Günaydın kızlar. sanırım hamileyim daha çok yeni. Hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah bu bebeğim benimle olur.
inşşşşşşşşşşşşşşollley beee :))) işte budur :))
inşlh bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım arkadaşım benim :))))
nasılsınız kızlar hamişler anneler bebişler anne adayları hamile kalmaya çalışanlar gününüz aydın olsun bol hamişli bir gün diliyorum
aminnnn inşallah geshenkin bayramını da yaparız..ayh hadi bunu tahmin değil, haber diye kabul ediyorum ben aylincim,
senin tedavin gibi bunun sonuda beklenen güzel sonla bitsin
anammm sevindirik modda bi baştan cevaplayıp sevindirik moda girmemi sağlayan kısma terfi edemmm
leylikom benim bişe yok diyodu önceki dr, değiştirdim, ilk muayenede yeni doktorum teşhisi koydu, çikolata kistim vardı bi tane, bi kez klomen denedik ve sonra laparoskopi oldum, karın içi yapışıklığı da varmış, kisti almayıp boşalttılar ve yaktılar, laptan sona bi ay daha klomen denedik ama klomen rahim içini kalınlaştırmıyodu ve sonraki ay aşılamayla hamile kaldım işte... senin de az kaldı tatlımm müjdeye inşallah
aminnnn
gensenkim myomdan kurtuldu benceeeeeeeeeeeeee :)
canım benim eşine bakarken kendini ihmal etme..
inşallah az kaldı bayramaa
veeeee işte sevindirik oluşumun sebebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizerdalımmmmmm nası sevindimmmm, maşallah, Allah sağlıkla tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnn yaşasınnnnnnnnnnnnn
haydeeeee:87:
ohhh ohhh oğluş geliyooo
canımmm amin, inşallah hiçbişe olmicak, maşallah gocamannn
aman yarabbim.
Coooookk mutlu oldum Zerdalcım, ALLAH devamını sağlıkla versin inşALLAH..
günlerdir aldığım en güzel haberdi inan. şimdi bol bol dua et, ve edelimm
sağlıckla inşşşşşşşşşşşş canımmmmmm
dualarım seninle canımmmm, çok sevindimmm :))) haydi hayırlısıııııı
İnanın çok sevindim.Nazar değmesin inşallah.Çok doğru bir karar vermişsiniz çevreden saklamak konusunda.Allah tamamına erdirsin,darısı başıma :))
ollley beee :))) işte budur :))
inşlh bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım arkadaşım benim :))))
baya büyümüşsün canım, maşallah.arkadaşlar merhaba,
biz de 15 haftalık olduk... oğlumuz olacakmış... haber vermek istedim... çok sık giremiyorum nete.. ama bilin ki aklımdasınız...
amin canım, güzel dileklerin için.nasılsınız kızlar hamişler anneler bebişler anne adayları hamile kalmaya çalışanlar gününüz aydın olsun bol hamişli bir gün diliyorum
inşallah yaparız, geshenk hatunumun bayramını. Ona havai fişek patlatırız canım.selamm
aminnnn inşallah geshenkin bayramını da yaparız..
burdaki yavrıların hepsinin bayramını yaparız inşallah tez vakitte
teşekkür ederim sağolun kızlar daha çok yeni. inşallah bişey olmaz.
canımmm dilerim Rabbimden sağlıkla kucakla bu kez bebişini, maşallah sizee..
idrar testiyle mi öğrendin, kanda baktırdın mı???? ayrıntıları alalımmm
idara testi yaptım, silik çıkınca kanda baktırdım. idrar testlerine boşboşuna para vermeyim dedim. Kanda çıktı. Aylin sende yerleşme kanaması oldumu, hafif bişeyler.
canım bende olmadı yerleşme kanaması.. ben önceden ille olması lazımmış gibi düşünürdüm, yerleşme kanaması falan da olmadı işte diye canım sıkılıyodu :)) sende oldu mu? hcg kaç çıktı, ne zaman doktora gidicen? testi iki gün sona tekrarlamayı unutma canımm beniiiim
canımmm benim maşallah.. doktorunu iyi seçmeye çalış, sonra değiştirmek zorunda kalma inşallah..hafif bişeyler oldu canım. doktorada hiç gitmedim. daha doktor belirlemedim. önümüzdeki günler bakacağız artık.
istanbulda diilim canım, yardımcı olamicam. ve sağol, Allah senin de gönlüne göre versin... :)SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Poli Over Kistli ve 33 yaşında biri olarak, gelecek yıl için bebek planlasam da, istediğim anda hamile kalamayacağımı biliyorum..
Beylikdüzünde oturuyorum, Avrupa yakasında, SGK anlaşmalı bir hastanede derdimden anlayabilecek beni şimdiden kontrol altına alacak iyi bir DR. arıyorum.. Hem kistlerim hem hamilelik ve doğum konusunda bana yardımcı olabilecek bir erkek dr istiyorum, tavsiyelerinize açığım..
Sevgiler.. Allah herkesin gönlüne göre versin..
biz iyiyiz sen nassennnasılsınız kızlar hamişler anneler bebişler anne adayları hamile kalmaya çalışanlar gününüz aydın olsun bol hamişli bir gün diliyorum
inşALLAHHHH.... :26: olucak olucak ta işte bazımız digerlerimizden az daha fazla ugrasacağız gibi görünüyorselamm
aminnnn inşallah geshenkin bayramını da yaparız..
burdaki yavrıların hepsinin bayramını yaparız inşallah tez vakitte
olmayacak inşALLAH Zerdalcım, bol dua ve de dikkat et kendine emi, biliyon neler yapman gerektiğini, ağır kaldırma, uzanma, kahve içme, bişey silkeleme...vs bilmiyosan yazayım, sizden aldım size satıyom he heeeteşekkür ederim sağolun kızlar daha çok yeni. inşallah bişey olmaz.
LEyliiiiiiiiiiiiiimerhaba arkadaşlar nasılsınız? herr ay ki adet ağrılarım başladı sanki(((((((
merhaba arkadaşlar nasılsınız? herr ay ki adet ağrılarım başladı sanki(((((((
idara testi yaptım, silik çıkınca kanda baktırdım. idrar testlerine boşboşuna para vermeyim dedim. Kanda çıktı. Aylin sende yerleşme kanaması oldumu, hafif bişeyler.
adet ağrılarıyla gebelik belirtileri hemen hemen aynı, yalnız sık idrara çıkmak kesinlikle var, gece beni uykumdan uyandırıyor. Normalde bi yatarım sabaha kadar kalkmazdım, şimdi her gece kalkıyorum. Bide hamile olduğumu öğrenmeden önce gecenin bir tanesinde 2 kere kalktım su içmediğim halde, ordan şüpelendim. Gazda oluyor, normalde hiç gazlı değilim.merhaba arkadaşlar nasılsınız? herr ay ki adet ağrılarım başladı sanki(((((((
inan daha önce hiç yaşmamış gibiyim, ne yapacaklarımı araştırıyom. Bu sefer çok kasmıyorum bakalım, tetbiride elden bırakmıyorum. Ama özelliklede bişey yapmıyorum bakalım. şimdilik dinleniyorum. Sen nasılsın, bi dahaki doktor kotrolün ne zaman.olmayacak inşALLAH Zerdalcım, bol dua ve de dikkat et kendine emi, biliyon neler yapman gerektiğini, ağır kaldırma, uzanma, kahve içme, bişey silkeleme...vs bilmiyosan yazayım, sizden aldım size satıyom he heee
teşekkür ederim zeytin, dün çok az bişeyler geldi, açık pembe gibi görünüyor, peçeye silince, akşam evde hep yattım, çok şükür geçti. Ama tabi korkuyorum. Normalde öğrenmeyenler, hani böyle olur gibi oluyorlar sonra 2 inci aynıda ancak öğreniyorlar ya, tabi biz rahme düşünce enseleyince tedirgin oluyoruz. Allahım sana emanet. Sen nasılsın beyazıt nasıl, büyüdümü.günaydın kızlarr zerdal canım hayırlı olsun meleğin
rabbim bütün isteyenlere nasip etsin hamilelerinde kucakların alamyı nasip
etsin kahve oluşun oluyomuş hayırlı sağlıklı evlat versin mevlam cümlemize
bende yerleşme kanaması oldu dr. progestana başladı devam ettimi
peki kanama ilişkide yasak dr. gidene kadar birşey yapmayın
leke geldiği için yasaktı bize sende dikkat et canım
yeter aylin belenay leyliko geshenk loveli nasılsınız unuttuğum varsa affedein kızlar
naber lovelim nasılsın bakalım. eren beyimiz nasıllar. büyüyorlarmı?zeytinnn nasılsın canım biz iyiyiz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?