30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evdeyim cnım yatıyorum. hiçbir belirti yokkk arada belim ve kasıklarım ağryor.özellikjle bugünnn daha fazla

Hepinizden allah razı olsun kızlar. Pazartesinden beri kayınvalidem bana bakıyor. Allah razı olsun yerimden kaldırmıyor. Biraz önce muhallebi yapmış getirdi yattığım yerden eliyle yedirdi. Kalkmayayım diye. Kendi annem de kıyamam kardeşimin düğün telaşında kayınvalidem sen işine bak ben kızıma bakarım dedi. Allah razı olsun ikisinden de. Ikisini de çok seviyorum......

13 de belli olacak canımmm

:
Ama fazla ağrım yok..tuıtmadımı kiiiii dualarınızı eksik etmeyin
Daha zaman çok şimdiden belli olmaz, kafanı tuttumu tumadımı diye meşgul etme, başka şeyler düşünmeye çalış, tv falan izle.

ne kadar iyiymiş kayınvaliden, anlaştıktan sonra o da bi anne ne olsa. Allah bozmasın, bakalım inşallah bebeğin gelir.

kızlar bu ayda yedim kırmızı kartı ((

ama anlayamadığım şey 30 güne bir adet oluyordum ama bu ay 27 günde geldiki benim bu yaşıma kadar (sadece klomen kullandığımda sapıtmıştı) hiç şaşmamıştı hep 30 güne bir olurdum bir önceki ay 30 günde ondan önceki ay 29 günde oldu sonuç olarak uzattım sanırım bu ay neden 27 günde oldum walla sinir oldum ((

Son bir karar verdim kızlar rahim filmi çektirememiştim ama vazgeçtim çektirmekten ki şöle düşünüyorum, doktor bülent alp den randevu alacağım, ona başlayacağım inş. ulaşabilirsem doktora çok yoğunmuş ve ünlü imiş burda, bir arkadaşım akıl verdi bu doktora başla o sana rahim filmi isterse sölesin önce bir düzgün muayeneni ol dedi, bana da mantıklı geldi çünkü ben kafama göre çektirecektim ki bu doktorda ünlü işinde iyi imiş bende önce onunla başlayayım herşeye dedim, siz ne dersiniz, ben çok karışmışım yaaa her zamanki gibi (

sevgilerimle, iyi gecelerrrr....

leyliko ne şanslısın.
inşlh tutunmuştur anneciine embriyocuk :) 13 ünde sanin bayramını yaparız :)

ii düşünmüşsün. kafana göre çektirmendense doktor yönlendirmesiyle ii olacak.
ama tekrar söylüyorum, rahim filmi şart :)

selam kızlar nasılsınız??
:
Ama fazla ağrım yok..tuıtmadımı kiiiii dualarınızı eksik etmeyin
canımm tüp mü denediniz? dilerim Rabbimden sağlıkla sıkı sıkı tutunur bebişin sana ve 13 ünde göbecikler atarız
kızlar ben de diyodum hamile kalmadan önce, 2-3 çocuk isterken şimdi bi tane olacak mı diye düşünüyoruz, yaş da 32ye dayandı diye... bakın şimdi maşallah üçü birden geliyo inşallah... Allahtan ümit kesilmez, kim ne yaşıcak O bilir, hayırlısını sağlıklısını versin hepimize...

bence de doğru karar canım, iyi bi dr buldun madem, onun yönlendirmesine göre hareket et.. zaten bence hsg istemek ilk işlerinden biri olacak... inşallah bebişine kavuşursun çabıcak

saolun kızlarr

bende bölelikle sizinde yorumlarınızla daha ferahlıyorum yoksa kararsızlıktan sıyırıyorum :))) hepinizi öpüyorummm :)))

saolun kızlarr

bende bölelikle sizinde yorumlarınızla daha ferahlıyorum yoksa kararsızlıktan sıyırıyorum :))) hepinizi öpüyorummm :)))

hiç kararsız kalma tatlişim, dr gerçekten çok önemli.. en doğru kararı almışsın, kısa zamanda bebişin de konar göbeene inşallah

kızlar ben gazoz ösledimm yaaa
geçenlerde bi denedim ama korkup yarım bıraktım, dışarı döktük

tamam tamam hamilesin canın çekmiştir iç ama çocuklar duymasın

hahahaaaaaaaaaaaa geçen yaklaşmış yanıma kocacım kocacım, dedim bebişlerim korkmayın, babanız iyi adamdır aslında:))) benim benden artakalmaz kocacım da korkmayın bunlar normal şeyler diye karnıma konuşuyo manyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…