slm canım çılgın bebişimiz nasıl büyüyo mu
alışıtınmı anneliğe allahım sağlık versin bütün meleklere
aylinde hamiş haberin var sanırım
merhaba arkadaşlar.
çılgın canım hoşgeldin.. yolunu bekliyordum. fikrine ihtiyacım var. Ben tüp yaptırdım. bugün "10.günüm.her ay adetten 1 hafta önce başlayan ağrılarm başladı. çok korkuyorum. bugün idrar testi yapptırdım 2.çizgi çok netti ancak pazartesi günü ovitrell 7.gün iğnemi yaptrdım.belki onun etkiside olabilir.
sen neler yaşadın canım?
aaa canımm hayırlısı olsun..ağrılardan korkma cunku benim de olmustu..kıslar bilir..adet ağrılarımın aynısı oldu..yaw valla ben cok ümitlendim şimdi..kan testi mi yaptırsan? pazartesiden bu yana catlatma iğnesinin etkisi kalmıs mıdır? test günün ne zaman
test günüm pazartesi..... çok korkuyorum canımm. sen heray yaşadığın ağrıları mı yaşadın? göğüslerim pamuk gibi... pazartesi sabah yaptırdımm iğneyi. bugün testide öğlen yaptım..
test günüm pazartesi..... çok korkuyorum canımm. sen heray yaşadığın ağrıları mı yaşadın? göğüslerim pamuk gibi... pazartesi sabah yaptırdımm iğneyi. bugün testide öğlen yaptım..
evet her ay yasadığım ağrıları yasadım leylikom..baska da belirti olmadı...dedim hatta olmadı bu iş heralde. korkmanı cok iyi anlıyorum ama ben son güne kadar beklemiştim. catlatma iğnesini yapalı epey olmus bu kadar etkiler mi emin de olamıyorum. en net kandan anlasılacak ama.. insallahh güzel haberle geleceksin..ben doguma girerken ayağımı iyi sürdümmm:)))
canım inş. meleğin vardır baktın mı iğne hcg hormonu var mı diye
hayırlısı inş. vardırrr
canlarım benimmmmm inşallah bebeğim benimledir. çılgınım valla bilmiyorum. 4 gün oldu ama bilmiyom..dua ettin mi bana daa
zeytinim hcg hormonu var canım. iğneyi pazartesi sabah yaptırdm.
ettim canımm..hepinize ettimm..ben bilirim bu derdi o yüzden hep dualarımdaydınız..hala da oyleee. ne yapacaksın pzt siyi bekleyecek misin?
bilmiyomm canımmm...... şimdi merkezi aradım oranın sekreteri arkadaşım o sordu ilaçTanda olabilir dedi..... pazartesi net çıkar dediiii
sen ne diyorsun??
ben de az daha sabret pazartesiyi bekle derim..zor ama dikkatini başka seylere vermeye calıs az kaldı 3 gün var..pazartesi sabahtan gider yaptırırsın tahlilini..
beni anladığnı çokkk iyi biliyorum..... bekleyeceğm...ne olur dua ett. ama her aykiiii ağrılar beni çokkkkkk korkutuyor....((
Leyli yarın bi kan testi yaptırsana..bende cok mrk ediyorum ya, inşALLAH seninledir meleğin :26:bilmiyomm canımmm...... şimdi merkezi aradım oranın sekreteri arkadaşım o sordu ilaçTanda olabilir dedi..... pazartesi net çıkar dediiii
sen ne diyorsun??
leyliko canım arkadasım benım
bende bugun catlatma ıgnesı vuruldum
dr. um bana 19 gun bekle ve öyle test yaptır dedi igneden sonrakı 5 6 e kadar ıgnenın etkısı ıdrar da cıft cızgı cıkar dedı
he bu arda bunu yazıyorum ama ınsallah hamılesındır ve kan testın de de olum lu sonuc alırsın bılgın olsun dıye yazdım yanlıs anlama sakın
Leyli yarın bi kan testi yaptırsana..bende cok mrk ediyorum ya, inşALLAH seninledir meleğin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?