hahahaaaaaaaaaaaageçen yaklaşmış yanıma kocacım kocacım, dedim bebişlerim korkmayın, babanız iyi adamdır aslında:))) benim benden artakalmaz kocacım da korkmayın bunlar normal şeyler diye karnıma konuşuyo manyak
inşALLAH Zerdalcım öyledir diye düşünyrm, PCO lularda olurmuş bu genlede ama yoktu bende PCO falan, hayırlısı bakallım 3 hafta kaldı yeni kontrole belkim yetişir haftasına ha :44:Geriden gelmesine takılma bence, bi arkdaşımında öyleydi, tam 1 hafta geriden geliyordu, maşallah şimdi kızı kucağında. haftaya görmeye gideceğiz. Ara sıra uğrarsın. hamiş kıyafetleri giyormusun, hazırlıklar başladımı. neler aldınız anlat bakalım. Göbek ne durumda. Tombiş.
benmde agrım yoktu, öyle düşünme hiç, belirtiler herkeste faklı farklı ben 1 hafta sonra göğüs hassasiyeti hissettim hepsi o, başka hiçbibelirtim yoktu,i kasık agrımbileolmadı Leyli... ovitrel vuruncan mı 7. gün??:
Ama fazla ağrım yok..tuıtmadımı kiiiiidualarınızı eksik etmeyin
ALLAH razı olsun hakkaten, ne büyük şans biliyonmu öyle kayınvalide sahibiolmak...Hepinizden allah razı olsun kızlar. Pazartesinden beri kayınvalidem bana bakıyor. Allah razı olsun yerimden kaldırmıyor. Biraz önce muhallebi yapmış getirdi yattığım yerden eliyle yedirdi. Kalkmayayım diye. Kendi annem de kıyamam kardeşimin düğün telaşında kayınvalidem sen işine bak ben kızıma bakarım dedi. Allah razı olsun ikisinden de. Ikisini de çok seviyorum......
bkz alttaki msjkızlar bu ayda yedim kırmızı kartı((
ama anlayamadığım şey 30 güne bir adet oluyordum ama bu ay 27 günde geldiki benim bu yaşıma kadar (sadece klomen kullandığımda sapıtmıştı) hiç şaşmamıştı hep 30 güne bir olurdum bir önceki ay 30 günde ondan önceki ay 29 günde oldu sonuç olarak uzattım sanırım bu ay neden 27 günde oldum walla sinir oldum((
Son bir karar verdim kızlar rahim filmi çektirememiştim ama vazgeçtim çektirmekten ki şöle düşünüyorum, doktor bülent alp den randevu alacağım, ona başlayacağım inş. ulaşabilirsem doktora çok yoğunmuş ve ünlü imiş burda, bir arkadaşım akıl verdi bu doktora başla o sana rahim filmi isterse sölesin önce bir düzgün muayeneni ol dedi, bana da mantıklı geldi çünkü ben kafama göre çektirecektim ki bu doktorda ünlü işinde iyi imiş bende önce onunla başlayayım herşeye dedim, siz ne dersiniz, ben çok karışmışım yaaa her zamanki gibi(
sevgilerimle, iyi gecelerrrr....
ii düşünmüşsün. kafana göre çektirmendense doktor yönlendirmesiyle ii olacak.
ama tekrar söylüyorum, rahim filmi şart :)
kızlar ben gazoz ösledimm yaaa
geçenlerde bi denedim ama korkup yarım bıraktım, dışarı döktük
delüsün sen yaa...hahahaaaaaaaaaaaageçen yaklaşmış yanıma kocacım kocacım, dedim bebişlerim korkmayın, babanız iyi adamdır aslında:))) benim benden artakalmaz kocacım da korkmayın bunlar normal şeyler diye karnıma konuşuyo manyak
inşALLAH Zerdalcım öyledir diye düşünyrm, PCO lularda olurmuş bu genlede ama yoktu bende PCO falan, hayırlısı bakallım 3 hafta kaldı yeni kontrole belkim yetişir haftasına ha :44:
hamiş kıyafeti değilde lastikli pantolonlar var ya onlardan aldım bide robadan gömlek bluzler falan giiyoryrum, hamile kıyafeti sayılır mı bunlar, daha cok büyümedi göbeğim, gecen yılki göğüs altından büzgülü gömleğimi giydim bugun mesela... haklısın göbek yokta pek, tombiş oldum bennn
benmde agrım yoktu, öyle düşünme hiç, belirtiler herkeste faklı farklı ben 1 hafta sonra göğüs hassasiyeti hissettim hepsi o, başka hiçbibelirtim yoktu,i kasık agrımbileolmadı Leyli... ovitrel vuruncan mı 7. gün??
ALLAH razı olsun hakkaten, ne büyük şans biliyonmu öyle kayınvalide sahibiolmak...
bkz alttaki msj
aynını diyeceedim.. şart rahim filmi infertilite arastırmasında, bide iyi tarafı sorun yoksa rahim filmi sonrasındaki 2-3 ay hamile kalma sansı artıyormuş..
delüsün sen yaa...
gazoz dışa döküldüüü hee
normal şeyler bunalr diye bebeleri alıştırıyo demek babacık..tencere gapaklar siziiiii
avatarında pek cici imiş, leyleğede alıştıydık emme ...
leyleemle vedalaştık, ağlaştık ama bebikler gelince papıcı dama atıldı zira tek bebeylen uçuyodu, yemedi gö.ü 3 bebedelüsün sen yaa...
gazoz dışa döküldüüü hee
normal şeyler bunalr diye bebeleri alıştırıyo demek babacık..tencere gapaklar siziiiii
avatarında pek cici imiş, leyleğede alıştıydık emme ...
iyidir kuzu sendeeiyi akşamlarkızlarrrrrrrrrrrrrrrr
keyifler nasılmış bakalımmm
he yaw ben de bundan muzdaribimnerdesınız yawwwwww nıye kımsecıkler yok
yavrım ne yap biliyo musun, korkmak yerine pozitif sonucu aldığın günün hayalini kur, mutlu et kendini... bence hayal kurunca vücut ve bilinçaltı da o hayale hazırlanıyo... her gece yatınca uyumadan önce bunun hayalini kur.. eşine müjde verdiğini yada nasıl öğrencekseniz işte.. çok ciddiyim, mutlu olman da çok önemli hem... sonra da inşallah hayalinin gerçekleştiğini görevettt canım ovitrel vurulacam pazartesi günü.. inan şuana kadar çok hafif ağrılarım oldu.göğüs ağrım bile yok. sanki BİRŞEY YAPILMAMIŞ GİBİ. korkuyorum ya.....
ALLAH razı olsun.giyebildiğim halde çorabıma kadar giydirdi...
leyleemle vedalaştık, ağlaştık ama bebikler gelince papıcı dama atıldı zira tek bebeylen uçuyodu, yemedi gö.ü 3 bebe
iyidir kuzu sendee
he yaw ben de bundan muzdaribim
yavrım ne yap biliyo musun, korkmak yerine pozitif sonucu aldığın günün hayalini kur, mutlu et kendini... bence hayal kurunca vücut ve bilinçaltı da o hayale hazırlanıyo... her gece yatınca uyumadan önce bunun hayalini kur.. eşine müjde verdiğini yada nasıl öğrencekseniz işte.. çok ciddiyim, mutlu olman da çok önemli hem... sonra da inşallah hayalinin gerçekleştiğini gör
ya dedğime pişman etme :)) herkeste göğüs agrısı olucek diye bişi yok ki..evettt canım ovitrel vurulacam pazartesi günü.. inan şuana kadar çok hafif ağrılarım oldu.göğüs ağrım bile yok. sanki BİRŞEY YAPILMAMIŞ GİBİ. korkuyorum ya.....
ALLAH razı olsun.giyebildiğim halde çorabıma kadar giydirdi...
ayy sonuç aldığım zaman geldi aklıma Aylin, nasıl agladıydım tosbiğime sarılıp hıckıra hıckıra 10-15 dakka aralıksız salya sümük ...ALLAH ım Leyliye ve herkese nasip etsin, amin amin aminnn....leyleemle vedalaştık, ağlaştık ama bebikler gelince papıcı dama atıldı zira tek bebeylen uçuyodu, yemedi gö.ü 3 bebe
iyidir kuzu sendee
yavrım ne yap biliyo musun, korkmak yerine pozitif sonucu aldığın günün hayalini kur, mutlu et kendini... bence hayal kurunca vücut ve bilinçaltı da o hayale hazırlanıyo... her gece yatınca uyumadan önce bunun hayalini kur.. eşine müjde verdiğini yada nasıl öğrencekseniz işte.. çok ciddiyim, mutlu olman da çok önemli hem... sonra da inşallah hayalinin gerçekleştiğini gör
leyleemle vedalaştık, ağlaştık ama bebikler gelince papıcı dama atıldı zira tek bebeylen uçuyodu, yemedi gö.ü 3 bebe
iyidir kuzu sendee
ya dedğime pişman etme :)) herkeste göğüs agrısı olucek diye bişi yok ki..
bende öyle olduydu, cılgında kasık agrısı olmuş azcık, başka bi arkadaş var hiç bi belirti olmadan hamile kaldı..bünyeye göre değişiyi, rahat ol acik, gel de elimden bi su içirem
beni hatırlamıyonuz mu pek bi rahattım yahu, hala da öyleyim ALLAH a şükür, kadere ve Allah a inan bol dua et vallahi gerisi boş, istediğin kadar dikkat et 15 gün yatagından kımıldama olmuycaksa olmuyo, ama istersen hemen işlem sonu 2-3 saatlik yola git ALLAH verecekse de hiç bişey engel olamıyo.. inan buna
ayy sonuç aldığım zaman geldi aklıma Aylin, nasıl agladıydım tosbiğime sarılıp hıckıra hıckıra 10-15 dakka aralıksız salya sümük ...ALLAH ım Leyliye ve herkese nasip etsin, amin amin aminnn....
jel mi?denizanası canım dünde jel ile ilgili birşey yazdım. onunla ilgili bir yorumun var mı:? bu arada kontrole ege ye mi geliyorsun? yoksa başkja doktora mı
jel mi?
hatırlayamadım leyli ne sordundu??
yok başka doktora gidiyorum kontrole
dün özel mesajta yazmıştım canım... jeli saat 20.00 de yapıyorum.1-2 saat sonra wcye gittim kocaman bir parça vardı tortu şeklinde.korktum.. jelden olabilir mi ki;? birde jelden sonra yatıyormuydun? nasıl kullandın kii
canım korkma o jelin kalıntısı kahverengide gelebiliri demişti dr korkmayın demişti ama biz sabh uyanınca yatakta jeli kuanın 5 dk yatın ve arakasından evin içinde yürüyün jel dağılsın eğerki yatarsanız jelden sonra hiç bir işe yaram demişti
sağoll canımm yaaaaa.yapıp 5-10 dk yatmam ve evin içinde yürümem yeterli demi? ne kadar yürüyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?