyorum..
Beylikdüzünde oturuyorum, Avrupa yakasında, SGK anlaşmalı bir hastanede derdimden anlayabilecek beni şimdiden kontrol altına alacak iyi bir DR. arıyorum.. Hem kistlerim hem hamilelik ve doğum konusunda bana yardımcı olabilecek bir erkek dr istiyorum, tavsiyelerinize açığım..

Sevgiler.. Allah herkesin gönlüne göre versin..

hafif bişeyler oldu canım. doktorada hiç gitmedim. daha doktor belirlemedim. önümüzdeki günler bakacağız artık.
canımmm benim maşallah.. doktorunu iyi seçmeye çalış, sonra değiştirmek zorunda kalma inşallah..
istanbulda diilim canım, yardımcı olamicam. ve sağol, Allah senin de gönlüne göre versin... :)

biz iyiyiz sen nassenn
ne güzel dilekler onlar ööle, gönlünce olsun her bişey :)

selamm

aminnnn inşallah geshenkin bayramını da yaparız..
burdaki yavrıların hepsinin bayramını yaparız inşallah tez vakitte
inşALLAHHHH.... :26: olucak olucak ta işte bazımız digerlerimizden az daha fazla ugrasacağız gibi görünüyor
teşekkür ederim sağolun kızlar daha çok yeni. inşallah bişey olmaz.
olmayacak inşALLAH Zerdalcım, bol dua ve de dikkat et kendine emi, biliyon neler yapman gerektiğini, ağır kaldırma, uzanma, kahve içme, bişey silkeleme...vs bilmiyosan yazayım, sizden aldım size satıyom he heee

merhaba arkadaşlar nasılsınız? herr ay ki adet ağrılarım başladı sanki(((((((
LEyliiiiiiiiiiiiii
öyle düşünmek yok asla, olmamışsa nasip değildir, ama tutunmuşsa üzme bebgini lütfen

CANIM hamile kalan bir çok kadın ( 4. aya kadar ) adet günleri geldiğinde adet ağrılarının olduğunu söylerler buna takılma inşş her şey güzel olacak

günaydın kızlarr zerdal canım hayırlı olsun meleğin
rabbim bütün isteyenlere nasip etsin hamilelerinde kucakların alamyı nasip
etsin kahve oluşun oluyomuş hayırlı sağlıklı evlat versin mevlam cümlemize
bende yerleşme kanaması oldu dr. progestana başladı devam ettimi
peki kanama ilişkide yasak dr. gidene kadar birşey yapmayın
leke geldiği için yasaktı bize sende dikkat et canım
yeter aylin belenay leyliko geshenk loveli nasılsınız unuttuğum varsa affedein kızlar

adet ağrılarıyla gebelik belirtileri hemen hemen aynı, yalnız sık idrara çıkmak kesinlikle var, gece beni uykumdan uyandırıyor. Normalde bi yatarım sabaha kadar kalkmazdım, şimdi her gece kalkıyorum. Bide hamile olduğumu öğrenmeden önce gecenin bir tanesinde 2 kere kalktım su içmediğim halde, ordan şüpelendim. Gazda oluyor, normalde hiç gazlı değilim.
olmayacak inşALLAH Zerdalcım, bol dua ve de dikkat et kendine emi, biliyon neler yapman gerektiğini, ağır kaldırma, uzanma, kahve içme, bişey silkeleme...vs bilmiyosan yazayım, sizden aldım size satıyom he heee
inan daha önce hiç yaşmamış gibiyim, ne yapacaklarımı araştırıyom. Bu sefer çok kasmıyorum bakalım, tetbiride elden bırakmıyorum. Ama özelliklede bişey yapmıyorum bakalım. şimdilik dinleniyorum. Sen nasılsın, bi dahaki doktor kotrolün ne zaman.
teşekkür ederim zeytin, dün çok az bişeyler geldi, açık pembe gibi görünüyor, peçeye silince, akşam evde hep yattım, çok şükür geçti. Ama tabi korkuyorum. Normalde öğrenmeyenler, hani böyle olur gibi oluyorlar sonra 2 inci aynıda ancak öğreniyorlar ya, tabi biz rahme düşünce enseleyince tedirgin oluyoruz. Allahım sana emanet. Sen nasılsın beyazıt nasıl, büyüdümü.
zeytinnn nasılsın canım biz iyiyiz çok şükür
naber lovelim nasılsın bakalım. eren beyimiz nasıllar. büyüyorlarmı?

günaydınnnnnn canlarrr güzel haberlerle dolu bir gün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…