30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

inşALLAH Zerdalcım öyledir diye düşünyrm, PCO lularda olurmuş bu genlede ama yoktu bende PCO falan, hayırlısı bakallım 3 hafta kaldı yeni kontrole belkim yetişir haftasına ha :44:
hamiş kıyafeti değilde lastikli pantolonlar var ya onlardan aldım bide robadan gömlek bluzler falan giiyoryrum, hamile kıyafeti sayılır mı bunlar, daha cok büyümedi göbeğim, gecen yılki göğüs altından büzgülü gömleğimi giydim bugun mesela... haklısın göbek yokta pek, tombiş oldum bennn

:
Ama fazla ağrım yok..tuıtmadımı kiiiii dualarınızı eksik etmeyin
benmde agrım yoktu, öyle düşünme hiç, belirtiler herkeste faklı farklı ben 1 hafta sonra göğüs hassasiyeti hissettim hepsi o, başka hiçbibelirtim yoktu,i kasık agrımbileolmadı Leyli... ovitrel vuruncan mı 7. gün??

ALLAH razı olsun hakkaten, ne büyük şans biliyonmu öyle kayınvalide sahibiolmak...
bkz alttaki msj

aynını diyeceedim.. şart rahim filmi infertilite arastırmasında, bide iyi tarafı sorun yoksa rahim filmi sonrasındaki 2-3 ay hamile kalma sansı artıyormuş..

ii düşünmüşsün. kafana göre çektirmendense doktor yönlendirmesiyle ii olacak.
ama tekrar söylüyorum, rahim filmi şart :)

kızlar ben gazoz ösledimm yaaa
geçenlerde bi denedim ama korkup yarım bıraktım, dışarı döktük

delüsün sen yaa...
gazoz dışa döküldüüü hee
normal şeyler bunalr diye bebeleri alıştırıyo demek babacık..tencere gapaklar siziiiii

avatarında pek cici imiş, leyleğede alıştıydık emme ...

iyi akşamlarkızlarrrrrrrrrrrrrrrr
keyifler nasılmış bakalımmm

evettt canım ovitrel vurulacam pazartesi günü.. inan şuana kadar çok hafif ağrılarım oldu.göğüs ağrım bile yok. sanki BİRŞEY YAPILMAMIŞ GİBİ. korkuyorum ya.....

ALLAH razı olsun.giyebildiğim halde çorabıma kadar giydirdi...

leyleemle vedalaştık, ağlaştık ama bebikler gelince papıcı dama atıldı zira tek bebeylen uçuyodu, yemedi gö.ü 3 bebe
iyi akşamlarkızlarrrrrrrrrrrrrrrr
keyifler nasılmış bakalımmm
iyidir kuzu sendee
nerdesınız yawwwwww nıye kımsecıkler yok
he yaw ben de bundan muzdaribim
yavrım ne yap biliyo musun, korkmak yerine pozitif sonucu aldığın günün hayalini kur, mutlu et kendini... bence hayal kurunca vücut ve bilinçaltı da o hayale hazırlanıyo... her gece yatınca uyumadan önce bunun hayalini kur.. eşine müjde verdiğini yada nasıl öğrencekseniz işte.. çok ciddiyim, mutlu olman da çok önemli hem... sonra da inşallah hayalinin gerçekleştiğini gör

aylin canım sen ne kadardır bebek istiyorsun? sendeki sorun neydi?? paylaşırmısın?

ya dedğime pişman etme :)) herkeste göğüs agrısı olucek diye bişi yok ki..
bende öyle olduydu, cılgında kasık agrısı olmuş azcık, başka bi arkadaş var hiç bi belirti olmadan hamile kaldı..bünyeye göre değişiyi, rahat ol acik, gel de elimden bi su içirem
beni hatırlamıyonuz mu pek bi rahattım yahu, hala da öyleyim ALLAH a şükür, kadere ve Allah a inan bol dua et vallahi gerisi boş, istediğin kadar dikkat et 15 gün yatagından kımıldama olmuycaksa olmuyo, ama istersen hemen işlem sonu 2-3 saatlik yola git ALLAH verecekse de hiç bişey engel olamıyo.. inan buna

ayy sonuç aldığım zaman geldi aklıma Aylin, nasıl agladıydım tosbiğime sarılıp hıckıra hıckıra 10-15 dakka aralıksız salya sümük ...ALLAH ım Leyliye ve herkese nasip etsin, amin amin aminnn....

Venüsü ve Geshenki merak etmekteyim (

Venüsüm kalkmıyo yataktan pek diğer topiclere yazdıkalrını okuyorum artık napayım casus gibi, ama yeden bura hiç gelmiyo (

Geshenkten haberi olan varsa yazabilir mi bana, miyomla mı ugrasıyo acaba :44:....

canım ben yorgunum ve halsizim
bu gün eşimin yanına gitmedimmm evdeyim

benimde olsun daaa bendeeee salya sümük ağlıcam. o gün benim için bayram olacak......

denizanası canım dünde jel ile ilgili birşey yazdım. onunla ilgili bir yorumun var mı:? bu arada kontrole ege ye mi geliyorsun? yoksa başkja doktora mı

jel mi?
hatırlayamadım leyli ne sordundu??

yok başka doktora gidiyorum kontrole

dün özel mesajta yazmıştım canım... jeli saat 20.00 de yapıyorum.1-2 saat sonra wcye gittim kocaman bir parça vardı tortu şeklinde.korktum.. jelden olabilir mi ki;? birde jelden sonra yatıyormuydun? nasıl kullandın kii

canım korkma o jelin kalıntısı kahverengide gelebiliri demişti dr korkmayın demişti ama biz sabh uyanınca yatakta jeli kuanın 5 dk yatın ve arakasından evin içinde yürüyün jel dağılsın eğerki yatarsanız jelden sonra hiç bir işe yaram demişti

sağoll canımm yaaaaa.yapıp 5-10 dk yatmam ve evin içinde yürümem yeterli demi? ne kadar yürüyeyim...

Günaydın kızlar. sanırım hamileyim daha çok yeni. Hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah bu bebeğim benimle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…