evdeyim cnım yatıyorum. hiçbir belirti yokkkarada belim ve kasıklarım ağryor.özellikjle bugünnn daha fazla
ne zaman sonuç belli olacak canım, hayırlısı bakalım.
:ne zaman sonuç belli olacak canım, hayırlısı bakalım.
13 de belli olacak canımmm
Daha zaman çok şimdiden belli olmaz, kafanı tuttumu tumadımı diye meşgul etme, başka şeyler düşünmeye çalış, tv falan izle.:
Ama fazla ağrım yok..tuıtmadımı kiiiiidualarınızı eksik etmeyin
Hepinizden allah razı olsun kızlar. Pazartesinden beri kayınvalidem bana bakıyor. Allah razı olsun yerimden kaldırmıyor. Biraz önce muhallebi yapmış getirdi yattığım yerden eliyle yedirdi. Kalkmayayım diye. Kendi annem de kıyamam kardeşimin düğün telaşında kayınvalidem sen işine bak ben kızıma bakarım dedi. Allah razı olsun ikisinden de. Ikisini de çok seviyorum......
Ben de böyle bir başlık açmayı düşündüm vazgeçtim. 27 yaşında evlendim. sınavlardı yüksek lisanstı. 2,5 yıl erteledim. sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi. İnsan başına gelmeyince bilmiyor. 30 bitti. Şimdi hamile kalsam doğana kadar yaş 32. Hep iki çocuğum olsun isterdim. Ona da vakit kalmıyor. Bu konuda çok dertliyim.14 aydır o doktor senin bu doktor benim araştırdık. eşim ameliyat oldu . Bu ay aşılama yaptıracam hayırlısı bakalım.[/QUOTE
Allah yardımcın olsun arkadaş inşallah bu sefer olur bende senin gibi dr gidip duruyorum aşılama yaptırmadım one bilmiyorum forumlardan okuyorum sadece ben dün yumurta çatlatma işine başladı dr umarım işe yarar bu sefer :) Allah gönlümüze göre versin tüm isteyenlerin inşallah
Hepinizden allah razı olsun kızlar. Pazartesinden beri kayınvalidem bana bakıyor. Allah razı olsun yerimden kaldırmıyor. Biraz önce muhallebi yapmış getirdi yattığım yerden eliyle yedirdi. Kalkmayayım diye. Kendi annem de kıyamam kardeşimin düğün telaşında kayınvalidem sen işine bak ben kızıma bakarım dedi. Allah razı olsun ikisinden de. Ikisini de çok seviyorum......
ii düşünmüşsün. kafana göre çektirmendense doktor yönlendirmesiyle ii olacak.kızlar bu ayda yedim kırmızı kartı((
ama anlayamadığım şey 30 güne bir adet oluyordum ama bu ay 27 günde geldiki benim bu yaşıma kadar (sadece klomen kullandığımda sapıtmıştı) hiç şaşmamıştı hep 30 güne bir olurdum bir önceki ay 30 günde ondan önceki ay 29 günde oldu sonuç olarak uzattım sanırım bu ay neden 27 günde oldum walla sinir oldum((
Son bir karar verdim kızlar rahim filmi çektirememiştim ama vazgeçtim çektirmekten ki şöle düşünüyorum, doktor bülent alp den randevu alacağım, ona başlayacağım inş. ulaşabilirsem doktora çok yoğunmuş ve ünlü imiş burda, bir arkadaşım akıl verdi bu doktora başla o sana rahim filmi isterse sölesin önce bir düzgün muayeneni ol dedi, bana da mantıklı geldi çünkü ben kafama göre çektirecektim ki bu doktorda ünlü işinde iyi imiş bende önce onunla başlayayım herşeye dedim, siz ne dersiniz, ben çok karışmışım yaaa her zamanki gibi(
sevgilerimle, iyi gecelerrrr....
canımm tüp mü denediniz? dilerim Rabbimden sağlıkla sıkı sıkı tutunur bebişin sana ve 13 ünde göbecikler atarız:
Ama fazla ağrım yok..tuıtmadımı kiiiiidualarınızı eksik etmeyin
Ben de böyle bir başlık açmayı düşündüm vazgeçtim. 27 yaşında evlendim. sınavlardı yüksek lisanstı. 2,5 yıl erteledim. sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi. İnsan başına gelmeyince bilmiyor. 30 bitti. Şimdi hamile kalsam doğana kadar yaş 32. Hep iki çocuğum olsun isterdim. Ona da vakit kalmıyor. Bu konuda çok dertliyim.14 aydır o doktor senin bu doktor benim araştırdık. eşim ameliyat oldu . Bu ay aşılama yaptıracam hayırlısı bakalım.
kızlar ben de diyodum hamile kalmadan önce, 2-3 çocuk isterken şimdi bi tane olacak mı diye düşünüyoruz, yaş da 32ye dayandı diye... bakın şimdi maşallah üçü birden geliyo inşallah... Allahtan ümit kesilmez, kim ne yaşıcak O bilir, hayırlısını sağlıklısını versin hepimize...Allah yardımcın olsun arkadaş inşallah bu sefer olur bende senin gibi dr gidip duruyorum aşılama yaptırmadım one bilmiyorum forumlardan okuyorum sadece ben dün yumurta çatlatma işine başladı dr umarım işe yarar bu sefer :) Allah gönlümüze göre versin tüm isteyenlerin inşallah
kızlar bu ayda yedim kırmızı kartı((
ama anlayamadığım şey 30 güne bir adet oluyordum ama bu ay 27 günde geldiki benim bu yaşıma kadar (sadece klomen kullandığımda sapıtmıştı) hiç şaşmamıştı hep 30 güne bir olurdum bir önceki ay 30 günde ondan önceki ay 29 günde oldu sonuç olarak uzattım sanırım bu ay neden 27 günde oldum walla sinir oldum((
Son bir karar verdim kızlar rahim filmi çektirememiştim ama vazgeçtim çektirmekten ki şöle düşünüyorum, doktor bülent alp den randevu alacağım, ona başlayacağım inş. ulaşabilirsem doktora çok yoğunmuş ve ünlü imiş burda, bir arkadaşım akıl verdi bu doktora başla o sana rahim filmi isterse sölesin önce bir düzgün muayeneni ol dedi, bana da mantıklı geldi çünkü ben kafama göre çektirecektim ki bu doktorda ünlü işinde iyi imiş bende önce onunla başlayayım herşeye dedim, siz ne dersiniz, ben çok karışmışım yaaa her zamanki gibi(
sevgilerimle, iyi gecelerrrr....
saolun kızlarr
bende bölelikle sizinde yorumlarınızla daha ferahlıyorum yoksa kararsızlıktan sıyırıyorum :))) hepinizi öpüyorummm :)))
amman ha gazoz mazoz yiter gari üçüz geliyor kızım bırak artık bu işlerikızlar ben gazoz ösledimm yaaa
geçenlerde bi denedim ama korkup yarım bıraktım, dışarı döktük
amqan ha gazoz mazoz yiter gari üçüz geliyor kızım bırak artık bu işleri
tamam tamam hamilesin canın çekmiştir iç ama çocuklar duymasıntoktor 12.haftaya kadar yassak didi sonra serbest derse kimse tutamaz beni lemmmm yavrı üçüz geliyo diye adamı ihmal etmeyelim, tamamen onu düşündüümden yane :82:
tamam tamam hamilesin canın çekmiştir iç ama çocuklar duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?